Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 9.2.2012 21:35:27
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka No, saj materijal je, samo plavalci ne smejo v bazen. Lahko samo na suhem plavajo. Saj zdaj bo čas, da odstraniš mireno, a ne? Ampak prav rabimo še kako nosečko med novembrkami, ne?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 10.2.2012 6:40:23
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 10.2.2012 7:20:27
|
|
|
|
*bubi*
|
hehe, to pa je prav nasmejano jutro Nina, hvala za kavico. Upam, da bo držala. Šibam zdaj na informativni dan. Morda pa izvem kaj novega Pa še mimogrede vprašanje - ko ste ve šle na info dan SŠ - so šli starši zraven?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 10.2.2012 7:55:49
|
|
|
|
Paštetka
|
Mislim, da sem šla sama. Mislim
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 10.2.2012 9:17:02
|
|
|
|
NinaŠ
|
Pa še mimogrede vprašanje - ko ste ve šle na info dan SŠ - so šli starši zraven? hm, če se prav spomnim smo šle s sošolkami same in to seveda na nevemkatero SŠ v Ljubljano.. ...z vlakom... itak smo se potem vse drugam vpisale , ampak izgovor za izlet je bil pa fin
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 10.2.2012 9:48:41
|
|
|
|
ada2
|
na svoj informativni dan za SŠ sem šla z očetom, pa tudi sestra je pred 2 letoma šla s svojo hčerko in tudi danes gre s svojim sinom.... potem za fakulteto pa sem šla sama..... mogoče bi morala iti tudi takrat z očetom
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 10.2.2012 9:52:32
|
|
|
|
ada2
|
bubi in paštetka bi prosila za slikici, odločita se katera mi bo poslala pa ko smo že pri tem kaj nam manjka... ima katera merkatorjevega smrkca št. 22?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 10.2.2012 10:01:36
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Ada vidim na dobrodelnosti, da ena punca nekaj podarja...se mi zdi, da bi bilo ravno za Nušo http://album.ringaraja.net/index.php?page=image1&ID=160851#imageShow ja, bi bilo super za Nušo... ampak je osebni prevzem v LJ
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 10.2.2012 10:28:54
|
|
|
|
Paštetka
|
naslov mi pošlji ada
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 10.2.2012 11:05:41
|
|
|
|
ada2
|
sem ti poslala na zs drugače pa... a tvoj gsm je še vedno tisti s petkami in dvojkami?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 10.2.2012 12:40:03
|
|
|
|
*bubi*
|
Bom pogledala za smrkca, Ada. Kolikor se jaz spomnim, sem šla sama na info dan. Tako na gimnazijo kot na faks. Ker zdaj imamo več staršev kot otrok, ja, večinoma pridejo cela familija, še z mlajšimi brati/sestrami. Saj je fajn videt gužvo, ampak nam že skoraj preglavice dela. No, do neke mere razumem za te otroke, ki so iz Prekmurja, ker jih starši pripeljejo in potem z njimi poslušajo.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 10.2.2012 12:45:07
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 sem ti poslala na zs drugače pa... a tvoj gsm je še vedno tisti s petkami in dvojkami? jp jutri pričakuj kuverto od odvetnika
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 10.2.2012 13:44:39
|
|
|
|
Paštetka
|
KAj ste še v službi? ajde, vikend je pred nami. JAz razvozim še deco na gimnastiko, potem pa grem s kolegicami na dirnk. Ati bo pa ob 4. prevzel deco.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 10.2.2012 16:04:19
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: ada2 sem ti poslala na zs drugače pa... a tvoj gsm je še vedno tisti s petkami in dvojkami? jp jutri pričakuj kuverto od odvetnika
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 11.2.2012 9:01:26
|
|
|
|
petarda
|
Jutro Kavicaaaaaaaaaaaaaa
< Sporočilo je popravil petarda -- 11.2.2012 9:04:07 >
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 11.2.2012 9:05:00
|
|
|
|
petarda
|
Jaz sem šla sama na informativni dan ....no, s prijateljico
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 11.2.2012 15:05:10
|
|
|
|
petarda
|
Kje pa ste vse A imate lepo vreme? Pri nas mrzla brije in ni nič prijetno zunaj. Dopodldne je bila nečakinja na obisku , zdaj pa "kao" počivajo...s tem, da v resnici spita le najmanjši in največji...srednja dva se pa pogovarjata v svojih posteljah
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 11.2.2012 15:28:02
|
|
|
|
Paštetka
|
Pri nas že cel dan sneži. Smo se pa tudi šli poslovit od očeta vrtčevskega prijatelja. No, deca niso šla z nami, ker bi bilo preveč za njih. In moj otrok reče, ko pridem ponj, da je narisal sličico za njegovo mamo. Narisal ji je srčka in napisal datum, pa še nekaj za prijateljčka. Jaz sem skoraj skup padla, kak je ta moj srček srček. Pa mu nisem nič dosti govorila, samo kaj se je zgodilo. Že dva dnii premišljujem o tej družinici, o otroku. Jaoooo in boga prosim in se zahvaljujem, samo, da smo živi in zdravi.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 11.2.2012 15:39:05
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Pri nas že cel dan sneži. Smo se pa tudi šli poslovit od očeta vrtčevskega prijatelja. No, deca niso šla z nami, ker bi bilo preveč za njih. In moj otrok reče, ko pridem ponj, da je narisal sličico za njegovo mamo. Narisal ji je srčka in napisal datum, pa še nekaj za prijateljčka. Jaz sem skoraj skup padla, kak je ta moj srček srček. Pa mu nisem nič dosti govorila, samo kaj se je zgodilo. Že dva dnii premišljujem o tej družinici, o otroku. Jaoooo in boga prosim in se zahvaljujem, samo, da smo živi in zdravi. jooooooooooj ...kaj pa je bilo? Boga mamica in mali Res je srček M ...in ja, res smo lahko srečni, da smo živi in zdravi ...NIČ drugega ni bolj pomembno, kot to.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 11.2.2012 18:06:26
|
|
|
|
NinaŠ
|
Res je srček M ...in ja, res smo lahko srečni, da smo živi in zdravi ...NIČ drugega ni bolj pomembno, kot to. podpis
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 11.2.2012 18:13:45
|
|
|
|
NinaŠ
|
Jaz sem bila danes dopoldne v službi ...zdaj pa delamo Nutelino torto z dodatkom malo banan, njamsi bo za posladek po većerji
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 11.2.2012 18:24:39
|
|
|
|
petarda
|
Zakon..mi je tudi vedno delamo z bananami No, pri nas se danes pečejo muffini
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 11.2.2012 18:28:56
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Jaz sem bila danes dopoldne v službi ...zdaj pa delamo Nutelino torto z dodatkom malo banan, njamsi bo za posladek po većerji 1. Jaz tudi. 2. Jaz pa niti pomislit ne upam na kaj takega, ker bi imela celo torto na r.....
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 11.2.2012 19:05:38
|
|
|
|
Paštetka
|
Jaz pa že cel popoldan gledam filme . Nič ne pečemo, nič ne kuhamo danes
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 11.2.2012 19:15:08
|
|
|
|
petarda
|
Nina bi rekla - fajn se mate
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.