|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
9.2.2012 9:30:06   
Najaa
Dober dan.

Joj Nika pa ni bila pri zobarju že dolgo. user posted image Sam enkrat okol enega leta. Če pa nas niso hotli vzet v enem ZD, no sej zdej sem zrihtala za Tijo tule pri nas, Niko bom pa tud spravila not. V bistvu bomo mele vse tri isto zobarco, ker ima ona čez tako otroke in mladino kot odrasle. user posted image
Naj povem, da je Nika lepo praznovala, najbolj vesela je bila tortice HK user posted image user posted image (Kokica dobiš slike).

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
9.2.2012 9:40:51   
KOKICA32
Bravo!!! Jaaaaa, slikice!user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
9.2.2012 10:04:22   
Najaa
Bom pol pošiljala, ker zdej sem na rač. od mojega, slike so pa na mojem.

Kokica gresta kaj ven z Julijo? Pri nas je dobrih -10, sonček sije in notri je lepo toplo. user posted image Sam da mene vedno ko se učim, zebe. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2578
9.2.2012 10:12:07   
KOKICA32
Včeraj sva bili zunaj, ko je bilo kakih 2 stopinj pod ničlo....tudi pri nas sedaj sije sonček a je zaspala doma...ko se zbudi in naje bova pa verjwtno tudi šli ja...čeprav mi še sedaj kaže - 8,6 stopinj!user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2579
9.2.2012 11:03:02   
KOKICA32
Tulipan, kje si?????

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2580
9.2.2012 11:14:02   
Najaa
Me tri gremo popoldan, če ne bo premrzlo. Jaz nimam nobene pametne obutve. user posted image Se spravljam po škornje že kak mesec... Sam treba bo sanke mal zalaufat preden vse skopni.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2581
9.2.2012 12:27:49   
Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Tulipan, s čim napolniš kanelone?

Odvisno kaj moram porabit: včasih šunka+sir, včasih gobice, včasih faširano meso... jih pa delam s palačinkami in ne s testeninami, ker testenine imamo kar dostikrat na jedilniku, pa jih tu ne uporabljam.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2582
9.2.2012 12:28:52   
Tulipan12

Tulipan, kje si?????

Tu sem!user posted image Gužva v službi, ker smo imeli mi včeraj praznik, Avstrija pa ne, pa se je nabralo njihovih papirov...

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2583
9.2.2012 12:30:29   
Tulipan12

Dober dan!user posted image

nadaljevanje pozdravljenja....user posted image

Z Valentinm sva imele pregled pri zobozdravniku (kontrola pač kot vsakih 6 mesecev)...pa mu je še kar pregled za posvetovalnico naredil....Vse okej...zg. 5. mu ven hodijo, spodnje so že zunaj...jaz pa pojma nimam o temuser posted image

Lia ima že dolgo vse zunaj, Luka pa tut samo še na petke čaka... oba sta full hitro dobila zobke . Saj jaz tut nisem vedla, mi je zobozdravnica povedala za petke.user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2584
9.2.2012 12:33:27   
Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Me tri gremo popoldan, če ne bo premrzlo. Jaz nimam nobene pametne obutve. user posted image Se spravljam po škornje že kak mesec... Sam treba bo sanke mal zalaufat preden vse skopni.

Jaz sem si lani za božička zaželela dobre ski-bucke. In sem jih dobila.user posted image Pridna sem bila, kaj češ, s tistim velikim trebuhom!user posted image Sem ti hotla rečt, da jih obožujem!!! Stali so pa 50 evrov. Udobni, topli, pa še lepo zgledajo!user posted image Mogoče najdeš zdaj na razprodajah kaj pametnega, idi v Deichman, se ti splača, majo te firme not, pa so res full hvaležni za tako vreme.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2585
9.2.2012 12:37:17   
Tulipan12
Včeraj smo bili pri tašči na kosilu (mamica na luniuser posted image user posted image ) in smo se imeli super. Imajo njeni sosedi Liinega 8-letnega lupčka, ki je letos začel smučat in so mu naredili progo na parceli, sta Lia in on smučala, Luka, bratec od lupčeka in jaz smo se sankali, njuna mamica jih je lovila na koncu bregauser posted image , moška pa sta kuhala čaj z rumom in nam ga stregla.user posted image Super dan!user posted image Mraz nam ni prišel do živega! Sem vesela, da je Luka že tak velik, da lahko sodeluje pri zimskih radostih in da ne rabimo takoj not pobegnit.

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 2586
9.2.2012 12:39:48   
Tulipan12
Danes in jutri ima T. dopust in bo prvič sam z njima teh 7 ur, ko sem jaz v službi... no, ne vem kolko mu bo mama pomagala, ker vem, da ima neke opravke, ampak verjetno ne za cel dopoldan. Upam, da jih ima čimveč, ker me res zanima kako se bo znašel!user posted image Sem podla, ne????user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2587
9.2.2012 12:43:26   
Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Jaz sem si lani za božička zaželela dobre ski-bucke. In sem jih dobila.user posted image Pridna sem bila, kaj češ, s tistim velikim trebuhom!user posted image Sem ti hotla rečt, da jih obožujem!!! Stali so pa 50 evrov. Udobni, topli, pa še lepo zgledajo!user posted image Mogoče najdeš zdaj na razprodajah kaj pametnega, idi v Deichman, se ti splača, majo te firme not, pa so res full hvaležni za tako vreme.

Ja, sej v Daichamana se odpravljam, pa zadnje čase dajem na ignore trgovske centre user posted image in zato me zebe. user posted image Ma bom mogla neki, ker če te v noge zebe, te povsod zebe. RD mam pa šele aprila, pa takrat jih tud ne bom več rabla. Upam?! user posted image

user posted image za luno.

Neposredna povezava do sporočila: 2588
9.2.2012 12:50:19   
Tulipan12

Ja, sej v Daichamana se odpravljam, pa zadnje čase dajem na ignore trgovske centre user posted image in zato me zebe. user posted image Ma bom mogla neki, ker če te v noge zebe, te povsod zebe. RD mam pa šele aprila, pa takrat jih tud ne bom več rabla. Upam?! user posted image

user posted image za luno.

Jaz mam RD marca in sem vedno jezna, ker so zimske stvari najdražje, pa ne morem na njih čakat do marca, ker je že konec.user posted image No, tudi jaz upam!!!user posted image Si pa kako novo kolekcijo izberem, kar pa je tut super duper!user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2589
9.2.2012 13:01:19   
KOKICA32
Vreme je user posted image user posted image user posted image user posted image !!!. Po B. so pa pločniki katastrofa!!!!!Z vozičkom sem se komaj prebila do knjižnice!user posted image user posted image user posted image Le za pešča je spluženo, kje pa je še moj širok voziček?user posted image user posted image user posted image Ma sem se namatrala zraven....Na trgu mi je kolegica pomagala, da sva dvignili voziček in ga nesli...pitem pa še šoferji, ki parkirajo kar na pločnikih, sem enega varnostnika kar natulila, kje je parkiral!user posted image Pa je rekel: Le minutko!!!user posted image Jaz pa ravno takrat nisem mogla mimo!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2590
9.2.2012 13:02:20   
KOKICA32
Moji škornji alla skibuske so tudi zakon....znižani na 60,00 EUR!user posted image user posted image user posted image Vsepovsod in skoz jih imam obute.... 

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2591
9.2.2012 13:03:03   
KOKICA32
Jaz pa imam RD decembra pa nikoli nič takega ne dobim...no gnar dobim pa si potem lahko kaj kupim...A letos je padla ura!

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2592
9.2.2012 13:03:53   
KOKICA32
Tako Tulipan sem priklicala....user posted image user posted image user posted image
Kje pa je Tasa? Me skrbi zanjo, ko je zadnjič napisala, da je na bolniški!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2593
9.2.2012 13:44:55   
MalaČebelica
Dober dan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2594
9.2.2012 18:54:30   
KOKICA32
Čer!user posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2595
9.2.2012 20:27:21   
tasa_m

Včeraj smo bili pri tašči na kosilu (mamica na luniuser posted image user posted image ) in smo se imeli super. Imajo njeni sosedi Liinega 8-letnega lupčka, ki je letos začel smučat in so mu naredili progo na parceli, sta Lia in on smučala, Luka, bratec od lupčeka in jaz smo se sankali, njuna mamica jih je lovila na koncu bregauser posted image , moška pa sta kuhala čaj z rumom in nam ga stregla.user posted image Super dan!user posted image Mraz nam ni prišel do živega! Sem vesela, da je Luka že tak velik, da lahko sodeluje pri zimskih radostih in da ne rabimo takoj not pobegnit.
ooo, to pa res super dan! user posted image user posted image Še za več takšnih dni.

Neposredna povezava do sporočila: 2596
9.2.2012 20:32:01   
tasa_m
Joj zimski čevlji Jaz sem si jih lani oz predlani kupila samo kaj ko ni to glih za sankanje. Ma zdaj pa tak ne vem če si mi splača še skibucke kupit, počasi bo tak konec snega. UPAM! user posted image

Kokica, hvala da te skrbi. Sem okej, samo brez volje do niesar. Začela sem bruhat tisto intenzivno, tak da mi niti folna ne gre dol, kaj še le kaj druga. Edino krofi mi pašejo. Tak da ko bom v ponedeljek pri zdravniku na vago stopla bo tak verjetno napisala da naj ena po ena gor hodimo user posted image user posted image
Drugače pa smrkamo vsi trije full user posted image ampak se ne damo.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2597
9.2.2012 20:43:53   
KOKICA32
Super, Tasika, da je samo bruhanje. Res! Vem, da je grozno, samo sem že vstrašila....user posted image user posted image user posted image Saj bo bolje....od 3. meseca dalje....user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2598
9.2.2012 20:44:42   
KOKICA32
Meni pa je tista komora pomagala pri prehladu....No, saj je kot savna...zato pa pomaga!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2599
9.2.2012 20:47:44   
Najaa
Čer.
tasa sam da si se mal oglasila. Mene je tud skrbelo. user posted image

Joj nič pametnega po tv, kar spat bi šla. user posted image Bomo me kakšno rekle?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.