|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Primorke!!
4.2.2012 20:25:39   
simona84
no da se vam na hitro javim...danes sem imela spet ctg in danes je blo vse dosti boljše kot včeraj, tako da sem doma, in ni nobene panike...pač včeraj je bil user posted image bolj len in zato so bili utripi bolj slabi, danes pa je bilo vse super, tako da sem prov vesela, zdaj pa imam spet v torek ctg....

sirenetta super da je vse z user posted image tako kot mora bit, zdaj pa samo še finiš in boš tudi ti kmalu na vrsti....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bankc)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
   RE: Primorke!!
5.2.2012 8:50:00   
bankc
Jutro!

Simona84 user posted image user posted image user posted image user posted image sem vesela, da se je user posted image prebudil in da je vse ok! Se pa počasi (oz hitro) približuje tisti dan!user posted image user posted image user posted image
Nam pa le javi kako bo šlo v torek na CTGju!

Pri nas smo pa spet prehlejeni: mojega noro bolijo sinusi pa je trmast in noče k zdravniku! Malega sem pa ravno včeraj peljala na urgenco, ker ima vnet ušesek in sva spet na antibiotikih.....Groza user posted image user posted image user posted image
Tako da bo danes za nas ležerna nedelja in bomo več ali manj kar počivali in delali nič user posted image
Prav paše biti doma!

Smo pa včeraj imela grozen dan: zjutraj smo se zbudili brez vode, ker nam je voda zmrznila! Smo končno to zrihtal, nam je pa na centralni spustil en ventil in smo imeli popravo user posted image user posted image
No ampak hvala bogu ni nič resnega in je sedaj vse ok! Je pa grozen mraz zunaj!

(odgovor članu simona84)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
   RE: Primorke!!
5.2.2012 22:18:49   
n€na
Ojla!

Evo mene spet med živimi user posted image   Sem spet imela težave z netom in nazadnje še z računalnikom, ki mi ni delal nič in sem dobila novega. Sedaj pa upam, da bom več med vami.

Moj mali je zaenkrat kar priden samo naše spanje je misija nemogoče... Sem mu začela dodajati zvečer flaško novolaca in sedaj ponoči vsaj malo spima. Se malo spočijem in zato potem lažje funkioniram čez dan.

Sirenetta... zelo zelo lep seznamček za primorske sončke samo moj ne paše zraven ker je rojen 2011 user posted image user posted image

(odgovor članu bankc)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
   RE: Primorke!!
6.2.2012 7:32:27   
Arwen_84
Pozdravljene souser posted image ,

Da se še jaz pridružim primorkam..sem aktivna pri Aprličicah 2012. Mogoče tu dobim še kakšno dodatno info iz bolj domačega okolja (kje kaj kupit, porodn., gin,...čeprau se nosečnost že bliža koncu)

Moja 1user posted image , PDP 23.04.2012 (pričakujemo user posted image ), Izola (oziroma sedaj preseljena v Kp).

Pa upam, da ta mraz čimhitreje mine...user posted image , zaenkrat še nisem bila nič bolana, ampak pri tej burji je moja odpornost na preiskušnji.

čaw čaw

_____________________________

¦A moment in my tummy...a lifetime in my heart...¦

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
   RE: Primorke!!
6.2.2012 8:10:51   
bankc




PRIMORSKE NOSEČKE 2012


user posted image



JANUAR

kimica86, 20.1.2012, doma 0 , Ankaran, pričakujemo user posted image
Trobentica_, 25.01.2012, doma 0 , Divača, pričakujemo user posted image
Pathra, 30.01.2012, doma 0 , Koper, pričakujemo user posted image


MAREC


sirenetta, 30.03.2012, doma 1 user posted image 3 in pol, Koper, mogoče
 
user posted image
simona84, 2.3.2012, doma 0user posted image , Koper, pričakujemo user posted image


APRIL


_vanilija_,01.04.2012, doma 0 , Nova Gorica, user posted image
smrketa3, 28.04.2012, doma 2user posted imageuser posted image 6l, user posted image 3l, Koper, user posted image

Arwen_84, 23.4.2012, doma 0user posted image , Koper, pričakujemouser posted image

JUNIJ

mina88, doma 0 , 01.06.2012, user posted image
škratka 007, 20.6.2012, doma 0user posted image , obala, pričakujemo user posted image

JULIJ

sandra85, doma 1user posted image user posted image 4l, Portotož, user posted image
bankc, 2.7.2012,doma 1user posted image user posted image 4L, Pomjan, user posted image


AVGUST

crtek, 16.8.2012, doma 0, Kras, user posted image


SEPTEMBER

manuelca, 4.9.2012, doma 1user posted image 4 in pol, Izola, user posted image (ali user posted image )


SKUPAJ = 13

št. user posted image : 5
št. user posted image : 2
št. user posted image : 6




[/quote]

(odgovor članu sirenetta)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
   RE: Primorke!!
6.2.2012 8:16:22   
bankc
Jutro!

Arwen_84 dobrodošla med primorkamiuser posted image
Greš pa res že proti koncu!

No jaz sem čist sesuta, ker moram malemu dajat antibiotike na 6 ur tako da ga moram zbujati tudi ponoči (pa sebe tudi seveda) tako da sem resnično fuuuuuuullllllll user posted image !
No upam da bo kmalu mimo in da bomo imeli pol končno mir!

N€na nič hudega za umetno mleko, važno da se ponoči spi user posted image ! Tudi naš je šel po enem mesecu na flaško, pa sem bila tako vesela, ker smo končno začeli spati! Sem bila po mesecu dni ne spanja tako zmatrana, da se je včasih zgodilo da ga sploh nisem slišala ko je jokal user posted image !
Ko smo začeli dodajat pa je šlo vse na bolje in tudi on je bil navdušen! Pa v prvem letu ni bil nikoli bolan!

(odgovor članu Arwen_84)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
   RE: Primorke!!
6.2.2012 10:04:01   
crtek
žiujo!

bankc moj je isti. Ne gre k zdravniku dokler ga ni treba tja odpeljat z rešilcem in vem kašna muka zna bit user posted image če tvojega vnetje sinusov še ni pasalo mu provaj nardit inhalacijo s kamilicami in metinim čajem. Pri meni in mojem user posted image dela čudeže, pa mava oba kr probleme s sinusi. In seveda upam, da se sinčku stanje čimprej izbolša in da se rešite antibiotikov.

simona user posted image za CTG. Super, da je user posted image zdrava in upam, da bo kmalu v tvojem naročju user posted image

Čene pa....js sm KOOOOOONČNOOOOO dočakala 6.februar! še 6ur so NS in morem povedat, da KOOOOOMAAAAAJ čakam. Moj user posted image je cel vikend govoru samo o temu kako odšteva minute do pregleda in komaj čaka kdaj bo vidu najino mini bibo kako dela kažin po mojem trebuhu in to zato, kr nazadnje, ko sva ga/jo poslušala z AS je tako hitro plaval, da ga je blo težko lovit user posted image Sva se zmenla, da bova šla po NS v trgovino kupit pajacka al bodi in hlačke za user posted image in meni se zdi to ful lušno, da bo mela moja mini biba svoja prva oblačilca. Nevem zakaj se mi zdi to tako pomembno, ampak res se mi zdi, kot da bi s tem user posted image izrekla dobrodošlico user posted image

_____________________________

Love doesn't make the world go round, but it makes the ride worthwile.


(odgovor članu bankc)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
   RE: Primorke!!
6.2.2012 11:25:18   
škratka 007
Pozdravljene Primorke!

Upam, da vas ni odpihnilo. Meni že prav pošteno gre na živce ta burja, se mi prav ne da hodit ven na sprehode ko je taki mraz user posted image . Kako pa je z vami, ste bolj korajžne kot jaz in greste vseeno ven?

simona84 user posted image za tvojega user posted image , lepo da se je prebudil in da je zdaj vse OK.

crtek nisem v strahu, da bi bilo kaj narobe, samo sem bila žalostna ker nisem videla našo user posted image na ekranu. Sicer imam morfologijo 15.2. tako da ga bom takrat videla in izvedela še vse ostalo user posted image user posted image user posted image prav komaj čakam.
Tudi midva sva po NS šla v trgovino in našemu Juniorčku kupila prvi body. Je pa tudi moj user posted image bil popolnoma raznežen. Je na NS prvič videl našega user posted image in tisti dan bi mi ustregel v vsem.

sirenetta čestitke tudi z moje strani za uspešen pregled in za pupico user posted image user posted image user posted image .
Zadnič si me vprašala katera je moja ginekologinja in sem čisto pozabila odgovorit user posted image , nosečniška pozabljivost, dr. Sabina Verem.

bankc se mi prav smiliš, če ti ne delajo zgago obiski vas pa bolezen lovi user posted image , no upam da se bosta oba korenjaka hitro pozdravila in da bo kmalu mir user posted image user posted image user posted image

Arwen_84 dobrodošla med nami.

No zdaj pa se jaz lotim dela, lep dan vsem.



(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
   RE: Primorke!!
6.2.2012 13:09:33   
simona84
pozdravljene punce user posted image
jojjjjjjj ta burja tukaj je katastrofaaaaa, kaj češ drugega počet kot se skrivat za štirimi stenami na toplem...prov se se polenila te dni ko je tako vreme, ampak upam da kmalu poneha, vsaj da ne bo veš burje, je takoj vse lažje...drugače pa nič kaj posebno novega, vikend je kar hitro minil, z mojim sva šla še kupit zadnje parčkarije za user posted image , tako da zdaj je vse pripravljeno...jutri imam pa spet ctg, tako da upam da ne bo jutri spet zaspanost user posted image

Arwen_84 dobrodošla med nami!!!user posted image user posted image user posted image

Crtek no pa je napočil tvoj dan, dobro opravi in javi nam kako je bilo na NS user posted image user posted image user posted image

Punce želim vam lep dan, pa če ne prej se vam javim jutri, da vam poročam kako je bilo na ctg-ju, zdaj pa grem papcat kosilo user posted image

(odgovor članu škratka 007)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
   RE: Primorke!!
7.2.2012 8:27:27   
crtek
jutro!

s sporočam lepe novice user posted image Včiraj na NS je blo vse super, biba plava, miga in dela kažin, G je reku, da bomo meli živo dete user posted image Biba je velika 7cm, utripi super, prisrčku se vidi vse 4delčke, želodček in mehur prisotna in prave velikosti, nosna kostka prisotna in lepo razvita, NS 20mm, tveganje za DS 1:3532, za druga dva sindroma pa eno 1:7892, drugo pa 1:25761, tko da je dr. reku, da so to super izvidi user posted image js sm taaaaaakooooo vesela user posted image Sej ne, da sm računala, da bi blo kej narobe, ampak je vseeno taaaakoooo slišat lepo diagnozo user posted image Dragi je bil čisto ganjen, je jokal in je reku, da to bi pa lahko gledal ceu dan user posted image dr. sicer ni hotu ugibat glede spola, ma nima veze, bomo pa do morfologije počakali user posted image Aja in biba je malo večja, kot je po ZM, tko da bi bil PDP 13.8., ampak je reku da ga ne bo nič spreminjal, kr je samo par dni. Tudi prau, meni je vseeno user posted image ampak zdej sm uradni že v 14tednu user posted image  user posted image Zvečir sva se ustavla pri njegovem bratu in povedala novico in vsi ful veseli, nečakinja od mojega user posted image , ki je stara 4,5let me je ceučas božala po bušiju in spraševala dojenčka če je žejen al lačn, da mu lahko naštima čokolino user posted image tko mi je bla lušna user posted image pol je pa rekla, da ona hoče punčko, kr že ma 2 bratranca in da se z nobenim ne more igrat user posted image ampak pol ko jo je moj user posted image spraševau da kaj pa bo, če bo fantek in je rekla, da se bo useeno igrala z njim in da ga bo peljala na sprehod, tko da u bistvu nima veze če bo pupa al fantič user posted image
Sicer pa tudi js z velikim veseljem ugotavljam, da se mi vrača energija user posted image ponavadi sm vedno ful zgodaj ustajala (6:00-6:30) prejšnje 3mesce sm se mogla prisilit, da sm se ustala ob 7:30, zdej par dni se pa spet zbujam čisto naspana ob 6:00, ampak še malo poležim do 7ih, kr je vnih tma. Komaj čakam pomlad, ko bo že zjutraj sonce user posted image

ok zdej grem pa naprej kej produktivnega nardit. Lepo bodte user posted image



_____________________________

Love doesn't make the world go round, but it makes the ride worthwile.


(odgovor članu simona84)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
   RE: Primorke!!
7.2.2012 8:45:28   
bankc
Jutro!

Tale burja je pa res od user posted image ! Jaz sploh spat ne morem, ker nisem navajena da mi ponoči vse ropota okoli hiše!

Crtek čestitke za dobro NS user posted image user posted image user posted image ! Ja otroci znajo biti res face! Tudi moj mali hodi ves čas mi božat bušija in sprašuje kako bo prišel ven, pa kdaj in da hoče fantka ker se s punčkami ne da pogovarjat in igrat user posted image

Sirenetta
kje si? Nič se ne javiš?

Simona84 javi kako bo šlo na CTG in upam da bo user posted image buden in brcal ter telovadil!user posted image

Drugače sem imela pa jaz včeraj full slab dan! Začelo se mi je z otrdevanjem trebuha pa me je G pomiril, da dokler je manj kot 10krat na dan je ok! No pol sem pa včeraj po user posted image dobila močne krče in sem šla kar direkt v pojstlo in je hvala bogu minil! Zdaj pa čakam da mi moj G odgovori! Se bojim da ne bi bilo kaj narobe user posted image user posted image !

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
   RE: Primorke!!
7.2.2012 9:31:49   
pathra
Ejla da se na hitrco javim, ker gremo potem izkoristit čas ko tamala počiva... 2.2.2012 smo dobili Sofijo, 3555 g in 56 cm. Super porodno izkušnjo sem imela... zjutraj sem bila sprejeta na oddelek (1.2.) in so mi dali svečke, zvečer ob 23 h so se začeli popadki, ob 3h klistir in ob 4h se je začelo predihavanje... dobila sem samo svečke za blaženje bolečin, moj me je držal za roko ko sem predihovala in babica Aleksandra me je spodbujala in mirila.. res bi se ji rada zahvalila. Pol se je menjala izmena in prišla je babica Danica, parkrat smo potisnili, na koncu celo s pomočjo umetnih popadkov in tamala je bila vzunaj.. so pa mi čuvali presredek in dobila sem samo eno odgnino in nisem bila nič šivana.

No toliko zaenkrat.. LP

(odgovor članu bankc)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
   RE: Primorke!!
7.2.2012 9:41:35   
bankc
Pathra čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image in bravo za nič šivanja!
Joj si imela pa res lep porod user posted image user posted image user posted image ! Vam želim čim več lepih dni z vašo pupiko in čim manj neprespanih noči! Sem se čist raznežila!

Sedaj pa le počivat in ko se navadite in umirite se nam pa le še javi kaj!

(odgovor članu pathra)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
   RE: Primorke!!
7.2.2012 9:48:08   
bankc




user posted image



Kimica
, 22.01.2012, user posted image Alina user posted image (3320 g, 51 cm)

Trobentica, 22.01.2012, user posted image

Pathra, 2.2.2012, user posted image Sofija user posted image (3555 g, 56 cm)



user posted image user posted image : 2
user posted image user posted image : 1

Skupaj št. user posted image : 3


[/quote]

(odgovor članu sirenetta)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
   RE: Primorke!!
7.2.2012 10:14:34   
crtek
pathra čestitke user posted image  user posted image  user posted image uživajte s punčko in upam, da vam pusti čimveč spat user posted image

bankc na burjo se boš hitro navadla. Ni tašne panike, je pa res glasno, ampak vseeno bolše kot promet v centrih mest user posted image Upam, da je z user posted image vse ok in, da otrdevanje pomeni samo normalno pripravo telesa user posted image


_____________________________

Love doesn't make the world go round, but it makes the ride worthwile.


(odgovor članu bankc)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
   RE: Primorke!!
7.2.2012 13:31:33   
beti 1
Pozdravljene!

Se opravičujem, ker malo vpadam v temo, ampak imam vprašanje za vse, ki ste blizu Italije. Ali je katera, ki že ima user posted image  dajala svojemu user posted image  kapljice vit. D, ki se jih dobi v Italiji? Meni jih je pred 8 oziroma 6 leti  za prva dva nosila tašča iz Gorice, ampak sva obe pozabili, kako se kličejo. Jaz imam v glavi Idroplurivit, sem gledala na net, pa pod tem imenom nisem nič našla.

Hvala za odgovore user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
   RE: Primorke!!
7.2.2012 15:50:36   
zori82
Ročno izdelane črke (imena na tablici ali pa magnetki), ki ji lahko obesite/nalepite na vrata otroške sobice ali pa kar na steno oz. na hladilnik :) http://www.facebook.com/pages/%C4%8Crkarije/268792466523839

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
   RE: Primorke!!
8.2.2012 7:27:36   
simona84
dobro jutro punce :)
jaz se včeraj nisem utegnila javit, skozi sem neki sem in tja letala in zvečer kar padla v posteljo user posted image
no tudi v včeraj sem CTG opravila dobro, tako da očistno nas je ta burja malo prebudila user posted image user posted image , zdaj pa imam spet v petek CTG in tudi pregled pri ginekologinji ki me bo pregledala spodaj, če se že kaj dogaja user posted image
drugače pa nič novega, počutim se super, danes pridejo starši na obisk, tako da bo kar pestro.

Pathra čestitke za tvojo princesko in veliko cartanja ti želim, pa kam se nam še javi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

crtek čestitke za uspešno opravljeno NS user posted image user posted image user posted image

bankc jaz se pa čisto pridružujem tebi kar se tiče burje, tudi mene ponoči moti ko vse ropota, jaooooooo to je slabost primorske, ampak sej bo, upam da bo za vikend zadnja pošiljka in da potem se bo to vse skupaj umirilo

želim vam lep dan, pa upam da burja malo poneha

(odgovor članu pathra)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
   RE: Primorke!!
8.2.2012 9:37:57   
bankc
jutro!

Simona84 user posted image user posted image user posted image za CTG!
No mogoče nama ne paše tale burja, zato pa kaže tvojemu user posted image zelo paše user posted image user posted image user posted image
Se je vsaj prebudil! In le tako naprej!

Jaz sem pa tako user posted image user posted image user posted image ! Niti velika user posted image mi ne pomaga! Celo noč je spet pihal, groza!

(odgovor članu simona84)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
   RE: Primorke!!
8.2.2012 10:40:11   
n€na
dobro jutrouser posted image

Pathra še tukaj čestitke in veliko smeha in malo joka ter veliko prespanih noči vam želim!!!!!

danes smo pa tudi mi imeli pestro noč. Mali se je kar naprej zbujal. Mogoče ga je motila burja, ki je pihala to noč okoli naše hiše kot še nikoli doslej user posted image   Je burja naredila kar dosti sranja. Z hiše nasproti naše je odtrgalo kabl z elektriko. Lahko pa, da je bila kriva luna. Zaradi zbujanja sem ga vzela k sebi in tako se je vsaj malo pomiril in vsaj malo spal. No, oba sva vsaj malo spala.

Zdaj pa pijem že drugo brezkofeinsko kavico, da pridem vsaj malo k sebi. Čeprav bi mi pasala tista taprava samo kaj ko po njej tudi tamali noče spatuser posted image

bankc...jaz tudi ne maram kaj preveč burje...mi je lepše, če pada sneg.

Sicer pa komaj čakam, da pride lepše vreme, da lahko grem vsaj malo ven s tamlim. Komaj čakam dolge sprehode ob morju.

simona....user posted image za uspešno opravljen pregled


jaz imam pa jutri pregled pri diabetologu. ja 7 tednov je že od poroda...Kako hitro mine čas. Bom pila 75g glukoze..že zdaj me je groza, kerne prenesem tako sladkih stvari.Saj če bi imela okus po čokoladi bi mi bilo pa fajn, ker čokolada je zakon.


< Sporočilo je popravil n€na -- 8.2.2012 10:42:00 >

(odgovor članu bankc)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
   RE: Primorke!!
8.2.2012 19:36:47   
sirenetta
IZVIRNO SPOROČILO: pathra

Ejla da se na hitrco javim, ker gremo potem izkoristit čas ko tamala počiva... 2.2.2012 smo dobili Sofijo, 3555 g in 56 cm. Super porodno izkušnjo sem imela... zjutraj sem bila sprejeta na oddelek (1.2.) in so mi dali svečke, zvečer ob 23 h so se začeli popadki, ob 3h klistir in ob 4h se je začelo predihavanje... dobila sem samo svečke za blaženje bolečin, moj me je držal za roko ko sem predihovala in babica Aleksandra me je spodbujala in mirila.. res bi se ji rada zahvalila. Pol se je menjala izmena in prišla je babica Danica, parkrat smo potisnili, na koncu celo s pomočjo umetnih popadkov in tamala je bila vzunaj.. so pa mi čuvali presredek in dobila sem samo eno odgnino in nisem bila nič šivana.

No toliko zaenkrat.. LP


Pathra čestitke!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bravo za tak super porod, za lepe mere tvoje Sofije, za izbor prelepega nežnega imena in za taki lep datum!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zgleda da številka 2 prevladuje tukaj pri primorkah...se moram zgleda malo bat 12.2. in 22.2., bom kar noge skupaj tiščala ta dva dneva, je še malo prekmalu zame user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pathra)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
   RE: Primorke!!
8.2.2012 20:07:44   
sirenetta

Se nisem nič javljala te dni...sem bila bolj aktivna pri marčevkah, no ampak evo me spet tudi tukaj user posted image .

Simona user posted image user posted image user posted image za dober CTG...javi kako bo v petek! Je ena mislim da pri januarkah pisala, da je ona na CTG-jih vedno ene pol ure prej popila kakšen kakav ali pa kavico, da se je user posted image prebudil, ker je imela ene par takih CTG-jev, ko je bil user posted image miren in so jo potem tam matrali, jo držali eno uro priklopljeno da se je user posted image zmigal in je imela tega dovolj. Tako da je za poskusit, ali pa pravijo tudi kakšen hladen sladek napitek, da jih zdrami, da začnejo migat.

Crtek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za lepo opravljeno NS in super, da ste se nagledali vašega otročička in da je vse ok! user posted image user posted image user posted image

Bankc kako je tvoj bibon? So se mu ušeska pozdravila? Pa ti si zdaj ok? Upam, da je vse mirno, da nič več otrdevanja in nič krčev.
Pri marčevkah so vse punce, ki so imele take ali drugačne bolečine na veliko pile magnezij, naj bi pomagal proti krčem (menda magnesol oz. neke žvečljive tablete z magnezijem), jaz sem pa ogromno Donata popila, je tudi bogat z magnezijem, pa še druge dobre lastnosti ima. Pa za umirit krče Buscopan, če ti ga ni predpisal G jih dobiš se mi zdi da tudi brez recepta v lekarni. Buscopan vzamem tudi jaz še zmeraj čim začutim da se začne kakšno čudno tiščanje ali kaj podobnega, mi je tudi zdaj na zadnjem pregledu G rekla, da je ok, da raje tako kot pa da bi se prezgodaj kaj začelo. Če pa Buscopan ne bi pomagal, torej če se nekje v roku ene ure zadeva ne umiri, pa je rekla, da takoj gor, da dobim infuzijo za zaustavitev popadkov. In pa počivat, da se krči umirijo.

Arwen_84 dobrodošla med primorkami! Lahko prideš tudi pokukat k marčevkam, je nekaj aprilčic prešaltalo k nam, češ da smo bolj zgovorne, da pri aprilčicah je preveč mirno user posted image user posted image user posted image

Škratka jaz se tudi bolj tiščim doma, me prav nič ne mika it na to burjo...že tako sem večinoma doma zaradi bolniške, pa še prejšnja dva tedna sem imela sina doma zaradi angine in antibiotikov, tako da res sploh nikamor nismo šli. Upam, da bo kmalu se umirila burja, ker zdaj pa res že dolgo divja tu naokrog.

Nena saj lahko tvojega miškeca tudi dodam na seznamček, samo mi napiši podatke, pa ga dodam, bom pač popravila na 2011/12 pa bo! user posted image

Upam, da nisem nič izpustila, ma zadnje čase me je kar obiskala nosečniška pozabljivost...user posted image

(odgovor članu sirenetta)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
   RE: Primorke!!
8.2.2012 20:17:55   
Arwen_84
Pathra: Tudi iz moje strani čestitkeuser posted image user posted image , Kar super je slišati, ko gre mamica čez porod brez komplikacij, z otročičkom je pa na koncu tudi vse uredu...Ker nisem prebrava vseh postov v temi in si mogoče že omenila...si rodila v Izolski bolnici?-torej pozitivna izkušnja?

Se še jaz javim iz tega day-off večera...skozi nosečnost sem se prehvalila kako nisem nič bila bolana...in hop, očitno mi je burja segla do kosti, tko da sem danes več ali manj preležala v pojstli. Nos postal tovarna izcedka, glava pa cementarna...vročine nimam, tko da niti ne mislim jemat nobenih zdravil..čajčki, vitamini in cartanje...user posted image , mislim, da edina učinkovita formula.
Mene do poroda loči še 10 tednov (mama je rodila 3 tedne prej oba z bratom, tko da potihem pričakujem da se bo tudi najini user posted image mudilo prej...) oziroma vsaj še 7 tednov naj bo na ''all-inclusive'', potem pa pogumno novim izzivom nasproti. Sedaj sva že kakšen mesec v fazi ''gnezdenja'' - otroška sobica je opremljena, pohištvo sestavljeno, stenske nalepke zalepljene (vem, da je to za naše oči, ker bo najbolj pomembna dojka na začetku za]user posted image , kozmetika zbrana in zložena..oblekice sortirane, oprane in ker sva dobila sušilni stroj že zložene in sortirane po št. v omari...(likat mislim res to kar je ''za zgoraj'' oz za lepše videt...To prelikavanje se mi zdi izguba časa...mam še en kup drugih opravil se mi zdiuser posted image . Čaka me še en kup tetra plenic preprat - ampak to bom na porodniški. Sedaj sem po službi tko crknjena, da komaj stojim na nogah...

trebušček se mi že kar pozna, tko da se zmerja bolj počutim en user posted image , čeprau mi paše in me zaenkrat še nič ne moti. Pridno si ga od začetka mažem s čistim karitejevim maslom tako, da s srbečico pri raztezanju kože nimam problemov. Hodim tudi na telovadbo, tko da pridno razgibavam - predvsem hrbtenico s katero imam tudi z rastočim trebuškom, večje težave - obremenitev pač...

Svoje nosečnosti si ne pred. brez angel sounda - na začetku, ko se user posted image še ni čutilo, pa tudi nobenih posebnih znakov nisem imela (brez slabosti,...) je bilo to bitje user posted image tudi res lepo pomirjevalo. Sedaj je tamala čez cel dan tko aktivna, da me pridno brca in dobro da vedet, da je z mano. user posted image Vmes sem (december) tudi začela precej krvavetuser posted image in sem že mislila, da je SS...samo se poslušala user posted image , tko da sem bila ''pomirjena'' in komaj naslednji dan šla v bolnico...kjer sem ostala 2 noči -sicer brezveze (da počivam), ampak tko pač je. Krvavitev je bila posledica vnetja materičnega ratu in v brisu sem imela streptokok (dobila antibiotike) - ta test ti normalno naredijo v 35. tednu, tko da mene to še 1x čaka, upam da zdaj negativno, če ne pa ponovitev vaje-antibiotik, v najhujšem primeru pa napovedan CR (ker zame ni nevarno, če se pa otrok okuži je en kup komplikacij...). No, upam na najboljše...

Porod Nimam posebnega straha, verjetno (če bo narava pustila) bom šla v Postojno in rodila brez dodatkov (bom pa pridobila potrdila za EA tako v PO kot v Izoli (če so se že zmenili ali jo bodo sploh še delali ali ne nevem (ju3 je ogled porodnišnice ob 13h, pa bom uprašala v petek pa še v Po za EA) za vsak slučaj - pač, samo za neko psihično stvar (če bo res nuja), drugače me pa najbolj zanima tale ''smejalni'' plin, ki je brez inekcij...samo vdihvaš, boli baje isto...samo je malo feelinga opitosti, tko da ti nekak gre lažje mimo...(to vem,da v Lj dobiš).

Vidim, da sem kar cel spis napisala...se pozna, da sem cel dan v pojstliuser posted image user posted image

Upam, da ta burja čimprej mine in se začnejo topli predpomladni dnevi!user posted image


_____________________________

¦A moment in my tummy...a lifetime in my heart...¦

(odgovor članu sirenetta)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
   RE: Primorke!!
8.2.2012 22:58:39   
sirenetta

Arwen
sem komaj zdaj porajtala, da imaš rok skoraj enak kot sem imela jaz za mojega prvega otroka! user posted image user posted image user posted image Rodil se je par dni prej in sicer 20.04. me je polna luna poterala user posted image . Sem bila tudi jaz med aprilčicami user posted image .

Jutri ko greš na ogled porodnišnice, bi te lahko prosila, če vprašaš, če imajo Ultivo in pa smejalni plin za lajšanje bolečin? Oboje vem, da imajo v Lj, za Izolo pa ne vem, sem pozabila na zadnjem pregledu vprašat mojo G, naslednji pregled pa bom imela komaj v 37. tednu, se bojim, da grem prej rodit,user posted image .
Pocartaj se in pozdravi se čimprej! Itak veliko vitaminčkov in čajčka user posted image in počitkauser posted image pa bo! user posted image


(odgovor članu Arwen_84)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
   RE: Primorke!!
9.2.2012 8:51:16   
bankc
Dobro jutro vsem!

Jaz pijem veliko user posted image in se prav fajn počutim! Nisem imela nobenega krča več, edino ene trikrat na dan da mi trebuh otrdi to je pa to (pa še to zato ker se preveč ganjam z malim)! Mali je tudi vredu, edino kar je da ima energije za 5! In ga sploh ne morem več umirit in ne dohajat in kar skače po meni user posted image , revček ne zastopi, da mora mami počivat! Mi reče, da to itak skoz delam, da zdaj se pa lahko še mal z njim igram! In če pol ne reagiram, mi pa pristavi: Mami a me zdaj nimaš več rada? In pol me pogleda s tistimi velkimi nedolžnimi učki in jaz seveda popustim user posted image user posted image user posted image , on pa v smeh! user posted image !

Joj Sirenetta mene tudi zanima, če imajo v Izoli ultivo. Na netu namreč tega nisem zasledila! Moram res ginekologa vprašat!

Arwen_84 pozdravi se čim prej user posted image user posted image
Joj midva do otroške sobice še prišla nisva, je še toooooooliko drugih stvari za poštimat v hiši user posted image user posted image

Drugače sem pa tudi jaz sedaj full bolj pomirjana, ko ves čas čutim brcike user posted image ! Je tako lep občutek!user posted image

No sedaj grem pa malega umirit preden uniči celo hišo! Mislim da spet pleza po omarah! Za znort! user posted image user posted image




(odgovor članu sirenetta)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





23-letnica ima 10 otrok, želi jih še 100
Mama, ki ima že 10 otrok, jih želi imeti še 100, da bi izpolnila svoje sanje, da bi imela "največjo družino na svetu"....
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




Ime
suzi89

Katero ime Vam je bolj všeč?

Melanie (84%)

Amy Lee (16%)


Število vseh glasov: 164

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!