sirenetta
|
IZVIRNO SPOROČILO: ursonok Oh, horoskop, kar moja tema Jaz sem bikec, v podznaku sem lev, luno imam pa v raku . Kombinacija ni preveč fina - podznak pomeni, da te na za način vidijo in doživljajo drugi (mene torej kot leva), luna pa določa, kako ti dojemaš druge ljudi in okolico (jaz sem rak). Pri meni to pomeni, da se me vsi bojijo in mislijo, da sem nek podivjan despot in tiran, jaz pa to sploh nisem, ampak se počutim od vseh ogroženo in sploh (zamorjeni raki). Skratka, kombinacija, ki ni preveč meni v prid. Znak (glavni) baje pride do izraza v zrelih letih, ko naj bi se vpliv podznaka in lune kao umirila. Jaz priznam, da sem res čedalje bolj bikec - jadla, pila in seksala bi . No, pa lenarila, valda. Razkačiti me ni tako lahko, a ko me razkačite, je bolje, da se skrijete . Po kitajskem sem pa opica. Smo živahne in pametne . Mož je zmaj - baje najbolj "plemenit" znak. No, pa še skupaj greva kar dobro . Drugače je pa tehtnica - kar je meni kar ok (na intimnem področju se zelo ujameva ), samo ta neorganiziranost in rahlo bluzaštvo me nervirajo ... Že parkrat se je zgodilo, da če ne bi imel mene, bi zamudil (na bus za Slovenijo ali kam drugam) - spravit se od doma, to je zanj misija nemogoče. Smo šli po vrtcu v izposojevalnico pustnih kostimov. Tamal bo zmaj (no, na tisti pogodbici piše, da je dinozaver). Je pa bedno, ker so vsi ti kostimi iz flisa, tamali pa zgleda to ne sedein je takoj, ko smo ji ga oblekli, začela ful kihat . Me zanima, kako bo jutr. Ma kaj se ti hecaš??? Jaz sem tudi bik v podznamenju lev!!!! No, luno imam pa v strelcu....pa venero v dvojčkih, zato toliko klepetam in kao hitro sklepam prijateljstva Heheh..očitno sem tudi jaz v zrelih letih To tazadnje pa velja čisto tudi zame...prenašam prenašam še preveč...pol ko mi pa prekipi pa podivja orkan da je joj. Potem ne prepoznam same sebe. Dobro da se to dogaja samo s ta najbližjimi, redko ponorim v kakšnih izven družinskih situacijah. Enako tudi to, tudi jaz sem si izbrala tehtnico...enako glede bluzaštva in zamujanja in podobnega...Samo se je pa full popravil glede vseh teh stvari zadnje par let, odkar imava otroka, se totalno znajde glede stvari, ki so bile prej zanj misija nemogoče, recimo kakšne papirje rihtat in podobno, prej pa se mu recimo še sanjalo ni npr. kje se kupi kakšno vlogo ipd. No, še vedno se zgodi kakšen takšen come back npr. za 1.maj smo šli v Umag z njegovo pretečeno osebno, hvala bogu je imel doma veljaven potni list (po moji zaslugi, pred 4 leti sem ga zvlekla v Tunizijo) in hvala bogu smo blizu meje...Je pa taka flegma glede vsega, jaz pa živi raztur, tako da se kar kompenzirava.
|