Aninchy
|
Br dan! No, pa se malo spet javim... Danes bom poklicala h G, da se naročim za pregled. Dela popoldne, tak da še morem počakat, jst sm pa kr nestrpna Ja, tud mi smo bli zuni zdej dva dni na sankih, madonca je blo luštn Smo se kr po ulicah šetali, ko niso ble splužene in se je dalo fino s sankami peljat - prov s hriba spuščali se pa nismo, mislim da bomo to prakticirali šele naslednjo zimo.. Pa itak ni bil neki poteptan sneg in pol ni tok fino... Kako se kej počutite? Men se zdi, da je še kr prezgodi, da bi mi blo slabo Edino ko sem zjutri stopila v kuhno, mi je kr gor dvignilo, ko je še zasmrdelo po cvrtju od včeraj V prvi nosečnosti sem bruhala kake 3x, slabo mi je blo pa kr, sploh dopoldne, ampak sem hvalabogu delala skos popoldne in sem lahko slabost prespala Zdaj pa trkam, da zaenkrat še ni hujšega, edino zdi se mi, da me že hlače kr tiščijo!? nuhalna - prejšnjič sem mela v ordinaciji svoje G - ona da samo prostor, pride ena ženska, mislim da iz LJ in ti lepo nardi NS. Sem bila zelo zadovoljna, pa še ni se mi bilo treba daleč peljat. Abrakadabra - uff sploh si ne predstavljam, kok hudo je moglo bit. Tudi sama sem mnjenja, da imam VELIKO rajši hiter SS, kot pa smrt ob porodu . Ja, življenje nam rado postavlja težke preizkušnje, od nas pa je odvisno, kako se bomo spopadli z njimi. Vsekakor nam vsem želim lepo in mirno nosečnost, pa zdrave No, ja, a sem še kej pozabla komentirat Nej vam povem, da bom mogoče malo redkeje pisala, ampak ko bom, bo pa to en cel roman Lep nov začetek tedna vsem!
|