|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2012
6.2.2012 7:47:11   
Abrakadabra
dr. Knowitall, te čisto razumem. No, saj nekaterim tudi kasneje neha srček bit, pa je prej vse normalno. Tako da tukaj človek ne mora ničesar predvidet. Človek se sekira tako ali tako. Toliko nepredvidljivih stvari je v življenju, mi pa na nekatere ne moramo vplivati. Jaz sem tudi svojega prvega otroka izgubila po porodu, pa je bilo v nosečnosti vse o.k. Tako da moja nosečnost ne bo nikoli več sproščena, sicer trudila sem se v drugi nosečnosti, kolikor sem se pač lahko in je bilo hvala bogu vse v redu. Bi tudi jaz takrat najraje vidla, da bi bilo že na začetku SS, pa bi mi bilo zelo veliko prihranjenega, kot pa roditi živega otroka in ga potem izgubiti, vendar življenje se pač rado poigra z nami.

pa upam, da katere nisem zapsihirala, ni bil moj namenuser posted image user posted image   

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 126
6.2.2012 7:50:00   
Anonimen
Abrakadabra user posted image

dr. Knowitall

(odgovor članu Abrakadabra)
  Neposredna povezava do sporočila: 127
6.2.2012 9:00:51   
darchy82
Abrakadabra user posted image user posted image user posted image

Grozno je res če se moraš poslovit od otročka (sploh če pride enkrat tako daleč).
Drugače je tud za mano že en ss iz 1. nosečnosti, ampak je bilo kar hitro konec - nekje v 6. tednu, tako da sem sorazmerno hitro prebolela, ampak upam da se več ne ponovi.
Jst se tolažim s tem, da večina nosi in donosi user posted image brez večjih težav, čeprav sem bila v prejšnji nosečnosti napsihirana prvih nekaj mesecev.

Kdaj se pa drugače nameravate naročit na nuhalno in kam (tiste ki ste iz LJ)? Jst se bom verjetno po prvem pregledu, ne vem pa še kam.

25.01.2011 se nama je pridružila Lana,
29.09.2012 pa se nam je pridružil še Aljaž :))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 128
6.2.2012 9:02:16   
čiba
Abrakadabra in dr. K: obema en topel, ljubeč user posted image ! Zelo hudo mi je brat takšne zgodbe in potem se mi plete po glavo tisoč stvari, ki se mi jih ne bi smelouser posted image Hudo mi je za vajuuser posted image Take bolečine sigurno ne izbrišeš iz srca nikoli več.

Lep dan vsem!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 129
6.2.2012 9:03:29   
Anonimen
Jaz bom šla na nuhalno kar pri moji G. Ima licenco in mi je tako še najbolj fajn. Imam pa G v LJ.

dr. Knowitall

(odgovor članu darchy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 130
6.2.2012 9:15:58   
johanna
ojla punce,

jst bom sla na nuhalno dr. Strahovi. Tam sem že bila v prvi user posted image  pa je blo ok.

Jst sem še kr lena in se mi nič ne da. Komaj se spravim v službo. Raje bi cel dan preležala doma na kavču. Za povrhu pa še jutri delam cel dan user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 131
6.2.2012 9:33:38   
Aninchy
Br dan!

No, pa se malo spet javim... Danes bom poklicala h G, da se naročim za pregled. Dela popoldne, tak da še morem počakat, jst sm pa kr nestrpna user posted image

Ja, tud mi smo bli zuni zdej dva dni na sankih, madonca je blo luštnuser posted image Smo se kr po ulicah šetali, ko niso ble splužene in se je dalo fino s sankami peljat - prov s hriba spuščali se pa nismo, mislim da bomo to prakticirali šele naslednjo zimo..user posted image Pa itak ni bil neki poteptan sneg in pol ni tok fino...

Kako se kej počutite? Men se zdi, da je še kr prezgodi, da bi mi blo slabouser posted image Edino ko sem zjutri stopila v kuhno, mi je kr gor dvignilo, ko je še zasmrdelo po cvrtju od včerajuser posted image user posted image V prvi nosečnosti sem bruhala kake 3x, slabo mi je blo pa kr, sploh dopoldne, ampak sem hvalabogu delala skos popoldne in sem lahko slabost prespalauser posted image Zdaj pa trkam, da zaenkrat še ni hujšega, edino zdi se mi, da me že hlače kr tiščijo!?user posted image

nuhalna - prejšnjič sem mela v ordinaciji svoje G - ona da samo prostor, pride ena ženska, mislim da iz LJ in ti lepo nardi NS. Sem bila zelo zadovoljna, pa še ni se mi bilo treba daleč peljat.user posted image

Abrakadabra - user posted image user posted image user posted image user posted image uff sploh si ne predstavljam, kok hudo je moglo bit. Tudi sama sem mnjenja, da imam VELIKO rajši hiter SS, kot pa smrt ob poroduuser posted image . Ja, življenje nam rado postavlja težke preizkušnje, od nas pa je odvisno, kako se bomo spopadli z njimi. Vsekakor nam vsem želim lepo in mirno nosečnost, pa zdrave user posted image user posted image user posted image

No, ja, a sem še kej pozabla komentiratuser posted image Nej vam povem, da bom mogoče malo redkeje pisala, ampak ko bom, bo pa to en cel romanuser posted image user posted image

Lep nov začetek tedna vsem!

(odgovor članu johanna)
Neposredna povezava do sporočila: 132
6.2.2012 9:39:03   
Abrakadabra
Hvala punceuser posted image    Tudi meni je žal za vse SSuser posted image , ki ste jih imele.

Jaz grem verjetno na NS v Dravlje k Babnikovi. Sem bila že, tudi na 3D in je zelo fajna.

(odgovor članu johanna)
Neposredna povezava do sporočila: 133
6.2.2012 9:45:24   
mmojka
Pozdravljene punce,

z največjim veseljem se selim k vam med oktobrke 2012. Ene me že poznate iz foruma, ko smo skupaj čakale na plusek... Malo sem vas preletela, ker ste že tako veliko napisale, da bi rabila dan dopusta, da bi vas prebrala user posted image  Bom pa odslej bolj sledila user posted image

Za podatke naj povem, da sem stara 32 let. To je moja druga user posted image . Po prvi sem rodila sina, ki ima zdaj dobre 2 leti. Hmmm PDP po izračunih 14.okt. Rodila bom še ne vem kje, me lahko zaenkrat daste po LJ.

Berem, kako imate težke preizkušnje ža za seboj in občudujem vas. To pusti znamenja za celo življenje. Držim pesti, da vam tokratna user posted image  prinese samo dobro in upam, da si izmenjamo čim več izkušenj in tudi tistih slabih, če seveda drugje ne najdemo potrebne podpore.

Jaz se na pregled še ne bom naročila, ker bom počakala še kakšen teden. Za vsak slučaj... Drugače pa sem pri prvi user posted image  itak zagledala plus 14 dni kasneje kot zdaj pa se ni nič mudilo na pregled, ker je bil šele v 9. tednu. Vmes sem sicer zamenjala G in ne vem, kako dela ta. Se mi pa zdi, da je vsak pregled prej nepotreben, če ni težav. Tako, da se ne mudi user posted image . Čeprav pa komaj čakam, da zagledat tisto pikico na ekranu, itak!

Bodite fajn in tiste, ki ste pol meseca pred mano že verjetno občutite kakšne konkretne slabosti, kajne? Naj vam čim lažje in hitro mine.

papa user posted image

(odgovor članu johanna)
Neposredna povezava do sporočila: 134
6.2.2012 9:53:44   
Aninchy
mmojka - dobrodošla med nami!user posted image

Joj, si urejam avatar in podpis že kake pol ure... kr neki štrajka vse skupiuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Aninchy -- 6.2.2012 9:56:04 >

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu mmojka)
Neposredna povezava do sporočila: 135
6.2.2012 10:14:53   
Abrakadabra
mmojka dobrodošla in lepo nosečnost!

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 136
6.2.2012 10:18:59   
Abrakadabra
Ne vem, kaj bi naredila za kosilo danesuser posted image   Vse mi smrdi nič mi ne paše....in zato nimam nobene ideje. Ima katera kakšen predlog?
Kaj vam kaj paše jesti? Imate kaj posebnega, kar bi non stop jedle ali je kaj takega, kar vam smrdi in ni šanse, da pojeste? Meni meso ne

Neposredna povezava do sporočila: 137
6.2.2012 10:21:09   
Aninchy
IZVIRNO SPOROČILO: Abrakadabra

Ne vem, kaj bi naredila za kosilo danesuser posted image   Vse mi smrdi nič mi ne paše....in zato nimam nobene ideje. Ima katera kakšen predlog?
Kaj vam kaj paše jesti? Imate kaj posebnega, kar bi non stop jedle ali je kaj takega, kar vam smrdi in ni šanse, da pojeste? Meni meso ne

user posted image user posted image

Jst mam to srečo, da nam tašča kuha - kar pa tud včasih ni tok fajn, ker ne morem jest, tist kar men paše.. No, enivej, podarjenmu konju se ne gleda v zobe... Hotla sem povedat, da men tud kr vse smrdi in se mi želodec obrača, ko pa prvič ugriznem, bi pa lahk pojedla tri porcijeuser posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

Neposredna povezava do sporočila: 138
6.2.2012 10:26:55   
Anonimen
Joj Abrakadabra ne govori. Trenutno me obdajajo le rahle slabosti, zaradi katerih še vseeno lahko kuham itd., le pač neko neugodje v grlu in trebuhu čutim. V prvi nosečnosti mi je bilo pa tako slabo da sem do 4. meseca samo hujšala. Upam, da se tokrat ne ponovi več.

dr. Knowitall

(odgovor članu Aninchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 139
6.2.2012 10:33:04   
johanna
joj punce ne o hrani. jst bi pa skos jedla in se moram prov pazit, ker drgač bo katastrofa!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 140
6.2.2012 11:29:40   
darchy82
Jst sem tud cel čas lačna in bi non-stop jedla. Zaenkrat slabosti še nimam. So se v prejšnji user posted image pojavile malo kasneje in me mučile kake 2 meseca, tako da bomo videli. Sicer pa, če bom imela tako srečo kot prejšnjič, bom itak spet na dieti zaradi sladkorne.

25.01.2011 se nama je pridružila Lana,
29.09.2012 pa se nam je pridružil še Aljaž :))

(odgovor članu johanna)
Neposredna povezava do sporočila: 141
6.2.2012 11:40:31   
johanna
jst sem se v prvi zredila 12kg. največ v prvih 3 mesecih ker sem bla skos lačna. mogla sem se pa kr pazit, da se nisem več. upam da se zdej še manj, ker sem štartala s 3 kg več. v nosečnosti nisem imela nič problemov. tamali je dobil pa pri 3 mesecih (od cepljenja) ful alergij na hrano, tako da sem pol vse takoj dol dobla, ker nisem smela nič jest, ker je bil dojen

(odgovor članu darchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 142
6.2.2012 12:08:07   
Abrakadabra
Jaz sem jih pridobila 13kg, sem jih kakšen mesec poslušala od G, da sem se preveč v enem mesecu. Tega me je najbolj strah, čeprav se požvižgam na to, koliko pridobim, ampak mori me tisto kreganje, ki bi mu najraje rekla, briga me, saj bo šlo itak vse dol. Do zdaj je vedno. Že v porodnišnici imam samo še kožo in nič drugega. Mah bo že. Jem pa nič kaj več, kot sem prej, no zaenkrat....Tudi sladkarije mi ne pašejo-šeuser posted image

(odgovor članu johanna)
Neposredna povezava do sporočila: 143
6.2.2012 12:09:06   
anckica
dr. Knowitall in  Abrakadabra user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image SS je mene tako strah, sploh ker imam maternično pregrado, ampak probam kolikor se le da ne razmišljati o tem. Se mi zdi, da gre lahko čez kaj takega samo res močna oseba z močno voljo in veliko poguma in vse te lastnosti več kot očitno imata, če klepetata tu z nami! user posted image Tokrat bo itak vse super in bomo klepetale do konca oktobra 2012 + potem naprej pri starši čvekajo user posted image

mmojka dobrodošla in še tukaj ti iskreno čestitam!!!

Po naši familiji ni bilo nobeni nič slabo od babic, tetic in moji mamici tudi ne, tako da upam da meni tudi ne bo, če lahko pri tej zadevi sploh na gene cilam user posted image
Sem pa začela ful pazit glede hrane, jem semena, pijem vsak dan stisnjene pomaranče, veliko zelenjave in sadja predvsem kivi zaradi katerega grem potem tudi normalno na wc in nisem zaprta user posted image

(odgovor članu johanna)
Neposredna povezava do sporočila: 144
6.2.2012 12:12:47   
Abrakadabra
Seveda bo vse o.k., samo pozitivno moramo mislituser posted image  pa bo!!

Meni tudi samo še sadje gre po glavi, saj ob večer je fino, če se poje kaj takega, samo kaj ko si hitro spet lačenuser posted image

(odgovor članu anckica)
Neposredna povezava do sporočila: 145
6.2.2012 12:13:11   
johanna
mmm jst pa pravkar pomalcala hotdog. pa še kr enega bi user posted image

(odgovor članu anckica)
Neposredna povezava do sporočila: 146
6.2.2012 12:17:35   
Anonimen
Glede kg, jaz upam da ne bom preveč zabluzila. Že tako jih imam kar precej viška. V prvo sem šla v 4ih mesecih 4 kg dol, potem sem kak mesec težo držala in do konca šla potem 7kg gor. Tako da gledano od začetka, sem se samo 3kg zredila, pa tudi en teden po porodu sem imela že manj kg kot pred zanositvijo user posted image Mi pa zaenkrat nič bolj ne paše jest, se pa tudi malo nazaj držim. Večkrat posežem po sadju in zelenjavi, pa obroke sem si malo zmanjšala in upam, da bo to to.

dr. Knowitall

(odgovor članu anckica)
  Neposredna povezava do sporočila: 147
6.2.2012 12:17:46   
Abrakadabra
Jst bi pa kakšen kebabuser posted image   Tukaj bi mi pa po mojem pasal meso, no ne vem, bi mogla probat ali zavohatuser posted image

(odgovor članu johanna)
Neposredna povezava do sporočila: 148
6.2.2012 12:18:50   
Anonimen
Abrakadabra, če ti paše sadje, pojej zvečer pol pomela. Jaz ga obožujem in sem po njem tudi konkretno sita user posted image

dr. Knowitall

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 149
6.2.2012 12:18:55   
johanna
joj kaj bi dala za to, da bi na sadje misla. men pa zdej sploh ne diši ko je tok mrzlo. poleti mi je ok, zdej pa bi sam kruh in kosila jedla. in to oreng porcije. sladkarije pa zaenkrat sploh ne

Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?