|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 51 [52] 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II Pričakujemo januar 2012
31.1.2012 8:21:31   
HeLenčica
Čudovito je takšen seznam objavit!!! user posted image user posted image user posted image

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
31.1.2012 8:22:38   
Pajama
Uauu! To pa je zagotovo zato, ker se že čuti vpliv februarja, ki bo fenomenalno roza, če boste tako nadaljevale!!!! Bravo punce!!!!

(odgovor članu cebelica81)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
31.1.2012 8:38:14   
rozi55
Tooooooooo bejbe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Krasen zaključek 1. meseca NAŠEGA leta. Iskrene čestitke vsem srečkam nosečkam. Pa brez težav do konca, potem pa cartanje do onemoglosti. Pa pridite še kaj navijat za nas.

(odgovor članu Pajama)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
31.1.2012 8:47:54   
Maisha
Čestitke nosečkam user posted image user posted image

(odgovor članu rozi55)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
31.1.2012 9:04:36   
romare
čestitke souser posted image ,tolikolepih novičk pa že dolgo ni bilo,
hmm kakšna gužva bo sept in okt. v porodnišnicah bo treba kr rezerviratuser posted image ,
se pozna da je recesija-in je več časa za user posted image namest žuranjeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maisha)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
31.1.2012 9:33:27   
Zewa
Ja BRAVOOOO!!!user posted image user posted image user posted image

Zdej pa božat bušije in na net čekirat vozičke user posted image Upam, da se tale roza barva zlije tudi k nam v februaruser posted image

Res vam želim vsem lepo nosečnost!!

(odgovor članu romare)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
31.1.2012 10:00:28   
Anonimen
BRAVO PUNCE  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Chungalunga, GregUruser posted image user posted image user posted image

Jaz sem danes še 1x lulala, črtica je že bolj vidna, ampak še vedno ne "useka" ven, kot mi je prvič, ko sem bila noseča. Lulam še 1x v soboto, ko bo res 100%. Sem vesela, sem malo zmedena, pa malo me skrbi, ampak, saj bo...

Lep dan vsemuser posted image

A. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1282
31.1.2012 10:26:03   
princess13
Waw, koliko veselja in dobrih novičk. Juhu user posted image
Čestitke vsem novim nosečkam user posted image user posted image user posted image
Lepo ste zaključile januar in tako kot je napisala Zewa, da se roza barva prelije k nam v februar user posted image

Lepo nosečnost vam želim! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
31.1.2012 11:35:30   
mojamura
wooooooooooooooooooooooow, čestitsam vsem nosečkam, prav lepo je videt, da vas je toliko> Vsem želim lepo in mirno nosečnosti in seveda zdravega otrokčka!! čestitke še enkratuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

Neposredna povezava do sporočila: 1284
31.1.2012 13:07:33   
Anonimen
čist ste pošizile babnce user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

krasna statistika... zdej se more samo še v februarju tako nadaljevat!!! jesenski otroci so baje ful pridni user posted image user posted image

suuuuuupr!!!

Izabelina

Neposredna povezava do sporočila: 1285
31.1.2012 13:37:21   
mladika
Da še jst čestitam usem novim nosečkam...res ste razturale babnceuser posted image user posted image user posted image user posted image .Najbolj sem pa vesela za chungalungo (ostale ne mi zamerit),ker sem končno dočakala,da je veteranka + zagledala!!!!!!!!!JUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!

Mi še zmeram upamo!!!:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
31.1.2012 13:52:41   
Vivaldi
Ja babnice moje, eno dopoldne delam druge stvari in za spremembo ne vidim tuki gor, in potem me je akr kap zdajle, ko sem vse tole pogledala!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bravo, čungalunga in GregUr, se mi je kar milo storilo, pa seveda vse ostale!!!!! Joooj, res vam privoščim, prav dan ste mi polepšale!user posted image user posted image

TAKO SE ZAČNE NOVO LETO - ŽENSKE, LETOS BO NORIŠNICAAAAAAA! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Malo nas pa le še pridite pogledat in navijat, da kakšno rečemo user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
31.1.2012 16:15:34   
curly
BRAVO! user posted image To je pa ČUDOVITOuser posted image ČESTITKE VSEM NOVIM user posted image !!!
Januar se je odlično zaključil in upam, da bomo tako nadaljevale v februarju!
Vsem, ki vas je zlobnica obiskala pa objemčke in roza barvo za februar. ;)
Naj se celo leto zgleduje po januarju!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz še vedno čakam M po transvaginalni hidrolaparoskopiji (THL). Danes je 53. dan. Nazadnje je prišla po 44. dnevu, zdaj pa že krepko zamuja. Mogla bi imet zaščitene SO pa sva jih imela prvih 40 dni, potem pa sem mislila, da bo vsak čas M prišla in nisva več pazila. user posted image Imam pa še en problem. Že več kot 20 dni imam rjav izcedek pa ne vem, če je to posledica posega ali je kaj drugega narobe. Imate kakšne izkušnje, kak nasvet - bila bi vam ful hvaležna.

Lepo mi bodite! user posted image

(odgovor članu Vivaldi)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
31.1.2012 16:49:51   
monsy
Čestitke vsem user posted image !!! Joj kolk vas je user posted image user posted image user posted image user posted image

Najbolj sem pa vesela za stare borke!!! user posted image (ker sem tudi sama med njimi)

PRIDNEE!! zdaj pa navijat za nas u februar da bo čimveč user posted image user posted image user posted image , in da ohranimo povprečje januark!!!

wiiiiiiiiiiiiiii user posted image user posted image

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
31.1.2012 17:13:07   
GregUr
ooo hvala punce še enkrat, midva še zdej nisva dojela po moje user posted image in tut še neki cajta ne bova, ker se mi je pred enim mescom takle scenarij zdel totalno nedosegljiv in nedostopen, zdej pa sam tist oooo user posted image user posted image user posted image ?!?!?

anonimen zajčk to je to, veš user posted image jst sm mela na First signu dons (drugi dan izostala M) tako švoh črtico, da so se mi že solze začele nabirat kwa hudiča je to zdej?!? pol sm pa rekla, klinc, razkiram še CB in splačal se je - debeeeel plusek, pol sem šla pa pogledat zakaj taka razlika - in ugotovim, da ima FS občutljivost <25 mlU/ml, CB pa ima 25mlU/ml in očitno si ena tistih duš k še nima tok hormona, si pa definitivno user posted image , ker črtica JE! user posted image user posted image NAVIJAAAM ŠE NAPREJ!

(odgovor članu monsy)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
31.1.2012 18:02:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: GregUr
anonimen zajčk to je to, veš user posted image jst sm mela na First signu dons (drugi dan izostala M) tako švoh črtico, da so se mi že solze začele nabirat kwa hudiča je to zdej?!? pol sm pa rekla, klinc, razkiram še CB in splačal se je - debeeeel plusek, pol sem šla pa pogledat zakaj taka razlika - in ugotovim, da ima FS občutljivost <25 mlU/ml, CB pa ima 25mlU/ml in očitno si ena tistih duš k še nima tok hormona, si pa definitivno user posted image , ker črtica JE! user posted image user posted image NAVIJAAAM ŠE NAPREJ!

Evo, jaz imam isti test, sam ko sem tako user posted image škrt, da se mi CB zdi predraguser posted image

Punce, naj bo februar user posted image user posted image user posted image user posted image !! Mene pa med navijačice. Prosim. Hvala.user posted image user posted image

A. user posted image

(odgovor članu GregUr)
  Neposredna povezava do sporočila: 1291
31.1.2012 18:16:52   
chungalunga
Joj, punce drage, saj sploh ne vem, kaj naj rečem. Ko tole berem, imam čisto solzne oči. Resnično neverjeten zaključek tegale meseca kaj? Niti v sanjah si ne bi upala predstavljati takšnega scenarija.
Hvala vsem in vsaki posebej za podporo in spodbujanje, kar dolgo ste me prenašale iz meseca v mesec. Pa to niti slučajno ni slovo, da ne bo pomote, še vedno sem tukaj, z vami in ostajam tudi naprej.

In ja, upam, da to je nekakšna "otvoritev roza črtic" za stare borke (saj same veste, katere ste), najbolj stiskam pestke prav za vas. Ostale me ne razumite narobe, privoščim resnično čisto vsaki posebej, ampak tako olajšanje (ali kako naj se izrazim) in veselje po tolikem času, ko ti končno uspe nekaj, za kar na trenutke že misliš, da je nemogoče, je resnično nepopisno (pa ne pravim, da ste druge kaj manj vesele zaradi tega, ampak saj razumete). user posted image
Skrivnost; zadnji dan M sem imela 31. 12. 11, tako da ne vem točno, kam pašem - v september ali oktober. user posted image  Ubistvu mi je popolnoma vseeno, tut če mi zdele rečejo, da šele decembra rodim, sam da bo. user posted image
Helenčica, ne... samo obupat nikar. Čeprav bi se na trenutke že najraje živa zakopala zaradi vsega, ampak tako pač je - enim je dano malo prej, eni se moramo za to malo bolj potrudit. Kaj češ. Bo pa za vse prišel ta trenutek, prepričana sem.
Upam, da ste "stare borke" (bi rada našla kak lepši izraz - mogoče veteranke, kot je rekla mladika user posted image ) dobile vsaj malo motivacije. Še naprej navijam za vse vas, tako da glavo pokonci in pogumno naprej!
Zdaj samo držimo pesti, da bo vse ok. Moj pravi, da bosta dvojčici. Dve hudi bejbi. user posted image  Meni je čisto vseeno, samo da bo zdrav/zdrava/zdravi. user posted image

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
1.2.2012 6:29:09   
skrivnost
jutro rozike in februarske rozike ;)

eto, danes še 1krat delala First sign. nedvomno user posted image ! Še vedno ne dojemam punce, kaj bi šele bilo, če bi bila na enakem kot chungalunga- nepopisno veselje. Res chungalunga za tebe sem tudi jaz najbolj vesela (no saj sem za vse, ampak saj razumete!). Sicer te ne spremljam od "začetka" ampak verjamem, da 24 mesecev ni mačji kašelj! čestitke tebi in vsem srečkam nosečkam. Zdj pa hitro bozat svoje bušije in navijat za februarke! Da bo statistika vsaj taka kot januarja! Bravo punce!

(odgovor članu chungalunga)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
1.2.2012 7:21:07   
MIHIKA1
pozdravljene punce...dolgo me ni blo...zato bom imela zaj kr nekaj za čitat...včeraj sem šla po pingvinčka v LJ, lepa blastocista...upam, da rata..sem v V.postopku...test imam 15.02.2012...daisy...veš, kaj meni vedno reče Drobnič...potem je že prav, da še v tej rundi ni šlo...zagotovo je razlog..čeprav sem huda nanj, ko to reče...tudi midva veliko razmišljava o Pragi...!moja kolegica je stara 49 let...pri nas v sloveniji opravila kar 12 postopkov ...nikoli zanosila...šla v Prago dvakrat in rodila...punčka sedaj stara dve leti...!vsi so ji govorili, naj odneha...ampak ona je vidla samo svojega otroka in ga dočakala...nikoli ne smemo obupat...!

zaj pa grem čitat, kdo so nove nosečke...baje vas je veliko ...bravo..!!!!!!

(odgovor članu skrivnost)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
1.2.2012 7:41:35   
MIHIKA1
kaj ste nore...koll vas pa je...čestitke vsem..pa samo pridno grejte in božajte naprej..!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
včeraj sva z možem spet malo po dolgem cajtu spremljala imena...dvanajst let se že matrava..pa so imena še vedno enaka...hehehe!
je samo LUNA IN LUCI....ne morem verjet, kako skladna sva pri tej tadevi...punčka bo Luna...fantek pa Luci...a vam je všeč..??

(odgovor članu MIHIKA1)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
1.2.2012 8:21:08   
Vivaldi
Skrivnost, čestitam za potrditev user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in železne živce! user posted image user posted image user posted image
Lepo user posted image vsem! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHIKA1)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
1.2.2012 8:31:37   
Anonimen
skrivnost: user posted image user posted image user posted image ta potrditevuser posted image user posted image Jaz bom še enega delala v sobotouser posted image

chungalunga: gleda se prvi dan zadnje M, ne zadnji dan zadnje M, ali pa sem te jaz narobe razumelauser posted image user posted image Še enkrat iskrene čestitkeuser posted image user posted image

MIHIKA: ime za deklico mi je všel, za fantka na žalost ne, pa brez zamere, mi deluje zelo dekliško imeuser posted image Fantku bi pasalo, kasneje možu, gospodu pa po moje!!! ne. Če pa je vama všeč, pa superuser posted image user posted image In velik objem zate, stiskam pesti za 15.2. enkrat vama bo uspelo, verjamem v to!

Zdaj pa navijat v februar, dajmo punceuser posted image user posted image user posted image user posted image

A. user posted image

(odgovor članu Vivaldi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1297
1.2.2012 8:44:39   
MIHIKA1
hvala anonimen...si iskrena..kar zelo cenim ...jaz sem res tako zmedena, sploh ne vem, če sem na pravem forumu...ko sem bla nazadnje, mislim, da si bila ti...pa cukica, curkica, ananaska, srečica ( ona ima sedaj že pupu), malao6, andreja, jagodka...pa še veliko, ki se jih ne sedaj spomnim...zdaj so pa tu sama nova imena..ja to je tako..če te en cajt ni..pol pa vdreš noter...saj čist prav..to se ne dela...je treba bit skoz aktiven..hehehe!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
1.2.2012 17:07:02   
chungalunga
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

chungalunga: gleda se prvi dan zadnje M, ne zadnji dan zadnje M, ali pa sem te jaz narobe razumelauser posted image user posted image A. user posted image

Eh, smotka jaz, sem prav mislila, pa vidim, da sem res nekam čudno napisala. Mislila sem prvi dan zadnje M je bil 31. 12. user posted image
Zdaj pa grem jest, stalno me lakota daje. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
2.2.2012 1:07:07   
Acjom1
Evo, jaz se javljam z novimi informacijami. Lahko me kar zbrišete s seznama nosečk, ker mi je danes priteklo... user posted image Pa včeraj sem ponavljala test in je bil negativen. Jaz ne vem kaj je blo z onim testom zadnjič, še zdaj ga imava in oba vidiva črtico (tak da ni samo moj privid...).  Ma najprej mi je bil ful šok, ker sem res že sanjarila, da je kar v prvo uspelo, čeprav se mi je zdelo neverjetno... Zdaj sem se pa že pomirila in grem z veseljem v drugi krog. user posted image

Čestitam vsem nosečkam, želim vam lepo nosečnost in da boste čim lažje prebrodle obdobje jutranjih slabosti. user posted image Moj sonček, je zdaj star tri leta in je oktoberček in vam povem, da so teli oktobrski pravi mali smeškoti. user posted image Jaz se mu skoz smejim, take zganja.
Posebej čestitam še tebi, chungalunga. user posted image Po tolkih krogih mora biti to res neverjeten občutek.

(odgovor članu chungalunga)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 51 [52] 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 51 [52] 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?