chungalunga
|
Joj, punce drage, saj sploh ne vem, kaj naj rečem. Ko tole berem, imam čisto solzne oči. Resnično neverjeten zaključek tegale meseca kaj? Niti v sanjah si ne bi upala predstavljati takšnega scenarija. Hvala vsem in vsaki posebej za podporo in spodbujanje, kar dolgo ste me prenašale iz meseca v mesec. Pa to niti slučajno ni slovo, da ne bo pomote, še vedno sem tukaj, z vami in ostajam tudi naprej. In ja, upam, da to je nekakšna "otvoritev roza črtic" za stare borke (saj same veste, katere ste), najbolj stiskam pestke prav za vas. Ostale me ne razumite narobe, privoščim resnično čisto vsaki posebej, ampak tako olajšanje (ali kako naj se izrazim) in veselje po tolikem času, ko ti končno uspe nekaj, za kar na trenutke že misliš, da je nemogoče, je resnično nepopisno (pa ne pravim, da ste druge kaj manj vesele zaradi tega, ampak saj razumete). Skrivnost; zadnji dan M sem imela 31. 12. 11, tako da ne vem točno, kam pašem - v september ali oktober. Ubistvu mi je popolnoma vseeno, tut če mi zdele rečejo, da šele decembra rodim, sam da bo. Helenčica, ne... samo obupat nikar. Čeprav bi se na trenutke že najraje živa zakopala zaradi vsega, ampak tako pač je - enim je dano malo prej, eni se moramo za to malo bolj potrudit. Kaj češ. Bo pa za vse prišel ta trenutek, prepričana sem. Upam, da ste "stare borke" (bi rada našla kak lepši izraz - mogoče veteranke, kot je rekla mladika ) dobile vsaj malo motivacije. Še naprej navijam za vse vas, tako da glavo pokonci in pogumno naprej! Zdaj samo držimo pesti, da bo vse ok. Moj pravi, da bosta dvojčici. Dve hudi bejbi. Meni je čisto vseeno, samo da bo zdrav/zdrava/zdravi.
|