cebelica81
|
chungalunga , seveda bomo prijetno klepetale. Se že veselim Jaz kar malo mešam, zdaj jem tifol, imam še nekaj elevita, od G sem dobila pa femibion 2, ki je za kasneje. Mislim, da bom v bodoče kar tifol jemala, pa vitamine posebej zraven oziroma alge. GregUr, zakaj boš s femibiona 1 prešaltala nazaj na elevit? Kakšen poseben razlog? Kar se tiče obveščanja staršev sva midva neverjetno pohitela. je mami povedal takoj, ker nikakor ni mogel zdržati, mojim sva pa tudi še isti vikend povedala, ker že nekaj časa sprašujejo če je že ratalo, tako da nisva mogla lagati. Pač Vsi ostali bodo izvedeli pa po 1. pregledu. Tudi v službi bom takrat povedala, ker itak že pričakujejo da bom letos verjetno šla na porodniško pa bo lažje planirati kako in kaj, če prej izvedo. Pa itak bi me 1,2,3 pogruntali, ker mi v nosečnosti kava ne paše kaj preveč, pa še pazim se, drugače sem pa en velik kofetar ;) Upam samo, da ne bodo ugotovili še pred pregledom . Aja, pa nič posebnega nisva naredila - kar povedala. Od znakov imam pa potrjeno slabosti. Sem mislila, da si samo malo domišjam, ampak danes sem imela cel dan tisti čudni občutek v želodcu. Kot bi bila lačna, ampak če sem jedla ni nič pomagalo oziroma samo začasno. Upam, da vse skupaj ostane v taki blagi obliki. GregUr, kar se tiče prej v posteljo boš pa videla, da ne bo nič težko V prvi nosečnosti sem kar padala v posteljo zvečer. Pa ne ob osmih, ampak ob šestih, včasih še prej. Sem bila tako utrujena.
|