Nina33
|
Hvala!!! Nande je svoj drugi 30. januar kar dobro preživel, sploh glede na "puščanje" - sline ima za izvoz ( , se vidijo 3 črtice od treh dvojk, a nč kej več kot pred tedni ), revež, z noska gre pa HB malo manj, a še vedno veliko , solziti se je pa tekom dneva nehal, kašlja tudi skor ne več, tko de upam, de smo zmagal. Volje je bil temu primerne, a ker je dobrovoljc po naravi, ni bilo sile. Tut praznovanje je šlo kar lepo skoz, torta ni bla glih za gledat, za pojest pa in to hitro . Joj, vodene koze, nč fajn . Jaz sem jih sicer že dala skoz, mi pa ni, de bi ju moja mala "večna" prehlajenca fasala - bi rajš mal bolj zdrava imela takrat . So bili pa v vrtcu pri nas že primeri, pa tut "slinavka" je bila "na obisku", upam, de smo se temu izognili. In sevede upam, de se boste vi tut vsemu temu vsaj še nekaj časa izogibali (no, Registrirana, teb ne bo fajn v nobenem primeru ). Pikapoke . Naš današnji slavljenec ima pa jutri posvetovalnico... No, jo bo imel, če ne bo tak "polžek", "smrkec" in "kašljavček" . Cepljen itak ne bo, bom pa zvedla uradne mere . Teže zih ni potrojil (čeprav mu je na štartu kazalo, de jo bo početrveril brez problema) - GH ma še vedno najraje zmiksano/brez koščkov, razen krvavic (in piškotov, priznam) , zrastel je pa pomoje kar neki zadnje tedne (al pa sem cunje skrčila). Žehta kliče . Lepe sanje vsem (men jih je včeri vseeno upelo mal sanjati, je bil sine prijazen)!