|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2012
24.1.2012 18:46:07   
megyboznik
Pozdravček, souser posted image .Evo js se morem pa pohvalit.....Sem danes dobila nečakinjo Zojo, ki je pa kr ogromna :) Hehe, 52 cm in poštenih 4270 g, boga mami, ki je bla pa pošteno čez rok....Upam, da bomo mi lažji, čeprav tudi prva ni bla glih drobižek, je mela dobrih 3570 guser posted image Pa sj, nazadnje tut ni važno, sam da so vsi zdravi...hehe...zdj sem se pa raznežla user posted image V nedeljo nam je v nulo uspela 1. rojstnodnevna zabava in kaj naj rečem....dogajajo se mi same lepe stvari....mentorica pa mi je sprejela teoretični del diplomske naloge :)

Glede trebuščka....res upam, da se kaj prej pozna, ker pri prvi se mi do skor 7. mesca ni nič vidlo, js bi ga že kr prej ponosno kazala, zdaj sem 7. teden in še ni duha ne sluha user posted image

Uživajte na polno :)

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 576
24.1.2012 19:58:56   
Maisha
IZVIRNO SPOROČILO: egleria

imam datum za NS! user posted image user posted image user posted image 5.3., komaj čakamuser posted image
meni se trebušček že kar pozna, takšna sem bila pri prvem v 4.mesecu.. zvečer se pa tak al tak ful napihneuser posted image
mene je tak al tak že prejšnji teden ko sem bila nosečka komaj 6t odkrila stara mama in moja sestra..

Tudi jaz po slikah vidim, da imam nekje kot v prvi okrog 4m--potem je verjetno to to.. Če me spomin ne vara, sva bili skupaj pri janurakah 2010?user posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 577
24.1.2012 21:41:58   
*zmajčica*
Živjo, živjo...

Še mene, še mene na seznamček!! Srečka user posted image !! Že kak teden vemo za + na testu...in ker nismo hoteli prehitevat z dogajanjem in je tudi za mano SS...smo hoteli z novico počakat po prvem pregledu. Vendar je datum prvega pregleda šele 28. 2. in je to takoooo daleč. in ker sem bila tako živčna zaradi enega splava, ki sem ga dala že skozi, sem šla danes vsa živčna, naj mi naredi UZ in me pomiri...UZ narejen, prva slikica pri meni. A kaj ko je videt samo eno pikico, ker je prezgodaj. A sem vsaj pomirjena, ker sem vidla da nekaj le je notri. :) Ne bi preživela še enega SS. Preveč slabih izkušenj v življenju sem že dala skozi, tako da upam samo še na najboljše.
Torej , to je moja 3 nosečnost- 1 SS + doma eno navihano dveletnico... Stara sem 25. let in sem iz Bele krajine! Predviden datum poroda pa je 27. 9.
Hmmmm...znaki...jaaaaa...bruham ko zmešana, utrujena,... teško bom še nekaj časa prikrivala. Trebuh mam pa tudi tk napihnjen...Pa lačnaaaaa sem skos. Haha

Aha vem kako vam je, tudi sama hodim preverjat kakih 100krat na dan hlačke...user posted image user posted image user posted image Pa vse ok in upam da tako tudi ostane...ker si novega člana res želimo!!

Sem šla danes od veselja takoj kupit darilca za bodoče dedke in babice, pa sem se pol kar na knjigice spomnila, k sm jih zadnjič v sparu zasledila (Rad te imam babica in rad te imam dedek)...Tako da jih še uredim z datumom in čestitkami...pol pa v akcijo za veselimi novičkami!! user posted image

Vse tiste z prehitro končanimi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vas...pogumno glavo gor in gremo naprej, držimo vam pesti in smo z vami!!

No za prvič bo dosti. Se seveda še kaj tipkamo!

Božajte bušije!

LAURA 2009
ALEKS 2012

(odgovor članu Maisha)
Neposredna povezava do sporočila: 578
24.1.2012 22:21:59   
Marhzeljka
Danes sem spet imela zelo zelo blag izcedek, ki ima rahel rjav ton, čeprav je bolkne prozoren oz. bel. Aha, ste me dodali na seznam. Pa da še povem svoje podatke: PDP: 30.9.2012, Marhzeljka, stara 23, moja 1. nosečnost , še nimam otrok-torej 0 , pregled 23.2.2012, NS 15.3.2012, kraj Ivančna Gorica.

Komaj čakam da grem na pregleduser posted image , joj še skoraj en mesecuser posted image , ful sem že v pričakovanju. Kako bi rada vedela če je vse vredu tam spodaj user posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 579
24.1.2012 22:58:48   
škorpijončica
Živjo,

saj se kar ne morem nič oglasit..hčerka je spet dobila vnetje ušes, čeprav je bila dva tedna nazaj na antibiotikih. Js sem čist zdelana zaradi neprespanih noči in slabosti, ki se zdaj pojavlja kar tekom celega dneva ne glede na ukrepe s katerimi jo skušam omiliti (prigrizki, čaj)..v pon. sem klicala G glede težav z mehurjem in mi je sestra rekla češ da uz ne bo delal, ker se ne bo itak nič videlo (pa sem v 7. tednu!). ampak sem vseeno ustrajala, da hočem pridet na pregled, ker me boli in če drugega ne, me lahko dajo na urinsko preizkavo...joj, ta zdravstveni sistem..čedalje huje je, zdaj pa se je sam še janše treba, da bo še večja pi*******. se opravičuje ampak danes sem sklenila, da ne bom več gledala poročil, ker me pogrejejo, da bi najraje televizijo razbila. No, če se me vseeno usmilijo in naredijo UZ, pa seveda držite peti, da je vse OK. lahko noč.

(odgovor članu Marhzeljka)
Neposredna povezava do sporočila: 580
25.1.2012 7:28:09   
Niri
No pa se še jaz pridružim tistim s krvavitvami/izcedki...pomoje, da se mi kr zmeša še danes...user posted image user posted image user posted image user posted image nisem še šla na pregleda zdaj 2 dni je bilo čisto malo rjave sluzi, lih toliko, da se je poznalo ko sem se obrisala, danes zjutraj pa že več...po preteklih izkušnjah že vem kaj to pomeni user posted image user posted image user posted image user posted image res brezveze user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu škorpijončica)
Neposredna povezava do sporočila: 581
25.1.2012 8:40:23   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: Niri

No pa se še jaz pridružim tistim s krvavitvami/izcedki...pomoje, da se mi kr zmeša še danes...user posted image user posted image user posted image user posted image nisem še šla na pregleda zdaj 2 dni je bilo čisto malo rjave sluzi, lih toliko, da se je poznalo ko sem se obrisala, danes zjutraj pa že več...po preteklih izkušnjah že vem kaj to pomeni user posted image user posted image user posted image user posted image res brezveze user posted image user posted image user posted image user posted image

Niri ne obupaj .. ni nujno slabo tole .. držim pestke da se dobro konča ..in pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Niri)
Neposredna povezava do sporočila: 582
25.1.2012 8:46:19   
orhidelija
jaz sem z predčasnega pregleda (mogla bi ga imet 3.2.) zaradi rjavkastega izcedka. Ginekologinja naredla UZ vidi se GV 1.36 cm in plodek 3 mm, srčnega utripa še ni bilo videti, tako da imam v ponedeljek spet UZ. Zaskrbljenost je bila tolko večja, ker sem imela v začetku decembra spontani splav in zanosila brez prve user posted image po ss. Dobila sem še tablete Utrogestan. Počutje je drugače grozno slabost, vrtoglavica, prehlad, nobena hrana mi ne paše,...
Držim pesti za vse, ki imate kakšne izcedke, da se vse dobro izteče.

(odgovor članu Niri)
Neposredna povezava do sporočila: 583
25.1.2012 8:59:48   
pa3sha
Tudi jaz držim pesti vsem, ki imate probleme!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke vsem novim nosečnicam!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Lepih in brezskrbnih user posted image mesecev vam želim!!!!

No mene je pa slabost začela matrat,...user posted image v prvi nosečnosti nisem imela problemov s slabostjo, zdaj me pa kar matra,..vse tiste, ki vam ni slabo, pa si želite, da bi vam bilo vsaj malo, češ da veste, da se nekaj dogaja,..ne si tega želet. Raje uživajte v neproblemih. user posted image user posted image

Lep dan user posted image moje! user posted image

(odgovor članu orhidelija)
Neposredna povezava do sporočila: 584
25.1.2012 9:18:15   
mavrica72
Niri - držim pesti, da ni to kar ti mislis in da se vseeno v redu izteče user posted image

Orhidelija - berem tvoj post in sem se še bolj prestrašila user posted image . Te smem vprašati, koliko časa si noseča? Sprašujem namreč zato, ker tudi jaz sem imela že prvi pregled, sicer kar hitro, in se je videla samo GV v velikosti 1,52cm. Bilo mi je sicer rečeno, da se pri tej velikosti še vedno ne vidi plodek, ampak tvoja GV je kar manjša, pa je že plodek tako velik. A si sigurna, da si pravo velikost GV napisala? Jaz moram še cele tri tedne čakati, da izvem kaj se dogaja notri user posted image .

Drugače pa pozdravljene vse nove user posted image !!!

Neposredna povezava do sporočila: 585
25.1.2012 9:30:09   
naja6
Pozdravljene!
Še sprejmete kero novo med sebe?
Tudi jaz sem prejšnji teden zagledala +, to je moja 2.user posted image , doma imamo 2 leti starega navihančka, sem iz MB, stara sem 33.let. Prvi pregled pa imam 27.2, uh daleč

(odgovor članu megyboznik)
Neposredna povezava do sporočila: 586
25.1.2012 10:09:36   
Maisha
Niri, Orhidelija moćno držim pestke za vaju!
Dobrodošle nove user posted image user posted image
Mi smo ravno od zdravnika, tamala fasala alergijo (sum na Haribo jagodne bombone user posted image ), koža čist rdeča, kot opekline, nogice zatečene, vroče na otip... dobila žličko Zytec-a in če do 11h ne bo ok, gremo nazaj - in mislim da ne bo treba, po pol ure že skoraj nima več nič user posted image Zanimivo, zgledalo res grozno, sedaj pa skoraj nič več..

(odgovor članu naja6)
Neposredna povezava do sporočila: 587
25.1.2012 10:51:53   
orhidelija
mavrica72 imam pred sabo UZ slikci, kjer piše GV 1.36 cm  velikost za 6t 3d (po zadnji user posted image oz. krvavitvi od ss bi naj bila user posted image 7t 2d) plod 0,32 cm. Sem pa nekje prebrala, da Pušenjak pravi, da do 5mm velikosti ploda ni panike, če ni utripa.
Veliko pozitivnih misli za vse nas

(odgovor članu mavrica72)
Neposredna povezava do sporočila: 588
25.1.2012 11:32:36   
Mommy_to_be
Drage moje! Evo mene s prvega pregleda. Dobre novice, končno. Od nedelje, ko sem bila na urgenci, je plodek zrasel na 1 cm (prej 0,57 cm) in srček lepo bije. Fiu! Sem pomirjena. UZ je res zlata vreden, ne razumem zakaj tolk šparajo s tem. Tako malo je treba, da je človek pomirjen.

Zdaj se moram naročit na nuhalno konec feb. A ima katera kakšne dobre izkušnje z NS? Slišala sem za Strahovo v Domžalah, pa za Dravlje.

Vsem, ki ste v dvomih zaradi izcedkov, vse bo ok. Meni je zdravnica rekla, da so v tem času pogosti zaradi vraščanja posteljice v maternico. Poskusite pozitivno misliti, čeprav vem, da je težko. Jaz se kar z otročkom pogovarjam, da naj se drži tam notri, da skupaj prebrodiva to negotovo obdobje. Možek pa tudi pravi, da čuti, da bo vse ok. Tako da on že ve. user posted image Držim pesti za vse nas user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 589
25.1.2012 11:38:00   
metkkkka
OJLA, PUNCE!
Pozdrav vsem novim nosečkam, sedaj nas je pa res že veliko....

Mommy_to_be Jaz grem sedaj že drugič na NS v Domžale, ampak ne k DR. STRAH ampak k DR.Šelih Kseniji. Prvič sem bila zelo zadovoljna, se mi je lepo osvetila in sva se kar nekaj časa pogovarjali. Ti jo toplo priporočam.

Jaz sem malo razočarana... Sem bila včeraj v laboratoriju, dala sem kri in vodo in danes so me že klicali, da moram v lekarno po železo, ker imam nizek hemoglobin. Z njim sem imela težave že v prvi nosečnosti in pri porodu. Takrat sem bila res slaba, saj mi je padel na 70... In sedaj se bojim, da se bo vsa zgodba ponovila... Joj, kako sovražim to!

Lepo sredo vsem in za vse, ki ste kupile LOTO listke: Veliko sreče zvečer :)

Lep pozdrav,

(odgovor članu Mommy_to_be)
Neposredna povezava do sporočila: 590
25.1.2012 11:48:16   
Pajama
Drage moje souser posted image !

Nekako sem se odločila, da bom manj na tem forumu dokler uspešno ne preidem v manj kritično obdobje nosečnosti. Tudi meni se je ta teden spet pojavil rjav izcedek in me je groza. Še bolj pa , ko berem vse te poste se mi zdi, da kar malo psihično vplivajo. Ko sem imela UZ v 5. tednu mi je zdravnica rekla, da je nevarna kri, tako orenk, kot pri menstruaciji, zato se prepričujem da je vse ok.
Mommy_to_be: Hvala za pomirjujoče besede. Saj, če malo pomislim, nas je kar preveč takih z izcedki in morda je res tako, kot praviš, to normalno!!!

Maisha, ajdita, čamukica, naja6 in zmajčica:Čestitke zauser posted image in mirnih user posted image !!! In seveda dobrodošle! Pa čim manj težav...

user posted image user posted image user posted image čestitke tudi vsem s user posted image user posted image user posted image !!! In tistim, ki se že prijavljate na NS!!! Srečnice user posted image user posted image user posted image !!! Pridemo za vami!!!

Vsem, ki ste pridne in se učite za izpite pa držim pesti, da se jih čim prej rešite in začnete uživati v nosečnosti.

V upanju, da se izcedki pomirijo LEP POZDRAV!

Neposredna povezava do sporočila: 591
25.1.2012 13:32:17   
škorpijončica
Živjo,
no, vseeno niso šparali danes s UZ in sem izvedela, da je plodek v maternici in da mu bije srček.
Za seznam bo malo za spremeniti PDP je 14. sep. naslednji pregled pa 20. 2.
Loto sem vplačala v nedeljo pa niti dve cifri nisem imela, tako da...
Žal mi je za vse, ki imate težave...upam da bomo hitro dale čez te odločilne mesece in da bomo potem lahko vse brez skrbi...ker mi je prav hudo brati tole in gledat seznamček z angelčki, ki se prav esrečno daljša...

(odgovor članu Pajama)
Neposredna povezava do sporočila: 592
25.1.2012 13:56:26   
megyboznik
mommy_to_be, ko že sprašuješ za NS pri dr. Strahovi, ti lahko povem osebno izkušnjo iz 1. nosečnosti.
Bilo je takole: prišla sem točno, par minutk prej celo, potem čakala ko nora, ko me je sestra le poklicala. Šla sem naprej dat podatke, materinsko knjižico, skratka urejanje papirologije in nazaj ven. Čez  nekaj časa nazaj not in naj povem, da sem bila ven v 10 min, če ne še prej. Ful sm bla razočarana, k v njenem prospektu piše, kok dolg to traja, da se ti posveti, da pogleda mehurček, želodček, vse, vse, ni da ni....in kaj je pogledala meni?!? Izmerla je NS, še to sam enkrat (pa v njeni brušuri piše, da se izmeri večkrat in pol poda povprečje), poslušala srček in mi še to ni povedla, kok je pulza in to je blo to! Vse je nardila v popolni tišini. Js sm še kr ležala, misla, da še bo kaj delala in je rekla: Gospa, končali sva. Mislim, HALOOOOOO!!!!!! Pol je pa rekla, da mi priporoča, da dam še kri, ker je NS neki čudna, da bomo bol zihr in js seveda butasta sm ji dala zaslužit, ker je blo vse vredu. Sm se pol pozanimala, kaj taka NS pomeni in ni bila čisto nič rizična-popolnoma v mejah normale. Mislim, sam da je pokasirala! Pr njej sem pa pustila prek 100 evrov.

Zdaj ne vem, al sm pač js glih naletela na njen slab dan ali kaj, pa sj ni važno, js ji blizu ne grem več!!!! Sprašujem se, od kod vsa hvala za njo....Js lahko povem le najslabše, če ima katera drugačno izkušnjo, pa me naj popraviuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 593
25.1.2012 18:16:59   
ajdita
bejbu po moje se ne poznava se, ker sem se lani sele preselila.
Js imam jutri UZ in komaj cakam... slabosti me mučijo noč in dan in čisto nič ne pomaga :( popoldne se malo umiri, je pa spet hudo zvečer, ponoči, zjutraj... trenutno sem na bolniški, ker sem zjutraj tudi do 8x na wcju :( tolazim se da kmalu mine ;) pa precej me boli tudi v krizu, je to obicajno? Želim vam prijeten vecer ;)

(odgovor članu megyboznik)
Neposredna povezava do sporočila: 594
25.1.2012 18:31:29   
Marhzeljka
No jaz pa sme danes zjutraj skoraj onemogla. Sem hotla zagristi v kruh, pa mi je kruh imel okus po zarjavelem železu, in sir. Pol sem nekako eno kislo kumarico dol dobila in grižljaj mandarine.user posted image No pol nisem upala nekaj časa nič jesti, šele čez poldne sme pol pojedla zelenjavno juho ki mi je zelo ugajala. Slabosti ali da bi bruhala še nimam, no ob jutrih in večeru mi rata rahlo slabo, tudi zgaga me mejčken takrat peče, čez dan pa ej zaenkrat ok. Upam da tako ostane, ste prav boge tiste k vam je cele dneve zelo slabo user posted image

No 3tedne sme zdaj redno čutila krče, zdja pa se očitno pomirja, boleti em začne samo še, ko preveč sedim ali hodim, takrat grem počivat, da se umiri.

Ahja, še 3tedne in pol do pregleda. user posted image Komaj čakam da vidim user posted image na UZ.

(odgovor članu ajdita)
Neposredna povezava do sporočila: 595
25.1.2012 18:35:35   
kattk
dober večer mamice ;) vsak dan vas prebiram, pa kr nič ne odpišem :D

danes sem se opogumla, da se pohvalim, da imam jutri prvi pregled in komaj komaj čakam :D

gospodična iz ivančne gorice, imaš mogoče ginekologa v ivančni? ker tja tudi jaz hodim, ker v novem mestu nobena ne jemlje novih :/

sicer pa ni nekih simptomov, razen občasnega špikanja in ogromne želje po hrani, ko pa pridm do nje, mi pa smrdi user posted image

uživejte in božajte bušike !user posted image

(odgovor članu ajdita)
Neposredna povezava do sporočila: 596
25.1.2012 20:29:48   
evelina1
kattk: kako, da v NM ne jemljejo novih...jaz sem se na novo naročla pri Jasni Kostanšek, katera tudi izvaja nuhalno svetlino.
Lp vsem user posted image

(odgovor članu kattk)
Neposredna povezava do sporočila: 597
26.1.2012 10:48:00   
kattk
hej. sm klicala kostanjškevo ja, ampak ker sem nekoč že bila pri tem v ivančni, noče vzet, čeprav sem ji razložila, da sedaj živim bližje in sem imela prej v ivančni samo zaradi bližine šole, službe staršev ipd.

(odgovor članu evelina1)
Neposredna povezava do sporočila: 598
26.1.2012 13:46:22   
epica
Hoj punce, zadnje čase spet samo berem in nič ne pišem...
Jaz sem se kar samoplačniško naročila na pregled za v ponedeljek, ko bom na sredi 8. tedna (7 tednov in 4 dni).. Moj pravi prvi pregled je sicer šele v 11. tednu in se mi zdi da sploh ne bom dočakala user posted image Pa še povedala sva najinim družinam in nekaj prijateljem, in me je kar malo panika zaglrabla.. A mislite da je možno da se bo že videl srček? Sem brala da naj bi se že videl, ampak ni pa še razloga za paniko če se ne...

Z ginekologi je pa križ, ja.. Jaz sem iz Lj, sem hotla svojo menjati (ker imam neprijazno dr. Blejec iz leonišča), in je to nemogoče, razen seveda če greš privat. Ena od sester, kamor sem klicala, mi je povedala da je v Sloveniji grozno pomanjkanje ginekologov, in da me gotovo nihče ne bo vzel...

Se vam že kaj vidijo bušiji? Se mi zdi da mene tako daje napihnjenost, da včasih zgleda moj buši že prav velik! Zadnjič me je prav panika zagrabila kako bom v službi skrivala še cel mesecuser posted image

lep dan in čim manj slabostiuser posted image

(odgovor članu kattk)
Neposredna povezava do sporočila: 599
26.1.2012 14:00:09   
škorpijončica
Epica, ja, pri meni se je včeraj, pri skoraj 7 tednih videl srček, plodek pa je velik 9 mm.

(odgovor članu epica)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.