megyboznik
|
mommy_to_be, ko že sprašuješ za NS pri dr. Strahovi, ti lahko povem osebno izkušnjo iz 1. nosečnosti. Bilo je takole: prišla sem točno, par minutk prej celo, potem čakala ko nora, ko me je sestra le poklicala. Šla sem naprej dat podatke, materinsko knjižico, skratka urejanje papirologije in nazaj ven. Čez nekaj časa nazaj not in naj povem, da sem bila ven v 10 min, če ne še prej. Ful sm bla razočarana, k v njenem prospektu piše, kok dolg to traja, da se ti posveti, da pogleda mehurček, želodček, vse, vse, ni da ni....in kaj je pogledala meni?!? Izmerla je NS, še to sam enkrat (pa v njeni brušuri piše, da se izmeri večkrat in pol poda povprečje), poslušala srček in mi še to ni povedla, kok je pulza in to je blo to! Vse je nardila v popolni tišini. Js sm še kr ležala, misla, da še bo kaj delala in je rekla: Gospa, končali sva. Mislim, HALOOOOOO!!!!!! Pol je pa rekla, da mi priporoča, da dam še kri, ker je NS neki čudna, da bomo bol zihr in js seveda butasta sm ji dala zaslužit, ker je blo vse vredu. Sm se pol pozanimala, kaj taka NS pomeni in ni bila čisto nič rizična-popolnoma v mejah normale. Mislim, sam da je pokasirala! Pr njej sem pa pustila prek 100 evrov. Zdaj ne vem, al sm pač js glih naletela na njen slab dan ali kaj, pa sj ni važno, js ji blizu ne grem več!!!! Sprašujem se, od kod vsa hvala za njo....Js lahko povem le najslabše, če ima katera drugačno izkušnjo, pa me naj popravi
|