|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2012
22.1.2012 19:47:55   
Marhzeljka
ajelka, na hlačkah nisem imela do sedaj niti ene sledi. Se pa zgodi, da ko se obrišem, čez dan občasno zgodi, dana wc papirju pozna res zelo slabo vidna, skoraj prozorno rjavkasta sled. No tudi meni se to ne zdi alarmantno. Ker ni nobenih sledi na hlačkah in je res zelo slabo vidno. Jaz pač opazim, da ni pač čisto prozorno oz. belo kot beli tok, ampak ima majčken rjavkasti ton. Sem pa šele v 5.tednu in imam 23.2 , ko bom v 9 tednu, šele prvi pregled. Tako da do tja je še dolga.

(odgovor članu ajelka)
Neposredna povezava do sporočila: 551
22.1.2012 21:20:41   
egleria
rahlo rjavkasti izcedki so lahko tudi povezani s kakšnim vnetjem tak da ne takoj panike delat.
sveža kri je pokazatelj da je nekaj narobe. ni pa tudi nujno - pač treba je it na pregled. če ni krčev pa hude krvavitve lahko počakate na svojo G, drugače pa urgenca..
jaz držim pesti za vse nas nosečke da rodimo zdrave user posted image

(odgovor članu Marhzeljka)
Neposredna povezava do sporočila: 552
23.1.2012 7:55:47   
Anonimen
pozdravljene

no jaz se tudi pridružujem vsem, ki imajo takšne in drugačne izcedke. Včeraj zjutraj malo pred 6. se mi je ulila kri, sem mislila najprej da sem se polulala, sem bila na poti na wc. Smo takoj spokali na urgenco. V mislih sem se že poslavljala od user posted image , dragi je bil čisto preč. Potem sem eno uro čakala na praznem hodniku urgence do 7h (očitno je bila vmes menjava), ko me je končno sprejela zdravnica. Mi je naredila vaginalni UZ in otroček se je lepo videl, pa srček tudi utripa user posted image . Malo je manjši, bi morala biti včeraj noseča 7t1d, imerila mi ga je pa na starost 6t3d. Menda je možno, da ob formiranju posteljice kaka žila poči ali pa je bil kak hematom, čeprav ni nič videla. No kri je nehala teč, danes zjutraj je samo še par kapelj temno rjave. Je pa rekla počivat, kar pomeni ne na Šmarno in nič sexa. Ja seveda, moj me sili, da sem non stop na kavču user posted image

Držim pesti za vse vas, ki vas skrbi. Tole moje je bilo dokaz, da tudi, če se ti sveža kri ulije še ne pomeni najhujšega. Pa kar na urgenco, vsaj naredijo pregled in se prepričaš, da je vse ok..

(odgovor članu egleria)
  Neposredna povezava do sporočila: 553
23.1.2012 9:29:25   
Pajama
Pa kaj je zdaj to? Same težave in čudni izcedki??? Upam, da se za vse dobro izteče - držim pestiuser posted image

No, pa sem dobila nov datum za pregled, ki je 30. 1.! Skoraj me je naročila 22. 2. pa sem lepo prosila, da je to prvi pregled in da je to vseeno malo pozvo, glede na to, da sem štartala 8. teden. Jao...no pa je le popustila. Tako moram čakati š cel tedenuser posted image . Eh, bo že...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 554
23.1.2012 9:37:42   
pa3sha
Res ne vem kaj se to dogaja,..user posted image ta vikend res ni bil najbolj poln z veselimi novičkami!user posted image Vse, ki imate probleme, upam, da jih bo čim prej konec!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Držim pesti za vas!

Pajama ja to te bi pa res malo prepozno naročila,.. user posted image Še dobro, da ti jo je uspelo priepričat! user posted image user posted image user posted image user posted image Sej ta teden bo pa hitro minil in boš videla svojo pikico. user posted image

Fajn bodite user posted image moje, jaz pa letim hitro za knjige, ker me danes čaka še en izpit. user posted image Držte pesti! user posted image

Lep sončen dan vam želim!user posted image user posted image

(odgovor članu Pajama)
Neposredna povezava do sporočila: 555
   Septembrke 2012
23.1.2012 11:48:44   
čamukica
Pozdravljene!

Sem še ena izmed Septemberk 2012!

PDP: 6.9.2012
Starost: 24
iz Ruš user posted image

Vidim, da ste že zelo aktivne na forumu :D

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 556
23.1.2012 12:42:14   
Maisha
Živjo bodoče mamice, se vam lahko pridružim? user posted image Doma imamo že eno punco (2leti), ki bo dobila bratca ali sestrico.
Pa še podarki za seznamček:
PDP: 27.9
Maisha/27 let/2. /1 //okolica LJ - uf upam da bo, mate kar nekaj birokracije tu user posted image Na pregled se moram pa še naročit.

Lep dan vam želim!

(odgovor članu čamukica)
Neposredna povezava do sporočila: 557
23.1.2012 12:56:20   
ernada
Evo moj prvi pregled je za mano pikica se je videla ampak je še čisto majhna pravi da sem šele tam nekje 3-4 t noseča in da moramo počakat do 31.1. na ponoven pregled da mi bo tedaj lahko kaj več povedala. user posted image No ampak je rekla da se lahko počasi že veselim ker misli da je to to in da bo obstalouser posted image .Tako da punce držite pesti da 31.1. zagledam mojo pikico in srčka kako na veliko bije za svojo mamico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maisha)
Neposredna povezava do sporočila: 558
   re: Septembrke 2012
23.1.2012 13:03:58   
čamukica
Ernada: jaz ti želim, da bi 31. 1zagledala svojo malo pikico na ekranu.

tudi jaz imam 31.1. prvi uz in prvi pregled :) komaj čakam

(odgovor članu Marhzeljka)
Neposredna povezava do sporočila: 559
   RE: re: Septembrke 2012
23.1.2012 13:10:00   
MaliPolžek
pozdravljene souser posted image

jst imam pa eno dilemo... tko zoprno me boli trebuh..čiiisto čisto spodaj. Nekako me špika ali kaj, niso take menstualne bolečine. Izcedka nimam nič čudnega, tako da me ni strah. Spomnila sem se samo, da bi lahko šlo za vnetje mehurja. Ne vem kako sem se tega spomnila, ker mehurja niiiikoli nisem imela vnetega user posted image ampak ne vem čemu naj pripišem šipikanje. Recimo ko me fuuul lulat tišči me res res boli. Potem je pa malo bolje. Lulat me pa itak skos po malem user posted image

prvi pregled imam naslednji torek. Ali mislite da je vseeno če počakam, ali naj pokličem mojo zdravnico in jo vprašam kaj je zdej s tem (porkodijo! user posted image )

(odgovor članu čamukica)
Neposredna povezava do sporočila: 560
   RE: re: Septembrke 2012
23.1.2012 13:18:10   
jana84
Živjo, punce!

Ja vikend je bil dolg user posted image in ni časa za na internet, ker takoj ko ta starši sniko vidi računalnik pribije: Eno nisanko plosim... In pol smo na Mojstru Mihu ali Pujsi Pepi... user posted image

V glavnem, res veliko je žalostnih zgodb, za vsako posebej želim, da se čimprej poberete in zakorakate novim zmagam naproti.

Jaz imam jutri zjutraj pregled, in srčno upam da bo vse v redu. Zato se tud raje zmenim za jutranje ure, da je čimprej mimo in ne razmišljam toliko čez dan.

Če kaj razmišljam kako bo s 3user posted image ? Ma niti ne. Se mi zdi da bo kar šlo, nekako. Sej se vse poštima čez čas. Edino kar mi je "žal" je da se moram jaz več ukvarjat z dojenčkom in manj igrat z večjima dvema...Bo že. Še prehitro bodo zrasli, ne?

No, imam doma ta malga sinkota (spet). V petek je dobil spet vročino in vneto uce. Tako da zdej pije antibiotike in je že super truper (nagaja 100/uro) in gre jutri že v vrtec... Trenutno pa spančka.

Jst sm pa popolnoma zaposlena z učenjem - v petek imam izpit. in zdej sem ugotovila, da moram v pondeljek, 30. 1. še na zagovor enih vaj. No, sej HB da me malo zbrcajo, da čimprej dokončam ta faks... user posted image se mi preveč že vleče (ja, dva sinkota sem vmes rodila, zdej pa še noseča).

Tako da zdej kar šibam nazaj za knjige dokler se pobalinko ne zbudi...
lepo se imejte - jutri pa poročam kako in kaj.

ps. da je še bolj pestro se bomo pa spomladi še hišo lotili zidat - juhej!!!

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka
23. 8. 2012 ob 5.15 Manca

(odgovor članu MaliPolžek)
Neposredna povezava do sporočila: 561
   Septembrke 2012
23.1.2012 13:52:08   
čamukica
Vidim, da vse nosečke pišete ful o sebi, tako da imam kr slabo vest, da nism še jaz malo več napisala.

To bo najin prvi sonček :D

Sem v 8. tednu nosečnosti, počutim se fantastično, razen bolečih prsi nimam nobenih problemov :D
Slabost občutim samo, če ne jem pravočasno, to pa je na vsaki 2 uri max. 3. mož me že kliče lakom lačen non stop :D
tako, zdaj pa moram v službo user posted image

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 562
23.1.2012 17:56:59   
metkkkka
Pozdravljene!
Marhzeljka po moje ni treba da se sekiraš zaradi rjave sledi, dokler ni sveže krvi ni panike...

pa3sha upam, da ti je šlo na izpitu. Tudi jaz sem imela danes enega in je šlo kar vredu, zdej čakam na rezultate, upam, da bodo še ta teden...

Vse nove lepo pozdravljene! Srečno nosečnost želim vsem :)

Danes sem se naročila na nuhalno. Datum imam 15.2. Odločila sem se za ginekologinjo iz Domžal dr. Šelih Ksenijo v centru Kalliste. Sem bila pri njej že za prvega otroka in sem bila zadovoljna.

Lep ponedeljkov večer želim vsem!
LP,

(odgovor članu čamukica)
Neposredna povezava do sporočila: 563
23.1.2012 19:05:14   
egleria
anonimna to je bil pa srečen razplet. ti pa verjamem da si bila čisto na tleh ko se je kri ulila. mene bi tak kar kap..
jaz imam tudi neke izcedke skos, tudi krvave, ampak po nekaj kapljic. pijem pridno dabroston. upam da se kmalu neha..

(odgovor članu metkkkka)
Neposredna povezava do sporočila: 564
23.1.2012 20:02:06   
Majčaa
Pozdravček vsem souser posted image !
Najprej čestitke vsem novim, ki ste se nam pridružile user posted image vedno več nas je..

MaliPolžek nič naj te ne skrbi..tudi jaz imam enake probleme..me neprestano špika v predelu jajčnikov in tudi boli me, če predolgo drim urin-npr.zjutro ko se ustanem in grem na wc me potem še nekaj časa boli mehur in jajčniki-ker sem predolgo zadržebala urin..ampak to ni nič hudega.. tudi špikanje v jajčnikih je normalno, saj se plod razvija in maternica širi..vse je normanouser posted image vem pa da ni ravno prijetno ampak bo že minlo, a ne? user posted image
Ernada, upam da boš videla 31.1. tvojga user posted image pikico :)

Za vse, ki imate izpite pa velik uspeha..tudi sama sem že imela 2 izpita, enega uspešno končala, drugega najvrjetneje tudi-rezultate čakam..en me pa še čaka v sredo, tak da držite pesti user posted image pol sm pa rešena za ta semester..

Tak, zdej grem pa še mal se učit potem pa vodoravno :)
Pozdravček vsem in čuvajte svoje user posted image
papa

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 565
23.1.2012 20:19:08   
bejbibu
Čer vsem....
najprej izrečem dobrodošlico vsem novim user posted image ...želim vam mirnih in čudovitih user posted image !!

Vsem, ki ste imele/imate težave z raznoraznimi izcedki želim, da se vse vredu konča...držim pesti za vseuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image --->za srečo!!!

Kaj smo res še eno pikico izgubiliuser posted image user posted image user posted image vrabček želim ti da čimprej spet zagledaš user posted image in takrat bo zagotovo vse ok!! Mislim nate in tudi tebi pošiljam za srečo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...drži se punca!!!!

Vsem čestitke za uspešno opravljene preglede...jaz ga imam v petek, komaj čakam!!!

Nič, grem se učit...v ponedeljek imam izpit in mi je user posted image zbolel, tako da imam čas za učenje šele sedaj ko je šel spančkat!!!

Punce uživajte in božajte bušije....nočko***

11. 12. 2009 smo postali družina ...
12. 9. 2012 se je naša družina povečala ...
?. ?. 2018 ...

(odgovor članu Majčaa)
Neposredna povezava do sporočila: 566
23.1.2012 20:35:03   
bejbibu

PDP,
nick, starost, zaporedna user posted image , število user posted image doma, naslednji pregled, nuhalna svetlina, kraj, spol 

30.8.
špica84/27 let/2. user posted image /1user posted image /30.1./17.2.(NS)/??
1.9.
~pikapoka~/24 let/1. user posted image /0 user posted image /6.2./Ljubljana
Kity82/29let/1. user posted image /0user posted image /26.1./??/Ljubljana
metkkkka/26 let/2. user posted image /1user posted image user posted image /19.1./okolica NG
2.9.
Minimiš/33 let/2. user posted image /1user posted image user posted image /7.2./okolica Vrhnike
sonce72/39 let/3. user posted image /2user posted image /1.2./??
3.9.
metkara/30 let/2. user posted image /1
user posted image user posted image /17.1./Koroška
babučka/31 let/3. user posted image /2user posted image user posted image /26.1./Primorska
4.9.
Linda25/31 let/2. user posted image /1user posted image /16.1./Ljubljana
manuelca/27 let/2. user posted image /1user posted image user posted image /1.2./Izola
5.9.
bejbibu/24 let/2. user posted image /1user posted image user posted image /27.1./28.2.(NS)/Celje
6.9.
čamukica/24 let/1. user posted image /0user posted image /31.1./Ruše
7.9.
ana88/23let/1. user posted image /0user posted image /3.2./okolica CE
Moyci/26 let/1. user posted image /0user posted image /27.1./??
8.9.

pa3sha/26 let/9.2./2. user posted image /1user posted image user posted image /9.2./okolica NM
anonimna/35 let/2. user posted image /1user posted image user posted image /3.2./Ljubljana
siciljanka/33 let/1. user posted image /0user posted image /6.2./Sicilija,Katanija
Mommy_to_be/36 let/1. user posted image /0user posted image /25.1./Ljubljana
9.9.
evelina1/21 let/1. user posted image /0user posted image /13.2./NM
10.9.
Pajama/29 let/2. user posted image /0 user posted image
/30.1./okolica MB
egleria/22 let/3. user posted image /1user posted image /2.3./Velenje
11.9.
krzlatka/25 let/2. user posted image /1 user posted image user posted image /22.2./okolica KR
jana84/27 let/5. user posted image /2user posted image user posted image user posted image /24.1./Goriška
pi*ka nogavička/??/3. user posted image /2 user posted image /2.2./??
orhidelija/31 let/2. user posted image /0user posted image /3.2./??/
urshy*/28 let/2. user posted image /1user posted image /??/??

13.9.
škorpijončica/24let/2. user posted image /1user posted image user posted image /13.2./okolica LJ
epica/25 let/1. user posted image /0user posted image /20.2./okolica LJ
Anja024/??/2. user posted image /1user posted image user posted image /9.2./
14.9.
ajelka/28 let/1. user posted image /0user posted image /16.2/okolica LJ
15.9.
16.9.
Niri/26 let/3. user posted image /0user posted image /9.2./Ljubljana

17.9.
din don/28 let/2. user posted image /1user posted image user posted image /9.2./okolica CE
18.9.
anonimna/??/??/??/??/??
19.9.
megyboznik/23 let/2. user posted image /1user posted image user posted image /2.2./okolica CE
20.9.
Majčaa/26-27 let/1. user posted image /0user posted image /1.2./Maribor
MaliPolžek/27-28/1. user posted image /0user posted image /31.1./Postojna
Anonimna/23 let/2. user posted image /1user posted image user posted image /6.2./okolica LJ
21.9.
22.9.
MalaNeli/22 let/2. user posted image /1user posted image user posted image /29.2/Koroška
23.9.
Incognito/24 let/2. user posted image /1user posted image user posted image /??/okolica CE
mažiga/28 let/3. user posted image /2user posted image /1.2./okolica MB
24.9.

25.9.
ernada/28 let/3. user posted image /2user posted image user posted image /31.1./??
26.9.
27.9.
Maisha/27 let/2. user posted image /1user posted image /??/okolica LJ
28.9.
29.9.
30.9.
x.9.
mavrica72/39 let/5. user posted image /1user posted image user posted image /15.2/??/Kranj
marmot/??/??/??/??/??
kattk/21 let/1. user posted image /0user posted image /26.1./??
Marhzeljka/??/??/??/??/??

SKUPAJ NAS JE :

46

NOSEČKE Z DVOJČKI :
PRIČAKUJEMO:   

Z NAMI SO POT ZAČELE:

ajetam@ user posted image
princess13 user posted image

anonimn
a  user posted image
dalia8184 user posted image
vrabček user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net 
                         - mama.si
-
nosečnica.si                             - babybook.si
-
noseča.com                             - pregnancy.org
-
bibaleze.si                               - bambino.si
-
mojezdravje.si                         - parrentsconnetct.com
-
pregnology
-
novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH
OTROŠKA IMENA
ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
-
dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
-
Priznanje očetovstva
-
Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

< Sporočilo je popravil bejbibu -- 23.1.2012 20:36:53 >

?. ?. 2018 ...

(odgovor članu bejbibu)
Neposredna povezava do sporočila: 567
24.1.2012 9:10:04   
jana84
Dobro jutro punce!

Jst sm že doma s pregleda...Na UZ se je lepo videlo našga otročka, tud srček mu že lepo bije...V glavnem vse tako kot mora bit!!! user posted image

Naslednji pregled imam čez 3 tedne - 13.2.2012...Bi ga imela že čez 14 dni pa ima G takrat ravno dopust, jst pa drgač ne morem, ker sem brez avta... Tako da zdej lepo čakat in se UČIT... Sm si nakopala še en izpit in sicer že kar v pondeljek. Tako da enga imam zdej v petek, enga pa v pondeljek...Pol pa konc s temi izpiti - upam...

nič, jst se grem počasi učit...Pol pa mogoče na kakšno kavo k sosedi - sem lena in se mi ni dalo zdej kuhat kave, sem kar sam instant kapučin spila...

Drgač je pa z nama vse v redu - boleče prsi, špikanje v trebuhu, popoldanske slabosti, če kej (karkoli) pojem...No, sej to je vsaj za eno stvar dobro - za kilogramčke, ki jih je itak že zdej preveč...Kaj šele bo user posted image

No, lepo preživite današnji dan - pr nas je sicer čudno vreme, oblačno, naokrog grmi pa burja piha user posted image - me vsaj ne vleče preveč ven ampak za knjige (računalnik)...

papa

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka
23. 8. 2012 ob 5.15 Manca

(odgovor članu bejbibu)
Neposredna povezava do sporočila: 568
24.1.2012 13:29:18   
Maisha
Dan čvekice, kje ste?
Eno vprašanje za tiste, ki ste noseče 2. in večuser posted image Pa kaj je možno, da se že trebuh pozna??user posted image Vem, da se v drugo baje hitrej, sm men se ful no..glede na to da sem šele 4t5d mi je vseeno nekam hitro?? Ker če imam oprijeto majico bi že vsak ugotovil.. Študiram, da nisem noseča dlje časa, kljub menstruaciji? (mami jo je imela 3m)

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 569
24.1.2012 13:48:08   
špica84
Maisha meni se tok pozna da je groza.Zgledam lih tako kot bi bila noseča že vsaj 5m.Je ps res da sem v 10t

Baje da se v 2. prej začne poznat

(odgovor članu Maisha)
Neposredna povezava do sporočila: 570
24.1.2012 15:08:06   
ajdita
zdravo in cestitke vsem septemberkam.... tudi najin naj bi prisel septembra in ze komaj cakam :) ko sem nardila test prejsnji teden kar nisem mogla verjet! potem sem za vsak slucaj naredila se dva :) v cetrtek imam pregled pri G in resnicno upam, da je vse ok... mucijo me jutranje slabosti, boli me v krizu in jajcnikih, tako da kar malo s strahom pricakujem pregled. Trenutno imam PDP 15.9., je prva nosecnost, sem pa iz Zalca...

(odgovor članu Linda25)
Neposredna povezava do sporočila: 571
24.1.2012 15:36:13   
ajdita
aja, se starost... trenutno se 27...

(odgovor članu ajdita)
Neposredna povezava do sporočila: 572
24.1.2012 16:15:16   
bejbibu

PDP,
nick, starost, zaporedna user posted image , število user posted image doma, naslednji pregled, nuhalna svetlina, kraj, spol 

30.8.
špica84/27 let/2. user posted image /1user posted image /30.1./17.2.(NS)/??
1.9.
~pikapoka~/24 let/1. user posted image /0 user posted image /6.2./Ljubljana
Kity82/29let/1. user posted image /0user posted image /26.1./??/Ljubljana
metkkkka/26 let/2. user posted image /1user posted image user posted image /19.1./okolica NG
2.9.
Minimiš/33 let/2. user posted image /1user posted image user posted image /7.2./okolica Vrhnike
sonce72/39 let/3. user posted image /2user posted image /1.2./??
3.9.
metkara/30 let/2. user posted image /1
user posted image user posted image /17.1./Koroška
babučka/31 let/3. user posted image /2user posted image user posted image /26.1./Primorska
4.9.
Linda25/31 let/2. user posted image /1user posted image /16.1./Ljubljana
manuelca/27 let/2. user posted image /1user posted image user posted image /1.2./Izola
5.9.
bejbibu/24 let/2. user posted image /1user posted image user posted image /27.1./28.2.(NS)/Celje
6.9.
čamukica/24 let/1. user posted image /0user posted image /31.1./Ruše
7.9.
ana88/23let/1. user posted image /0user posted image /3.2./okolica CE
Moyci/26 let/1. user posted image /0user posted image /27.1./??
8.9.

pa3sha/26 let/9.2./2. user posted image /1user posted image user posted image /9.2./okolica NM
anonimna/35 let/2. user posted image /1user posted image user posted image /3.2./Ljubljana
siciljanka/33 let/1. user posted image /0user posted image /6.2./Sicilija,Katanija
Mommy_to_be/36 let/1. user posted image /0user posted image /25.1./Ljubljana
9.9.
evelina1/21 let/1. user posted image /0user posted image /13.2./NM
10.9.
Pajama/29 let/2. user posted image /0 user posted image
/30.1./okolica MB
egleria/22 let/3. user posted image /1user posted image /2.3./Velenje
11.9.
krzlatka/25 let/2. user posted image /1 user posted image user posted image /22.2./okolica KR
jana84/27 let/5. user posted image /2user posted image user posted image user posted image /13.2./Goriška
pi*ka nogavička/??/3. user posted image /2 user posted image /2.2./??
orhidelija/31 let/2. user posted image /0user posted image /3.2./??/
urshy*/28 let/2. user posted image /1user posted image /??/??

13.9.
škorpijončica/24let/2. user posted image /1user posted image user posted image /13.2./okolica LJ
epica/25 let/1. user posted image /0user posted image /20.2./okolica LJ
Anja024/??/2. user posted image /1user posted image user posted image /9.2./
14.9.
ajelka/28 let/1. user posted image /0user posted image /16.2/okolica LJ
15.9.
ajdita/27 let/1. user posted image /0user posted image /26.1./Žalec
16.9.
Niri/26 let/3. user posted image /0user posted image /9.2./Ljubljana

17.9.
din don/28 let/2. user posted image /1user posted image user posted image /9.2./okolica CE
18.9.
anonimna/??/??/??/??/??
19.9.
megyboznik/23 let/2. user posted image /1user posted image user posted image /2.2./okolica CE
20.9.
Majčaa/26-27 let/1. user posted image /0user posted image /1.2./Maribor
MaliPolžek/27-28/1. user posted image /0user posted image /31.1./Postojna
Anonimna/23 let/2. user posted image /1user posted image user posted image /6.2./okolica LJ
21.9.
22.9.
MalaNeli/22 let/2. user posted image /1user posted image user posted image /29.2/Koroška
23.9.
Incognito/24 let/2. user posted image /1user posted image user posted image /??/okolica CE
mažiga/28 let/3. user posted image /2user posted image /1.2./okolica MB
24.9.

25.9.
ernada/28 let/3. user posted image /2user posted image user posted image /31.1./??
26.9.
27.9.
Maisha/27 let/2. user posted image /1user posted image /??/okolica LJ
28.9.
29.9.
30.9.
x.9.
mavrica72/39 let/5. user posted image /1user posted image user posted image /15.2/??/Kranj
marmot/??/??/??/??/??
kattk/21 let/1. user posted image /0user posted image /26.1./??
Marhzeljka/??/??/??/??/??

SKUPAJ NAS JE :

47

NOSEČKE Z DVOJČKI :
PRIČAKUJEMO:   

Z NAMI SO POT ZAČELE:

ajetam@ user posted image
princess13 user posted image

anonimn
a  user posted image
dalia8184 user posted image
vrabček user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net 
                         - mama.si
-
nosečnica.si                             - babybook.si
-
noseča.com                             - pregnancy.org
-
bibaleze.si                               - bambino.si
-
mojezdravje.si                         - parrentsconnetct.com
-
pregnology
-
novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH
OTROŠKA IMENA
ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
-
dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
-
Priznanje očetovstva
-
Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

?. ?. 2018 ...

(odgovor članu bejbibu)
Neposredna povezava do sporočila: 573
24.1.2012 16:19:01   
bejbibu
Hej user posted image ....

jana84 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za opravljen pregled....super da mala pikica raste in se razvija tako kot mora!!!!

Trebuh....ja mogoče se je pa res malo napihnil spodajuser posted image user posted image

ajdita dobrodošla med nami...želim ti lepo user posted image !!! Mogoče se pa poznava, tudi jaz sem bolj iz Žalca kot iz Celja, ampak mi je Celje ljubšeuser posted image user posted image user posted image user posted image

?. ?. 2018 ...

(odgovor članu bejbibu)
Neposredna povezava do sporočila: 574
24.1.2012 17:48:33   
egleria
imam datum za NS! user posted image user posted image user posted image 5.3., komaj čakamuser posted image
meni se trebušček že kar pozna, takšna sem bila pri prvem v 4.mesecu.. zvečer se pa tak al tak ful napihneuser posted image
mene je tak al tak že prejšnji teden ko sem bila nosečka komaj 6t odkrila stara mama in moja sestra..

(odgovor članu bejbibu)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.