|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II Pričakujemo januar 2012
20.1.2012 17:56:47   
princess13
Marantz juhu čestitam!!! user posted image user posted image user posted image user posted image
Lepo nosečnost ti želim!

Pridne ste januarke. Upam, da vas čim manj pride k nam februarkamuser posted image No, edino kot navijačice lahko user posted image

(odgovor članu Zewa)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
20.1.2012 17:56:52   
monsy
Jooj kako lepo!!!! Čestitke vsem trem novim user posted image !!!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zewa)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
20.1.2012 18:05:18   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: marantz

Evo punce, pred 10 minutami sem prišla domov in ugotovila, da sem še sama, da moža še ni iz službe. Se mi je zdela idelana priložnost da v miru opravim testek. In kaj sem zagledala..... Dve debeli roza črtici, ki sta se izrisali že po dobri minutki!! Zdej rabim par minut da pridem k sebi, pol možu povem.....waaaaa kolk sem vesela. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce, jst vas ne zapuščam, ostajam vaša navijačica in upam, da vse kar se da hitro zapustite to skupino.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu marantz)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
20.1.2012 18:06:08   
Kliki
Novi nosečki lepo nosečnost in čestitke.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
20.1.2012 19:13:20   
chungalunga
Bravo nove nosečkice! user posted image  Vidim, da res stalno dogaja tule gori. Superca!
Tudi pri nas dogaja (pa na žalost ne v tej smeri), smo zaposleni 100 na uro z drugimi stvarmi, da še za user posted image  zmanjkuje časa. Jojojoj! user posted image  Na trenutke že kar obupavam, opažam, da se mi sploh ne da več "igrat te tombole" vsak mesec. Res mi je postalo mučno vse tole. Da ne govorim, kako so mi kar vsi po vrsti za novo leto zaželeli letos poroko in user posted image . Grrrrrrrr. user posted image  Sitnobe, naj se brigajo zase. Ah... vem... spet ti moji momenti. Kar dajte na "ignore". Samo ven iz sebe moram malo dat.

SILVA, vidim, da pri vas napredujete, odlično! Res, res držim pesti zate, da ti uspe! In seveda vsem ostalim "starim soborkam". "Tanovim" itak vsem "kar rata".  Malo heca. user posted image
Super je, da je spet en tako uspešen mesec, pa ga je še tretjino do konca ostalo. To bo ena lepa dvomestna številka! jupi! user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
20.1.2012 21:39:08   
Maisha
Punce hvala lepa za čestitke in tudi jaz čestitam nosečkama user posted image user posted image Pa pe nekaj bi rada omenila glede znakov..kot prvič, nisem imela čisto nobenega prsi, špikanje..nič.. sem pa nekje (mogoče tukaj) prebrala nekaj o živih sanjah - meni so se taki in drugačni znaki vedno zdeli smešni (ne da se smejim komu, pač tako, no saj razmete), ampak tri dni zapored sem imela res zlo žive in čudne sanje user posted image user posted image tam nekje okrog vgnezditve in sem si prav rekla, pa da vidim sedaj to in evo user posted image lahko, da lahko je naključje, ampak kaj pa če je vse res?user posted image
Aja, pa glede pogostosti user posted image - samo enkrat je dovolj, ta mesec sem dokaz user posted image
Držim pesti še naprej za vse vas!

(odgovor članu chungalunga)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
20.1.2012 22:01:17   
cebelica81
marantz čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image

Sama sem vedno bolj nestrpna. Sicer nimam kaj dosti časa o tem razmišljat čez dan, ko pa vas berem mi misli kar uidejo na sredo, kaj bo pokazala. V četrtek gremo smučat. Če ne bo prej nič, bom zjutraj pred odhodom naredila test.

(odgovor članu Maisha)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
21.1.2012 8:33:13   
shushu
pozdravljene punce!
se vam pridružujem, sicer v upanju da vas čimprej zapustim user posted image doma imava že enoletnico in zdaj delava na drugemuser posted image . sicer user posted image ne pričakujem 24-25, ampak sem precej neučakana in sem že danes naredila testuser posted image (v prvi nosečnosti je bil user posted image en teden pred izostankom) in tudi danes je zgledalo kot bi se hotela narisat, ampak zelo zelo slabo vidna, tko da bomo kar počakali tja do sredeuser posted image

(odgovor članu cebelica81)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
21.1.2012 9:38:03   
Sa.je
Čao punce!
Samo toliko, da se vam oglasim preden odidem na dopust user posted image

Čestitke vse novim nosečkamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image želim vam zdrave user posted image

Morem vam povedat, da moje user posted image še vedno ni...ampak tudi znakov nimam nobenih, ne za user posted image , ne za user posted image user posted image
Odločila sem se, da se ne bom preveč obremenjevala, kar bo pa bo.
Odhajam v Avstrijo na smučanje (oz. sankanje, ker ne smučam) in se vračam domov naseldnjo soboto...poročam takrat ali je pritekla ali ne.

Lepo se imejte!
Zdaj pa šibam.....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu shushu)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
21.1.2012 11:52:57   
GregUr
najprej se opravičujem ker sem poniknila user posted image ampak sem rekla da mal "odmislim" in "pozabim" na vse tole, tko da upajmo na user posted image še tale mesec. - ker mam tko kratke cikle je pač v januarju 2x ne pričakujem, prvič sem jo dočakala, zdej pa je ne pričakujem tam okrog 30.1., čeprav ta mesec nisem zaznala ovulacijske sluzi, pa še cikel je bil namesto 26-dnevni, 25-dnevni. tko da ne vem al sva ujela "the moment" al ne, bla sva pa pridna, in sicer sva 4x v tistem tednu ko naj bi bla plodna, pa še kak dan pa pol po PREDIVIDENI ovulaciji s strani menstruacija.si.

ker je kolegica zanosila pa to sploh vedla ni - nobenga znaka in nč, se tut jst zdej ne sekiram nč. ne pričakujem vgnezditvene, ne pričakujem utrujenosti, slabosti, špikanja, napihnjenosti, kovinskega okusa, uglavnem NIČ ne pričakujem, ampak samo user posted image user posted image user posted image user posted image . tko da vsem k ne čutite nobenga znaka pa vam pada vse skup v vodo, RESNIČNO ne izgubite upanja do dneva ko na koncu koncev res priteče.
aja pa še vprašanje. Kolikokrat približno ste ve pridne med temi dnevi? se vam zdi 4x premalo? vem da je že 1x lahko dovolj, ampak tko za povečanje možnosti pravijo da naj bi na vsake dva dni. no, kolikokrat ve ponavadi? user posted image user posted image
vsem user posted image čestitke, za druge pa držim pesti user posted image

(odgovor članu Sa.je)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
21.1.2012 12:00:36   
Kliki
GregUr tko ti bomrekla čist odvisno kaki dnevi so za nama včasih vsak dan včasih enkrat so pa tudi mesci k sploh ne. Se tudi to zgodi. Štirkrat se meni zdi dovolj.

Upam da nama je ratalo in bova skupaj upale na testek. Je ne pričakujem 31.1

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
21.1.2012 12:19:29   
lillith82
Pozdravljene!

Že nekaj časa berem ta forum, sedaj pa sem se odločila da se tudi jaz pridružim. Vidim da vas je kar nekaj, ki čakate na user posted image ...no z letom 2012 sem tudi jaz med vami. Sicer delava na tem šele slab mesec in vem da je zelo malo možnosti da nama v prvo uspe. Danes naj bi dobila user posted image , ki je ponavadi točna do minute, ampak močno upam da je ne bo, čeprav imam že 2 dni vse znake da bo prišla.
Vsem ki pa ste že zagledale težko pričakovan user posted image , pa čestitam iz vsega srcauser posted image

lp

(odgovor članu Sa.je)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
21.1.2012 12:40:32   
oreh
Dober dan,
meni se tudi čedalje bolj zdi, da so ti znaki pred testom en velik larifari in se še samo bolj živciramo. itak nam je verjetno vsem slabo, pa nam smrdi, pa krči... že par dni pred menstro in pol rečemo, da je samo psiha.
večini (samo pretežno nam neuser posted image ), pa nato pokažeuser posted image in rečejo, da so že 5 dni prej čutile.
seveda je vsaka ženska drugačna in je veliko takih, ki dejansko dobijo znake pred testom, a po moje je še več takih, pri katerih so znaki navidezni potem pa prideuser posted image in šele nato realni znaki. tako, da je res, da četudi v januarju in februarju ne bomo imeli nobenih znakov, bo na dan D vseeno lahko user posted image in bo, ker če ne, se mi bo res sfuzlal, jaz sem danes še kar take volje, da sem kar na cel svet jezna. kako je življenje krivično, a res preveč zahtevamo, če zahtevamo samo user posted image ?

zadnjič mi je glih kolegica rekla, ko sva se mal o težavah nasploh, ne o mojih  pogovarjale, a res, kaka ovulacija to? pri nas se je zgodil čudež (ko sta spočela), saj delanje otroka mora vedno bit čudež, ne pa psihiranje. a res, sem si mislila, dej stara pejt nazaj v vrtec!

(odgovor članu princess13)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
21.1.2012 14:19:05   
GregUr
Kliki suprca, skup bomo upale na user posted image !
pri nama je blo pa do zdej tko, da se nism med temi plodnimi dnevi nikol tok ubadala s tem kolkrat pa kdaj in sem si misla ja sej je lahk tut 1x dovolj, če nama je sreča naklonjena, pol bo oktobra, pa sm naslednjič rekla novembra, pa sem po enem mescu rekla decembra, pa sem potem spet rekla januarja... no in zdej ugotovila (ko sm šla prečekirat na menstruacija.si), da sva dejansko večkrat slončkala na "običajne" dni kot pa na plodne!! in s tem ciklom sem naredila temu konec in se "potrudla" da nama je uspel 4x. Osebno se meni zdi glede na "užitke" k jih rabm met potešene user posted image OGROOOMNO user posted image , tko da sm se spravla na realna tla, da bo treba kej več vložit v to kot pa samo čakat na čudež kot je napisala oreh. no to pa je že itak druga zgodba.
ja ti znaki so res ena sama zmeda. kolegica k je zvedla za user posted image je rekla da če čist po pravic pove, sploh ne ve kaj naj bi pri njej kazalo na znake nosečnosti. mogoče če je bla utrujena malo bolj kot prej, pa se ji tudi ni zdelo nekaj pretirano... ne vem. nekatere pa vejo po enem tednu po ovulaciji da so noseče in nakoncu dejansko so.
Oreh nisi sama, velik nas je takih k čakamo pa čakamo na te fkn user posted image , ampak ko potegnemo ČRTO, jih bomo slej ko prej vse zagledale, verjemi user posted image . Do takrat pa mamo svoje najbližje in pa forum kjer vse razumemo probleme drugih user posted image user posted image

ja verjamem da si bla "jezna" ko ti je kolegica rekla tako lovsko, ampak moraš vedet, da tako pri nekaterih je. ni se jim treba ubadat z datumi, seštevat, odštevat, računat, predvidevat, pričakovat, čakat, mislit,... one enostavno polulajo, nalulajo user posted image , pol pa pr ginekologu zvejo da bojo že čez šest mescov rodile, pa se jim sploh ni zdelo čudno da že 2x ni blo user posted image ... eh, to so une ta čudne dekline user posted image user posted image

glavo gor in pogumno naprej user posted image

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
21.1.2012 15:58:52   
oreh
Hvala gregur, res je, vse smo v podobnem zosu in zato hvala bogu za naše drage in tale forum... sem pa ravno v tistih čudnih dneh, ko se smilim sama sebi, ampak, sej bo boljše. 

(odgovor članu princess13)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
21.1.2012 18:00:51   
Vivaldi
Živjo, punce user posted image

Evo, še ena nova se je opogumila. Na otročku sicer ne delamo ne vem kako dolgo (tole je 2. resni krog po KT), amak vseeno. Ko te popade tista želja, bi se moralo vse zgodit v minuti. In bi šla najraje že kar med menstro test delat! user posted image

Na kratko, stara sem 27 let, doma nič otročkov (samo kosmatinci), sem pa iz okolice Lj (tako na široko rečeno user posted image ).
Vas že precej časa berem, in seveda še malo avgustovke in septembrke zraven, ker je bila želja že takrat, ma ...
Nekatere ste res korajžne, kapo dol - madona, ne vem, kje jemljete vso to energijo in vztrajnost. ZAKON STE.

Vsem novim nosečkam čestitam sto na uro - vedno se mi je zdelo trapasto, da kaj ženske vendar tako komplicirajo, najprej okrog menstre in potem še okrog nosečnosti, zdaj sem pa ravno taka user posted image - me že skrbi, da ne bi smela toliko obremenjevat telesa; imam malo bolj "fizični poklic" - dobro, ni ravno kopanje jarkov user posted image , je pa kar nekaj stanja na nogah in dvigovanja user posted image .

Uglavnem, zelo rada bi se vam pridružila, dan D je 28.1. (ma kje je še to!), cikel je ponavadi 30 dni (tudi cela večnost). Se probam zamotit, ker samo na to pa res ne gre mislit - se mi še zrola ... user posted image user posted image user posted image

Šele zdajle ugotavljam, da se kar zaradi ene vraževernosti nisem upala pridružit na forumu - ko takole gledaš vse naokoli, ki razlagajo, da so v celem mesecu samo enkrat brez kondoma, ker se jim ga ni ljubilo iz omare potegnit, pa je ratalo, in je dete zdravo, ima vse roke in noge, pa nič jih ni skrbelo za NS in za vse možne stvari ...

Je treba dat življenju možnost, ne? user posted image

P.S.: Saj vas ves čas berem, ampak dajte prosim, če se vam ljubi, še enkrat napisat, katere n. teste uporabljate. Jaz sem v petek letela v Milerja po tisto Violo, ki menda že prej pokaže user posted image , ampak jo je, za ne verjet, zmajkalo! user posted image Ajde, punce, z besedo na dan, katera je vse pokupila? user posted image user posted image

Uživajte v vikendu, jaz bom malo počivala, ker so zadnji dnevi totalen odklop. user posted image

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
21.1.2012 20:01:19   
sonček85
dobrodošle nove in da čim prej zagledate plusek

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Vivaldi)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
22.1.2012 12:02:51   
HeLenčica
marantz, čestitam! user posted image user posted image user posted image user posted image Dobre ste, ta-nove user posted image Zgleda da vam me tukaj srečo prinašamo, ko takoj zanosite. Odlično!

Sa-je, uživaj na dopustu, pridi nazaj brez user posted image

chungalunga, razumem te. To ni nič slabega. Pošlji vse nekam in uživaj v življenju. Pa te bo presenetilo, tako vsaj pravijo.

cebelica81, poročaj kaj bo v četrtek povedal test! Držim pesti.

GregUr, dobrodošla nazaj. Bojda je dovolj samo 1x, tako da... Znaki pred M pa so itak bolj ali manj larifari, tako da se jaz že dolgo ne oziram na njih. NO, še prej sem pa dala vsakega posebej skozi.

lillith82, in, je pritekla? Boš delala test? Aja, welcome! user posted image

Vivaldi, tudi tebi: dobrodošla! Ve boste tako ali tako nalulale user posted image , takšna je pri nas praksa pri puncah, ki se na novo pridružijo! Jaz uporabljam kar tiste N teste, ki sem jih dobila poleg O testov, preko e-baya. Za 5€ 30 O testov in 10 N. Čisto dovolj user posted image

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu Zewa)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
22.1.2012 19:08:07   
HeLenčica

user posted image  

Pričakujemo       user posted image +user posted image =user posted image

x.1.

*viva* (1.krog po SS)
Izabelina user posted image
Ana88user posted image

1.1.       
anckica (1. krog)user posted image

2.1.
   Pajama (4. krog po IMN)user posted image

3.1.
Epica user posted image

4.1.
dr. Knowitall(2.krog po SS)
user posted image
RoseBay  user posted image

05.1.

Anonimnauser posted image user posted image
GregUr (2. krog)user posted image

06.1.
S*(4. krog)user posted image
mmojka (3. krog)user posted image
princess13 (2. krog) user posted image user posted image

07.1.
Lunica85user posted image user posted image
HeLenčicauser posted image

8.1.
Monsy user posted image
 dspelauser posted image  

9.1.

Žabica86 (2. krog) user posted image
Aksi (1. krog)user posted image
Romare user posted image

10.1.
srce77
Mamabear user posted image
Anonimna user posted image (1.krog)user posted image

11.1.
Roxy (5.krog) user posted image
Mažiga user posted image

12.1.
Anonimnauser posted image user posted image
Katte (20. krog) user posted image

13.1.
marantz user posted image
mladikauser posted image
SILVA user posted image
Zewa user posted image
lizz (1. krog)user posted image

14.1.
šaciuser posted image

15.1.
Niri (1.krog po SS)user posted image
ninej user posted image

17.1.
Tarincauser posted image
marmotuser posted image

18.1.
Maishauser posted image

19.1.
Sa.je (3.krog po SS)
Nitkica11

21.1.
PinaColada
lillith82

22.1.
štručka2503

25.1.
zvezdica5
darchy82 (1. krog)
shushu

27.1.

Klopek
Kim80 (6. krog)
Anonimna user posted image

28.1.
skrivnost (3. krog)
chungalunga
Vivaldi (2. krog)

29.1.
oreh
Izabelina

30.1.
Acjom1

31.1.
rozi55
kliki
GregUr
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE : 58
NOSEČK user posted image :11

PROCENTNO : 18,96 %user posted image

user posted image

NAVIJAČICE

user posted image       

LittleSun, rozi55, HeLenčica, srce77,
klopek, Katte, Srečkiuser posted image , Lunica85user posted image , iwauser posted image ,
S*, *viva*, alysa, *bobika*user posted image , curly,
majcy_m, crtekuser posted image , coco22user posted image , Kratkauser posted image , tarinca
haram, kliki, monsy, skrivnost, Mojarožicauser posted image
Pajamauser posted image , princess13, mojamura

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
22.1.2012 20:04:30   
*viva*
Juhu babike!

user posted image user posted image user posted image user posted image za dober odstotek user posted image user posted image user posted image user posted image Le s takim tempom naj gre naprej.

Evo, sicer prebiram ampak sem enostavno prelena, da bi kaj napisala oz. niti nimam kaj posebnega za napisatuser posted image

No, moj najdaljši cikel do sedaj je trajal 29 dni (ok, nisem upoštevala tistih podaljškov, ko sem bila bolana in je zato zamujala). Po SS sem prvo user posted image dobila na 29 dan in drug kot običajno na 28 dan. Danes je 30 dan... Zjutraj delal test, pa ni bilo nič. Zanimivo je to, da ni nobenega duha ne sluha o tem, da se bi pa lahko user posted image prikazala. Čista belina, občasno špikanje pa traja že skoraj 2 tedna. Upanje umira zadnje pravijo, ampak vseeno mislim, da se selim naprej v februar.

Kakorkoli, še vedno držim pesti in pošiljam user posted image user posted image user posted image vsem, ki še niste lulale na magično paličico in vas tudi user posted image še ni obiskala.

Nedeljski pozdravček vsem,

ž

Only the hardest things makes us stronger...let's fight!

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
23.1.2012 7:10:44   
Katte
Dobrodošle, nove. Upam, da ne ostanete tukaj predolgo.

IZVIRNO SPOROČILO: Vivaldi
P.S.: Saj vas ves čas berem, ampak dajte prosim, če se vam ljubi, še enkrat napisat, katere n. teste uporabljate. Jaz sem v petek letela v Milerja po tisto Violo, ki menda že prej pokaže user posted image , ampak jo je, za ne verjet, zmajkalo! user posted image Ajde, punce, z besedo na dan, katera je vse pokupila? user posted image user posted image

Hehe, jaz sigurno nisem bila. Uporabljam pa trenutno nič. Imela sem že Clearblue in First sign duo iz DM. Zdaj pa zaradi O testkov vem do dneva natančno, kdaj bo prišla in ker vedno pride, N testov pač ne rabim. Na zalogi pa imam še dva First sign duo.

*viva*, držim pesti, da boš kmalu vedela, pri čem si.

< Sporočilo je popravil Katte -- 23.1.2012 7:11:51 >

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu *viva*)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
23.1.2012 8:03:32   
cebelica81
Veliko ste pisale že o znakih pred M in v začetku nosečnosti. Moje mnenje je sicer, da so le-ti bolj ali manj kr neki, po drugi strani me pa zadnje dni prsi ščemijo tako , kot se spomnim v prvi nosečnosti oziroma po njej, ko se mi je delalo mleko user posted image .

Drugače nimam nobenih znakov pred menstruacijo (nikoli), tudi pri prvi nosečnosti se ne spomnim, da bi imela kakšne znake. Pred testom niti približno nisem vedela ali sem noseča ali ne. Medtem ko pa pride moja svakinja in pravi da je noseča in da itak ne bo delala testa ker je 100%. Haloooo. Kako to ve???

Če pa gledam moje občutke glede nosečnosti pa v 1. in 2. krogu tudi približno nisem upala, da sem noseča oziroma sem bila prepričana, da nisem, ta krog pa kar nekako upam/mislim, da bi lahko bila. Še danes in jutri, pa bomo videli user posted image .

Konec tedna in čez vikend vas kar nekaj ni pričakovalo user posted image . Upam, da sporočite same prijetne rezultate user posted image user posted image user posted image - za srečo.

Lep ponedeljek vam želim.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
23.1.2012 10:14:55   
shushu
dobro jutro user posted image
danes zame še posebej dobro, zjutraj sm še enkrat pogledala koledar in preštela dneve, in ugotovila da je danes najkasnejši dan za user posted image , ki je niuser posted image
vikend je bil kar naporen, z našo lumpo sva bili sami, moj je delal cele dneve in sem bila najbrž tudi zato malo zmedena pri štetju. long story short, danes sem nalulala močnejši user posted image user posted image
sem kar prepričana da je to to user posted image

cebelica81 kar se tiče znakov, jih tudi pri meni ni bilo in jih niti zdaj nimam, sem bila pa v prvi nosečnosti tudi pred testom že 99% da sem noseča. ne znam povedat kako, ampak počutje na splošno je bilo drugačno, ne bolše, ne slabše, samo dugačno, kot da bi čutila, tako da je test samo potrdiluser posted image

za vse ki še lulate user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cebelica81)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
23.1.2012 10:35:51   
HeLenčica
Shushu jeeeeeeeeej! Čestitam! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu shushu)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
23.1.2012 10:38:17   
Katte
Čestitke, shushu!

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?