Vivaldi
|
Živjo, punce Evo, še ena nova se je opogumila. Na otročku sicer ne delamo ne vem kako dolgo (tole je 2. resni krog po KT), amak vseeno. Ko te popade tista želja, bi se moralo vse zgodit v minuti. In bi šla najraje že kar med menstro test delat! Na kratko, stara sem 27 let, doma nič otročkov (samo kosmatinci), sem pa iz okolice Lj (tako na široko rečeno ). Vas že precej časa berem, in seveda še malo avgustovke in septembrke zraven, ker je bila želja že takrat, ma ... Nekatere ste res korajžne, kapo dol - madona, ne vem, kje jemljete vso to energijo in vztrajnost. ZAKON STE. Vsem novim nosečkam čestitam sto na uro - vedno se mi je zdelo trapasto, da kaj ženske vendar tako komplicirajo, najprej okrog menstre in potem še okrog nosečnosti, zdaj sem pa ravno taka - me že skrbi, da ne bi smela toliko obremenjevat telesa; imam malo bolj "fizični poklic" - dobro, ni ravno kopanje jarkov , je pa kar nekaj stanja na nogah in dvigovanja . Uglavnem, zelo rada bi se vam pridružila, dan D je 28.1. (ma kje je še to!), cikel je ponavadi 30 dni (tudi cela večnost). Se probam zamotit, ker samo na to pa res ne gre mislit - se mi še zrola ... Šele zdajle ugotavljam, da se kar zaradi ene vraževernosti nisem upala pridružit na forumu - ko takole gledaš vse naokoli, ki razlagajo, da so v celem mesecu samo enkrat brez kondoma, ker se jim ga ni ljubilo iz omare potegnit, pa je ratalo, in je dete zdravo, ima vse roke in noge, pa nič jih ni skrbelo za NS in za vse možne stvari ... Je treba dat življenju možnost, ne? P.S.: Saj vas ves čas berem, ampak dajte prosim, če se vam ljubi, še enkrat napisat, katere n. teste uporabljate. Jaz sem v petek letela v Milerja po tisto Violo, ki menda že prej pokaže , ampak jo je, za ne verjet, zmajkalo! Ajde, punce, z besedo na dan, katera je vse pokupila? Uživajte v vikendu, jaz bom malo počivala, ker so zadnji dnevi totalen odklop.
|