LittleSun
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja1a IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun se strinjam punce, ampak meni teža stoji že od novega leta, te pol kg je pač trenutno današnja, včeraj je bilo pol kg več...in res mi je čudno. kakšen pa imaš jedilnik in kako se giblješ? enkrat mislim da si ga že zapisala za en dan ter to da imaš preveč sadja .... jaz sem pri sebi ugotovila, da se moram sadju med hujšanjem kar izogibat, zelenjave pa pojem zelo veliko, mi pa tehtnica tudi skače gor in dol sicer pa res pripročam knjigo Osnovna šola hujšanja, če je slučajno še nisi prebrala, meni je dala kar motivacijo za vztrajanje, se mi zdi da je ravno to ključno, ne začeti, ampak vztrajati, začele smo sigurno vse ki smo tukaj že večkrat upam, da ne solim pameti sedaj sem zadnje dni jedla tako: Z: OH+B (kefir+muesli, kos pz kruha s pišč.prsi) M: OH (en kos sadja, morda kak pirin piškot) K: B + zelo malo OH (zelo raznoliko, od solate s piščancem ali tuno, PZ testenine, ali pišćančja prsa in proso z zelenjavo) riža in krompirja sploh ne jem M: B (skuta ali orešči ali šejK) V: B (skuta + zelenjava, ali sotala s piščancem ali tuno ali sirom, ali samo sir, ali šejk) porcijsko dokaj malo, ta teden sem doma telovadila (trbušnjaki, nekaj vaj za noge, malo z utežkami) drugače pa hodim poleg tega še 3x na fitnes (ta teden nisem, ker je bil tamali buban) V bistvu se že dalj časa tako prehranjujem, pred 2 letoma sem s tako prehrano shujšala skoraj 20 kg, sploh prvi tedni so šli kg rapidno dol. Tokrat pa sploh nič in mi je kar groza. Pred enim mesecem sem šla na preiskave, ker se namreč noro redim in res ne jem veliko, morda sem si tu in tam privoščila tablico čokolade, ne nažiram se in nič, čipsa in takih stvari sploh ne jem...december je bil pika na i, pač piškoti in obiski pa sem eksplodirala. Na preiskavah je vse bp (ščitnica, sladkorna, holesterol). prav zares sem čisto obupana in res ne vem kaj naj. Sem prebrala to knjigo in montignaca in še marsikaj druga.
|