Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 11.1.2012 9:05:38
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jaz sem pa prejšnjo noč spala slabo. Mi nič ni pasalo, non stop sem se zbujala. Butaste sanje pa itak. polna luna
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 11.1.2012 9:06:12
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko ly, arabela, a imamo v našem vrtcu tudi zimovanja-letovanja za starejšo skupino od 3 leta dalje? Ker očitno v Lj je tega veliko, drugod pa niti ne. ne
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 11.1.2012 9:08:39
|
|
|
|
arabela*
|
Otroci v vrtcu, šoli... Jaz pa ravnokar sladoled pojedla, zdaj še kavica... Ob treh, ko je moj vstal, sta obe prišle k meni spat, A revica tak težko diha in smrči spet..madonca se ji to ne porihta, tisto, kaj pomaga pa se ne da dobit brez recepta
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 11.1.2012 9:28:02
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko ly, arabela, a imamo v našem vrtcu tudi zimovanja-letovanja za starejšo skupino od 3 leta dalje? Ker očitno v Lj je tega veliko, drugod pa niti ne. ne škoda
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 11.1.2012 9:28:58
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko ly, arabela, a imamo v našem vrtcu tudi zimovanja-letovanja za starejšo skupino od 3 leta dalje? Ker očitno v Lj je tega veliko, drugod pa niti ne. ne škoda kaj to misliš tak za par dni...?
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 11.1.2012 9:41:11
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko ly, arabela, a imamo v našem vrtcu tudi zimovanja-letovanja za starejšo skupino od 3 leta dalje? Ker očitno v Lj je tega veliko, drugod pa niti ne. ne škoda kaj to misliš tak za par dni...? Kolegica je ravno razlagala, da imajo pri njih v vrtcu vsako leto in zimovanje (zimsko) in letovanje (pomladno) za tak do 3 dni ponavadi in je baje super in da otroci strašno radi grejo in uživajo. Baje je to v Lj vrtcih kar redna praksa, tudi sofinanciranje je urejeno za tiste, ki mogoče finančno ne bi zmogli. In se mi zdi to super za otroke, da grejo malo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 11.1.2012 9:58:20
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko ly, arabela, a imamo v našem vrtcu tudi zimovanja-letovanja za starejšo skupino od 3 leta dalje? Ker očitno v Lj je tega veliko, drugod pa niti ne. ne škoda kaj to misliš tak za par dni...? Kolegica je ravno razlagala, da imajo pri njih v vrtcu vsako leto in zimovanje (zimsko) in letovanje (pomladno) za tak do 3 dni ponavadi in je baje super in da otroci strašno radi grejo in uživajo. Baje je to v Lj vrtcih kar redna praksa, tudi sofinanciranje je urejeno za tiste, ki mogoče finančno ne bi zmogli. In se mi zdi to super za otroke, da grejo malo. ja saj po mojem je to vredu. Ampak če z našega stališča gledam se mi še malo premali zdijo, da bi šli sami nekam..ne vem. vsaj moja vem, da ne bi šla je pa res, da je odvisno od otroka
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 11.1.2012 10:01:47
|
|
|
|
arabela*
|
pospravila vse, kuha se že( testenine, polivka, solata s porom)...morala bi delat za šolo, pa mi niti malo ni..(totalno nezanimivo), jebešterga je problem študirat, če te ne zanima ...
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 11.1.2012 10:03:17
|
|
|
|
arabela*
|
ima katera kake fajn prošnje, ponudbe za šlužbo napisane, da bi mi poslala, da vidim osnutek...? vem, da je bilo že o tem govora pred časom, ste nekaj pošiljale
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 11.1.2012 10:20:17
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* ja saj po mojem je to vredu. Ampak če z našega stališča gledam se mi še malo premali zdijo, da bi šli sami nekam..ne vem. vsaj moja vem, da ne bi šla je pa res, da je odvisno od otroka Kaj pa vem, meni se pa ne zdijo premali pri 3-5 letih. Jaz bi našo rada čim prej navadila na take stvari, pa babica in dedi še nista našla časa, da bi tamala šla sama tja na počitnice
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 11.1.2012 16:03:33
|
|
|
|
botrca
|
Dan... za nas bolj tak-tak...spali smo malo boljši, sva pa danes šla k P in ima neko bakterijsko okužbo...in seveda dobil antibiotik na 12h. V torek kontrola. Bambixxx, majakla in arwenko za sanje in zdravje
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 11.1.2012 20:45:23
|
|
|
|
ly117
|
Čer! Bla popoldan na pogovornih urah, pol pa šli na obisk. Zdaj se še L igra pol pa počasi spat.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 11.1.2012 21:03:14
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Čer! Bla popoldan na pogovornih urah, pol pa šli na obisk. Zdaj se še L igra pol pa počasi spat. Kje pa je objavljeno kdaj so pogovorne ure? Tega jaz sploh ne vem, ker smo bili na dopustu ko je bil tisti skupen sestanek roditeljski.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 11.1.2012 21:15:54
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Čer! Bla popoldan na pogovornih urah, pol pa šli na obisk. Zdaj se še L igra pol pa počasi spat. Pri nas je na vratih v igralnico prileplen. Kje pa je objavljeno kdaj so pogovorne ure? Tega jaz sploh ne vem, ker smo bili na dopustu ko je bil tisti skupen sestanek roditeljski.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 11.1.2012 21:41:15
|
|
|
|
Arwenko
|
No, saj zaenkrat je bila tako malo v vrtcu, da itak ni bilo potrebe. Ta teden smo že reord zrušili in smo 3 dni zaporedoma v vrtcu. Aja, kako je s kavo jutri? Jaz si bom probala uredit neke opravke tako da priletim do EP-ja. Samo javite pravočasno, da ne bom brezveze hodila.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 11.1.2012 21:48:11
|
|
|
|
ly117
|
Grem spat. Nočko.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 11.1.2012 21:55:56
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko No, saj zaenkrat je bila tako malo v vrtcu, da itak ni bilo potrebe. Ta teden smo že reord zrušili in smo 3 dni zaporedoma v vrtcu. Aja, kako je s kavo jutri? Jaz si bom probala uredit neke opravke tako da priletim do EP-ja. Samo javite pravočasno, da ne bom brezveze hodila. Čer, jaz imam namen ob 10.30 bit v EP. Kje se dobimo, gori v ...kak se že imenuje?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 11.1.2012 21:59:49
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Grem spat. Nočko. Lahko noč
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 11.1.2012 22:00:31
|
|
|
|
bambixxx
|
jaz bom vidla kakšno bo počutje jutri. zaenkrat je . ampak bi mogla it v Muellerja, ker otrok nima nič več hrane na zalogi, sploh zdaj, ko nekak ne morem kuhat.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 11.1.2012 22:10:18
|
|
|
|
matcar
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 11.1.2012 22:36:29
|
|
|
|
botrca
|
Čer
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 11.1.2012 22:53:31
|
|
|
|
botrca
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 11.1.2012 23:23:07
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx jaz bom vidla kakšno bo počutje jutri. zaenkrat je . ampak bi mogla it v Muellerja, ker otrok nima nič več hrane na zalogi, sploh zdaj, ko nekak ne morem kuhat. Ej, če ne boš nič boljša, pa napiši kaj točno rabiš, pa ti pripeljem.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.1.2012 7:48:53
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx jaz bom vidla kakšno bo počutje jutri. zaenkrat je . ampak bi mogla it v Muellerja, ker otrok nima nič več hrane na zalogi, sploh zdaj, ko nekak ne morem kuhat. Ej, če ne boš nič boljša, pa napiši kaj točno rabiš, pa ti pripeljem. joj hvala, kak si ti fajn . ne, saj mislim, da mi bo ratalo se spravit ven z bajte, sem se fajn prešvicala ponoči, tak da sem vročino ven skurla.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?