Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 7.1.2012 21:00:24
|
|
|
|
Arwenko
|
Jaz pa imam še postavljeno smrekco, po moje jo bom še tudi nekaj časa imela. Smo jo letos tak pozno postavili, da nekak še nimam feelinga, da bi jo podrla.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 7.1.2012 21:18:59
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko po moje jo bom še tudi nekaj časa imela. Smo jo letos tak pozno postavili, da nekak še nimam feelinga, da bi jo podrla. mi je še tud ne bomo pospravili...
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 7.1.2012 22:41:27
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: botrca Čer, prala posteljnino, menjala, kuhala kosilo (makaron flajš na malo drugačen način...okus kitajske hrane )...po kosilu spala....prej bila prijateljica na kavi...zdaj sem posesala do konca. Jan gleda dvd avtomobilčke, jaz pa netu. kaj naj komentiram
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 7.1.2012 22:42:24
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* kuhala sem čufte in pire, pa rukola zraven, še mi za jutri ostane... pridna...mmmmmmm
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 7.1.2012 22:43:30
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko po moje jo bom še tudi nekaj časa imela. Smo jo letos tak pozno postavili, da nekak še nimam feelinga, da bi jo podrla. mi je še tud ne bomo pospravili... mi tudi ne
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 8.1.2012 8:27:38
|
|
|
|
arabela*
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 8.1.2012 8:28:26
|
|
|
|
arabela*
|
Kavica...čveki beki, potem bo zajtrk.... malo se gremo drsat danes, popoldne pa imam tak neko delo za šolo
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 8.1.2012 8:47:05
|
|
|
|
ly117
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 8.1.2012 9:04:33
|
|
|
|
botrca
|
Jutro, kava, risanke, zajtrk
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 8.1.2012 9:12:53
|
|
|
|
ly117
|
Zdaj smo imeli 10 min telovadbe. Smo letali okoli stanovanja. Moraš met rad našega otroka. Skrbi za naše zdravje.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 8.1.2012 9:17:52
|
|
|
|
karmen7
|
Jutro! Jutranja rutina za nami, gremo se oblečt pa ven, gre možek loto vplačat
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 8.1.2012 9:29:15
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Zdaj smo imeli 10 min telovadbe. Smo letali okoli stanovanja. Moraš met rad našega otroka. Skrbi za naše zdravje.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 8.1.2012 9:30:37
|
|
|
|
bambixxx
|
oktober11 napiši nekaj, da še kaj novega zvemo. me ostale se že vse poznamo .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 8.1.2012 9:33:52
|
|
|
|
bambixxx
|
jutro, mi smo imeli spet pižama party ponoči... kdaj bo tega že konec . danes kosilo pri tašči, popoldne pa imam sestanek z nadzornim odborom za blok.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 8.1.2012 10:31:27
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx oktober11 napiši nekaj, da še kaj novega zvemo. me ostale se že vse poznamo .
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 8.1.2012 12:30:16
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Jutro! Jutranja rutina za nami, gremo se oblečt pa ven, gre možek loto vplačat Mi tud špilamo, nikoli ne veš ...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 8.1.2012 12:30:43
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Zdaj smo imeli 10 min telovadbe. Smo letali okoli stanovanja. Moraš met rad našega otroka. Skrbi za naše zdravje. Samo res.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 8.1.2012 12:35:15
|
|
|
|
majakla
|
Daaan Včeraj bli v Lj Zoo, fajn blo. Danes pa na dopoldanskem sprehodu po brezjanskih ulicah, Nik eno urco že spi, pol pa gremo k tašči na kosilo, pa upam, da bo pred 16., ker sem že malo lačna. Je včeraj čisto malo v avtu spal, pa bo po moje - kolikor ga poznam, zdaj not spravljal. Novega nič ... Smučanje je, pa mi ni za gledat, bi pa, če bi bla lahko tam v BKK, jooooj, lušti. Grem mojega za kak film nasrat, ker buli v smučanje ko ... saj vete ne.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 8.1.2012 12:36:04
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx jutro, mi smo imeli spet pižama party ponoči... kdaj bo tega že konec . danes kosilo pri tašči, popoldne pa imam sestanek z nadzornim odborom za blok. Aaa, se ti bo nedelja kar v delovno prelevila?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 8.1.2012 12:42:38
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx jutro, mi smo imeli spet pižama party ponoči... kdaj bo tega že konec . danes kosilo pri tašči, popoldne pa imam sestanek z nadzornim odborom za blok. Aaa, se ti bo nedelja kar v delovno prelevila? sem sama predlagala nedeljo, ker se ne moremo uskladit čez teden
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 8.1.2012 13:25:52
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Jutro! Jutranja rutina za nami, gremo se oblečt pa ven, gre možek loto vplačat Mi tud špilamo, nikoli ne veš ... Čuj treba je bit optimist
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 8.1.2012 13:42:06
|
|
|
|
Arwenko
|
Dan. Mi smo imeli pozni zajtrk (ob 10h) in potem smo se spakirali malo ven na pošten sprehod. Hvala bogu, smo še sonček ujeli, zdaj se je že čisto pooblačilo. Zdaj pa počasi kuham kosilo, danes bo bučkina juha, pa krvavice, pire in repa. Posladek pa še ne vem če bo, če bom pri volji, pomoje bo pol proti večeru Ne boste verjele, tamala je očitno končno zdrava, danes že 3. dan vse BP in vse ok. Tako da jutri gre v vrtec
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 8.1.2012 17:25:23
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Ne boste verjele, tamala je očitno končno zdrava, danes že 3. dan vse BP in vse ok. Tako da jutri gre v vrtec
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 8.1.2012 17:58:03
|
|
|
|
arabela*
|
ly...zs
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 8.1.2012 20:20:52
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Dan. Mi smo imeli pozni zajtrk (ob 10h) in potem smo se spakirali malo ven na pošten sprehod. Hvala bogu, smo še sonček ujeli, zdaj se je že čisto pooblačilo. Zdaj pa počasi kuham kosilo, danes bo bučkina juha, pa krvavice, pire in repa. Posladek pa še ne vem če bo, če bom pri volji, pomoje bo pol proti večeru Ne boste verjele, tamala je očitno končno zdrava, danes že 3. dan vse BP in vse ok. Tako da jutri gre v vrtec Mmm... kak bi bla dane spri vas na kosilu ...mmm. Ooooooo super novica, te pa je kooončnooo konec vročine oz. viroz. Držim pesti .
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?