hrchy
|
kako ste ? jaz sem spet v sluzbi, vceraj sem sla zelo zgodaj z dela, ker mi je vse stimalo, danes mi pa spet nekaj steka, tako da sem kar bizi. Ampak tacas, ko se mi procesirajo formule, imam cas, da malo poklepetam Enivej, vceraj je bil sploh en super dan... sem dobila se en darilni paket iz ene trgovine - z dudami, plenicami itd... Sicer sva pa koncno napisala finalni seznam stvari, ki naj bi se jih rabilo za dojencka in zdaj veselo crtava, kar ze imava. Ker so pa razprodaje, sem si sla kupit tudi ene hlace (prve nosecniske, a lahko verjamete ? ) pa eno kapico za malega. Zvecer sem si pa se ene hlace naredila, pa se dvoje rokavick iz ostankov tega raztegljivega blaga. Danes pa malo gledam babyalarme - ga morava kupit, pa se ne znava odlocit, kaksnega bi. Kaksen nasvet? jok - jaz se tudi ne cmeram prevec... no, tako kot populis - ene trikrat do zdaj. polozaj otroka - jaz se zdaj ne vem, kje je... itak imam obcutek, da se vsak dan vsaj trikrat obrne, tak pralni stroj je.... Pa nikol ne vem, a cutim njegovo glavo ali ritko ali kaj... no, konec meseca grem k svoji zdravnici, pa bo povedala! Zuza, kako lepo je to slisat!!!! super, da Patrik tako lepo raste! In kako ne bi bil zdravnicin lubcek, ce je pa tak korajzen fant! jezesna Moj sicer pravi, da smrcim ne, amapk ga pa zbujam, ko hodim lulat, pa ko se motovilim z mojo ogromno materinsko blazino itd... Ampak on se hoce zbudit! Zadnjic je bil od sluzbe cisto izcrpan, pa se nekajkrat ni, in je bil zjutraj cisto zaskrbljen - kaj bi bilo, ce bi bilo z mano kaj narobe, on bi pa prespal... ts ts ts... sem rekla, da mu obljubim, da bom drugic na glas zakricala kadarkoli se bom obrnila... Jaz delam se do 15 februarja... mogoce bom nekaj dopusta prej porabila, sicer bom pa vecino preostalega prenesla (ceprav se uradno tega ne sme), tako da bom po porodniski imela se 2 meseca dopusta! sef, ki to pusti! bucka28 prehrana: meni na srečo ni potrebno kupovat bio/ekoloških izdelkov, ker večino predelamo doma, veliko pa dobim še pri starših in sorodnikih ;) sicer pa tudi jaz zagovarjam kvalietetno hrano in vem da bom za otroka tudi sama pripravljala kašice (ne bomo kupovali). Čeprav raznim sladkarijam, se pa še vedno ne morem upreti. Res pa je, da veliko kar sam pečem. ja, midva imava tudi sreco, da imava pri prijateljih vrt... sicer je mini ampak stvari pa toliko gor zrase.... mmmm, ni boljsega od domace zelenjave! Komaj cakam, da bomo z bibonom hodili na vrt! Kako se vam pa kaj zdijo šole za straše?? MIdva začneva hodit naslednji teden,... Tukaj ni pravih 'sol za starse' - porodnisnica ponuja nekajurni tecaj vsak teden, ampak to je bolj na brzino. JAz hodim pa privat na mesanico aerobike in priprave na porod (2 uri gibanja in eno uro ucenja o dihanju, polozajih in vse kar se pride zraven....). Je ena super stvar, tudi zato, ker poskrbijo, da se nosecnice povezejo med sabo.
|