|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2012
5.1.2012 15:44:57   
zuza
moj mali princ je PATRIK in je vsak dan BOLJŠIIIIIIIIIuser posted image user posted image user posted image . Pridno papa, lula in kaka in je zdravnicin lubček (to mi je sama povedala)user posted image user posted image

komaj čakam jutri, da ga spet vidim. z mlekom nimam težav in ga je zaenkrat še preveliko.

vam pa moram povedat kaj je doživela moja mami včeraj na CSD, ko mi je šla urejat porodniško. Ker še nimam odpustnice in je moja G rekla, da lahko vse uredim z materinsko knjižico je šla mami s kopijami materinske na CSD. Referentka pa ji je rekla, da kako naj ve, da je to res, da lahko to vsak napiše. PROSIIIIIIM, HALOOOOOOOOO?!!! Skor jo je kap. Ji je kr zabrusila nazaj če bi ga rada vidla, da ji ga lahko pokaže. pol pa se je spremenila in je bila naprej full prijazna tak, da je zrihtala. moram pa seveda prinest še odpustnico.dober da nisem šla sama ker bi  jo ziher na go...user posted image  

(odgovor članu jezesna)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
5.1.2012 16:45:13   
ursonok
Zuza,
super! user posted image Odlično, da Patrik tako dobro napreduje!!!
Ime mi je všeč - sicer zato, ker je tukaj v vrtcu nek Patryk, ki je ful divji in grize vse okoli sebe. Tamalo je enkrat ugriznil v hrbet - je imela še cel teden modrico, odtis njegovega zobovja user posted image . Baje zato, ker mu je vzela avtomobilček user posted image .

O uradnikih pa ne bi zgubljala besed user posted image . Glavno, da so vam uredili.

lepo napredujte, bomo mislili na vas!!!

(odgovor članu zuza)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
5.1.2012 17:47:00   
marec 2012
Ah te na CSD so itak mal zmešane (so tudi izjeme).jaz sem bila v sredo tam zaradi porodniške pa so mi tudi rekli da je treba oddati 60 dni pred PDP.Ko pa sem šla vprašat za enkratno občinsko pomoč me sploh ni hotla sprejeti v pisarno in mi na vratih grdo rekla ,da itak gledajo prihodke tudi od moža in premoženje.Ko pa sem ji rekla da mož nima prihodkov jaz pa sem na bolniški že od 3 meseca in da premoženja nimava mi je zabrusla če vem da se je menju zakon in da itak nemore nič povedat , ker tudi sami nevejo še nič in naj se oglasim konec meseca.Nekateri imajo oddnos čisto na dnu.

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
5.1.2012 19:21:28   
Hov hov
Marec 2012 - če imaš vredu nadrejene, lahko zaprosiš v službi za solidarnstno pomoč, ker si nad 3 mesece v bolniški. Drugače pa je res veliko uradnikov prav ošabnih in arogantnih, ampak to verjetno tudi zato, ker je novi Zakon slabo in nepraktično napisan, od nadrejenih ne dobijo odgovorov, ljudje pa jih od njih zahtevajo - torej so nekje na sredi.

Zuza - Super! Lepa novička! Drugače pa med Patriki ne smemo pozabiti Pactricka Swayzeja in Dirty Dancing!user posted image Tista referentka na CSD pa ima oster jezik...user posted image

Hormoni po porodu - nekoč sem se pogovarjala z neko terapevtko, ki dela z ljudmi z duševnimi motjami (depresija, okm, anksioznost). Rekla mi je, da vsakemu svojemu pacientu svetuje, naj se ob stiski obnaša, kao da je vse Ok navzen, če tudi se mu na notri trga. Čeprav se mi je ta nasvet zdel dolga lepa neumen, se ga zadnje čase čim bolj držim, ker se mi zdi, da ob poplavi stresa in hormonov lažje ostanem skulirana.

Materični vrat - ob vsej tej debati o njem, sem šla poguglat, kje spoh je. Čeprav razumem, nam pove, koliko smo odprte?

Ježešna - drži se!user posted image

Vstajanje zjutraj s postelje - kako vam gre? Se mi zdi, da sem kot želva, ki je padla na hrbet in se ne mora pobrat! Mi je pa mož rekel, naj probam zjutraj vstat iz postelje brez jambranja (oziroma na "mute"). Ampak kaj čem, če je zažje če malo zastokam user posted image .

Aja, še kako moj možek prenaša nosečnost - sej sem že večrat napisala, da je popolnoma prestrašen in da se me še boji za trebuh prijeti, da ne bi bilo kaj narobe...ah, pa saj ko bova imela tretjega ali četrtega otroka, bo že bolj pogumen.user posted image

Viroze - okoli mene tudi sami bacili... mož je zbolel, pa sva se s user posted image preventivno preselili spat v dnevno na kavč. Ja je pa prav zanimiva pojava - ker je ona tudi bila pasja mama, ji je povsem jasno, kaj se dogaja z menoj. In vse mora pokomentrirat - je taka čveka (pa ta pasma naj ne bi lajala).

Lep pozdravček!

(odgovor članu disere)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
5.1.2012 21:00:49   
sirenetta
Zuza sem res vesela, da tvoj Patrik lepo napreduje...user posted image user posted image user posted image ...pa zelo lepo ime ima - to ime sem izbrala za svojega mlajšega brata, ki ima zdaj 21 let in 180 cm! Tako da naj prinese srečo tudi tvojemu Patriku, da zraste v takega fajn in velikega fantino! Je pa tudi moj Patrik presenetil našo mamo - se je rodil približno en mesec prej, namesto konec februarja, se je odločil da prehiti in je prišel 22.januarja, tako da zgleda, da se tem našim Patrikom mudi v življenje izven trebuščka.user posted image

Jezesna drži se, evo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da zdržita čimdlje 2 v 1. user posted image

(odgovor članu Hov hov)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
5.1.2012 21:04:28   
sirenetta
Jada drugič povej prej, da se poskušaš ozdravit odvisnosti od računalnika! ...tle je že skoraj zavladala panika ko te ni bilo,user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sirenetta)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
5.1.2012 21:11:28   
sirenetta
Evo glede čičerike in prehrane brez mesa in železa v krvi:

http://www.zazdravje.net/kuhamo.asp?recept=106

http://www.ekomagazin.si/Prehrana/Prehrana/Humus-ali-cicerika-Kakovosten-vir-beljakovin.html

Tu na tem linku pa je čisto na koncu tabela z živili in koliko železa vsebujejo:

http://www.cenim.se/243-a.html

Meni se zdi, da je meso čisto precenjeno v naši kulturi glede železa, ga imajo dosti več stročnice...leča, fižol, čičerike sicer ni na seznamu, ampak predvidevam, da je tudi tam nekje...

< Sporočilo je popravil sirenetta -- 5.1.2012 21:13:11 >

Neposredna povezava do sporočila: 2432
5.1.2012 21:34:48   
Hov hov
Hranila, ki vsebujejo veliko železa:
  • Sadje: rozine, suho sadje (marelice, datlji, slive), jagode, borovnice, ribez, brusnice, aronija, hruške, banane in češnje.
  • Zelenjava: brokoli, špinača, beluši, buče, žito, paradižnikov sok, pšenični kalčki, gorčica, blitva, ohrovt, regrat in fižol.
  • Meso: jetra, vse vrste temnega mesa, perutnina, školjke in ribe.
Količina železa v nekaterih živilih: a) rastlinskega izvora:
  • Alga chlorella: 225 mg/100 g
  • Alga spirulina: 150
  • Timijan: 135
  • Oves: 22
  • Sezamovo seme: 10
  • Pšenični kalčki: 9, 5
  • Proso: 9, 0
  • Kuhana soja: 8, 4
  • Fižol: 6, 2
  • Tofu: 5, 3
  • Marelice, posušene: 4, 7
b) živalskega izvora:
  • Školjka: 27, 0 mg/100 g
  • Prašičja jetra: 17, 8
  • Ostrige: 8, 9
  • Goveja jetra: 6, 1
  • Govedina: 2, 7
  • Morski rakci: 3, 1
  • Sardine: 2, 7
  • Puran:2, 2
  • Piščanec: 1, 1
  • Ribe: 1, 1
  • Svinjina: 1, 1

Neposredna povezava do sporočila: 2433
5.1.2012 21:37:35   
Hov hov
Čičerika pa ima 2,9 mg železa/100 g.

http://www.cenim.se/hranilne-vrednosti.php?id=4702

(odgovor članu Hov hov)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
6.1.2012 0:09:12   
sirenetta
IZVIRNO SPOROČILO: Hov hov

Čičerika pa ima 2,9 mg železa/100 g.

http://www.cenim.se/hranilne-vrednosti.php?id=4702

Kar je spet več kot govedina, ki ima 2,7 user posted image .

Sploh vse vrednosti železa iz prvega seznama (živila rastlinskega izvora) so višje od vrednosti železa govedine.

Edino jetra imajo več železa, vendar se jetra v nosečnosti odsvetujejo razen v zelo malih količinah.

Saj ni da imam kaj proti konzumiranju mesa, jem meso, a ne pretiravam z njim, me pa moti, ko zdravniki pri pomanjkanju železa takoj rečejo "ja, več mesa bo terba jest" ne rečejo pa "več stročnic bo treba jest", pa imajo stročnice več železa od govedine.

(odgovor članu Hov hov)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
6.1.2012 7:11:40   
Polzi
jutro punce

ste pa res zelo zelo pridne za pisat. Komi folgam brat zvečer, ker čez dan itak ni časa. Sploh ne v službi, kjer je totalna gneča. Sem jim povedala, da delam samo še do 3.2., ker potem porabim še 10 dni novga dopusta in v januarju moram porabit še 8 dni starga dopusta in je zavladala totalna panika. Kot, da niso od avgusta že vedl, da sem noseča in grem. Sedaj pa nmajo zamenjave in nič. MA se ne sekiram. Odklopim za eno leto in  to je to.

smrčanje - a ve ste tud zdej začele smrčat? No, jz tud. v življenju nisem smrčala, sva bila z mojim najsrečnejša človeka, ker nobene od naju ni smrčal. Zdej pa jz ponoč baje žagam, da je groza user posted image  Bogi revež se sploh ne more naspat. Potem je to povezano z nosečnostjo, kar pomeni, da upam  da potem, ko bo mala štručka zunaj, tudi ta nadloga mine.

zuza čestitke za Patrika in, da se je vse dobro izšlo. Pa držim pesti, da hitro napreduje v krepkega korenjaka.
Sem ravno včeraj bila pri kolegici, ki je rodila v 34 tednu in je mala pupa tko drobcena. Mene bi jo blo kr groza v roke prijet tako je to miceno. Še sploh ker sem bila pri sestri navajena, da je ven spravla dva 4 kilaša in sta res bla konkretna, je blo kaj za prijet user posted image

No, sedaj pa veselo na delo user posted image

Upanje vedno umre zadnje.

Neposredna povezava do sporočila: 2436
6.1.2012 8:05:02   
Hov hov
Aja, za železo sem pozabila rečt, da ga ima tudi radič veliko.

Sirenetta -
če zdravnik reče, da moraš ob pomanjkanju železa več rdečega mesa jest, je to še dobro, saj ponavadi rečejo, da naj se vzame kar te in te tablete. user posted image
Je pa ponavadi v rdečikastih rastlinah veliko železa - recimo tudi v kislici.

Neposredna povezava do sporočila: 2437
6.1.2012 8:59:14   
cokolino
Zuza se od mene čestitke, lepo ime sta zbrala, držim pesti, da bo hitro pridobival na teži in da boste kmalu doma user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Smrčanje; zaenkrat ne smrčim, sem pa ko na roštilju, ker se non stop obračam.Ko sem bila v bolnici, sem mela cimro, ki je tako smrčala, da kej takega še nisem slišala, nisem spala nič...ma kaj hočeš, tako je. Možeki bodo že potrpeli!

A ve na vsakem pregledu daste kri in vodo? Jst sem do sedaj dala samo 2-krat. Na prvem pregledu in predzadnjič. Mogoče bom mela zdaj pikanje.

Aja sva včeraj gledala tisti film, pa po par minutah se mi zdi ful znano in pol se spomnem, da sem pred kratkim brala knjigo user posted image  no hb je nisem prebrala do konca, ker me nekako ni potegnila, ma film je bil pa super.  Zdj pa sem videla, da v kino prihaja film Moški, ki sovražijo ženske (oz. mogoče se kliče Dekle z zmajevskim tatujem), sem brala triologijo in sem bla totalno navdušena...tako da bi rada, da ga moj pogleda, ker knjiga je bla super...upam, da bo tudi film.

(odgovor članu Hov hov)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
6.1.2012 10:17:29   
Lešnica
Evo spet midva po dolgem času!
A ni čudovito vreme danes?user posted image
Nekaj dni nazaj sva si pa tudi midva izmerila trebuh, imava 101 cm. Rastemo, rastemo ni kajuser posted image .
Sva pa z  možičkom včeraj kupila voziček, oblekce dobiva od svakinje... Počasi pa bo, ste pa ostale kar pridne pri teh stvarehuser posted image !
Urejanje papirjev me še čaka, računam na naslednji teden. Saj ni preveč zakompliciran, a ne?user posted image
Zdaj pa hitro jabolko pojest pa malo ven, preden si premislimuser posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 2439
   [Brisano sporočilo]
6.1.2012 10:19:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu cokolino)
  Neposredna povezava do sporočila: 2440
6.1.2012 11:24:09   
tinčka3
Dekle z zmajskim tatoojem je v kinu (angleška verzija)... Men je bila knjiga boljša... film je ful dolg, pa tisti k knjige ne preberejo se loh mal zgubijo vmes... (sem bila ful presenečena, ker je folk po pol ure že odhajal iz kina... - men bi bilo škoda 6€, tam okoli no, kolikor stane karta).. no men je film kul...

Se nasmejim ker imamo vse enake težave (smrčanje, ustajanje iz postelje, kavča... kul forum, več ali manj enako noseče, z istimi "težavami"..) Všeč mi je da sem se pridružila..

Vodo se dala na vsakem pregledu, kri pa 2x (za preverbo železa) - imam tablete - se moji G ni zdelo vredno da bi me nagovarjala k hrani bogati z železom... "lepo" mi je predpisala tablete in vozi miško... eh.. Pa imam na meji železo, sploh ne znižanega...
Ne jem pa tablet na tešče (kot mi je rekla da jih moram) ker mi je po njih slabo... sicer mi ni bilo pa nikoli med nosečnostjo..

Še 11 delovnih dni je pred mano... pol pa konec s službo do 2013 :)))))) Komaj čakam. :))

lp

(odgovor članu cokolino)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
6.1.2012 11:45:30   
Hov hov
Čokolino - jaz vsakič dam kri in vodo.

Služba in panika - ja, jaz sem uradno do 19.01, ker imam potem še 5 dni starega dopusta in 25 dni novega, ter porodniško od 01. marca. Imamo sicer eno študentko, ki je na uvodnem razgovoru pokazala odlično znanje (kao), sedaj pa ugotavljajo, da nima pojma in da ne bo mogla do 19. vsega osvojit...

Smrčanje...sam še tega se manjka! user posted image Me pa ful napihuje in skoz prdim user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2442
6.1.2012 11:55:05   
cokolino
Aja punce, še eno vprašanje imam...glede starega dopusta; namreč jst sem na bolovanju od avgusta (mislim da od 25.8), ker nisem vedela, da bom na bolovanju do konca-nameravala sem it delat, sam je zmeraj prišlo kaj vmes (krvavitev, vnetje mehurja, potem pa to tiščanje navzdol)...no zdaj imam še kar nekaj starega dopusta (nevem točno, morda še 10dni). A pol ta dopust propade, al bi bilo pametno, da prekinem bolovanje in grem na dopust do porodniške????Pregled imam 13.3., komisijsko pa sem na bolovanju do 20.1. Sej 13. se dobim še s šefom, pa se bova še pomenila.Sam se mi zdi, da bo šel ta star dopust v maloro...

(odgovor članu Hov hov)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
6.1.2012 12:08:32   
tinčka3
Dopust zihr propade... v naši firmi moramo še novega (za leto 2012 10 dni porabit!)... tako da....

(odgovor članu cokolino)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
6.1.2012 12:31:09   
Jassika
čokolino star  dopust ti bo propadel po 1.7.2011 če se ne motim. Pa tudi nov dopust - merkej. Jaz sem pri sinku bla celo user posted image v bolniški in sem bila še ob 10 dni novega dopusta. Tudi zdaj je treba ponucat 10 dni dopusta za leto 2012, ker če ne bomo ostale brez. Jaz ga ravno zdaj koristim user posted image
Nič šibam zdaj še za nazaj prebrat, prej nisem uspela. Pridno pišem diplomo user posted image

(odgovor članu tinčka3)
Neposredna povezava do sporočila: 2445
6.1.2012 12:55:06   
hrchy
kako ste user posted image ? jaz sem spet v sluzbi, vceraj sem sla zelo zgodaj z dela, ker mi je vse stimalo, danes mi pa spet nekaj steka, tako da sem kar bizi. Ampak tacas, ko se mi procesirajo formule, imam cas, da malo poklepetam user posted image Enivej, vceraj je bil sploh en super dan... sem dobila se en darilni paket iz ene trgovine - z dudami, plenicami itd... Sicer sva pa koncno napisala finalni seznam stvari, ki naj bi se jih rabilo za dojencka in zdaj veselo crtava, kar ze imava. Ker so pa razprodaje, sem si sla kupit tudi ene hlace (prve nosecniske, a lahko verjamete ?user posted image ) pa eno kapico za malega. Zvecer sem si pa se ene hlace naredila, pa se dvoje rokavick iz ostankov tega raztegljivega blaga. Danes pa malo gledam babyalarme - ga morava kupit, pa se ne znava odlocit, kaksnega bi. Kaksen nasvet?

jok - jaz se tudi ne cmeram prevec... no, tako kot populis - ene trikrat do zdaj.

polozaj otroka - jaz se zdaj ne vem, kje je... itak imam obcutek, da se vsak dan vsaj trikrat obrne, tak pralni stroj je.... Pa nikol ne vem, a cutim njegovo glavo ali ritko ali kaj... no, konec meseca grem k svoji zdravnici, pa bo povedala!

Zuza, kako lepo je to slisat!!!! super, da Patrik tako lepo raste! In kako ne bi bil zdravnicin lubcek, ce je pa tak korajzen fant!

jezesna user posted image user posted image user posted image

Moj sicer pravi, da smrcim ne, amapk ga pa zbujam, ko hodim lulat, pa ko se motovilim z mojo ogromno materinsko blazino itd... Ampak on se hoce zbudit! Zadnjic je bil od sluzbe cisto izcrpan, pa se nekajkrat ni, in je bil zjutraj cisto zaskrbljen - kaj bi bilo, ce bi bilo z mano kaj narobe, on bi pa prespal... ts ts ts...user posted image sem rekla, da mu obljubim, da bom drugic na glas zakricala kadarkoli se bom obrnila...user posted image user posted image

Jaz delam se do 15 februarja... mogoce bom nekaj dopusta prej porabila, sicer bom pa vecino preostalega prenesla (ceprav se uradno tega ne sme), tako da bom po porodniski imela se 2 meseca dopusta! user posted image sef, ki to pusti!

bucka28

prehrana: meni na srečo ni potrebno kupovat bio/ekoloških izdelkov, ker večino predelamo doma, veliko pa dobim še pri starših in sorodnikih ;) sicer pa tudi jaz zagovarjam kvalietetno hrano in vem da bom za otroka tudi sama pripravljala kašice (ne bomo kupovali). Čeprav raznim sladkarijam, se pa še vedno ne morem upreti. Res pa je, da veliko kar sam pečem.

ja, midva imava tudi sreco, da imava pri prijateljih vrt... sicer je mini ampak stvari pa toliko gor zrase.... mmmm, ni boljsega od domace zelenjave! Komaj cakam, da bomo z bibonom hodili na vrt!

Kako se vam pa kaj zdijo šole za straše?? MIdva začneva hodit naslednji teden,...

Tukaj ni pravih 'sol za starse' - porodnisnica ponuja nekajurni tecaj vsak teden, ampak to je bolj na brzino. JAz hodim pa privat na mesanico aerobike in priprave na porod (2 uri gibanja in eno uro ucenja o dihanju, polozajih in vse kar se pride zraven....). Je ena super stvar, tudi zato, ker poskrbijo, da se nosecnice povezejo med sabo.

(odgovor članu bučka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
6.1.2012 13:05:40   
zmajcy_
Tok ste pridne, da vas sploh ne dohajam user posted image

Zuza cestitke za malega princa in da boste se lahko čimprej cartali domauser posted image

Jaz sem imela včeraj spet pregled, je vse ok. Sem bila presenečena, ker mi je spet delala UZ. Mali ima že 1044g.
Jaz moram vsakič dat urin, kri pa vsakič drugič in isto je bilo v prejšnji nosečnosti.

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
   [Brisano sporočilo]
6.1.2012 13:42:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu zmajcy_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2448
6.1.2012 15:36:01   
sirenetta
A ja populis sem pozabila pokomentirat, da je Anne Hathaway moja najljubša igralka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   I user posted image her!!! Čisto "zapolni" zaslon s svojim obrazom in nasmehom...je kot da ona "naredi" film...vsaj meni se tako zdi, da se film kar iskri in žari zaradi njene prisotnosti...

Cmerim pa se itak že tudi od prej...odkar sem user posted image pa še enkrat bolj, še pri neumnostih jokam...celo pri cold case sem zadnjič dvakrat v potokih cmerala, ne moreš verjet, pa je kriminalna nanizanka...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
6.1.2012 15:39:41   
sirenetta
IZVIRNO SPOROČILO: populis

Sem pa izvedela še eno zadevo ( škoda da to nisem vedela že 4 leta nazaj:S). ČE je nosečka skoz na bolniški, lahko delodajalec dvigne plačo, ta koda je porodniška večja, ker bolniška nad 30 dni je refundirana iz strani države. Baje tega noben ne čekira in je zakonsko kul ,svašta a?user posted image

Ja, tako je naredila moja bivša šefica, si je nabila plačo 3.000 eur bruto, bila celo nosečnost na bolniški, v bistvu pa non stop visela v pisarni, prvo hčerko komaj 2 letno pa ji je merkala tašča od jutra do večera...Meni se to zdi malo too much izkoriščanje sistema...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.