|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
3.1.2012 20:59:14   
KOKICA32
Čer!user posted image

Persida, jaz tudi nimam kaj dosti stikov s prijateljcami iz časov, ko sem bila še samska, brez otrok. Sedaj so stiki z drugimi osebami, takimi, ki imajo otroke, nova poznanstva, med katere z veseljem umeščam tudi vse vas, moje marčevke!user posted image
Moj D. pa je tak, da ne bo zamudil nobene čage, ki bo kje na sporedu, vendar se mu jaz zadnje čase le stežka pridružim. Pa mi zadnje čase vedno bolj paše mir, ljubi mir, doma.
Priznam, da sem do zadnjega mislila, da bomo za silvestrovo sami, kao družinski (pa za ta dan nisem pristaš tega), pa mi je en dan prej povedal, da prideta kolega s hčerkico. Priznam, da mi je pasalo. Moška sta sama pripravila hrano, ženske smo se ukvarjale z otroci. Kasneje pa sta to delo prevzela še babi in dedi.user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
3.1.2012 21:00:55   
KOKICA32
Danes sem imela v UKC kontrolo ščitnice, pa sem Julijo pustila tašči. Sta šetali z vozičkom in Julija ji je spala 3h v vozičku.user posted image Popoldan pa je bila seveda skoz auf. Križ me nenormalno boli. Rabim masažo!!!!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
3.1.2012 22:30:00   
PERSIDA
A se lahko pohvalim ,da imam vse zlikanouser posted image .Ženske to je za na kolendar označit ,resuser posted image .Celo oprano vse ,nekaj se še suši na stojalu in to je to.Bravo jazuser posted image .ač hvalim sama sebe ,drug tak tega ne opaziuser posted image .

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
3.1.2012 22:34:13   
KOKICA32
Jaz sem tudi likala prejle. Srajce.user posted image user posted image user posted image

Imam nov GSM pa se ubadam s temi številkami.....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
3.1.2012 22:35:27   
PERSIDA
trezika vidva bi lahko večerni maraton delanja dojenčka dol vdarla,pa nebi bil dolgcajtuser posted image ,škoda ,da ti nisem tega prej povedalauser posted image .

Jaz moram rečt ,da mi nikoli ni dolgčas,samo imam rada okol sebe vesele ljudiuser posted image .Sicer lansko silvestrovo je bilo bolj v znamenju nezdravja otrok in pol ti itak ni do nekih hudih fešt. Ampak jaz rabim smeh ,da si polnim baterije že od nekdajuser posted image .

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
3.1.2012 22:37:20   
PERSIDA
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Jaz sem tudi likala prejle. Srajce.user posted image user posted image user posted image

Imam nov GSM pa se ubadam s temi številkami.....user posted image user posted image user posted image user posted image

Lepo meni tudi nebi škodo novi user posted image .

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
3.1.2012 22:42:07   
PERSIDA
drugač vse mirno po bajti??? Pri nas je komaj ob 22h ratalo.Malo čekiram ,bluzim po netu moj je ,pa šel s sodelavko na pijačo.So jo odpustili,pa more vse vedetuser posted image .Na njegovi firmi je v dveh dneh dalo odpoved pet ljudi in to v pisarnah.Kam to vodi pitaj boga.Če se res ne bo direktor pobral in vse vzel v svoje roke ,ker sedaj sin vodi star 24 let pol mislim ,da bo šlo vse k vragu oz.bodo šoferji odšli kolko še jih vstraja.Res tako bogastvo so imeli,pa mislim ,da bodo vse zapravli ,žal.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
3.1.2012 22:42:36   
KOKICA32
Pa nimam ga niti cajta naštudirati. 

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
3.1.2012 22:43:15   
PERSIDA
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

Dober večer! user posted image

Hiter pozdrav.... grem torto pečt za mami... jutri šibava na Koroško

Midve ,pa skoz na približno iste dneve nekaj pečemauser posted image .Sva si usojene očitnouser posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
3.1.2012 22:43:59   
KOKICA32
Mirno je ja. Od 19.30h kar se Julije tiče in od 20.30h kar se Valentina tiče. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
3.1.2012 22:45:02   
PERSIDA

Kero firmo ,pa imaš?????
Jaz ne grem z nokie ravno zaradi tega ,ker sem se je navadlauser posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
4.1.2012 19:50:22   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Kero firmo ,pa imaš?????
Jaz ne grem z nokie ravno zaradi tega ,ker sem se je navadlauser posted image

Samsunga, sem bila tudi pristaš Nokie a jo je žal povozil čas.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
4.1.2012 19:54:47   
KOKICA32
Danes pa ni bilo nobene nikjer?

Midve sva imele danes posvetovalnico (sem zjutraj slučajno pogledala na koledar in me je skoraj kap, pa še uro sva imeli ob 8 !!!!) Bila je hiterca!user posted image Cepila je ni, ker ima nahod, spet morava iti prihodnji teden. Velika je 59cm, težka pa 5340g!user posted image user posted image user posted image

Sedaj že spi, ati in Valentin pa sta šla plavati. Sedaj hodita že več kot en mesec vsako sredo. user posted image

Danes sem bila na hitro v službi, sama....Ko me je šef povabil v pisarno je bilo 1. vprašanje, ki mi ga je zastavil:" Kdaj prideš?" user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
4.1.2012 22:49:37   
MalaČebelica
Dober večer. Pa srečnega in zdravega. Morem voščit, ker sem prvič v 2012 na RR user posted image user posted image user posted image user posted image

Silvestrovo - mi smo bli pri svaku in svakinji, ki mata tudi enega malega nadobudneža. Sicer sta oba s Klaro omagala že krepko pred polnočjo, ampak mi stari se pa nismo dali user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa je blo prav fajn. jaz nisem za neke težke čage in to. ma meni je že fajn, da nisem sama - če je že samo en v redu človek zraven, je super user posted image user posted image user posted image user posted image v glavnem, čvekali smo in se meli fajn. aja, pa jedli - itak user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Persida - kaj pa če se ne družite več z ono familijo, ker sta onidve mali že veliki in imata verjetno vsaki dan pošolske aktivnosti (tak je vsak pri vseh mojih sodelavkah - z moži se komaj izmenjujejo pri taksiranju otrok na vse telovadbe, klavirje itd.) in jim mogoče preprosto zmanjka časa....

Mi smo drugače ok. Klara je sicer na silvestovo razturala in si je zlomila zob. Polovica zgornje enke je šla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Zdaj pa je ko en gusar. Zobarka pa je ta teden na dopustu user posted image user posted image

Drugače pa nič kaj novega.

Uživajte

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
4.1.2012 22:55:00   
MalaČebelica

Midve sva imele danes posvetovalnico (sem zjutraj slučajno pogledala na koledar in me je skoraj kap, pa še uro sva imeli ob 8 !!!!) Bila je hiterca!user posted image Cepila je ni, ker ima nahod, spet morava iti prihodnji teden. Velika je 59cm, težka pa 5340g!user posted image user posted image user posted image

Sedaj že spi, ati in Valentin pa sta šla plavati. Sedaj hodita že več kot en mesec vsako sredo. user posted image

Danes sem bila na hitro v službi, sama....Ko me je šef povabil v pisarno je bilo 1. vprašanje, ki mi ga je zastavil:" Kdaj prideš?" user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Julija. vlka baba

tvoj šef pa ma tudi finte. kaj mu te nisi rekla - jutri user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
5.1.2012 9:11:34   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Naja daj mi link od novih luninih men! Rabiiiiiiiim!!!user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
5.1.2012 9:11:36   
tasa_m

A se lahko pohvalim ,da imam vse zlikanouser posted image .Ženske to je za na kolendar označit ,resuser posted image .Celo oprano vse ,nekaj se še suši na stojalu in to je to.Bravo jazuser posted image .ač hvalim sama sebe ,drug tak tega ne opaziuser posted image .
A našega si že dobila ? user posted image user posted image user posted image

Ga vam prinesem v nedeljo, da nebo prej novo leto jaz pa vam bom še za 2012 prinesla user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
5.1.2012 9:11:41   
tasa_m

trezika vidva bi lahko večerni maraton delanja dojenčka dol vdarla,pa nebi bil dolgcajtuser posted image ,škoda ,da ti nisem tega prej povedalauser posted image .

Jaz moram rečt ,da mi nikoli ni dolgčas,samo imam rada okol sebe vesele ljudiuser posted image .Sicer lansko silvestrovo je bilo bolj v znamenju nezdravja otrok in pol ti itak ni do nekih hudih fešt. Ampak jaz rabim smeh ,da si polnim baterije že od nekdajuser posted image .

Ja, ni druge. Drugo leto si na Cesti zmage pa je kak je... ma da se blok trese od smeha!

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
5.1.2012 9:12:26   
tasa_m
V glavnem prebrala sem vas, čisto vse,...sam ko me ta RR tak jezi nimam niti časa vse pokomentirat.

Komaj čakam nedeeeljooooo user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
5.1.2012 9:13:07   
tasa_m

oooo, velika punca, nimaš kaj! Bravo mami za dobro hranljivo mleko! user posted image

O, bravo Valentin in ati...ma mali bo kak plavalec ratal al kaj? user posted image

Aja, šefu pa bi rekla, da si zdaj prišla... user posted image

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 5.1.2012 9:14:37 >

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
5.1.2012 11:53:36   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

user posted image user posted image user posted image Julija. vlka baba

tvoj šef pa ma tudi finte. kaj mu te nisi rekla - jutri user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne, sem mu rekla LETOS!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
5.1.2012 16:07:04   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Naja daj mi link od novih luninih men! Rabiiiiiiiim!!!user posted image user posted image user posted image

Lune za mesec januar

9.1.2012 ob 8:31
Polna Luna - Ščip

16.1.2012 ob 10:08
Zadnji krajec

23.1.2012 ob 8:40
Prazna Luna - Mlaj

31.1.2012 ob 5:10
Prvi krajec

Čeprav Tulipan jaz mislim, da zdaj ko si spet v službi, bodo kile kar same dol letele. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
5.1.2012 18:56:27   
KOKICA32
Čer!

Kaj je tako zatišje tu gor spet? Bolezni, službe, druge,...user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
5.1.2012 19:45:33   
PERSIDA
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Lune za mesec januar

9.1.2012 ob 8:31
Polna Luna - Ščip

16.1.2012 ob 10:08
Zadnji krajec

23.1.2012 ob 8:40
Prazna Luna - Mlaj

31.1.2012 ob 5:10
Prvi krajec

Čeprav Tulipan jaz mislim, da zdaj ko si spet v službi, bodo kile kar same dol letele. user posted image

Če,pa mi kaj bolj paše kot,pa da je polna luna 9.1.user posted image

< Sporočilo je popravil PERSIDA -- 5.1.2012 19:46:34 >

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
5.1.2012 20:15:11   
PERSIDA
Kokica ni časa imam prepolno glavo kaj in kako za vikend.Jutri popoldan se začne ,pa v nedeljo pozno zvečer končauser posted image .
Ker jaz nisem hotela nikogar povabit ,mi jih je ,pa dragi ,tak,da v vsakem primeru je treba nekaj migatuser posted image .
V glavnem tri dni bo kot na avtohofuuser posted image .
Še dobro ,da začnem popoldan delat drug tedenuser posted image .

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.