Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 27.12.2011 22:07:34
|
|
|
|
bambixxx
|
majakla in arwenko
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 27.12.2011 22:58:45
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Eh, pa je nekega hudiča spet v luftu bog ne daj, da bi zadnje dni v letu s čim prizanašalo ne. Danes sma z mojim že cel dan na bojni nogi, obnaša se kot inflantilni 3-letni otrok, če mu pa človek kaj reče, sem pa jaz hudobna in grda in tečna in ne vem kaj vse. :/ BRezveze vse skupaj... zdaj pa ima še tamala vročino, sicer samo 37.7, pa vseeno Ah, joj. Objemček in pikapokeee Podpis! še en
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 27.12.2011 23:04:18
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* Jutri ob 17 uri pride Dedek mraz..na Trg Leona Štuklja...tu v mestu ..in predtem bo pa še v EP 29.12 pa je v EP otroško silvestrovanje ob 17h
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 27.12.2011 23:22:19
|
|
|
|
botrca
|
Nočko
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 28.12.2011 5:50:44
|
|
|
|
bambixxx
|
eh brezveze... zakaj bi te človek spal ponoči?!?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 28.12.2011 7:37:09
|
|
|
|
arabela*
|
Morning danes že zgodnji, sem ob šestih vstala, da sem M zrihtala, jo je moj v laboratorij peljal na test glukoze..... pa neka dva lišaja ima na nogi, naj dohterca pogleda malo.... A še spi. Včeraj sva delala, sva končno pregradila sobo, tak da imam sedaj spalnico ločeno od dnevne...sem si zamislila neko idejo in je potem kar sam naredil tako omaro, steno, pa še vredi zgleda ..tak da še prepleskama določene dele sten v živo barvo in regale zamenjava in bo...Lepo počasi Grem malo film pogledat tu na rač., pa kafe do konca spit
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 28.12.2011 7:37:47
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx eh brezveze... zakaj bi te človek spal ponoči?!? saj bo
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 28.12.2011 7:38:12
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Eh, pa je nekega hudiča spet v luftu bog ne daj, da bi zadnje dni v letu s čim prizanašalo ne. Danes sma z mojim že cel dan na bojni nogi, obnaša se kot inflantilni 3-letni otrok, če mu pa človek kaj reče, sem pa jaz hudobna in grda in tečna in ne vem kaj vse. :/ BRezveze vse skupaj... zdaj pa ima še tamala vročino, sicer samo 37.7, pa vseeno Ah, joj. Objemček in pikapokeee Podpis! še en še en
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 28.12.2011 7:39:39
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx bronhitis pri malemu nič boljše. smo dobili še Ventolin na 4 ure, pa jutri zjutraj ob 7h morava nazaj. Ojoj, bošček. je ja. kak si pa ti kaj? AB je prijel? Sem bla danes spet pri dr., dobila Sumamed, ker je bruhanje in driska lahko bila reakcija na Ospen. Včeraj sem spet cel dan preležala, danes pa slabosti več ni, ampak me grlo vedno bolj boli. Upam, da te tri tabletke res pomagajo. jaz sem alergićna na primotren, oz na sestavine, katere le-ta vsebuje....ampak meni so se pikice pojavile
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 28.12.2011 7:42:14
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Se strinjam s tabo,čeprav nimam rada zime in mraza,sploh pa snega,samo če ne druga,bi toti bacili pocrkali,tak pa se samo še bolj razmnožujejo,pa širijo,ko je pretoplo. jaz tud ne... ampak sem si tak mislila, glede na to, da je moj fraj skoraj en mesec, naj sneži , zametava, da se ne rabi po snegu furat v A in nazaj... evo in ravno sedaj ko je doma, ga biksa in je lepo vreme... Pa ko ni vrtca in šole...a potem pa se bomo furali po tisti žlufarci sem in tja..brezveze.. Nima furma ta zima letos imam feeling, da bo marca sneg
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 28.12.2011 7:43:37
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx imaš pa prav glede bacilov in toplega vremena. čakalnice pri P so nabito polne, danes sva čakala 2 uri . zato pa morava tako zgodaj it jutri tja, ker je do 8h prazno, pol se pa vsipajo. upam, da zdaj ni gužve, pa da normalno delajo......dohteri
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 28.12.2011 8:35:18
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx imaš pa prav glede bacilov in toplega vremena. čakalnice pri P so nabito polne, danes sva čakala 2 uri . zato pa morava tako zgodaj it jutri tja, ker je do 8h prazno, pol se pa vsipajo. upam, da zdaj ni gužve, pa da normalno delajo......dohteri se že nabira folka počasi. prišla sma danes ob 7.30h in sma bila gotova ob 8h . spet kontrola v petek popoldan...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 28.12.2011 8:59:44
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Eh, pa je nekega hudiča spet v luftu bog ne daj, da bi zadnje dni v letu s čim prizanašalo ne. Danes sma z mojim že cel dan na bojni nogi, obnaša se kot inflantilni 3-letni otrok, če mu pa človek kaj reče, sem pa jaz hudobna in grda in tečna in ne vem kaj vse. :/ BRezveze vse skupaj... zdaj pa ima še tamala vročino, sicer samo 37.7, pa vseeno Ah, joj. Objemček in pikapokeee Podpis! še en še en pa še eden
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 28.12.2011 9:01:05
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx eh brezveze... zakaj bi te človek spal ponoči?!? Samo res??? Sicer pa sem jaz tudi auf že od šestih zjutraj
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 28.12.2011 9:01:50
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* Včeraj sva delala, sva končno pregradila sobo, tak da imam sedaj spalnico ločeno od dnevne...sem si zamislila neko idejo in je potem kar sam naredil tako omaro, steno, pa še vredi zgleda ..tak da še prepleskama določene dele sten v živo barvo in regale zamenjava in bo...Lepo počasi Super
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 28.12.2011 9:02:14
|
|
|
|
karmen7
|
Majakla
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 28.12.2011 9:03:14
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx eh brezveze... zakaj bi te človek spal ponoči?!? Samo res??? Sicer pa sem jaz tudi auf že od šestih zjutraj eh T se je ob 4h že zbudil in začel rogovilit po postli, ob 5.30h sem obupala in vstala.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 28.12.2011 9:03:42
|
|
|
|
karmen7
|
Jutro! Auf že od šestih, zaspala pa tudi šele okrog enih. Ni blo mira danes, se je mala rita pritoževala non stop Danes grem na firmo po dinarčke, jutri pa imam zvečer bovling z njimi - zaključek leta .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 28.12.2011 9:05:36
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx eh brezveze... zakaj bi te človek spal ponoči?!? Samo res??? Sicer pa sem jaz tudi auf že od šestih zjutraj eh T se je ob 4h že zbudil in začel rogovilit po postli, ob 5.30h sem obupala in vstala. Ma pri nas je bla cela noč tumasta. Do enih se je zbujal, pa jokal, ko sem ga umirila končno in dala nazaj v posteljico pa sem ponovila vajo. Okrog šestih pa se je valda da okrog obrnil in začel tulit, potem pa je imel še monolog. Sem jaz tudi obupala in raje vstala. Bemti bo doooolg dan.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 28.12.2011 9:06:37
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx imaš pa prav glede bacilov in toplega vremena. čakalnice pri P so nabito polne, danes sva čakala 2 uri . zato pa morava tako zgodaj it jutri tja, ker je do 8h prazno, pol se pa vsipajo. upam, da zdaj ni gužve, pa da normalno delajo......dohteri se že nabira folka počasi. prišla sma danes ob 7.30h in sma bila gotova ob 8h . spet kontrola v petek popoldan... No ja, vsaj čakala nista v nedogled, sta bila hitra
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 28.12.2011 10:02:20
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx imaš pa prav glede bacilov in toplega vremena. čakalnice pri P so nabito polne, danes sva čakala 2 uri . zato pa morava tako zgodaj it jutri tja, ker je do 8h prazno, pol se pa vsipajo. upam, da zdaj ni gužve, pa da normalno delajo......dohteri se že nabira folka počasi. prišla sma danes ob 7.30h in sma bila gotova ob 8h . spet kontrola v petek popoldan... No ja, vsaj čakala nista v nedogled, sta bila hitra M je tud nazaj..ni bilo sile, štirje pred njima...
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 28.12.2011 10:09:57
|
|
|
|
ly117
|
Dan! Tudi naša noč ni bila mirna. Je L prehlajen in seveda ne more dihat čez nos, tak da se je na vsako uro jokal, tam do treh pol je pa kolko tolko mirno spal do 8h.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 28.12.2011 10:14:56
|
|
|
|
ly117
|
Mi2 z mojim pa grema danes malo ven. Mama karte za Si ali nisi od Reporterja Milan. L pa gre k babici. Če bo tam spal bomo pa še vidli.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 28.12.2011 10:16:25
|
|
|
|
ly117
|
Vse ki potrebujete in .
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 28.12.2011 11:05:00
|
|
|
|
Arwenko
|
Mi smo kr solidno preživeli noči, malo je pojokavala, ampak je kr spala. Se je pa pol zbudila ob 5.20 Drugače je danes zaenkrat brez vročine, pa upamo da bo čimprej ok. Smo pa itak vsi doma, razen mojega, tako da jo zdaj babi in dedi razvajata, da lahko jaz malo po netu bluzim.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?