Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 27.12.2011 10:42:01
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Ja jaz bi se tudi prisvetla na kavo, imam celo avto zdaj ko je moj doma. Mi je pa mogoče boljše dopoldan kot pa popoldan. jaz nič ne vem...bom vidla, kak bomo imeli doma plane...
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 27.12.2011 13:30:06
|
|
|
|
bambixxx
|
dan, bronhitis pri malemu nič boljše. smo dobili še Ventolin na 4 ure, pa jutri zjutraj ob 7h morava nazaj. tak da bi jaz kavo v četrtek dopoldne v SO.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 27.12.2011 13:55:49
|
|
|
|
ly117
|
Se šla prijavit na borzo. Adijo roza. Majo spet neki novi sistem. Vsaj od kar sem jaz bla nazadnje tam. Sem pa čakala dobre pol ure da sem prišla na vrsto pa samo 2 pred mano. Pol pa me je še direkt k svetovalki poslala pa tam spet čakat. Zapravla uro pa pol. Mislim................ Najedli smo se že tudi, zdaj pa malo na izi.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 27.12.2011 13:56:40
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx tak da bi jaz kavo v četrtek dopoldne v SO. Men paše.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 27.12.2011 14:39:11
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: arabela* kje boste na 31.12? doma Enako. Mi tudi! Mi tud doma.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 27.12.2011 14:40:11
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx tak da bi jaz kavo v četrtek dopoldne v SO. Men paše. Meni tudi.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 27.12.2011 14:40:54
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx bronhitis pri malemu nič boljše. smo dobili še Ventolin na 4 ure, pa jutri zjutraj ob 7h morava nazaj. Ojoj, bošček.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 27.12.2011 14:41:55
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Se šla prijavit na borzo. Adijo roza. Majo spet neki novi sistem. Vsaj od kar sem jaz bla nazadnje tam. Sem pa čakala dobre pol ure da sem prišla na vrsto pa samo 2 pred mano. Pol pa me je še direkt k svetovalki poslala pa tam spet čakat. Zapravla uro pa pol. Mislim................ Najedli smo se že tudi, zdaj pa malo na izi. Pa to ni glih dosti. (pri njih, mislim)
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 27.12.2011 15:31:15
|
|
|
|
arabela*
|
...zunaj poletje pa bi mi pasal sneg, da ga malo izkoristimo zdaj, bi šli malo pod Pohorje in podobno...ampka zgleda ne bomo dočakali... Smo bili na sprehodu, pa v Mullerju, malo na drsališču, zaenkrat samo gledale.....morda se gremo en dan drsat.....A..bi probala . potem še imeli obisk na brzake..... Zdaj pa testenine kuham, polivko in solato s porom
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 27.12.2011 15:34:00
|
|
|
|
arabela*
|
Jutri ob 17 uri pride Dedek mraz..na Trg Leona Štuklja...tu v mestu ..in predtem bo pa še v EP
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 27.12.2011 16:03:32
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx bronhitis pri malemu nič boljše. smo dobili še Ventolin na 4 ure, pa jutri zjutraj ob 7h morava nazaj. Ojoj, bošček. je ja. kak si pa ti kaj? AB je prijel?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 27.12.2011 16:10:38
|
|
|
|
arabela*
|
bolančkom en kup
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 27.12.2011 18:00:36
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Se šla prijavit na borzo. Adijo roza. Majo spet neki novi sistem. Vsaj od kar sem jaz bla nazadnje tam. Sem pa čakala dobre pol ure da sem prišla na vrsto pa samo 2 pred mano. Pol pa me je še direkt k svetovalki poslala pa tam spet čakat. Zapravla uro pa pol. Mislim................ Najedli smo se že tudi, zdaj pa malo na izi. Pa to ni glih dosti. (pri njih, mislim) Moj se je šel tudi prijavit danes na borzo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 27.12.2011 18:00:57
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx tak da bi jaz kavo v četrtek dopoldne v SO. Men paše. Meni tudi. Meni tudi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 27.12.2011 18:01:42
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* bolančkom en kup podpis
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 27.12.2011 18:24:27
|
|
|
|
Arwenko
|
Eh, pa je nekega hudiča spet v luftu bog ne daj, da bi zadnje dni v letu s čim prizanašalo ne. Danes sma z mojim že cel dan na bojni nogi, obnaša se kot inflantilni 3-letni otrok, če mu pa človek kaj reče, sem pa jaz hudobna in grda in tečna in ne vem kaj vse. :/ BRezveze vse skupaj... zdaj pa ima še tamala vročino, sicer samo 37.7, pa vseeno
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 27.12.2011 20:08:45
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx bronhitis pri malemu nič boljše. smo dobili še Ventolin na 4 ure, pa jutri zjutraj ob 7h morava nazaj. Ojoj, bošček. je ja. kak si pa ti kaj? AB je prijel? Sem bla danes spet pri dr., dobila Sumamed, ker je bruhanje in driska lahko bila reakcija na Ospen. Včeraj sem spet cel dan preležala, danes pa slabosti več ni, ampak me grlo vedno bolj boli. Upam, da te tri tabletke res pomagajo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 27.12.2011 20:09:58
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Eh, pa je nekega hudiča spet v luftu bog ne daj, da bi zadnje dni v letu s čim prizanašalo ne. Danes sma z mojim že cel dan na bojni nogi, obnaša se kot inflantilni 3-letni otrok, če mu pa človek kaj reče, sem pa jaz hudobna in grda in tečna in ne vem kaj vse. :/ BRezveze vse skupaj... zdaj pa ima še tamala vročino, sicer samo 37.7, pa vseeno Ah, joj. Objemček in pikapokeee
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 27.12.2011 20:36:21
|
|
|
|
matcar
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 27.12.2011 20:37:50
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx bronhitis pri malemu nič boljše. smo dobili še Ventolin na 4 ure, pa jutri zjutraj ob 7h morava nazaj. Ojoj, bošček. je ja. kak si pa ti kaj? AB je prijel? Sem bla danes spet pri dr., dobila Sumamed, ker je bruhanje in driska lahko bila reakcija na Ospen. Včeraj sem spet cel dan preležala, danes pa slabosti več ni, ampak me grlo vedno bolj boli. Upam, da te tri tabletke res pomagajo. To sem že zadnjič hotla komentirat,da je lahko alergija na Ospen.jaz jo imam že od otroštva,pa tudi vedno bruham po njem.Sumamed pa načeloma hitro prime,samo mi je čudno,da ti ni kaj druga dala.Pikapoke pa še vseeno pošiljam!
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 27.12.2011 20:38:39
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Eh, pa je nekega hudiča spet v luftu bog ne daj, da bi zadnje dni v letu s čim prizanašalo ne. Danes sma z mojim že cel dan na bojni nogi, obnaša se kot inflantilni 3-letni otrok, če mu pa človek kaj reče, sem pa jaz hudobna in grda in tečna in ne vem kaj vse. :/ BRezveze vse skupaj... zdaj pa ima še tamala vročino, sicer samo 37.7, pa vseeno Ah, joj. Objemček in pikapokeee Podpis!
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 27.12.2011 20:39:32
|
|
|
|
matcar
|
Bambi-za T tudi velik roj
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 27.12.2011 20:40:02
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Se šla prijavit na borzo. Adijo roza. Majo spet neki novi sistem. Vsaj od kar sem jaz bla nazadnje tam. Sem pa čakala dobre pol ure da sem prišla na vrsto pa samo 2 pred mano. Pol pa me je še direkt k svetovalki poslala pa tam spet čakat. Zapravla uro pa pol. Mislim................ Najedli smo se že tudi, zdaj pa malo na izi. Pa to ni glih dosti. (pri njih, mislim) Moj se je šel tudi prijavit danes na borzo. Za oba!
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 27.12.2011 20:41:27
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* ...zunaj poletje pa bi mi pasal sneg, da ga malo izkoristimo zdaj, bi šli malo pod Pohorje in podobno...ampka zgleda ne bomo dočakali... Se strinjam s tabo,čeprav nimam rada zime in mraza,sploh pa snega,samo če ne druga,bi toti bacili pocrkali,tak pa se samo še bolj razmnožujejo,pa širijo,ko je pretoplo.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 27.12.2011 22:06:55
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Bambi-za T tudi velik roj hvala. imaš pa prav glede bacilov in toplega vremena. čakalnice pri P so nabito polne, danes sva čakala 2 uri . zato pa morava tako zgodaj it jutri tja, ker je do 8h prazno, pol se pa vsipajo.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?