sonya1
|
Drage moje ! Ne oglašam sem pogosto, saj naš škrat zahteva večino mojega dneva in noči. Vendar vas spremljam in preberem, kaj se vam dogaja. Škoda, da je tema tako zamrla, meni ste zelo pomagale. Upam, da jo bomo še obudile. Pogosto mislim na vas, na vse stare borke, na vse srečnice, ki doma čuvajo malčke in tiste, ki se šele pripravljate, da jih sprejmete. Najprej naj se skupaj z vami veselim veselih novic: Mausi, Srečica, Tisa, kar toplo mi je pri srcu, ko berem, kako daleč ste že. Še malo in bo. Nič in nihčle te ne more pripraviti na tako veliko srečo, ko prvič dobiš v roke svoje dete. Naj vam bo nosečnost lahka, mirna in čimbolj brezkskrbna. Uživajte v tem čudovitem času pričakovanja. Mikli, me veseli, da si tako pozitivna. Verjamem, da nekje nek otroček čaka na vaju, da mu bosta dala vso sovojo ljubezen . Gigi, draga, ne pozabi nase. ne smeš samo delati in skrbeti za druge. Naj še tebe malo pocrkljajo. Pogosto se spomnim, kako si nam bila opora in pomoč. Upam, da imaš veliko takih, ko isto dajejo tebi. Vitachi,čudovito, da si na tako dobri poti okrevanja. Naj čas pomiri tvoje srce in dušo. Pozabila najbrž ne boš, kot najbrž ne bo marsikatera od nas, ki je spremljala tvojo zgodbo. Pa bo vendar posijalo sonce tudi zate. Na koncu vedno posije sonce za vse dobre ljudi. Zarči, uživaj življenje. Krasna si, pametna in duhovita, ljubeča in ljubljena. Mislim nate. Hermy, pa ti ? Če bo Blaž ali če ga ne bo, Brina je tu, da vas razveseljuje. Naj tvoja druga sreča traja in traja... Loremi, ljubica draga, kako si ? Tudi ti se ne oglašaš več pogosto tu. Upam, da si dobro, upam, da bosta z dragim našla skupen jezik. Ali pa da si boš našla srečo drugje. Odpri se svetu, novim ljudem in novim priložnostim. Po tvojih zadnjih postih, si začela početi prav to. Uživaj tudi ti Fidika, lepo je videti, da včasih tudi ti še zaideš na to stran. Pozdravčke še za vse druge, ki jih nisem omenila. Mislim na vas vse. Naš Oskar bo imel vsak čas 5 mesecev in je čudovit otrok. Pravi dobrovoljček, cele dneve veselo vriska in piska in brblja in se slini in je nasploh zelo srečen otrok. Nikoli do zdaj nisem poznala take ljubezni, vseobsegajoče, nesebične, tako celovite in silovite, kot jo čutim do Oskarju. Rada bi ga zavila v ljubezen in ga ščitila pred vsem, kar bi ga utegnilo doleteti. Moj Oskar je moja sreča in moje življenje. Drage moje, še nekaj časa se bom tukaj oglašala bolj malo. Vsaj toliko časa še, da bomo začeli ponoči malo bolj spati, da pridem malo k sebi. Vendar sem tu, berem vas in navijam za vsako od vas, in vsaki od vas želim vse, vse najboljše. Rada vas imam vse
|