malaMravljica
|
IZVIRNO SPOROČILO: lenika83 IZVIRNO SPOROČILO: rozilu samo tole adventno razpoloženje pa mi nikakor ne sede. Mogoče bi se morali odpeljati na kak božični sejem. Temu ni kriva Avstralija, ker jaz ga tudi ne čutim, niti malo. Mislim, da je krivo tole čudno vreme, ker za december je skoraj malo preveč toplo. Pa na splošno ni opaziti nekega navdušenja pri ljudeh. Sem ravno danes zjutraj gledala, da so imeli božične lučke samo na eni trgovini, na hišah ni še ničesar, pa je božič že čez 2 tedna. ne temu ni kriva moja naj naj naj naj naj naj the best drzava. Temu ste krive ve, ker ne pecete piskotov tko kot jaz Sem v tecaju pri tasci in najprej jih zjutraj dol speceva, pol pridem k meni in takoj ponovim vajo, tasca je baje naudusena,ker mi gre tok dobro. Piskoti so pa res bozanski. Imam jih ze celo goro Aja, moja tasca je znana po najboljsih bozicnih piskotkih. Rozilooooo, nazaj si. Najprej cetitam, da si sla brez male. Prej ti nisme hotla rect, jaz tega ne bi bila sposobna. In ja, izvedla sem, da je dol se kar zima. Z mojim bratrancem pa nisi bila zunaj, ker je trenutno na drugem kontinetu kot so mi rekli. Ej, si bila na Eureki???? Kaj si vidla v Melb????? Ti je bilo to lepo mesto? Ves, jaz sem imela pac privat vodice in sem res uzivala. In ja, let je ubijalski, sem jaz v Frankfurtu pol tudi rekla, da ne grem vec na avjon . Si predstavljas, da moj mali je bil na letu za nazaj v letalu brez ene same igracke in niti enkrat jokal? Jap, ponosna mami sem. Aja, Rozilu, koalo imas na vrtu doma sedaj? Ha ha ha, kaj pa je, kakije in mandarine ma daj mal povej kako je blo, ko bos pri casu seveda. .
|