|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrčki 2011
7.12.2011 17:35:36   
si.pikica
Čau!
Moja Nika ima danes že 2 meseca :)
KAr ne morem verjet... se mi zdi, da je v zadnjem tednu kar precej zrastla. Jutri se gremo tehtat in izmerit.. me prav zanima. Je pa kar pridna, gremo spat okrog enajstih, spi do štirih oz. petih, poje in potem spimo do osmiha ali pa še malo dlje. Nato se malo crtamo in počasi vstanemo, pojemo, se pocrtamo in gremo ven za par uric. V ponedeljek nismo šli, ki je deževalo in je bila cel dan sitna in jokava, skozi se je zvijala. Drugače pa če je ne boli trebušček, je lahko kar dolgo v ležalniku, včasih tudi zadrema ali pa samo posluša muziko iz vrtiljaka, ki ji ga damo nad glavo. Se pa tudi že lepo smeji in sem prav vesela...
Pozdravček vsem mamicam in otročkom in čestitke tistim, ki danes praznujete 2 meseca (se mi zdi, da jih je na ta dan največ user posted image )!

(odgovor članu divinus)
Neposredna povezava do sporočila: 101
10.12.2011 6:58:51   
Jana73
Mi smo pa danes stari 6 tednov! 4 tedne čišča in terna!!! Danes MENZES!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne more člouk verjet!

V zadnjih nekaj dnevih se je izgleda uravnalo stanje ponudba-povpraševanje . Se je zgodilo, da je 3, 4 dni visel na zizi NON STOP! Sem že adaptirano mleko kupila. Pa Hipp komarčkov čaj (od 1. tedna naprej). Samo 2x sem mu ga dala po 10 ml, pa je bil zadovoljen. Patrika tehtam, saj se bolj počasi redi. Sem bila pa presenečena, koliko poje! Okol 120 in 155 več, sem že tudi navagala.

Po novem, malo pazim kaj pojem (ne preveč), sedaj, ko sem k sebi prišla (če se spomnite sem celo nosečnost bruhala v povprečju 6x na teden. Včasih tudi večkrat na dan). Zato ga verjetno tudi manj šraufa. Dajem mu kapljico Oleovit D3. Koroške vetrovne kapljice pa pridejo v poštev, ko je precej razdražen in ko mami greši pri hrani.

Načeloma ponoči spi, podnevi pa kar precej bedi.

< Sporočilo je popravil Jana73 -- 10.12.2011 7:00:56 >

(odgovor članu si.pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 102
12.12.2011 15:57:04   
si.pikica
pozdravljene!
ta naša tema pa kar zamira... kaj ste vse na FB-ju in sem jaz ena redkih, ki z njim noče imet nič opravka in zato tudi profila nimam? določenim se zdim čudna, ma vztrajam na svojem!

moja pikica pridni raste, danes je malo bolj tečna, ker dežuje in nismo bili zunaj, ma zdaj ji je vseeno uspelo zaspat v posteljici (je kar pridna in skoraj vedno sama zaspi, razen kadar jo zvija in boli trebušček, potem nam zadrema v naročju). user posted image

upam, da boste našle čas in še kaj napisale, da bo kaj za komentirat... LP

(odgovor članu Jana73)
Neposredna povezava do sporočila: 103
12.12.2011 21:44:35   
ursiiika
hojla :)

sem nova na strani, ceprav vas pa prebiram ze nekaj casa ... danes sem ravno od pediatra in me je kar na rit vrglo, ko smo ugotovili, da je nas Gal v enem mesecu zrasel za 6cm! se vam zdi to normalno? Je pa zdaj nekaj casa ze samo dojen. Jaz bi si kar zelela, da ne zraste prehitro, naj bo se malo dojencek :)

Kje pa ste na facebooku? Nikakor ne najdem.Pozdravcke vsem :)

PS: je katera iz Lj? Za kak sprehodek :)

Neposredna povezava do sporočila: 104
12.12.2011 22:10:48   
pikapolonica5
Hej hej!
Tudi mi pridno rastemo. Saj sploh ne morem verjet, da tako hitro.
Drugače pa se imamo fino, ponoči se moj pikec enkrat zbudi, čez dan pa tudi veliko spi. Je taki zaspanček. Ponavadi se najeva, previjeva, malo poklepetava, potem pa že začne zehati. Povejte mi, a so vaši radi na trebuščeku? Ali jih je potrebno pogosto dati kravice past? Jaz ga dam enkrat na dan na trebuščeka, pa še takrat se pritožuje :)

Lepo bodite!

(odgovor članu ursiiika)
Neposredna povezava do sporočila: 105
12.12.2011 22:13:11   
Mica Potica
ursiiika, najdeš nas na http://www.facebook.com/home.php?ref=logo#!/groups/216024091749713/  oz. pod OKTOBERKE 2011  ( z E ).

Drugače pa, naša je tudi zrasla do prve posvetovalnice iz 50 na 56 cm, čez 2 tedna pa je bila že na 60cm. Raste kot goba po dežju.

(odgovor članu ursiiika)
Neposredna povezava do sporočila: 106
14.12.2011 12:07:05   
si.pikica
pikapolonica5, tudi naša punca ne mara prav dosti bit na trebuščku. jo damo 1-2x na dan na previjalni mizi, ma ni najbolj zadovoljna. medtem ko na roki, je pa rada. kadar jo matrajo krči, ji zelo paše.

imamo pa malo probleme s spanjem čez dan, ko je tako vreme, ko ne gremo ven. če je v vozičku, spi tudi več kot 2 uri, doma pa kr noče. drugače je zvečer pridna in vedno sama zaspi. jo položimo v posteljo, nekaj časa gleda vrtiljak, ki ga ima nad posteljico in potem zaspi. kako pa vaši spijo čez dan?

(odgovor članu Mica Potica)
Neposredna povezava do sporočila: 107
14.12.2011 15:00:06   
pikapolonica5
Hej
Če ne greva ven, ga poskušam uspavati. Enkrat dopoldan in enkrat popoldan, saj sam od sebe redko zaspi (razen v voziju). Tesno ga zavijem v dekico in prižgem sesalec in čez 10 min že spančka. Mamo pa probleme, ko notri spi, da mu dudica ven pada in se prebuja. Ne vem, ali ne spi tako trdno ali kaj...
Drugače pa se poskušava spravit ven vsaki dan, razen ko dežuje. Spi v voziju tudi več kot 2 uri, pa še dobre volje se zbudi, ko se nadiha svežega zraka!

Punce, je katera iz Mb in se vozička po centru, parku? Jaz sem se pred kratkim preselila v center MB in bi mi prav prišla kakšna družba za vozičkanje. Ponavadi grem ture po mestnem parku ali pa po centru.

Lepo bodite!

Neposredna povezava do sporočila: 108
14.12.2011 17:56:46   
pokamoka
heeej
Jaz sem tudi samo tukaj. Me ni na fb-ju in nekako tudi jaz nočem, da tema zamre... hmm...

Kako pri nas spimo??? Hmm... zjutraj se zbudi, se preoblečemo in pojemo in potem kar nekako podaljša to jutranje spanje. Mu ni problema zaspati nazaj. Po njegovem kosilu gre spat v sobo, kjer spi tudi ponoči, da ima občutek, da je to popoldanski počitek. Pri tem je odvisno od dneva... včasih spi tudi po tri ure, včasih pa samo eno uro. Če je vreme (beri: če ne dežuje), greva ven na sprehod in spi v vozičku. Po tem popoldanskem počitku in do večera pa nekako ne spi več. Morva včasih za 15 minut ali pol urce. Ga mormo kar zmotivirat in zabavati, da se mu non stop nekaj dogaja (vrtiljak, igralni center, beremo pravljice...). Zvečer pa tudi kar dobro zaspi. Včasih malo pojoka preden se umiri, ma nimamo nekih jakih problemov.

Mene pa zanima koliko jokajo vaši otročki... pri nas bolj zvečer, ker je (verjetno) že utrujen od celotnega dneva. Pa menda je to kar normalno... in da to mine. Vsaj tako pravijo.

Toliko za zdaj... lepo se imejte, pa se še beremo.
pa pa

(odgovor članu pikapolonica5)
Neposredna povezava do sporočila: 109
15.12.2011 10:57:16   
Janja506
Zdravo!

Mi smo vredu, tamali je zadnja dva dneva nek godrnjavček, nikakor ne more zaspat in potem kar nekaj jamra (ne joče, ampak jamra).

Zanima me, kaj počnete čez dan z vašimi malčki, kako jih kaj animirate, da se "utrudijo"?
Prav tako me zanima kako je kaj z vašim "potovanjem" od doma, a ga v avtu prevažate v jajčki?

Mi mo ta teden šli prvič v nakupovalni center, sicer s košaro, ker nekako v jajčki noče bit (nismo pa tudi preveč probavali, ker ko smo ga dali noter je začel jokat in smo rekli ok te pa ne), pa še cel je stisnjen v njej, tak čudno sedi noter.
Drugače uporabljam doma ležalnik in sem navajena te ravne lege ne pa zvite.

No po nakupih je bilo super, je tako lepo vse opazoval ali pa je spal. Ful je bil priden. Sam sama pa ne morem it, ker našega je treba kar do eno uro po obroku še imet na rokah, saj podre še kak kupček kasneje pa včasih mu mleko gor pride in če leži je pol cela ****rija (cel se polije, kolca ipd.), zdaj pa če ga nosim v rokah, težko še voziček prevažam.
Kako ve to prakticirate, sita sem že namreč teh štirih sten in nedružabnosti.

Pa še to, a uporabljate kengurujčka?

(odgovor članu pokamoka)
Neposredna povezava do sporočila: 110
16.12.2011 15:04:53   
pokamoka
heeej
Smo bolj redkobesedne...:):):)
Mene ubija to vreme, ker je non stop dež in smo non stop notri. Samo čakam nedeljo, ker bo menda izboljšanje tega vremena, da se končno odpravimo mal na zrak.

Janja 506: ja, v avtu ga prevažamo v lupinici. Saj itak drugače ga ne smeš v avtu peljat, kot v tej zadevi. Bi bila v prekršku. Pa še varno ni nič drugega, kot lupinica. Eeemmm... pri nas ni panike za biti v lupinici. So tudi lupinice tako narejene, da zdravstveno ne škodujejo otročkom, tak da si ne misli, da je tako čudno ukrivljen tam notri. Nekateri pediatri celo priporočajo, da se daje otroka po 10-15 minut na dan v lupinico, če se preveč usloča nazaj. Pa ste skušali vaše dete potem dati z lupinico v avtu in se peljati??? Ker potem začne malo tresti in se premikati, pa naj bi bilo brž bolje... Torej mi s prevažanjem nimamo težav. Ga pač damo v lupinico, potem pa v voziček in gremo... Ležalniki... hja, nekateri jih zelo odsvetujejo, ker pač nima trde podlage za hrbtenico in zato, ker nekateri starši dajo otroke notri in so potem tam celi dan. Kar pa res ni o.k.

Kengurujčki: menda so odsvetovani do 9 meseca zaradi hrbtenice. Mi ga nimamo in ga ne bomo imeli. Smo se pač tako odločili. Imamo pa tisto dolgo ruto, ki si jo navežeš nase in potem otročka daš notri in se super hodi s tistim naokoli.

Pikapolonica5: nam je rekla sestra v posvetovalnici, naj ga damo kravce pasti kar vsakič, ko se preoblačimo in umivamo. Tako mimogrede... saj itak on tega ne more delat dolgo. Tako, par minut in to je to. Pač je to treba zaradi krepitve vratnih mišic. Mi ga dajemo dvakrat al pa trikrat na dan po par minut. Da pa se pritožuje je pa skoraj normalno, saj se pač mora potruditi, da glavico dvigne. Saj je nam tudi veliko lažje in lepše samo ležati, kot pa delat npr. trebušnjake. Pa nam je še rekla, da mormo bit pozorni, da ima nogice stegnjene, ne pa v položaju žabice (tak pokrčene).

Toliko za zdaj... se še javim...
Hmm... upam, da ne bomo ostale tu gor samo še tri:):):)

pa pa

(odgovor članu Janja506)
Neposredna povezava do sporočila: 111
18.12.2011 22:25:41   
divinus
mi imammo v torek pregled za 2 meseca. madonca rastejo ti otroci. hja, nas fantek je zelo priden, lepo je in tudi podnevi se kar veliko spi, vsaj 2x po ene dve urci in pol. ponoci pa se se vedno po 2x zbudi in je. v avtu ga tudi mi prevazamo v lupinci, drgac cez dan drema v lezalniku, ponoci pa mal spi v svoji postelji mal pri nas, odvisno kok hitro zaspim po dojenju.
dojim se vedno, vsak obrok a mu tudi že dodajam saj poje več kot imam. na obrok spije skor sigurno ze najmanj enih 130ml.

sem pa zgrožena glede mleka v prahu in sicer. kupujem mleko Novalac. v naših lekarnah stane 400g slabih 9€, medtem ko v Italiji stane 800g 9€. se pravi da je pri nas enkrat dražje. da ne govorim o tem kakašna je sama razlika v mleku. mleko ki ga upim v Italiji je bel prašek, ki se ne sporijema, lepo diši in ima, raztopljen v vodi, še meni prijeten okus- kot eno sladko mleko. medtem ko ta kupljen v sloveniji je ze v skatli nek rumenkast zlepljen prah, ki se, ko ga das v vodo skepi in ima okus po prežganem mleku. mislim razlika da te kap. pa se nekrat dražje je to skropucalo. tko da, pri nas ga ne kupim več. sem pa prav šokirana tako glede cene kot tudi kvalitete. ker pri plenicah sem že opazla razliko. npr- pampers kupljene v merkatorju ali pa v DM ali Mulerju. te ki so za slovenski trg so 10x slabše kot ostale ki se delajo za Nemski, Italjanski, ... kot da smo budale.
a imate vi tudi take izkušnje?

Neposredna povezava do sporočila: 112
20.12.2011 8:39:13   
Mica Potica
živjo,

ja, divinus, res nas imajo za budale. Včeraj sva bila v naši lekarni in malce govorila o različnih cenah že po slovenskih lekarnah, nakar nama ona pove, da je v avstriji dosti ceneje ( govorimo o Novalacu ), ker država subvencionira te izdelke.
Tako da, ja, za budale nas imajo. Zraven se pa hvalijo kako vzpodbujajo rojstva.

Mogoče katera ve, koliko je cena v AVstriji, ker italiji mi je predaleč in se ne splača?

(odgovor članu divinus)
Neposredna povezava do sporočila: 113
20.12.2011 19:28:30   
Jana73
No, vidim, da vas je nekaj, ki ne želite imet opravka s FB. No, jaz sicer sem na FB samo mi tam vse prehitro leti! Aktivnost je... kot svetlobna hitrost. Ne sledim, če pa že pa potem ne najdem.... v glavnem... TU MI JE BOLJŠ! Četudi te kakšen dan ali dva ni, vem kje sem ostala in sem na tekočem.

Torej? Poženmo!

Še malo pa bomo stari 2 meseca.
V prvi posvetovalnici so namerili 54cm in 3750g.
Me je pa pediatrinja fuuuul debelo gledala!  Pa kaj sem res že tako stara, da nebi mogla imet še tega dojenčka? Pride v čakalnico, pogleda, pozdravim, ona pa: "Ooo,          a ste rodila?"   "Ja, ja!!!! A ne vidiš?!" sem si mislila. Kaj bi sicer tu počela?   Pa nadaljuje: "No,     včasih te pa res kaj zna presenetit..."

Pa saj 38 še ni 45, no!

< Sporočilo je popravil Jana73 -- 20.12.2011 19:29:29 >

Neposredna povezava do sporočila: 114
20.12.2011 19:35:52   
Jana73
KAKO NAPREDUJEMO?

HITRI OKTOBRČKI 2011

01.09.
inja22 - SARA (2520g, 47cm)

11.09.
Shilou - MIHA (2620g, 49cm)

12.09.
sabina bina - ERIK (?g, ?cm)

18.09.
Nevihta123 - TIAN (2800g, 49cm)

20.09.
frutolino - ALEX (3100g, 50cm, og 34,5cm)

23.09.
amon - SARA (2730g, 50cm)
Sanja. - MATIC (3500g, 52cm)
Kokica32- JULIJA (3020g, 48,5cm)

26.09. 
*Anna* - LANA (3320g, 52cm)

27.09. 
neya26 - NEJA (2750g, 50cm)

29.09.
marelicadoo - LOVRO (3400g, 51cm)

30.09. 
lenc@ - ELA (3920g, 53cm, og 37cm)
nanita - ALJA (3250g, 51cm)
24julij - GABER (3870g, 52cm, og 36cm)

OKTOBRČKI 2011 z dušo in telesom

02.10.

carmik - KLARA (3540g, 53cm)

03.10. 
vanilija - LOVRO (3690g, 51cm)

04.10. 
pokamoka - LUKA (?g, ?cm)

05.10. 
tejci2- MARK (3050g, 50cm)

07.10. 
MicaPotica - GAJA (4040g, 50cm, og 34cm)
bibi11 - NEJC (3280g, 51cm)
si.pikica - NIKA (2935g, 50cm)
SRCE - JAKA (3300g, 50cm)
Fižolčka - NAL (1925g, 46cm) in ZAK (2440g, 47cm)

08.10. 
Weeda - BOR (3000g, 51cm)

10.10. 
pikomiko - GAL (?g, ?cm)
Aikido - MAKS (4110g, 53cm)

11.10. 
sonc7nica- JAN (3700g, 52cm)
majuška10 - BRINA (4310g, 55cm)
veselka - GABRIEL (3930g, 55cm)

12.10. 
ribica81 - GAJA (2870g, 51cm)

14.10. 
jenny700 - DEJA (3280g, 53cm)

15.10. 
5y - LARISA (3720g, 52cm)

16.10. 
primana - LUKA (3850g, 52cm)

17.10. 
Soncnica 2011 - NIK (3510g, 53cm)
Klara-1 - FLORJAN (3360g, 53cm)

18.10. 
Janja506 - JAKOB (3880g, 53,5cm)
Zelenkaa - ULA (3260g, 51cm)

19.10. 
jagodka1 - ŽANA (3440g, 53cm, og 34cm)
Nia* - NAI (49 cm, 3100 g)

20.10. 
divja - PIKA (4140g, 54cm)

21.10. 
tehtnica2011 - JAN (4010g, 53cm)

22.10. 
oktober11 - LIAM (3050g, 49cm)

23.10. 
urskaja - LOVRO (3110g, 50cm)

24.10. 
anak - MIHA (4525g, 54cm)
divinus - MARKO (3400g, 53cm)
strumf - GAŠPER ( 4230g, 54cm)

28.10. 
Lananai - LOVRO (3930g, 52cm, og 36cm)

29.10. 
Zelenkica - NIK (3550 g, 51 cm)

Jana73 - PATRIK
(3100 g, 50 cm, og 34 cm)
1. mesec               (3750 g,   54  cm,      37,5 cm)

user posted image   17
user posted image   33

skupaj user posted image :   50

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 115
20.12.2011 19:38:19   
Jana73
Si bom kasneje mal več časa uzela, da popravim seznamček. ČE STE ZA TO, DA MALO SPREMLJAMO RAZVOJ NAŠIH "BUNK" (prej so bile pikice, sedaj so pa... bunke? user posted image ne najdem izraza!!! )

< Sporočilo je popravil Jana73 -- 20.12.2011 19:40:48 >

(odgovor članu Jana73)
Neposredna povezava do sporočila: 116
21.12.2011 8:34:39   
Mica Potica
Jana73, hehehe, ja, res so bunke. Jaz naši pravim Štrukeljček.  :)))

Jana, mogoče je pa s tem vprašanjem mislila kako drugače..
No, pa da malo zoprna še jz postanem.A nam zaupaš, kako to, da imaš zdaj dojenčka? Ni šlo, nisi želela, si reje bila predana službi - kariera?....  V bistvu, jaz sem sicer stara 29let, a če bi me pred nosečnostjo vprašala kako z otroki, bi rekla NE ŠE. KLjub temu, da sva z mojim že skupaj 12 let in poročena 4 in pol let. Ampak nekako sem imela v službi tako dobro pozicijo in ves zagon za delo, da mi je bilo tisto ful pomembno. Planirala sem za tam nekje pri 33. A me je bilo strah, da kaj pa če ne bo šlo.
Je pa to čist tako - nisi stara. To imaš le v glavi, ker misliš, da morajo biti mamice vse tam nekje pri 20tih. Mamica si takrat, ko tvoje telo in ti začutita, da je čas. Smola je le pri tistih, če se kaj zalomi. Zato - bolje kasnej, kot nikoli!

Tista sestra je pa "smrketa".  user posted image

(odgovor članu Jana73)
Neposredna povezava do sporočila: 117
21.12.2011 11:27:48   
divinus
mi smo bli učeraj v posvetovalnici- imamo slabe 2 meseca. in nas Marko ima že 42cm obseg glavice- mu je v slabih 2 mesecih zrasla za 7cm! waw. zredil pa se je že za 2 kg tko da smo že na 5200g. jst mu pa pravim da je moja mala kepka. ponoci ne kaka več, je 2x na noč tko da kar lepo v miru spi.

drgac a ste kej prehlajene. jaz se kar ustrajno še borim proti vsem tem virozam okrog mene, saj vsi nekej šmrcajo, driskajo, bruhajo, ... madonca upam da ne fašem kej k pol čaučau mleko. pa še prezniki so- pa je lepo pečt in jest hehe.

mene na FB ni, ker četudi imam profil mi fb ne paše. tko da jaz se bom slam tle kej javla, dokler bo kej odziva še od drugih.

Neposredna povezava do sporočila: 118
21.12.2011 14:15:05   
Jana73
IZVIRNO SPOROČILO: Mica Potica

A nam zaupaš, kako to, da imaš zdaj dojenčka? Ni šlo, nisi želela, si reje bila predana službi - kariera?.... 
Tista sestra je pa "smrketa".  user posted image

Moj prvi pob je star 8 let. Sem ga mal pred 30. rd dobila. Za drugega smo rekli, da bi bilo ene 4 leta razlike... pa smo 6 mesecev nekaj delali, pa ni ratalo (BTW moj je mednarodni voznik in je doma samo za vikende user posted image ). Potem smo rekli, da bomo pač imeli samo enega.

Letos je moj praznoval Abrahama pa je imel 14 dni dopusta. Klub temu, da bi morala imet ovulacijo pred njegovim dopustom, so mi izgleda skrbi (organizacija praznovanja z vsemi priteklinami) prestavile ovulacijo. V tednu pred praznovanjem sem tudi izvedela, da gre mami na operacijo za tumerjem na možganih. No, zgleda, da so živci opravili svoje in tako sva v upanju, da je varno... prišla do črtice na testu. Pa sploh mi ni najprej potegnalo, da sem noseča. Sem mislila, da se je pač menza prestavila zarad skrbi...
Ja potem se je bilo pa treba odločit... Služba, kariera, sposobnost, starost, možnost genskih napak, debelost... Kar nekaj ovir je bilo...user posted image Nič fajno obdobje...

Sestra "smrketa"?  Sama dohtarca je imela takšne!?!

Neposredna povezava do sporočila: 119
21.12.2011 14:22:20   
Jana73

KAKO NAPREDUJEMO?

HITRI OKTOBRČKI 2011

01.09.

11.09.

12.09.

18.09.

20.09.

23.09.

26.09. 

27.09. 

29.09.

30.09. 

02.10.

03.10. 

04.10. 

05.10. 

07.10. 

08.10. 

10.10. 
pikomiko - GAL (?g, ?cm)

11.10. 

12.10. 

14.10. 

15.10. 

16.10. 

17.10. 

18.10. 

19.10. 
Nia* - NAI (49 cm, 3100 g)

20.10. 

21.10. 

22.10. 

23.10. 
urskaja - LOVRO (3110g, 50cm)

24.10. 
divinus - MARKO (3400g, 53cm, og 35 cm)
2 meseca              (5200g,                   42 cm)

28.10. 

29.10. 
Zelenkica - NIK (3550 g, 51 cm)

Jana73 - PATRIK
(3100 g, 50 cm, og 34 cm)
1. mesec               (3750 g,   54  cm,      37,5 cm)

user posted image   17
user posted image   33

skupaj user posted image :   50

[/quote]

(odgovor članu Jana73)
Neposredna povezava do sporočila: 120
22.12.2011 9:36:35   
Mica Potica
uuuu, Jana73, jaz sem mislila, da je to prvič. nisem vedela, da imaš že enga pobiča. Ja potem se pa sploh nimaš kaj sekirati. Ta dohtaca je pa res prava Smrketa!

(odgovor članu Jana73)
Neposredna povezava do sporočila: 121
22.12.2011 12:22:01   
urskaja
evo še jst po dolgem času!
kje naj začnem? najprej številke za jano73, da jih dodaš:4330g,53,5cm, og.38 cm.(pri prvem pregledu)

midva sva se zdaj že kar fino navadla en na drugega. malček sva mela probleme z dojenjem-no jst sem jih imela, vendar sva zdaj ok. fant vidno raste in tudi podbradek se kar veča...vsak dan greva tudi vsaj za urco, če ne več ven, medtem mali pridno spi.
kar se nočnega spanja tiče ima prvo rundo zvečer ko gre spat dolgo 4 ure in potem se budi na 2 oz. na 3 ure, kar se mi ne zdi slabo, je pa res da nekaterim pri tej starosti pa spijo že tud po 6 ur in več-no mi nismo te sreče...
po trgovinah z mano ne hodi-ga puščam doma, pa saj pravzaprav še nisem bla zares v šopingu, vse je tako na pol na hitro, ker ga dam tašči čuvat in pol se mi mudi...šli pa smo že na 2 obiska(kjer je bil vedno super priden) in na 2 izleta(enkrat na Rakitno in drugič v Koper-kjer je tudi bil super priden). sicer pa se za 1x kar bolj doma držimo.
AD3 kapljice redno jemljeva zjutraj in moram rečt, da ga ne napenja in ne zvija-ene so na fb-ju pisale kako so te kapljice grozne...da so mali po njih full bogi...no Lovro jih lepo prenaša.
tako toliko za 1x, pa se še kej oglasim, da debata tule ne zamre čisto, ker jih je tu čedalje manj, na fb-ju pa vsak dan kaka več...

lp

Neposredna povezava do sporočila: 122
23.12.2011 6:50:37   
Janja506
Še jaz posredujem podatke, torej naš Jakob je imel po
1.mesecu: 58cm in 4870g
2.mesecu: 61,5cm in 6000g

Sicer smo pa super lepo spimo, edino imamo težave z preobčutljivo kožo ... ful ima suho kožo, do sedaj mu niso pasale kremice od bebivala, babylove in a derm, trenutno testiramo mustelo, čakamo pa, da še dobimo kremico za telo od te znamke.

(odgovor članu urskaja)
Neposredna povezava do sporočila: 123
23.12.2011 12:54:55   
Mica Potica
KAKO NAPREDUJEMO?

HITRI OKTOBRČKI 2011

01.09.

11.09.

12.09.

18.09.

20.09.

23.09.

26.09.

27.09.

29.09.

30.09.

02.10.

03.10.

04.10.

05.10.

07.10.
1 mesec (5080g, 56 cm)
2 meseca (5720g, 60 cm)

08.10.

10.10.
pikomiko - GAL (?g, ?cm)

11.10.

12.10.

14.10.

15.10.

16.10.

17.10.

18.10.
1 mesec (4870g, 58 cm)
2 meseca (6000g, 61,5 cm)

19.10.
Nia* - NAI (49 cm, 3100 g)

20.10.

21.10.

22.10.

23.10.
urskaja - LOVRO (3110g, 50cm)
1 mesec (4330g, 53,5 cm)

24.10.
divinus - MARKO (3400g, 53cm, og 35 cm)
2 meseca (5200g, 42 cm)

28.10.

29.10.
Zelenkica - NIK (3550 g, 51 cm)

Jana73 - PATRIK
(3100 g, 50 cm, og 34 cm)
1. mesec (3750 g, 54 cm, 37,5 cm)

user posted image 17
user posted image 33

skupaj user posted image : 50

(odgovor članu Jana73)
Neposredna povezava do sporočila: 124
23.12.2011 23:36:29   
lananai
Dober večer. Danes samo na hitro, ker je že pozna ura. Malo sem preletela za nazaj, vsega nisem brala. Upam, da bom od danes naprej bolj pridna. Po pravici povem, da na FB še grem, pa je že tam toliko za prebrat... Za RR mi pa kar časa zmanjka, ker res nimam volje sedet za računalnikom. Te dni še posebej, ko je treba še izkoristit lepo vreme. Bom bolj pridna, obljubim. user posted image

Še podatki od enega meseca - Lovro, 4675g, 56,5cm, og 39cm.

Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?