Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Tako. Z Lio sva bili v mestu, se kepali, malo ogledovali, kako so drsališče delali, srečali mojo prijateljico, jo povabili na tortico, Lia je spet goltala zimski sladoled , skočila sem še darilo za T. kupit in ga dobila , po meso v trgovino, zdaj pa že veselo šlafa. Jaz pa grem kuhat. Tak. Da ti nebo ven poedala, tak kot men Lija. Tist dan ko sma se srečali v Mercatorju, je tak veselo T.povedala, da je dobila ona nove copate, pol a še hitro njemu povedala, kaj sma mu kuple Ja, obnašali smo se definitivno - nepiflarsko Eh, je imela preveč dela tam v garderobi, ko se je lahko pačila, po mojem sploh ni poštekala, da sem kaj kupila. Ker jaz ji nisem rekla, da greva po darilo za T.-ja!!! Saj nisem Božiček! Sem jo pa vprašala, kaj si želi za Božička, pa je rekla, pa saj mi je že prinesel odene barvice (tisti sobotni) Sem razmišljala, ko vidi toliko Božičkov, če sploh verjame, da bo en prišel ponoči k nam in nastavil darila pod jelko ... no, verjame že, ampak kak si to predstavlja, me zanima. Letos je tak lušno, ko se že toliko zavedajo. Čuj, sem pa videla HK naušnike v HM in C&A-ju. Sem ji jih probala, ampak se mi zdi, da je tak ne bi nič zaščitili, ker so ji malo preveliki. Edino, kar bi bilo, bi me slabše slišala , bi imela dober izgoor, ko se bi drla za njo, če me sploh kaj sliši!
|