Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 IZVIRNO SPOROČILO: pety78 - meso in nekaj osnovnih potrebščin - krompir, igrače, sladkarije - plenice, robčke za ritko, nekaj igračk, sladkarije, kakšno kavo za mamico in nekaj osnovnih čistil za stanovanje -pašta, riž, polenta, moka, omake za pašto -paštete, pudinge, piškote, sladkarije -plenice, kozmetika PROSIM DODAJ IN KOPIRAJ! (kaj boš ali kaj si že poslala) 1. evo jaz ji bom dala kak žakelj ali dva krompirja, in tudi mene zanima če ima klet, ker naj bi biu krompir na hladnem, če ne ji dam raje samo 1, pa ji potem čez čas novega dostavim, ker grem zelo pogosto v kranj. 2. Podarila bi še sladkarije in igrače ter nekaj denarja oz. bon, pa naj sama kupi kar potrebuje. Oblačil pa nimam. - 1 nova trenirka za srednjega fanta, - nakaj majčk za otroke - nogavice - sladkarije - fižol za mineštro - ribe v konzervi, - riževo smetano - mandarine + še kakšno sadje - zvezke, barvice, lepilo - drobnarije za mamico, (kava, pa nekaj za razvajat ) - pašteto seveda - suho sadje - še kakšno konzervo bom dodala -leseno igračo za najmlajšega - robčke za rito - nekaj denarja Sem prej klicala mamico in je rekla, da bi se razveselili sadja. Se bova pa slišale kasneje, da mi da točno kaj potrebuje, ker ni mogla govoriti, saj je imela obisk. Rekla je še, da pri testeninah morajo paziti zaradi alergije oz. razumela sem jo, da bi bila vesela, raje česa drugega. Paziti morajo na mleko, pšenico, jajca... Dobro bi bilo, če bi katera lahko nabavila kakšno riževo mleko
< Sporočilo je popravil Paštetka -- 16.12.2011 11:25:13 >
|