tajtaja -> Tednik-mamica 4 otrok (14.12.2011 13:59:37)
|
Ravnokar sem prižgala TV in nekje na sredini ujela prispevek mamice _niti ne vem, kdo je, od kje...vem, da je bila prej v varni hiši. Je pa v hudi hudi stiski, se mi zdi da ne samo v finančni, ampak je ta huda stiska načela tudi njeno dušo. Bila je tako obupana, da so me kar solze oblile, ko je govorila, da enostavno nima za hrano in da jo je strah praznikov, ker enostavno nima kaj položit pod jelko in nima s čim razveselit otrok. Tudi jaz nisem polna denarja, ampak še zmeraj imam glede na njo vsega preveč. Bila bi ji pripravljena pomagat (saj klice sem že poslala). Otroci so govorili, kaj si želijo za božička (lego, babylejd-nekak tak se napiše..) naši tega imajo polno, da še opazili ne bi, če bi bil eden manj. Popoldan bom v arhivih TVSLO poiskala ta prispevek in si ga bomo z otroci skupaj pogledali in dam roko v ogenj, da bo vsak želel nekaj svojega podariti. Ja, torej kje dobiti kakšno informacijo, kam bi lahko kaj za njo poslala? Res me je ganilo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] in želim pomagat.
|
|
|
|