Trobentica_
|
Ciao so ! Se javljam po (se mi zdi) parih dneh . Včeraj je bil naporen dan s celodnevnim nakupovanjem, pa še pregled sva imela. Pregled - vse ok, stari smo 34. tednov, poslušali smo srčka, mi je pa rekel G, da zdaj ni več nobenega UZ, razen po potrebi . Tako da kljub temu, da bi tudi jaz (tako kot nekatere izmed vas) rada vedela težo našega , bo zdaj tako, da dokler se mali ne odloči pokukati na svet, ne bo nič s temi podatki.... Aja, pa urin in kri sem šla dat, menda test za toxop. in hepatitis. Pa napotnico mi je dal za porodnišnico, za rešilca pa dobim naslednjič menda, ker sestra (ki je nadomeščala tisto, ki je ponavadi), ni najdla unga blokca za to . Nakupovanje - zdaj pa imam nakupljeno res VSE za našega in sem ful happy!!! Po počitku sledi še pospravljanje vsega nakupljenega, oblekice bodo tudi kmalu v pranju, pa da jih potem zložim na svoje mesto, voziček je treba sestavit še, pa torbe za v P je potrebno pripravit. Menda bo še kaj časa potem za "uživanje" decembra in januarja in čakanje na D dan . IZVIRNO SPOROČILO: Mistica 14.12.2011 Kasija - , Haja, 3380 g, 51 cm ČESTITKEEEEEE!!!!!!!!! IZVIRNO SPOROČILO: kimica86 No ja, se bom pozanimala v moji kadrovski kaj lahko naredim in če lahko prenesem teh 6 dni v januarju.. Jaz sem se pozanimala preden sem šla na dopust kako je s tem pri nas. Pa so tudi zelo fajn in vse, ampak mi je rekla tista na kadrovski, da pač tako je po zakonu, da moraš koristit tistih 10 dni v tekočem letu, drugače ti pač propadejo. Seveda pa ti pripada cel dopust, tako da ti do junija 2013 ostane tvoj dopust minus teh 10 dni. Jaz naj bi prišla v službo nazaj recimo 26.12.2012 (tam nekje no...), tako da vzamem še tistih par dni do konca 2012, mislim da je ene 2-3 dni in mi propade 8 dni, ostaja mi jih še ostalih 18, ki jih pa pokoristim do junija 2013.... Meni se to zdi čisto mimo (kaj naj bi zaradi tega morala planirat nosečnost par dni prej, da bi izkoristila teh 10 dni? hehe), ampak ok, pač tako je . Uživajte!
< Sporočilo je popravil Trobentica_ -- 15.12.2011 21:28:57 >
|