ronja
|
Kar se tistih 90 min. tiče, saj za normalne nenoseče ljudi imajo itak višje meje in tistih itak ne presegam . Pa še meje so postavljene za 2 uri po jedi, ne 90 min. (sem vzela letak za sladkorno, ko sem se šla testirat, so jih meli, ker je bil nov. mesec sladkorne) Ampak glede na tvoje rezultate se tudi jaz ne-bi kaj dosti sekirala, sploh ker se mi zdi, da ti je že prav v zabavo se špikat in si merit cukr, ker s tem dokazuješ, da svoje telo bolje poznaš kot diabetologinja, ki misli, da njene trditve absolutno veljajo za vse. hehe, moj znanstveni duh ima končno spet kaj za počet . Lahko bi temu rekla, da pogrešam službo ... Ja, vsekakor ga pa očitno boljše poznam (hvalabogu, sicer bi bila po moje že pod rušo ). Ker res: po njihovo naj bi se nažrla za zajtrk, ko meni ne paše ne vem kaj pojest - in po zajtrku imam višje vrednosti po isti hrani kot po malici, recimo... Tako da očitno moje telo to čisto ok ve. Po nijhovo ne bi smela pojest več sadja, sploh nič suhega sadja, nobene čokolade itd... Pa po tem še nikoli nisem mela povišanega cukra! po njihovo naj zvečer ne bi več jedla še 1x, ne glede na to, kdaj grem spat. Pa imam po mojem ekstra obroku cuker 4,5-4,7 nekje... Tak da... Sem ji povedala, da se komot špikam tut 5x na dan, sam dovolj listkov naj mi napiše . In mi jih je potem res dala 150 namesto 100, hehe, tako da se zdaj lahko mal preseravam . Očitno je ugotovila, da sem nepoboljšljiv primer in je boljše, da se sama kontroliram, ker ona me ne bo mogla držat na vajetih . no, saj zdaj pa kuham zelenjavno juhico - repa, korenje, por, bučka... bi bila ga. vsa ponosna (samo kaj ko sem to že prej rada jedla, to bi jo ap ziher ubilo ). Sem pa še na istih kilah in sem prav zadovoljna .