Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 7.12.2011 20:13:13
|
|
|
|
pin
|
hubika
|
|
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 8.12.2011 6:17:09
|
|
|
|
arneja
|
Buska, pri kateri velikosti foliklov si dobila stopko? Mogoce si jo dobila prekmalu, pa sta zato celici bili nezreli. In koliko casa si jedla po Montingnacu? Na celicah se pozna sele po treh mesecih ali se kasneje. Najbolje je celo leto prej spremenit prehrano. In glavo gor, sigurno se bo tudi zate nasla resitev .
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 8.12.2011 7:48:17
|
|
|
|
limonca*
|
Buska, si ti že od štarta pri Rešu? glede na to, da imaš tako malo število celic - si poskusila Maco ali DHEA?
|
|
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 8.12.2011 9:00:26
|
|
|
|
Buska
|
IZVIRNO SPOROČILO: arneja Buska, pri kateri velikosti foliklov si dobila stopko? Mogoce si jo dobila prekmalu, pa sta zato celici bili nezreli. In koliko casa si jedla po Montingnacu? Na celicah se pozna sele po treh mesecih ali se kasneje. Najbolje je celo leto prej spremenit prehrano. In glavo gor, sigurno se bo tudi zate nasla resitev . velikosti 2 ali 3 vodilnih foliklov 1,9 => kar je ok (ponavadi sem dobila, ko je bil 1,7 -1,8 huh, po Montingnacu jem hm, po 2. postopku, se pravi april 2010 - dooolgo, dooolgo casa, pa ni ucinka IZVIRNO SPOROČILO: limonca Buska, si ti že od štarta pri Rešu? glede na to, da imaš tako malo število celic - si poskusila Maco ali DHEA? ja, od zacetka sem pri Resu, ker mi ustreza (urnik, je direkten in ker nisi stevilka, ampak te pozna po priimku - sicer ima kdaj slab dan, to gre mim usesa .. zaenkrat imava se zaupanje vanj - pa saj vsepovsod eksperimentirajo in ce ujames tisti % si , ce ne pa gres v nov boj) vceraj sva naročila DHEA pa se neki podobnega iz Anglije z UPS posto .... to sem hotela ze pred 2 leti, pa je bil moj skepticen, vceri je pa takoj narocu (moj pravi, cim manj kemije, bolj bo - ampak, zgleda, .... ne gre drugace)
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 8.12.2011 10:58:59
|
|
|
|
cukica
|
Hubika in buska žal mi je za vaju,....
|
|
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 8.12.2011 16:50:24
|
|
|
|
mihika
|
joj hubika...buska....škoda...žal mi je !!
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 9.12.2011 7:38:38
|
|
|
|
limonca*
|
Buska, jaz bi na tvojem mestu menjala center. Mogoče ti kakšno zdravilo ne paše ali pa bo dovolj samo sprememba. Kaj pa na laparo si bila?
|
|
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 9.12.2011 8:28:43
|
|
|
|
pin
|
Do testa je še daleč (15.12), danes so me nehale boleti joškice (še vedno polne). Zjutraj sem kar od sile. Prav trpinčim se v glavi. Zdaj pa čekiram kdaj bo pritekla.
|
|
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 9.12.2011 8:52:05
|
|
|
|
ananaska78
|
Cameleon in Hubika . Cameleon, super da si tako trdna in pozitivna. A vš, da sem ravno v sredo, ko sem bila na UZ, študirala, da bi mogoče kdaj donirala celice. Sem brala, da jih je premalo doniranih glede na potrebe. Pin: mene tudi niso bolele, samo napihnjene sem imela. Ene pa še to nimajo :). To res še ni noben znak! Kateri dan je danes po ET?
|
|
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 9.12.2011 8:56:05
|
|
|
|
Buska
|
IZVIRNO SPOROČILO: limonca* Buska, jaz bi na tvojem mestu menjala center. Mogoče ti kakšno zdravilo ne paše ali pa bo dovolj samo sprememba. Kaj pa na laparo si bila? ja, mela sem laparo Ma glede menjave centra, ne vem ... vsepovsod eksperimentirajo
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 9.12.2011 8:58:06
|
|
|
|
Buska
|
IZVIRNO SPOROČILO: pin Do testa je še daleč (15.12), danes so me nehale boleti joškice (še vedno polne). Zjutraj sem kar od sile. Prav trpinčim se v glavi. Zdaj pa čekiram kdaj bo pritekla. ne razmisljaj o znakih. Joskice bolijo zaradi vseh hormonov (tudi stopke), ki si jih prejela !!!! RAZMISLJAJ POZITIVNO
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 9.12.2011 8:59:32
|
|
|
|
pin
|
ananaska 29.11 punkcija, ET 1.12.
|
|
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 9.12.2011 9:17:09
|
|
|
|
*sanela*
|
pin neobremenjuj se z znaki, jutri naredi test CB boš vedla na čem si. Jaz sem 8. dan videla rahlo črtico 10. dan pa je CB pokazal lepo črtico pa sem imela ETZ ( baje se zmrznjenčki kasnej vgnezdijo ). Prsa so me pa komaj zdaj začela boleti
|
|
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 9.12.2011 9:19:39
|
|
|
|
pin
|
jutri je še prezgodaj...stopka se bo še poznala + polna luna
|
|
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 9.12.2011 13:23:31
|
|
|
|
metuljček_cekinček
|
pin, stopka se že zdavnaj ne pozna več. Kvečemu bo prezgodaj za .
|
|
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 9.12.2011 13:34:55
|
|
|
|
RedSonja
|
Pin ne gledat znakov. jaz sem mela vase iste kot za M... potem po 11.denvu se je pa začel mal spreminjat. Pa če ti na 8. dan ne pokaže črtice ne obupat. men se je na 11. dan pokazala skoraj nevidna ;).
|
|
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 9.12.2011 13:52:27
|
|
|
|
Mary2011
|
Pozdravljene, sem nova na tem forumu. Vidim, da ste zelo aktivne, zato bi se vam rada pridružila Včeraj sem izvedela, da greva januarja v IVF postopek, ki se ga že močno veselim. Ima mogoče katera kakšen napotek kako se zadeve lotiti, da ne bo preveliko pričakovanje že prvič? Za vse nasvete in napotke bom zelo hvaležna
|
|
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 9.12.2011 14:12:42
|
|
|
|
*sanela*
|
Punce jaz sem pa danes začela rahlo krvaveti ( svetla kri ). Bila sem na urgenci. Vidio zadebljeno sluznico, nosečnost naj bi bila ploda še ni videt ker je premajhno. Tekočine ni videt. Baje rahle krvavitve so pogoste zaradi utrogestana. V glavnem samo čakam lahko. Če se vlije je to M in je prišlo do ss. Samo upam lahko, da bo pikica ostala. A je bila katera v taki situaciji?
|
|
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 9.12.2011 14:43:04
|
|
|
|
metuljček_cekinček
|
*sanela* počivaj in skušaj biti optimistična. Kot si rekla, rahle krvavitve niso nenavadne. Kaj bo, je izven tvojih moči- razen pozitivnega mišljenja. Mary2011 dobrodošla! Če želiš, ti lahko povemo svoje izkušnje. Te pa opozarjam, da ni pravil: sto punc, sto zgodb. Za začetek povej, kater postopek, hormone boš imela. Spletna stran reprodukcija je za začetek tudi ok.
|
|
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 9.12.2011 14:55:50
|
|
|
|
Buska
|
IZVIRNO SPOROČILO: *sanela* Punce jaz sem pa danes začela rahlo krvaveti ( svetla kri ). Bila sem na urgenci. Vidio zadebljeno sluznico, nosečnost naj bi bila ploda še ni videt ker je premajhno. Tekočine ni videt. Baje rahle krvavitve so pogoste zaradi utrogestana. V glavnem samo čakam lahko. Če se vlije je to M in je prišlo do ss. Samo upam lahko, da bo pikica ostala. A je bila katera v taki situaciji? glavo gor, leto in pol nazaj je bila eno iz foruma (hm, ne spomnim se iz glave) na istem ... in je lepo donosila ... zdaj dej zivcnost in paniko stran, POCIVAJ - lezi !!! ne dviguj nic tezkega ... MISLI POZITIVNO!!!
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 9.12.2011 15:59:57
|
|
|
|
tvigy
|
evo i mojih rezultata sa uz: na desni strani dva folikla-14 in 10 mm na desni-4 srednje velikosti,ni mi povedal velikost endo-7,9mm ponedeljek zjutraj spet se en uz bomo videli.. vsem puncam !!!!
|
|
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 9.12.2011 16:23:59
|
|
|
|
Mary2011
|
sanela tako kot so punce napisale, pozitivno razmišljanje pa bo ;) metuljček_cekinček hvala za dobrodošlico. Postopek IVF, hormone ne vem čisto točno ker imam mapico doma in si nisem niti zapomnila :S za začetek imam vprašanje, kam je najbolje da grem dati kri za preiskave? Izkušnje pa so seveda dobrodošle, dobro pa se zavedam dejstva da pravil praktično ni, da smo si med seboj zelo različne...
|
|
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 9.12.2011 18:16:17
|
|
|
|
pin
|
za Mary2011 V postopek se gre čimbolj umirjeno (ti in tvoje življenje). Jaz sem med postopkom normalno hodila v službo, na dan punkcije in še en dan po prenosu zarodkov pa sem bila doma na bolniški, jaz sem bila na bolniški 5 dni. V času, ko si daješ inekcije jaz na tvojem mestu ne bi pretirano hodila naokoli (malo pa lahko), jaz sem se izogibala mest kjer bi lahko staknila prehlad... Zdaj sem normalno v službi in čakam na pozitivni rezultat. Mene delo zamoti, ker doma bi iskala vse možne simptome. pa veliko sreče v postopkih
|
|
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 9.12.2011 18:18:08
|
|
|
|
pin
|
tole pa je za punce, ki so me danes čez dan mirile Ne delam testa do 15.12. Niti slučajno!! Nisem trmasta, sem pa lahko zelo vztrajna in disciplinirana.
|
|
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 9.12.2011 21:10:00
|
|
|
|
Mary2011
|
pin hvala za napisano meni je zdravnik rekel, da ne svetuje bolniške da ne bi toliko mislila o tem. Seveda pa je odvisno od počutja... kaj pa glede odvzema krvi - kam je najbolje da grem?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?