Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 9.12.2011 9:21:38
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya doma, bila na UZ ledvic prej, pa so mi nekaj čist tretjega ugotovili in moram h ginegologu Če ne bi šla, sploh vedela ne bi, da je kaj narobe.... kaj pa je narobe, če lahko vprašam ma nekaj so mi na jajčniku našli, jaz pa vsa v paniki... pa nič problemov..saj pravim, če nebi BDW šla za ledvice, nebi ni v sanjah pomislila saraya . upam, da se nič ne izcimi iz tega. mogoče je samo kaka vodna cista. ja, to pa se dogaja, ker smo upravičene do pregledov samo na 3 leta, pa še takrat, ti ne naredijo UZ, če glih nimaš nekih težav ... grozno.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 9.12.2011 9:26:03
|
|
|
|
bambixxx
|
jutro, mi smo spet imeli pestro noč. ne vem več kaj naj naredim, da bo ta otrok zvečer zaspal. opoldne zaspi v trenutku brez pritoževanja, zvečer pa drenje in jamranje, pa ne in ne. in potem ko omaga, se sigurno še parkrat ponoči zbudi in jamra in komaj proti jutru nazaj trdno zaspi. zjutraj pa ima budilko in me zbudi točno od 8.30h.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 9.12.2011 9:27:34
|
|
|
|
bambixxx
|
majakla za sestro, pa da ne boš še ti kaj fasala. arwenko za A. le pojdite k svoji P, ker to res malo predolgo traja.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 9.12.2011 9:31:41
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Mi2 z L spala tudi do 9h. Je pasalo. Zdaj pa klasika. Kava in risanke.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 9.12.2011 9:33:25
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx saraya . upam, da se nič ne izcimi iz tega. mogoče je samo kaka vodna cista. ja, to pa se dogaja, ker smo upravičene do pregledov samo na 3 leta, pa še takrat, ti ne naredijo UZ, če glih nimaš nekih težav ... grozno. je ja..ampak menda za odstranit ....mene pa tak strah, da bom tako kot si rekla...,marsikatera ne ve, da kaj ima, ker ni nobenih težav..jaz sem dober primer...
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 9.12.2011 9:33:54
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx arwenko za A. le pojdite k svoji P, ker to res malo predolgo traja. podpis
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 9.12.2011 9:36:26
|
|
|
|
arabela*
|
Sva razvozla otroke..... jaz sem še bila z učiteljico zmenjena za pogovorno uro..... pohvalila A, super duper, vse možne točke pri vsakem testu, nobenih problemov, skrtaka fulll pridna zdaj pa sva doma, jaz bom se probala malo učit, čeprav se ne morem na nič skoncentrirat....
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 9.12.2011 9:37:46
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx arwenko za A. le pojdite k svoji P, ker to res malo predolgo traja. podpis Jap, smo naročeni. Upam, da se teh ur držijo, da ne bomo predolgo čakali. Bom javila pol popoldne, saj imamo še ful časa.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 9.12.2011 9:38:50
|
|
|
|
karmen7
|
Jutro! Najprej vse najboljše malemu junijčku in velikemu fantu Janu Katy tebi iskrene čestitke Saraya in Arwenko Jaz pa prehlajena sto na uro, teče iz nosa, boli grlo in glava, oči pa kot da se non stop samo jočem V glavnem komaj diham in gledam.
< Sporočilo je popravil karmen7 -- 9.12.2011 9:39:14 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 9.12.2011 9:45:33
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx saraya . upam, da se nič ne izcimi iz tega. mogoče je samo kaka vodna cista. ja, to pa se dogaja, ker smo upravičene do pregledov samo na 3 leta, pa še takrat, ti ne naredijo UZ, če glih nimaš nekih težav ... grozno. je ja..ampak menda za odstranit ....mene pa tak strah, da bom tako kot si rekla...,marsikatera ne ve, da kaj ima, ker ni nobenih težav..jaz sem dober primer...
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 9.12.2011 9:46:34
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Jaz pa prehlajena sto na uro, teče iz nosa, boli grlo in glava, oči pa kot da se non stop samo jočem V glavnem komaj diham in gledam.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 9.12.2011 11:35:46
|
|
|
|
majakla
|
Saraya: Karmen:
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 9.12.2011 13:02:35
|
|
|
|
Arwenko
|
Vsak dan mi odleti ko keks, a danes ko bi rada, da mi mine čas, da prideva do zdravnika, se pa vleče v b*** t**** Komaj ob 15.20 sva naročene, pa se mi zdi, da vsako minuto pogledam na uro, tamala je pa čisto boga.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 9.12.2011 13:11:00
|
|
|
|
ly117
|
Jaz se pa danes počutim čist zanič. Mi je že celi dan slabo. Zdaj pa grem počasi pripravljat kosilo. Najraje bi se pa vlegla v posteljo in zaspala za kako uro ali dve.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 9.12.2011 13:28:21
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Vsak dan mi odleti ko keks, a danes ko bi rada, da mi mine čas, da prideva do zdravnika, se pa vleče v b*** t**** Komaj ob 15.20 sva naročene, pa se mi zdi, da vsako minuto pogledam na uro, tamala je pa čisto boga. Samo je res tak, ko hočeš, pa kot da stoji. Bogica mala :(
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 9.12.2011 13:33:06
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jaz se pa danes počutim čist zanič. Mi je že celi dan slabo. Zdaj pa grem počasi pripravljat kosilo. Najraje bi se pa vlegla v posteljo in zaspala za kako uro ali dve. Joj joj Virusi na pohodu. Ni čudno pri tem vremenu. Še zate No, moja sestra je že v postelji (z lavorom). Sem se je danes na veliko izogibala, upam, da bom vsaj ta december imela mir. Jutri gremo na rd k nečakinji (1.) in če ne bom tipi topi nimam tam kaj iskat, ah.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 9.12.2011 13:36:36
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Jaz pa prehlajena sto na uro, teče iz nosa, boli grlo in glava, oči pa kot da se non stop samo jočem V glavnem komaj diham in gledam. še za vaju obe
< Sporočilo je popravil bambixxx -- 9.12.2011 13:38:31 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 9.12.2011 13:39:12
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jaz se pa danes počutim čist zanič. Mi je že celi dan slabo. Zdaj pa grem počasi pripravljat kosilo. Najraje bi se pa vlegla v posteljo in zaspala za kako uro ali dve. Joj joj Virusi na pohodu. Ni čudno pri tem vremenu. Še zate Hvala. Mislim da ni virus. Mi več krat tak pride, zakaj pa nimam pojma. Lahko malo živci. Saj zdaj je že malo bolje. Se pa itak morem do 19h K sebi spravit. Grem z sodelavkami na pico in čvek. Namesto na službeno čago.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 9.12.2011 14:16:12
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jaz se pa danes počutim čist zanič. Mi je že celi dan slabo. Zdaj pa grem počasi pripravljat kosilo. Najraje bi se pa vlegla v posteljo in zaspala za kako uro ali dve. Joj joj Virusi na pohodu. Ni čudno pri tem vremenu. Še zate Hvala. Mislim da ni virus. Mi več krat tak pride, zakaj pa nimam pojma. Lahko malo živci. Saj zdaj je že malo bolje. Se pa itak morem do 19h K sebi spravit. Grem z sodelavkami na pico in čvek. Namesto na službeno čago. Te pa kr in uuuužiiivaaaaj!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 9.12.2011 14:51:44
|
|
|
|
bambixxx
|
je katera v ponedeljek ali torek dopoldne za kavo?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 9.12.2011 14:59:08
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Najprej vse najboljše velikemu fantu Janu Jaz pa prehlajena sto na uro, teče iz nosa, boli grlo in glava, oči pa kot da se non stop samo jočem V glavnem komaj diham in gledam. hvala za voščilo .....zate pa
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 9.12.2011 15:01:01
|
|
|
|
botrca
|
Ly117 in majakla za tvojo sestro...da ne dobiš kaj še ti
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 9.12.2011 15:02:18
|
|
|
|
botrca
|
Dan, dop. minil kot bi mignil...bila pri frizerki in imam novo frizuro...sem se postrigla na paž. Potem šla v spar, nabavila še nekaj malenkosti za rojstni dan, ki ga praznujemo v nedeljo, naročila torto. Zdaj pa grem kosilo kuhat, po Jana v vrtec...kasneje pa k kolegici na kavo, pa pobarvat jo grem.
< Sporočilo je popravil botrca -- 9.12.2011 15:03:01 >
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 9.12.2011 17:30:26
|
|
|
|
ly117
|
Punce hvala pikepoke. Počutim se pa že čist ok.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 9.12.2011 19:42:54
|
|
|
|
matcar
|
čer
|
Vegetarijanski vrtecMedeja75Ali bi želeli svojega otroka vpisati v vegetarijanski vrtec?Da, a ne najdem prostega mesta (
20%)
Da, je že v vegetarijanskem vrtcu (
5%)
Ne, me ne zanima (
69%)
Vseeno mi je (
6%)
Število vseh glasov: 427Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!