Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 7.12.2011 10:57:05
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla pika.slika alooo, si tu?
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 7.12.2011 10:57:49
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Jutro! Pijem kavo, spali boljše, kupla aspirator ampak se dere kot da ga iz kože dajeva ko mu nos čistiva to je pri vseh enako . po moje skužijo šele pri kakih treh letih, da jim to dejansko pomaga dihat in se ne derejo več tak živalsko zraven. mi pa nikoli nismo tega imeli, sploh ne vem kak zgleda
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 7.12.2011 10:58:24
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Če katero zanima: v soboto 10. decembra ob 17 uri pride na Snežni stadion Dedek Mraz ura?
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 7.12.2011 10:58:55
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Dan. Midve sva spale do 9h. Je pa fajn novica, da je tamala bila cel večer in seveda do sedaj brez vročine Tako da samo še malo z nosa teče in tu pa tam še malo zakašlja. ....da je boljše
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 7.12.2011 11:30:18
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Če katero zanima: v soboto 10. decembra ob 17 uri pride na Snežni stadion Dedek Mraz ura?
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 7.12.2011 11:30:37
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Dan. Midve sva spale do 9h. Je pa fajn novica, da je tamala bila cel večer in seveda do sedaj brez vročine Tako da samo še malo z nosa teče in tu pa tam še malo zakašlja. ....da je boljše Podpis.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 7.12.2011 11:32:17
|
|
|
|
ly117
|
Kosilo že na 3/4 skuhano. Samo sfiniširam ga še. Bo pa kurja obara z knedli. Pa bomo verjetno kar 2 dni jedli.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 7.12.2011 11:56:57
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Če katero zanima: v soboto 10. decembra ob 17 uri pride na Snežni stadion Dedek Mraz ura? kaj mi je zadnje dni... menjujem dneve, ure, v šoli so imeli včeraj pogovorno uro, jaz mojega dane spošiljam...v vrtcu os imeli z babica,mi delavnice danes, jaz mamo jutri poslala(hvalabogu, da imajo 2 dni), pa glede na to da si vedno vse pišem...dnevne opravke...mislim...emšo, pa to
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 7.12.2011 11:58:14
|
|
|
|
arabela*
|
eh..prehitro tipkam, pa napake delam...se opravičujem
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 7.12.2011 11:59:14
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Če katero zanima: v soboto 10. decembra ob 17 uri pride na Snežni stadion Dedek Mraz ura? kaj mi je zadnje dni... menjujem dneve, ure, v šoli so imeli včeraj pogovorno uro, jaz mojega dane spošiljam...v vrtcu os imeli z babica,mi delavnice danes, jaz mamo jutri poslala(hvalabogu, da imajo 2 dni), pa glede na to da si vedno vse pišem...dnevne opravke...mislim...emšo, pa to Pride takšno leto, nimaš kaj
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 7.12.2011 11:59:36
|
|
|
|
arabela*
|
če se bom tak učila....da na netu visim..ne vem kka bo izpit zgledal Grem pospravljat, pa kosilo porihtta( pohan sir, paradajz solata..)....popoldne predavanje
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 7.12.2011 12:00:01
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Če katero zanima: v soboto 10. decembra ob 17 uri pride na Snežni stadion Dedek Mraz ura? kaj mi je zadnje dni... menjujem dneve, ure, v šoli so imeli včeraj pogovorno uro, jaz mojega dane spošiljam...v vrtcu os imeli z babica,mi delavnice danes, jaz mamo jutri poslala(hvalabogu, da imajo 2 dni), pa glede na to da si vedno vse pišem...dnevne opravke...mislim...emšo, pa to Pride takšno leto, nimaš kaj vodi pa kam?
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 7.12.2011 12:10:01
|
|
|
|
arabela*
|
saj ne vem, menda botrca ti si zadnjič spraševala, ka je bilo z Baumaxom..... En delavec me je razp ..ko sva prišla kupovat iverne plošče. Bil osoren, nepripravljen pomagat..podn od podna... Sem podala pritožbo in ravno danes so se mi opravičili..zgleda bo dobil kak opomin
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 7.12.2011 12:10:36
|
|
|
|
arabela*
|
čao pa pa me ni več
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 7.12.2011 12:13:08
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Če katero zanima: v soboto 10. decembra ob 17 uri pride na Snežni stadion Dedek Mraz ura? kaj mi je zadnje dni... menjujem dneve, ure, v šoli so imeli včeraj pogovorno uro, jaz mojega dane spošiljam...v vrtcu os imeli z babica,mi delavnice danes, jaz mamo jutri poslala(hvalabogu, da imajo 2 dni), pa glede na to da si vedno vse pišem...dnevne opravke...mislim...emšo, pa to Pride takšno leto, nimaš kaj vodi pa kam? v novo leto, k sreči od tega ni več dosti ostalo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 7.12.2011 12:16:02
|
|
|
|
bambixxx
|
mi2 z malim tudi že doma in mali že veselo panča, mama pa pri drugi kavici . danes je bil priden, je lepo delal, brez pritoževanja. sma pa do večera sama, ker gre ati po službi še na tenis.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 7.12.2011 12:36:29
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla pika.slika alooo, si tu? ful dobro
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 7.12.2011 12:37:07
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla bolero hvala tudi tebi
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 7.12.2011 12:39:35
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya saj ne vem, menda botrca ti si zadnjič spraševala, ka je bilo z Baumaxom..... En delavec me je razp ..ko sva prišla kupovat iverne plošče. Bil osoren, nepripravljen pomagat..podn od podna... Sem podala pritožbo in ravno danes so se mi opravičili..zgleda bo dobil kak opomin jaz sem spraševala ja...
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 7.12.2011 12:40:31
|
|
|
|
botrca
|
Dobila sem linov koledar danes ...kak je lepi pa lepše platnice oz. listi
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 7.12.2011 12:42:04
|
|
|
|
ly117
|
Grem jaz počasi. Še bom v Lidla pred šihtom skočla. Pa,pa.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 7.12.2011 12:42:15
|
|
|
|
botrca
|
Kuham rižoto za kosilo, malo pospravljam, menjavam rjuho ker sem novo kupla...rdečo . Pa perem perilo, sesat še grem..po malega in še enega fantka od prijateljice...bom varuška danes. Odločam se za torte za nedeljo za Jana...skratka ni mi tečno.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 7.12.2011 12:49:59
|
|
|
|
Arwenko
|
Punce, dajte mi pomagat z možem se ne moreva odločit. Naša tamala od (zadnjo svečko je dobila v ponedeljek zvečer), drugače še smrka (prozoren smrkelj), kašlja pa tudi danes praktično nič več, zjutraj je še malo. Je živahtna, divja, mogoče se za odtenek prej utrudi. A bi jo dale jutri v vrtec ali ne?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 7.12.2011 13:23:50
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Punce, dajte mi pomagat z možem se ne moreva odločit. Naša tamala od (zadnjo svečko je dobila v ponedeljek zvečer), drugače še smrka (prozoren smrkelj), kašlja pa tudi danes praktično nič več, zjutraj je še malo. Je živahtna, divja, mogoče se za odtenek prej utrudi. A bi jo dale jutri v vrtec ali ne? Jaz še ne.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 7.12.2011 13:54:25
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Punce, dajte mi pomagat z možem se ne moreva odločit. Naša tamala od (zadnjo svečko je dobila v ponedeljek zvečer), drugače še smrka (prozoren smrkelj), kašlja pa tudi danes praktično nič več, zjutraj je še malo. Je živahtna, divja, mogoče se za odtenek prej utrudi. A bi jo dale jutri v vrtec ali ne? ja zdaj če ni videti utrujena, jo komot daš..pa če nima nič vročine
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......