Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 6.12.2011 22:15:47
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ne..žal..zasedena čez dan enako
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 6.12.2011 22:17:40
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Joj dajte me spomnit kaj je že bolero tisto kratko, za preko....
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 6.12.2011 22:18:54
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ja, točno tak. Ampak jaz vem, da boš ti to izpeljala tipi-topi. Pa glej, da nam potem hitro javiš, da ne bomo pol cel dan v strahu podpis Podpis. če naredim, javim vsaj preko sms-a...če ne, pa tak veste, da umiram od razočaranja Pa ne tak govorit. Seveda da boš naredila. To sploh ni vprašanje.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 6.12.2011 22:19:58
|
|
|
|
katy83
|
nič, grem spat...lahko noč punce moje
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 6.12.2011 22:20:19
|
|
|
|
botrca
|
Grem, ne morem več...nočko
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 6.12.2011 22:20:38
|
|
|
|
botrca
|
Aja, matcar imaš zs
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 6.12.2011 22:21:06
|
|
|
|
arabela*
|
jaz pa grem zapiske malo brat....pa enga skadit, potem pa v posteljo s knjigo nočkabočka
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 6.12.2011 22:22:12
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ne..žal..zasedena čez dan če pa bo kateri zvečer za na drink it, pa naj javi Te pa sem jaz zasedena. Gremo z par sodelavkami namesto na službeno čago na svojo.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 6.12.2011 22:23:50
|
|
|
|
bambixxx
|
čer, meni bi bolj v četrtek pasala kava. če je katera za, naj mi javi. Arwenko, če se ne boš imela kam dat po službi, vljudno vabljena . v petek imava FT ob 10h, potem pa še morava k fiziatru nest napotnico, tak da nama verjetno ne bo zneslo na kavo, ker bo potem mali že preveč utrujen. zvečer pa tudi ne morem, ker imam v soboto službeno čago.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 6.12.2011 22:25:03
|
|
|
|
ly117
|
Jaz pa še malo na sedežno pred tv. Nočko.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 6.12.2011 22:25:50
|
|
|
|
majakla
|
bolero
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 6.12.2011 22:52:31
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx čer, meni bi bolj v četrtek pasala kava. če je katera za, naj mi javi. Arwenko, če se ne boš imela kam dat po službi, vljudno vabljena . v petek imava FT ob 10h, potem pa še morava k fiziatru nest napotnico, tak da nama verjetno ne bo zneslo na kavo, ker bo potem mali že preveč utrujen. zvečer pa tudi ne morem, ker imam v soboto službeno čago. zmenjeno, lahko čvekava tačas ko T. spi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 6.12.2011 23:12:15
|
|
|
|
majakla
|
pika.slika alooo, si tu?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 6.12.2011 23:32:09
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla pika.slika alooo, si tu?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 7.12.2011 8:40:25
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ja, točno tak. Ampak jaz vem, da boš ti to izpeljala tipi-topi. Pa glej, da nam potem hitro javiš, da ne bomo pol cel dan v strahu podpis Podpis. če naredim, javim vsaj preko sms-a...če ne, pa tak veste, da umiram od razočaranja Pa ne tak govorit. Seveda da boš naredila. To sploh ni vprašanje. porkaduš, valda da boš nardila
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 7.12.2011 8:44:00
|
|
|
|
karmen7
|
Jutro! Pijem kavo, spali boljše, kupla aspirator ampak se dere kot da ga iz kože dajeva ko mu nos čistiva
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 7.12.2011 9:07:54
|
|
|
|
bambixxx
|
jutro, jaz pri kavi, mali pri risankah, potem pa v Pesnico na ft...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 7.12.2011 9:09:17
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Jutro! Pijem kavo, spali boljše, kupla aspirator ampak se dere kot da ga iz kože dajeva ko mu nos čistiva to je pri vseh enako . po moje skužijo šele pri kakih treh letih, da jim to dejansko pomaga dihat in se ne derejo več tak živalsko zraven.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 7.12.2011 9:19:16
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Spala do 9h. Pa bi še malo sam je danes konec z dopusom in se je treba malo prej začet kuhat. L pa še spi.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 7.12.2011 9:19:19
|
|
|
|
karmen7
|
Če katero zanima: v soboto 10. decembra ob 17 uri pride na Snežni stadion Dedek Mraz
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 7.12.2011 9:21:35
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla pika.slika alooo, si tu?
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 7.12.2011 10:21:04
|
|
|
|
Arwenko
|
Dan. Midve sva spale do 9h. Je pa fajn novica, da je tamala bila cel večer in seveda do sedaj brez vročine Tako da samo še malo z nosa teče in tu pa tam še malo zakašlja.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 7.12.2011 10:56:42
|
|
|
|
arabela*
|
Dan otroci v vrtcu, šoli,upam, da bo A vredu, je kar malo bogica bila danes, sicer vročine nima..ampak kiha, pa po očeh se ji vidi.... Midva pa še na CSD šla, sem to novo vlogo oddala, pa človeku slabo postane, kako imajo tam zaposlene, da sem ji mogla razlagat, kaj pomeni subvencija in kaj pomeni dodatna subvencija in podobno.... skratka katastrofa, a toliko usposobljenih ljidi ne dobi službe, tukaj pa se grejo tako zabavo Zdaj pa grem malo zapiske brat, drugače.... moj tud doma..sedaj vse do ponedeljka....v bistvu cel december zelo malo delajo...tak da..super duper
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......