Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 6.12.2011 21:43:07
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Katy,držim pesti za četrtek! Itak ti bo ratalo! podpis
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 6.12.2011 21:43:57
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 38 Žal ne morem pomagat. Pa HB in brez zamere. zakaj bi kaj zamerla ... kaj je to HB...mater sem blond danes HB - hvala bogu. Ja ker bi bila za svojo velikostjo in mojo konfekcisko št. zelo močna. Mam pa lep žametni sako. se hb vem kaj je, ampak mi ni šlo skup zakaj hb, da mi ne moreš pomagat
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 6.12.2011 21:44:00
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 ko diplomiram, vas povabim na pijačo vseeeeeee
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 6.12.2011 21:44:00
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Čer Kaka kava v planu ta teden dopoldne? Men bi pasala najbolj v petek. V četrtek sem dopoldan. Bi pa imela L poleg. Torej v petek ob ...? Normalno.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 6.12.2011 21:44:52
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 ampak mi ni šlo skup zakaj hb, da mi ne moreš pomagat
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 6.12.2011 21:46:56
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca puli premalo elegant no, saj full elegant ne rabim bit... no, čez pol leta pa ko bo podelitev, tam pa
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 6.12.2011 21:47:30
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Čer Kaka kava v planu ta teden dopoldne? Men bi pasala najbolj v petek. V četrtek sem dopoldan. Bi pa imela L poleg. Torej v petek ob ...? Normalno. Okol 10h.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 6.12.2011 21:47:36
|
|
|
|
katy83
|
kava, ne morem ...delam
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 6.12.2011 21:48:09
|
|
|
|
majakla
|
Katy: da ti ne bo v boleru prevroče. Jaz sem bila v obleki (hlače+sako), spodaj čisto tanki puloverček, že skoraj majčka s kr. rokavi, pa mi je blo vroče, ko satan, saj sem bla ful živčna, pa ko sem se pripravljala, mi je rekla, da se lahko slečem itd. sem rekla: ne, ne, mi je vredu tak, hahaha bla pa ziher rdeča ko rak. Čim je blo mimo, sem dala sako dol.
< Sporočilo je popravil majakla -- 6.12.2011 21:49:35 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 6.12.2011 21:50:30
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Čer Kaka kava v planu ta teden dopoldne? Men bi pasala najbolj v petek. V četrtek sem dopoldan. Bi pa imela L poleg. Torej v petek ob ...? Normalno. Okol 10h. v petek ob 10h, kje?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 6.12.2011 21:53:00
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Katy: da ti ne bo v boleru prevroče. Jaz sem bila v obleki (hlače+sako), spodaj čisto tanki puloverček, že skoraj majčka s kr. rokavi, pa mi je blo vroče, ko satan, saj sem bla ful živčna, pa ko sem se pripravljala, mi je rekla, da se lahko slečem itd. sem rekla: ne, ne, mi je vredu tak, hahaha bla pa ziher rdeča ko rak. Čim je blo mimo, sem dala sako dol. bom videla...glede na to, da že po naravi full švicam...hja, bom nekaj s kratkimi kombinirala, pa bo kaj bo...važna je vsebina diplome, ne?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 6.12.2011 21:56:33
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Čer Kaka kava v planu ta teden dopoldne? Men bi pasala najbolj v petek. V četrtek sem dopoldan. Bi pa imela L poleg. Torej v petek ob ...? Normalno. Okol 10h. v petek ob 10h, kje? Glede na to da bom z L bi jaz izbrala SO.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 6.12.2011 21:57:47
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Katy: da ti ne bo v boleru prevroče. Jaz sem bila v obleki (hlače+sako), spodaj čisto tanki puloverček, že skoraj majčka s kr. rokavi, pa mi je blo vroče, ko satan, saj sem bla ful živčna, pa ko sem se pripravljala, mi je rekla, da se lahko slečem itd. sem rekla: ne, ne, mi je vredu tak, hahaha bla pa ziher rdeča ko rak. Čim je blo mimo, sem dala sako dol. bom videla...glede na to, da že po naravi full švicam...hja, bom nekaj s kratkimi kombinirala, pa bo kaj bo...važna je vsebina diplome, ne? Normalno.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 6.12.2011 21:58:55
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Katy: da ti ne bo v boleru prevroče. Jaz sem bila v obleki (hlače+sako), spodaj čisto tanki puloverček, že skoraj majčka s kr. rokavi, pa mi je blo vroče, ko satan, saj sem bla ful živčna, pa ko sem se pripravljala, mi je rekla, da se lahko slečem itd. sem rekla: ne, ne, mi je vredu tak, hahaha bla pa ziher rdeča ko rak. Čim je blo mimo, sem dala sako dol. bom videla...glede na to, da že po naravi full švicam...hja, bom nekaj s kratkimi kombinirala, pa bo kaj bo...važna je vsebina diplome, ne? Jap. Tudi zagovor je že bolj formalnost, ker ko imaš enkrat sprejeto ... Ob kolikih te imaš, da takrat najbolj stiskam?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 6.12.2011 21:59:58
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Katy: da ti ne bo v boleru prevroče. Jaz sem bila v obleki (hlače+sako), spodaj čisto tanki puloverček, že skoraj majčka s kr. rokavi, pa mi je blo vroče, ko satan, saj sem bla ful živčna, pa ko sem se pripravljala, mi je rekla, da se lahko slečem itd. sem rekla: ne, ne, mi je vredu tak, hahaha bla pa ziher rdeča ko rak. Čim je blo mimo, sem dala sako dol. bom videla...glede na to, da že po naravi full švicam...hja, bom nekaj s kratkimi kombinirala, pa bo kaj bo...važna je vsebina diplome, ne? Jap. Tudi zagovor je že bolj formalnost, ker ko imaš enkrat sprejeto ... Ob kolikih te imaš, da takrat najbolj stiskam? ja, ampak dokler mi ne rečejo, da sem naredla, bom v strahu, kaj pa če... ob 9-ih imam
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 6.12.2011 22:00:16
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Čer Kaka kava v planu ta teden dopoldne? Men bi pasala najbolj v petek. V četrtek sem dopoldan. Bi pa imela L poleg. Torej v petek ob ...? Normalno. Okol 10h. v petek ob 10h, kje? Glede na to da bom z L bi jaz izbrala SO. Ja, zato tudi imaš pravo odločanja , meni paše. Zmenjeno.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 6.12.2011 22:01:53
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Katy: da ti ne bo v boleru prevroče. Jaz sem bila v obleki (hlače+sako), spodaj čisto tanki puloverček, že skoraj majčka s kr. rokavi, pa mi je blo vroče, ko satan, saj sem bla ful živčna, pa ko sem se pripravljala, mi je rekla, da se lahko slečem itd. sem rekla: ne, ne, mi je vredu tak, hahaha bla pa ziher rdeča ko rak. Čim je blo mimo, sem dala sako dol. bom videla...glede na to, da že po naravi full švicam...hja, bom nekaj s kratkimi kombinirala, pa bo kaj bo...važna je vsebina diplome, ne? Jap. Tudi zagovor je že bolj formalnost, ker ko imaš enkrat sprejeto ... Ob kolikih te imaš, da takrat najbolj stiskam? ja, ampak dokler mi ne rečejo, da sem naredla, bom v strahu, kaj pa če... ob 9-ih imam Ja, točno tak. Ampak jaz vem, da boš ti to izpeljala tipi-topi. Pa glej, da nam potem hitro javiš, da ne bomo pol cel dan v strahu
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 6.12.2011 22:07:45
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ja, točno tak. Ampak jaz vem, da boš ti to izpeljala tipi-topi. Pa glej, da nam potem hitro javiš, da ne bomo pol cel dan v strahu podpis
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 6.12.2011 22:08:52
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Čer Kaka kava v planu ta teden dopoldne? Men bi pasala najbolj v petek. V četrtek sem dopoldan. Bi pa imela L poleg. Torej v petek ob ...? Normalno. Okol 10h. v petek ob 10h, kje? Glede na to da bom z L bi jaz izbrala SO. Ja, zato tudi imaš pravo odločanja , meni paše. Zmenjeno. Zmenjeno. Še kera?
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 6.12.2011 22:10:05
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ja, točno tak. Ampak jaz vem, da boš ti to izpeljala tipi-topi. Pa glej, da nam potem hitro javiš, da ne bomo pol cel dan v strahu podpis Podpis.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 6.12.2011 22:12:08
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ja, točno tak. Ampak jaz vem, da boš ti to izpeljala tipi-topi. Pa glej, da nam potem hitro javiš, da ne bomo pol cel dan v strahu podpis Podpis. če naredim, javim vsaj preko sms-a...če ne, pa tak veste, da umiram od razočaranja
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 6.12.2011 22:12:20
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Čer Kaka kava v planu ta teden dopoldne? Men bi pasala najbolj v petek. V četrtek sem dopoldan. Bi pa imela L poleg. Torej v petek ob ...? Normalno. Okol 10h. v petek ob 10h, kje? Glede na to da bom z L bi jaz izbrala SO. Ja, zato tudi imaš pravo odločanja , meni paše. Zmenjeno. Zmenjeno. Še kera? ne..žal..zasedena čez dan če pa bo kateri zvečer za na drink it, pa naj javi
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 6.12.2011 22:12:41
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca puli premalo elegant se ne strinjam...ampak ok
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 6.12.2011 22:12:47
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ja, točno tak. Ampak jaz vem, da boš ti to izpeljala tipi-topi. Pa glej, da nam potem hitro javiš, da ne bomo pol cel dan v strahu podpis Podpis. če naredim, javim vsaj preko sms-a...če ne, pa tak veste, da umiram od razočaranja naredila boš..sploh nimaš kaj dvomit v to
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 6.12.2011 22:15:03
|
|
|
|
botrca
|
Joj dajte me spomnit kaj je že bolero
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ko malček zboli, mu zapojteBritanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......