Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 5.12.2011 8:47:30
|
|
|
|
karmen7
|
Jutro! Ja, naš malček je bil včeraj star točno pol leta. Sej ne vem - full sem vesela normalno, po drugi strani pa gre ta čas preeehitro So ga polupčkali vsi, zdaj pa ima revež nos zabasan do fulla Drugače pa preživeli bolj mirn vikend, včeraj opravili državljansko dolžnost, z mojim pokomentirala rezultate, danes pa bomo vidli. Neko čudno vreme je zunaj, čeprav je pa full toplo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 5.12.2011 9:09:47
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Vsi že na "delovnih" mestih,razen mojega,ki je dejansko na šihtu.Ob 1-h imama z Teo-m posvetovalnico,pol pa še moram Leo peljak k P,ker je že cel vikend neka boga,kašlja kot konj,pa v pljučih jo peče.Upam,da ni kaj hujšega! Fajn porihtajta s Teom pa za Leo Jap,upam da boma,javim mere,ko boma domov prišla.Me je kr strah,ker ta naš pubec je že na 74 pri cotah,vse mu je že premalo.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 5.12.2011 9:11:52
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Jutro! Ja, naš malček je bil včeraj star točno pol leta. Sej ne vem - full sem vesela normalno, po drugi strani pa gre ta čas preeehitro So ga polupčkali vsi, zdaj pa ima revež nos zabasan do fulla Drugače pa preživeli bolj mirn vikend, včeraj opravili državljansko dolžnost, z mojim pokomentirala rezultate, danes pa bomo vidli. Neko čudno vreme je zunaj, čeprav je pa full toplo. Bošček mali. Vreme pa je res tapravo za bacile hvatat.Toplo pa nenormalno,no.Jaz pa sem zamudila za 1 min na volišče.Pa tak so noter ti,tako da super,sem pa ful zadovoljna z rezultatom,res.Upam samo,da bo res pokazal še celotni Slo,česa je sposoben,ker LJ je ful porihtal.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 5.12.2011 10:32:53
|
|
|
|
bambixxx
|
Dobro jutro, pestra noč spet. Zjutraj sma pa spala skoraj do 9.30h . Botrca čestitke za prijateljico. Karmen čestitke za Jureta. Matcar, Arwenko, Saraya, Ly - za vaše bolančke. Volitve -
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 5.12.2011 12:09:08
|
|
|
|
Arwenko
|
Evo, se še jaz malo javim. Pri nas še vedno nič boljše, zato smo zjutraj šli tu v MB k pediatru (mimogrede zato, ker nam je v soboto dežurna tak naročila) in priznam da mi je žal. Tak kot je bila v soboto tista pediatrinja prijazna, tako je bila ta zoprna do amena. Najprej sem jo 5 minut poslušala zakaj nismo šli v Celje ne in sem pač rekla da smo tu na počitnicah ne in da sem pač zato tu šla. In pol mi pribija kuj dalje, da kak je pravilo v radiju 50km, da mora it k svojemu pediatru in ona bi jo popakala v avto in peljala v celje in da bolan otrok sodi domov. In šele pol sem jo utišala, ko sem ji rekla, da smo pri mojih starših na počitnicah in da ona je tu tudi doma, pol se je umirla in jo šla pregledat. Mislim No, v glavnem diagnoza je adeno-virus, če sem si prav zapomnila, kao virusna angina in da nič ne moreš, čakaš da mine in zbijaš vročino, ki revi še vedno naraste na 39, takoj ko svečka popusti, no vsaj ob 5h zjutraj je bilo nazadnje tako, zaenkrat je še brez vročine, se mi zdi, da ji počasi spet narašča. Tako da nič ne bo z mojim prvim dnevom službe jutri
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 5.12.2011 13:01:32
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar pa ful zadovoljna z rezultatom,res.Upam samo,da bo res pokazal še celotni Slo,česa je sposoben,ker LJ je ful porihtal. podpis
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 5.12.2011 13:03:06
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Evo, se še jaz malo javim. Pri nas še vedno nič boljše, zato smo zjutraj šli tu v MB k pediatru (mimogrede zato, ker nam je v soboto dežurna tak naročila) in priznam da mi je žal. Tak kot je bila v soboto tista pediatrinja prijazna, tako je bila ta zoprna do amena. Najprej sem jo 5 minut poslušala zakaj nismo šli v Celje ne in sem pač rekla da smo tu na počitnicah ne in da sem pač zato tu šla. In pol mi pribija kuj dalje, da kak je pravilo v radiju 50km, da mora it k svojemu pediatru in ona bi jo popakala v avto in peljala v celje in da bolan otrok sodi domov. In šele pol sem jo utišala, ko sem ji rekla, da smo pri mojih starših na počitnicah in da ona je tu tudi doma, pol se je umirla in jo šla pregledat. Mislim No, v glavnem diagnoza je adeno-virus, če sem si prav zapomnila, kao virusna angina in da nič ne moreš, čakaš da mine in zbijaš vročino, ki revi še vedno naraste na 39, takoj ko svečka popusti, no vsaj ob 5h zjutraj je bilo nazadnje tako, zaenkrat je še brez vročine, se mi zdi, da ji počasi spet narašča. Tako da nič ne bo z mojim prvim dnevom službe jutri mislim, podn do amena..od dohtarce pa veliko
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 5.12.2011 13:05:06
|
|
|
|
arabela*
|
Pri nas nič novega. A zjutraj ni imela vročine, tak da je šla v šolo....upam, da ne bo krize zvečer.. Midva sv ašla po opravkih, potem domov...zdaj pa spijeva kofee, pa gre moj na šiht počasi, jaz pa cel kup papirovja pred sabo... popoldne na predavanja...
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 5.12.2011 13:14:21
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Evo, se še jaz malo javim. Pri nas še vedno nič boljše, zato smo zjutraj šli tu v MB k pediatru (mimogrede zato, ker nam je v soboto dežurna tak naročila) in priznam da mi je žal. Tak kot je bila v soboto tista pediatrinja prijazna, tako je bila ta zoprna do amena. Najprej sem jo 5 minut poslušala zakaj nismo šli v Celje ne in sem pač rekla da smo tu na počitnicah ne in da sem pač zato tu šla. In pol mi pribija kuj dalje, da kak je pravilo v radiju 50km, da mora it k svojemu pediatru in ona bi jo popakala v avto in peljala v celje in da bolan otrok sodi domov. In šele pol sem jo utišala, ko sem ji rekla, da smo pri mojih starših na počitnicah in da ona je tu tudi doma, pol se je umirla in jo šla pregledat. Mislim No, v glavnem diagnoza je adeno-virus, če sem si prav zapomnila, kao virusna angina in da nič ne moreš, čakaš da mine in zbijaš vročino, ki revi še vedno naraste na 39, takoj ko svečka popusti, no vsaj ob 5h zjutraj je bilo nazadnje tako, zaenkrat je še brez vročine, se mi zdi, da ji počasi spet narašča. Tako da nič ne bo z mojim prvim dnevom službe jutri mislim, podn do amena..od dohtarce pa veliko o bože kakšen odnos...sej mene je zadnjič ko sva šla k dežurnemu tudi najprej "napizdila" sestra ki ji daš zdravstveno... kao da mi lahko zaračunajo, ker to ni nujen obisk in da imava svojega zdravnika Pa
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 5.12.2011 13:15:45
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar pa ful zadovoljna z rezultatom,res.Upam samo,da bo res pokazal še celotni Slo,česa je sposoben,ker LJ je ful porihtal. podpis Upam da imaš prav...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 5.12.2011 13:31:13
|
|
|
|
bambixxx
|
Arwenko pri kateri zdravnici pa ste bili, da vas je tak nahrulila?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 5.12.2011 14:16:12
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx Arwenko pri kateri zdravnici pa ste bili, da vas je tak nahrulila? Ne vem, nisem si danes zapomnila njenega imena sploh, pa ker nisem nič dobila receptov in to niti nisem pogledala. Bila je taka malo čez 50, blontna, na paž postrižena.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 5.12.2011 14:23:49
|
|
|
|
Arwenko
|
Aja, tista ta fajn je bila pa Sabina Rozman Golčar...ful super Sem ravno brskala in vidim, da v Rušah dela sicer.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 5.12.2011 15:00:38
|
|
|
|
matcar
|
Mi2 nazaj iz posvetovalnice,zaj pa šibam po Maksa v vrtec,pol pa Leo peljek k P,da jo pogleda! No,Teo je velik 69 cm in težek 8670 g !
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 5.12.2011 15:01:13
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx Arwenko pri kateri zdravnici pa ste bili, da vas je tak nahrulila? Ne vem, nisem si danes zapomnila njenega imena sploh, pa ker nisem nič dobila receptov in to niti nisem pogledala. Bila je taka malo čez 50, blontna, na paž postrižena. Mogoče Dr.Melinkova? Taka je po opisu sodeč.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 5.12.2011 15:09:01
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcarNo,Teo je velik 69 cm in težek 8670 g ! Uau...kakšne mere
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 5.12.2011 15:12:41
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx Arwenko pri kateri zdravnici pa ste bili, da vas je tak nahrulila? Ne vem, nisem si danes zapomnila njenega imena sploh, pa ker nisem nič dobila receptov in to niti nisem pogledala. Bila je taka malo čez 50, blontna, na paž postrižena. Mogoče Dr.Melinkova? Taka je po opisu sodeč. Nimam pojma sploh...če se ti da poglej pol popoldne katera je delala zjutraj ob 7h danes. Saj je samo ena delala se mi zdi na predšolskem.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 5.12.2011 15:14:45
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx Arwenko pri kateri zdravnici pa ste bili, da vas je tak nahrulila? Ne vem, nisem si danes zapomnila njenega imena sploh, pa ker nisem nič dobila receptov in to niti nisem pogledala. Bila je taka malo čez 50, blontna, na paž postrižena. Mogoče Dr.Melinkova? Taka je po opisu sodeč. Nimam pojma sploh...če se ti da poglej pol popoldne katera je delala zjutraj ob 7h danes. Saj je samo ena delala se mi zdi na predšolskem. hmm po opisu že, vendar težko, ker je prijazna..no vsaj mi smo z njo zadovoljni dela pa ona ob ponedeljkih popoldne.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 5.12.2011 15:15:05
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: matcarNo,Teo je velik 69 cm in težek 8670 g ! Uau...kakšne mere podpis
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 5.12.2011 15:15:29
|
|
|
|
arabela*
|
šibam v šolo...
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 5.12.2011 15:16:09
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: matcarNo,Teo je velik 69 cm in težek 8670 g ! Uau...kakšne mere podpis jeeeee hihi enako sta z Juretom velika
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 5.12.2011 15:49:42
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: matcarNo,Teo je velik 69 cm in težek 8670 g ! Uau...kakšne mere podpis jeeeee hihi enako sta z Juretom velika
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 5.12.2011 15:50:13
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx Arwenko pri kateri zdravnici pa ste bili, da vas je tak nahrulila? Ne vem, nisem si danes zapomnila njenega imena sploh, pa ker nisem nič dobila receptov in to niti nisem pogledala. Bila je taka malo čez 50, blontna, na paž postrižena. Mogoče Dr.Melinkova? Taka je po opisu sodeč. Nimam pojma sploh...če se ti da poglej pol popoldne katera je delala zjutraj ob 7h danes. Saj je samo ena delala se mi zdi na predšolskem. hmm po opisu že, vendar težko, ker je prijazna..no vsaj mi smo z njo zadovoljni dela pa ona ob ponedeljkih popoldne. Potem pa ni bla ona.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 5.12.2011 16:45:37
|
|
|
|
ly117
|
Dan! Pester dan za mano. Zjutraj najprej mislila peljat L k mojima jaz pa po opravkih. Pol pa z L k P. Pa se je sistem malo zrušil, ko sem šla javit v vrtec da L ne bo. So danes v vrtcu imeli predstavo Miška Minka in je vzgojiteljica predlagala da vseeno pride sam da je odmaknjen od ostalih. Pa sma šla pol gledat predstavo pol pa k P. Nato peljal L nazaj k mojima jaz pa po opravkih. Vmes še mi je uspelo kupit budo ( končno, ker sem celo večnost jo iskala ) pa po I v službo in nazaj po L. Seveda je tik pred domom zaspal.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 5.12.2011 16:46:12
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: matcarNo,Teo je velik 69 cm in težek 8670 g ! Uau...kakšne mere Lepo.
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?