|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
1.12.2011 22:18:11   
tasa_m
No, te pa grem še jaz, čeprav imam še polnooo energije.
Nočko user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
2.12.2011 7:55:23   
PERSIDA
http://www.google.si/imgres?q=dobro+jutro&hl=sl&sa=X&biw=1680&bih=911&tbm=isch&prmd=imvns&tbnid=sTvTN5_0I3ffjM:&imgrefurl=http://sobotainfo.com/forum/tema/826/&docid=lhCQ0TMKsyKH6M&imgurl=http://sobotainfo.com/slike/fckUploads/dobrojutro.jpg&w=339&h=325&ei=LXbYToGUC82DhQfMyanlDg&zoom=1&iact=hc&vpx=196&vpy=185&dur=1399&hovh=220&hovw=229&tx=106&ty=112&sig=110348774182927328066&page=1&tbnh=160&tbnw=180&start=0&ndsp=28&ved=1t:429,r:0,s:0

< Sporočilo je popravil PERSIDA -- 2.12.2011 7:56:18 >

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
2.12.2011 9:05:46   
Tulipan12
Dobro jutro.user posted image
Včeraj sem obupala nad RR.user posted image  Pa vidim, da ste vse imele probleme.
Persida hvala za izčrpno poročilo!user posted image  Super, da ste uživali!user posted image  Upam, da si se naspala in si malo doppočila. Vidim, da nam vsem pride kak dan - dnevi v mesecu, ko enostavno ne zmoremo več. Se mi zdi, da se mi to kronično ponavlja. In potem pride dan-jutro, ko sem naenkrat top fit, pa ni bilo nič kaj drugače.user posted image  Ne razumem. Mogoče je res kaj s temi planeti.user posted image  ČUJ, da nisi ti ki noseča???? Znaki so že taki...

Tasa hvala za obisk. Super, da je Lija zdržala do doma in je nisi rabila nosit. Pridna!user posted image  Pridita še kaj, meni je bilo fajn.user posted image

Dedi in babi sta rekla, da jima je bilo z Luko fajn in lažje kot z Lio.user posted image  Meni pa glih kontra! T Lio lahko še kaj poštimam, Luka me preveč okupira in se posvečam samo njemu. Lia pa tu pa tam kako risanko pogleda in lahko marsikaj postorim. Je bil pa danes problem za v varstvo it, je jokala kot dež, da hoče ostat z mano.user posted image  Sem si rekla, da jo bom po KG malo več imela doma, ji bom rekla, da so božični prazniki in sem tudi jaz doma, na tak način kot pa je bil danes pa nočem, da ne bo mislila, da lahko z jokom izsiljuje. Ker poznam jok in poznam JOK!!!user posted image

Nič še nismo letos ustvarjali, me čaka to po KG, z Lio bova poskušali biti kreativni, čeprav je isto kot pri Tasi, večino dela po svoje in ji je težko dopovedat kaj je prav in kaj ne.

Kokica, te razumem, da se ti ni dalo, mene ta megla tut ne vleče nikamor.user posted image  Lia je cel popoldan razlagala, da mala dojenčica Julija ni mogla prit.user posted image  Pa taka mala je, je kazala in držala svoje micene dlani skupaj.user posted image
Upam, da se ti uho pozdravi. Kaj pa tista neka rastlina uhlek al uhec? Baje full pomaga! Pa maš vneto al maš samo polno in ti ga je treba izprat. Meni so to naredili, če se spomnite, sem poleti dosti gnjavila o tem in mi je bilo takoj bolje!

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
2.12.2011 9:45:22   
KOKICA32
Dobro jutro!

Ne vem zakaj me uho boli, v glavnem boli me in težko požiram slino.

Glede na Persidine znake sem tudi sama pomislila, da je noseča.user posted image user posted image

Te pa bova v decembru z Julijo prišli, da jo bo Lia videla.

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
2.12.2011 10:17:23   
PERSIDA
Od nehopsanja še noben ni ratal noseč tak,da ne veselite se prevečuser posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
2.12.2011 12:20:13   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Od nehopsanja še noben ni ratal noseč tak,da ne veselite se prevečuser posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
2.12.2011 16:26:38   
tasa_m

Čuj, baje tudi Marija ni pa poglej zdaj Jezusa user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
2.12.2011 16:30:50   
tasa_m
Pa dober dan.

Glavo bo mi razneslo, ko sem v pričakovanju, kolk bo mi mehnik za avto reko user posted image .
Dopoldan mino ko šus, majstra sta mi radiatorje delala pol pa sem mela pucanja tolk da joj. Če se nebi toti prah vsepovsod delal, ko se kaj dela, bi še blo lušno kaj novega delat.
V glavnem. mi smo na toplem. To je važno!! user posted image

Nič, grem perilo zaj obesit... jutri pa delam od 6-11h. user posted image

Trezika kako je bilo?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
2.12.2011 17:51:47   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Trezika kako je bilo?

pa  vredu, proti pričakovanjem user posted image saj sem celih pet ur nalagala in je minilo ko šus user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
2.12.2011 17:52:04   
trezika
aja, pa dober večeruser posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
2.12.2011 19:25:06   
PERSIDA
Čer.
Mati Persida še ima noč za počivanje jutri,pa v realni svet user posted image .Ko sem ju danes vprašala ,če jutri pride mami po njiju je odgovor bil jasen in glasen JAAAAAAAAAAAuser posted image .
Anže ima polnega noseka,ampak upam,da do ponedeljka spravimo na mejo vzdržnega ,da gresta v vrtec.Vzgojiteljica ju takooooo pogreša,pojma nimam zakajuser posted image .Je rekla kaj bosta lahko prišla v ponedeljek v vrtec se bomo slikali.Boga Cvetka sploh ne more dobit vseh otrok skupaj ko je vedno nekdo bolan.Bom ju dala v vrtec ,če le ne bo drugih stranskih učinkov in jih bom dvigovala po službi ,pa upam,da zvozimo nekak.Bomo videli.Ker res vsak dan imajo organizirano nekaj sedaj v veselem decembru.Ampak kot vemo vsi proti boleznim se ne da.Sem se danes malo pozanimala kako in kaj za znižanje položnice za vrtec ampak res kljub temu da sem vedela približno sem ful razočarana.Otrok mora manjkat mesec dni da lahko sploh uveljavljam ,z zdravniškim spričevalom in ,če odobrijo plačaš polovico vsote ,ki jo sicer plačujem.Če je otrok odsoten več kot mesec dni se za naslednji mesec ne plača nič.
Pa na socialno sem danes nosla nove pole ,pa ženska pojma o pojmu ni imela.Tako,da upam,da sem vse v redu izpolnila,da ne bo kakih handlov ,ker sem uveljavljala pravico za otroški dodatek in za znižanje plačila vrtca.

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
2.12.2011 19:39:55   
PERSIDA

Čuj, baje tudi Marija ni pa poglej zdaj Jezusa user posted image

Kdo,pa je tebe kaj vprašaluser posted image
Če sem noseča bom ,pa jaz rekla ,da mi ga je bog poslaluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
3.12.2011 8:16:25   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Dobro jutro!

Ne vem zakaj me uho boli, v glavnem boli me in težko požiram slino.

Glede na Persidine znake sem tudi sama pomislila, da je noseča.user posted image user posted image

Te pa bova v decembru z Julijo prišli, da jo bo Lia videla.

Se že veselim!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
3.12.2011 8:17:44   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

Trezika kako je bilo?

pa  vredu, proti pričakovanjem user posted image saj sem celih pet ur nalagala in je minilo ko šus user posted image

Uh, tega nalaganja se tudi jaz spomnim, ko sem delala promocije, pa ni bilo žive duše v trgovini in sem trgovkam pomagala, da mi je čas minil!user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
3.12.2011 8:18:47   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

user posted image user posted image user posted image

user posted image  saj, da si noseča, ne rabiš hopsat, se lahko samo vležeš!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
3.12.2011 8:33:32   
Tulipan12
Eh, celo kačo sem napisala, nekaj narobe stisnila...
T. je šel že ob 5h v Avstrijo na ledenik, jaz odpeljala deco k babici, perem, sušim, pakiram....
Zdaj pa se mi ne da več vsega pisat!user posted image  V glavnem včerajšnji pižama party je bil super duper! Zelo ponosna na svojo hčerko, ki je se je sicer po 15ih minutah, zelooooooo sprostila v družbi deklic večinoma starih od 4-8 let in bila sprejeta v njihovo družbo, kar je za tako malo punčko kot je ona velik uspeh!user posted image  Te deklice se vedno ogibajo manjših otrok, tokrat pa jim je Lia take spuščala, da so se vse od srca smejale, jo hotele držat za roko med plesanjem in vse te finte... glavno mi je, da je Lia zelo uživala in se res sprodtila kot da je doma.

Neposredna povezava do sporočila: 1291
3.12.2011 8:48:57   
Najaa

Trezika kako je bilo?

A delaš v Lidlu?
Mi je ravno včeraj kolegica razlagala o svojem prvem delovnem dnevu... pa ni bila tak optimistična kot ti.

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
3.12.2011 9:02:40   
Najaa
Dobro jutro.
Danes sem še posebej dobre volje, ker greva s Tijo na - Čuuuukeeeee! user posted image user posted image user posted image Ouje, Miklavževanje s Čuki, kaj češ lepšega. user posted image Tija je tudi že vsa naspidirana od včeri.
Drugače pa vse po starem.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
3.12.2011 9:51:54   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Dobro jutro.
Danes sem še posebej dobre volje, ker greva s Tijo na - Čuuuukeeeee! user posted image user posted image user posted image Ouje, Miklavževanje s Čuki, kaj češ lepšega. user posted image Tija je tudi že vsa naspidirana od včeri.
Drugače pa vse po starem.

Piflarki!!!!user posted image user posted image user posted image  Sem glih Tasi zadnjič govorila kak ni pravično, da Ljubljančani vedno te Čuke, pa Pepeta, pa Lumpije dobite, mi pa smo imeli v četrtek otvoritev fuuuuull velikega Mercator centra, pa je bila Helena Blagne al nekdo taki!!!???user posted image
Užiiiiiiiivaaaaaaaaaaaajtaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
3.12.2011 9:57:59   
Najaa
Ja ne vem, nisem jaz kriva mi pa paše. user posted image Čeprav mi ne pade na pamet, da bi vse povsod hodila... No jutri so Lumpiji v Celju v MC, če se boste zapeljali do tja. Moja Nikica bo šla pogledat. user posted image
Tulipan sporoči mi, kakšne bodo slike, če ti bodo všeč. user posted image

Zdej sem si izpisala koliko voščilnic rabimo - 20, uf, imamo še nekaj dela, ker jih imamo komaj ene 8. user posted image

< Sporočilo je popravil Najaa -- 3.12.2011 9:59:11 >

Neposredna povezava do sporočila: 1295
3.12.2011 13:23:03   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Trezika kako je bilo?

A delaš v Lidlu?
Mi je ravno včeraj kolegica razlagala o svojem prvem delovnem dnevu... pa ni bila tak optimistična kot ti.

jap... eh, jaz sem vedela, da se tu ful dela, tako da ni bilo nekih presenečenj.... ampak meni kar paše, da sem nonstop v pogonu, pa mine ful....

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
5.12.2011 10:26:33   
trezika
buuuuuuuuuuuuuuuuuser posted image
kaj so vas že parklji odnesli?user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
5.12.2011 16:01:31   
PERSIDA
Porka do torka dajmo malo migatuser posted image .
Danes smo prestali vrtec zjutraj ,vsi trijeuser posted image -beri za silouser posted image .Ob 12 sem ju šla iskat ,mata ta teden nagradnegauser posted image ,pol šibali v mb  na FT ,malo čveka pri babici .V avtu na poti domov zaspala v šusu .Sedaj spita svoj lepotni spancec.Mogli bi še k omi in dedeju na miklavž ,pa ne vem ,če bosta za akcijo.Beri najrajše sta doma tako kot mamiuser posted image .Sicer ,pa vse po starem.Vremenska depresija še trajauser posted image .

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
5.12.2011 17:40:30   
Najaa
Se javljam na raport. Od jutri držite pesti nekaj časa, da vse skupaj prestanemo čim prej. Sovražim bolnice. user posted image
Drugače pa nič novega. Zdravja ne bom hvalila, dnarja ni,, se mamo pa zato zelo radi. user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
5.12.2011 20:51:15   
KOKICA32
Čer!user posted image

Jaz sem tu, parkelj me še ni našel.user posted image
Danes je imel Valentin nagradnega, pa sem ga imela doma. Res je bil priden včeraj, pa zato nagrada.user posted image
Smo šli sprobati pancarje, da sploh vem kakšno številko iskati za njega, pa sem nekako ugotovila, da je to št. 26. Pa tudi kolega, ki je učitelj mi je tako svetoval. Sedaj pa moram nekje nekaj rabljenega najditi. Baje je vsako nedeljo na Boljšjem sejmu ful smučarske robe. Bo treba iti pogledati.

Polo za vrtec sem izpolnila in je res simpl, ko se je lotiš. Jutri jo odnesem na CSD.user posted image

Trezika super, da ti je minilo in da si vedela kaj te čaka.user posted image user posted image user posted image

Tulipan pa že tak uživa na veliko in prav je tako, saj ne bo več dolgo.user posted image

Najaa- bom držala pesti, že sedaj pa pošiljam pikapoke.user posted image user posted image user posted image

Persida, super za vrtec! user posted image user posted image user posted image In kakšno je TVOJE zdravsteno stanje?

Tasa, kje si?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......