Tulipan12
|
Dobro jutro. Včeraj sem obupala nad RR. Pa vidim, da ste vse imele probleme. Persida hvala za izčrpno poročilo! Super, da ste uživali! Upam, da si se naspala in si malo doppočila. Vidim, da nam vsem pride kak dan - dnevi v mesecu, ko enostavno ne zmoremo več. Se mi zdi, da se mi to kronično ponavlja. In potem pride dan-jutro, ko sem naenkrat top fit, pa ni bilo nič kaj drugače. Ne razumem. Mogoče je res kaj s temi planeti. ČUJ, da nisi ti ki noseča???? Znaki so že taki... Tasa hvala za obisk. Super, da je Lija zdržala do doma in je nisi rabila nosit. Pridna! Pridita še kaj, meni je bilo fajn. Dedi in babi sta rekla, da jima je bilo z Luko fajn in lažje kot z Lio. Meni pa glih kontra! T Lio lahko še kaj poštimam, Luka me preveč okupira in se posvečam samo njemu. Lia pa tu pa tam kako risanko pogleda in lahko marsikaj postorim. Je bil pa danes problem za v varstvo it, je jokala kot dež, da hoče ostat z mano. Sem si rekla, da jo bom po KG malo več imela doma, ji bom rekla, da so božični prazniki in sem tudi jaz doma, na tak način kot pa je bil danes pa nočem, da ne bo mislila, da lahko z jokom izsiljuje. Ker poznam jok in poznam JOK!!! Nič še nismo letos ustvarjali, me čaka to po KG, z Lio bova poskušali biti kreativni, čeprav je isto kot pri Tasi, večino dela po svoje in ji je težko dopovedat kaj je prav in kaj ne. Kokica, te razumem, da se ti ni dalo, mene ta megla tut ne vleče nikamor. Lia je cel popoldan razlagala, da mala dojenčica Julija ni mogla prit. Pa taka mala je, je kazala in držala svoje micene dlani skupaj. Upam, da se ti uho pozdravi. Kaj pa tista neka rastlina uhlek al uhec? Baje full pomaga! Pa maš vneto al maš samo polno in ti ga je treba izprat. Meni so to naredili, če se spomnite, sem poleti dosti gnjavila o tem in mi je bilo takoj bolje!
|