ronja
|
midva sva bila pa večji del vikenda sama Fauš! Midva sva bila cel vikend bolana z dvema bolnima otrokoma. menjaš? jaz sem dopoldneve še dva tedna sama doma, tako da koristim mir za urejanje zadev. jaz mam skoz male doma - non stop sta bolni, saj vidiš, mislim, da sta bili vsega skup par dni v vrtcu od okt. dalje... kadar pa sta bili, pa sem mela opravke zunaj... Tako da mi je jasno, da dop. ne bom mogla kaj dosti naredit. midva sva bila pa večji del vikenda sama in je dragi naredil tamalima lutkovno gledališče! Joj,to sem jima hotela jaz naredit za dedka Mraza, samo mi ne bo zneslo, bom pač kdaj drugič... Sicer brez dil, ker lesenega ogrodja nimamo kam dat, bi bilo vse sešito, da lahko potem zložim v eno škatlo . Pa par lutk zraven,... Samo zaenkrat bom mogoče naredila samo eno mini varianto za na stol, za prstne lutke, sem jima kupila tudi knjigico z igricami za prstne lutke, da se bomo šle, ko bo Svit spal in bo to naš "thing", da mata en čas, ko je mami samo njuna... Tak je plan, kaka bo reala, bomo ap še vidli Veste kaj me zanima; a je imela katera od tistih, ki že imate otroke, probleme z udrtimi bradavicami na prsih? NIsem mela, so nam pa v mš taprvič povedali, da se dobi en tak nastavek, ala pumpica, da si jih mal ven vlečeš, mislim, da lahko že v nosečnosti, samo nisem ziher, to je že 4 leta nazaj in nikoli nisem rabila, pa vedela sem, da ne bom rabila, zato nisem tako pozorno poslušala. Pokaži svoji g. in naj ti pove, kaj lahko narediš. če bo ful kriza, bom poturila otroke pač sosedi in klicala koga, da naj pride sem. Ampak pri meni itak porodi traaaaajajo, tako da se sploh ne sekiram, bom mela čas še kaj sešit vmes , ne samo varstvo najt