|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del
28.11.2011 9:16:14   
mini86
doooobro jutro..

prinčipesa-povedat svoje mnenje al bit tiho..
tuki bi rekla da je vse odvisno od karakterja..js sam taka da moram povedat..nogoče ne čisto takoj ampak moram..seveda pa tud odvisno od situacije..da ne izpadeš pol tako kot esadauser posted image user posted image
tako da bi za tvoj primer rekla JA..povedat svoje mnenje..usest se s fantičom dol use in mu mal objasnt zadevo..le kaj hudiča je bolj pomembno kokr čas preživet z otrokom..user posted image user posted image

no pa mamo tud mi sooonček..paše

včeraj smo šli se pa spet v bohinj kopat pa račke futrat..zeeelo luštno..

danes pa pride kolegica k meni-je frizerka tko da bo postrigla mojga, pa še marcela..pa sm jo kr povabla še na kosilo da prideta z tamalo..bom pa nardila musako z zeljem..

js sm pa mislna da bom kej v soboto pospravljala pa ni znesl, u bistvu še boljše, k bom pa zdj k sm sama doma..

aja pa še tole..douk časa sem bla proti oz nisem bila kej preveč navdušena nad tole idejo ampak sem se vseeno odločila da sprejmem..o čem govorim?
babi ma eno k ji kuha, pospravljat noče in ni zadovoljna z njo..
pa sva se pogovarjale da bom pa js hodila k njej kuhat in mi bo pač plačala..nisem bila navdušena nad to idejo ker je težko od družine jemat "plačo", kljub temu da mi pogosto kej stisne v rokouser posted image
ampak sm študerala, da je vseeno al da men al pa drugmu..glede na to da ne dobim službe mi pride vse prav..pa še tamau če bo bolan ga bom pač sabo uzela in se bo tam igral..
bolš to kt pa da mi je doma doukčas..kva ve pravte..

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
28.11.2011 9:21:31   
Mala_princeska
aja Dh sem ok, ker lahko rečem da sem končno malo spočita user posted image

zdej pa počasi spet v pospravljanje, za kosilo bo pa kisla repa + pečenice, potem bo pa že treba v službo

dopoldnevi, ko delam pop. mi res hitro minejo

pospravljanje: sem ugotovila da je bolje delo pustiti za kak drug dan in po malem skup metat, kot pa da hočem vse naenkrat. jp taka sem, da bi imela vse naenkrat....
in svoj ego o soboto-nedeljskem nakupovanju sem ta vikend tud premagala-ker ni blo tako nujno jit v trgovino, smo se že v soboto popoldne crkljali doma, včeraj pa smo se izognili trg. centru, čeprav je bilo recimo do 17h odprto in sem recimo imela željo jit po fasngo, pa s puncami raje ne grem v trgovino, ker kupimo potem res kaj kar ni najbolj nujno, kar pa rabim, pa pozabimo, ko kar hitimo, hitimo....

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
28.11.2011 11:14:28   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

doooobro jutro..

prinčipesa-povedat svoje mnenje al bit tiho..
tuki bi rekla da je vse odvisno od karakterja..js sam taka da moram povedat..nogoče ne čisto takoj ampak moram..seveda pa tud odvisno od situacije..da ne izpadeš pol tako kot esadauser posted image user posted image
user posted image user posted image  -esada...

aja pa še tole..douk časa sem bla proti oz nisem bila kej preveč navdušena nad tole idejo ampak sem se vseeno odločila da sprejmem..o čem govorim?
babi ma eno k ji kuha, pospravljat noče in ni zadovoljna z njo..
pa sva se pogovarjale da bom pa js hodila k njej kuhat in mi bo pač plačala..nisem bila navdušena nad to idejo ker je težko od družine jemat "plačo", kljub temu da mi pogosto kej stisne v rokouser posted image
ampak sm študerala, da je vseeno al da men al pa drugmu..glede na to da ne dobim službe mi pride vse prav..pa še tamau če bo bolan ga bom pač sabo uzela in se bo tam igral..
bolš to kt pa da mi je doma doukčas..kva ve pravte..

user posted image   ,ne premišljuj ampak spremi in to je vse kar ti dam podpore iz moje strani user posted image ...ker si vse ostalo že sama napisala...ne glej kako boš jemala od družine...tako kot je ,je za trenutno situacijo najboljše kar lahko ta trenutek dobiš...vzami in sprejmi in ne glej iz čigavih rok prihaja denar...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
28.11.2011 11:23:47   
mini86
ej nismo še nič govorile o kmetiji..morm mal

esada-buahhahha..kera sramota..tok se je neki petelinla, nobenmu ni pustila od komentatorjev do besede, ona je najboljša-ja če je pa tok iskrena nooouser posted image user posted image user posted image
toook bolana, v miniču se pa lahko buni celo oddajo pol pa še moža pošle dvobojevat..
pol pa še reče ja kaj je teh 700€...krava ena..eni morjo cel mesec zato v proizvodni garat, drugi lahko pa o tem znesku samo sanjamo..usem use prvošm sam sm bla pa vesela k ni dubla keša-pravica izkazica..

pa tole..vesna teb pa nikol ne oprostim da si prevarala moža..pa haloooo ženska pa kaj teb ni jasn..to je njuna stvar..čustvom se ne da ukazovat, nisi ti klele sodnik da boš določala kako pa kaj..to je stvar med vesno in možem..da je res bosa

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3054
28.11.2011 11:52:48   
mini86
ej..kaj pa kej volitve..user posted image
gdo vas je prepriču

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
28.11.2011 11:55:56   
Mala_princeska
mini, se podpišem pod bjondi - mnenje o delu

kmetija - pa khmmm....khmm.... zbodlo me je to, da če bi bila Esi res tako bolna, kot je govorila da je, bi prišla zadekana do vratu, ne pa čist razgaljena, glasu ne bi imela,...skratka mislim da se je ona pač taktično izmaknila dvoboju
o vesni in simonu ne bom zgubljala besed, bosta že sama razpucala, moj partner je imel komentar da vesnin mož ve kaj govori in je čist podpru njegove besede; šou must go on - kar spomnite se prejšnje kmetije ko se je pa o arturju in latoji govorilo - sam da se je dogajalo user posted image
nekje sem slišala, da naj bi na koncu celo miša zmagala, sam ni mi jasn kako, če je šla že domov, mogoče bo pa spet kdo nazaj prišel user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
28.11.2011 11:58:48   
mini86
nuben nau nazaj pršu..pršli bodo vsi in enga poslal direkt domov enga pa direkt v finale..tko kt v prejšnih kmetijah..

uf..veš kva sm js vse slišalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

baje pa bota v finalu vlasta in matej

Neposredna povezava do sporočila: 3057
28.11.2011 12:16:01   
mini86
ej k bote mele čs tole poglejteuser posted image user posted image user posted image user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=A4wE5UdW2Eg&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=GV7KD95Cud8&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=XEUXr6NSrWQ&feature=related

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
28.11.2011 12:25:22   
bjondi

pa tole..vesna teb pa nikol ne oprostim da si prevarala moža..pa haloooo ženska pa kaj teb ni jasn..to je njuna stvar..čustvom se ne da ukazovat, nisi ti klele sodnik da boš določala kako pa kaj..to je stvar med vesno in možem..da je res bosa

Ta komentar je bil res najnižji nivo njene itiligence...tako da no coment...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3059
28.11.2011 12:26:03   
bjondi

gdo vas je prepriču

Janko user posted image ...

Aja da nau pomete Za zokija a ne...

< Sporočilo je popravil bjondi -- 28.11.2011 12:27:43 >

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
28.11.2011 12:27:42   
mini86
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

gdo vas je prepriču

user posted image user posted image user posted image user posted image a misliš da ma kej šans..kur* men je bil zmer fejstuser posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
28.11.2011 12:29:13   
bjondi

gdo vas je prepriču

user posted image user posted image user posted image user posted image a misliš da ma kej šans..kur* men je bil zmer fejstuser posted image

Men tud fejst,pa še marskej je naredu in to delo se vidi...ah pustimo pufe ,ki jih pušča za naslednjika user posted image ...tko da zoki a ne user posted image ... 

< Sporočilo je popravil bjondi -- 28.11.2011 12:30:24 >

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
28.11.2011 12:30:27   
Mala_princeska

gdo vas je prepriču

nobedenuser posted image

ko si pa glih pr volitvah - janša že precej cajta govori, da so za nas hudi časi

v bistvu tkole-ni mi všeč, da sam govorijo v stilu, ko sem bil jst v vladi sem naredu to in to, pa kdo je kej zaj..., pa kdo je v kazenskem postopku in kdo ni,...

ja janko pa tud na našem koncu pozira na plakatih in prepričuje z besedo Bolje

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
28.11.2011 12:35:35   
mini86
zoki je res neki naredu..neki kar se dejansko vid..ok ve neljubljančani tega mogoče ne vidte, ampak razlika je očitna..
center je lep..čeprav se včasih bunim k ne morem kam z avtom kamor sem orej loh, ampak ni pa lepšiga filinga k otroka spustiš brez skrbi naprej ob ljubljanici..

mislim da edin z njem nm nau hudga..je manager in to je večkrat že dokazal..kradejo pa vsi..HB js bi tud če bi lohuser posted image user posted image user posted image user posted image
noben nebi realiziral do te stopnje stožice kot jih je on..

virant je premal izkušen, premlad, hitr bi klonu polenom pod noge, janša pa...mah predoug je že na "sceni"..in kaj je naredil do sedaj..

Neposredna povezava do sporočila: 3064
28.11.2011 12:50:49   
dreamhorse
Kje sem bila zdaj, da ste se tolk naklepetale..

Skratka, mini, ko denar potrebuješ in delaš zanjga ni važno od kod je.. denar je denar, če si ga prislužiš. Zato kar sprejmi ponudbo pa bo.. V kuhanju uživaš, pa če boš za to še nekaj zaslužila, super. In koliko sem razmela, ti je to bilo predlagano, nisi sama predlagala. Torej go for it.

MP, povedat mnenje ali ne... Jaz bi tudi.. tako na eleganten način, vedet pa moraš, da od fantiča, ki nima otrok ne moreš pričakovat, da bo razumel kako pomemben je čas z otroki. Ker so verjetno njemu pomembne druge stvari.  JAz bi mu povedala, na prav način ob pravem času.

Kmetija... ne gledam, ker mi je totalno butasto. In obremenjevat se s težavami drugih, naj počnejo kar želijo. Sem tudi jaz slišala, da bosta v finalu vlasta in matej, in da sta Simon in Vesna v neki bio komuni, al kakorkoli že.

Politika... Hm, tudi te teme ne spremljam. Na volitve bom šla, volila za Jankoviča, ker roko na srce, je tudi meni simpatičen najbolj od vseh ostalih. Pravim pa, če krade, naj krade, v kolikor imajo tudi drugi kaj od tega. Da ne polni samo svoje riti. In če praviš mini, da je poštimal ljubljano, potem verjetno "pošteno" krade, da imajo tudi ljubljančani kaj od tega. In vsaka mu čast, da to zna. Ne pa pri nas, ko za župani ostajajo samo nedokončana gradbišča.. in nič novega... vse razrito.. katastrofa..

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
28.11.2011 13:03:13   
smrketa24

baje pa bota v finalu vlasta in matej

ja, tudi jaz sem to slišala

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
28.11.2011 13:03:35   
smrketa24

gdo vas je prepriču

Men tud fejst,pa še marskej je naredu in to delo se vidi...ah pustimo pufe ,ki jih pušča za naslednjika user posted image ...tko da zoki a ne user posted image ... 

enako user posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3067
28.11.2011 13:24:53   
mini86
smrketa a si dobla oleovit

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 3068
28.11.2011 13:34:58   
smrketa24

smrketa a si dobla oleovit

ne še. jutri ga dobim user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3069
28.11.2011 13:41:38   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse

Kmetija... ne gledam, ker mi je totalno butasto. In obremenjevat se s težavami drugih, naj počnejo kar želijo. Sem tudi jaz slišala, da bosta v finalu vlasta in matej, in da sta Simon in Vesna v neki bio komuni, al kakorkoli že.

Če je še tako butasto,je včasih fajn vidt različne karakterje skupaj in se morda iz tega vsega tudi nekaj naučit ,definitivno vidiš v teh zadevah tudi svoje zrcalo ,ki pa ti je lahko smernica da greš naprej drugače kot si šel do sedaj,ker se prej nisi videl takšnega kakršen si...ko se dejansko vidš v svojem ogledalu in če prepoznaš sebe notri lahko kreneš drugače naprej...da bi se pa sekiral za vse je pa brezpredmetno,ker je itak treba spucat najprej sebe user posted image  ...tako da jaz jo gledam user posted image  ,pa naj bo še tako mimo...pa nisem hotela s tem nate ciljat...

Neposredna povezava do sporočila: 3070
28.11.2011 14:02:32   
dreamhorse
Jaz pa raje pogledam kak dober film, kot da poslušam te ki se ne znajo drugega kot šimfat.. (sicer tako pri filmu ali bilokaterem predvajanju na tv zaspim) Vem, da bi se lahko človek kaj naučil iz njihovih karakterjev, ampak jaz nisem za tako...Pa ni panike bjondi, nisem vzela osebno.

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3071
28.11.2011 14:04:20   
mini86
dobr film...če nimaš dvd-ja neke pestre izbire ni..al pa 100x ponovitve istih filmov..js že dolgo nisem gledala nobenega filma..ker mi enostavno ni..

Neposredna povezava do sporočila: 3072
28.11.2011 14:08:06   
dreamhorse
Jaz imam pa partis in vlečem filme dol ko nora... se pa tud kakega dobre kdaj najde na tv.. nazadnje mi je bil zelo všeč iluzionist... zelo dober film.. pravi za moj okus...
drugače pa priporočam hangover... prvi in drugi del..
rada pa tudi gledava oddaje na travel channel, o potovanjih, pa nerešene umor, zapore itd...

< Sporočilo je popravil dreamhorse -- 28.11.2011 14:11:12 >

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3073
28.11.2011 14:10:25   
mini86
js sm bolj za romantične komedije in me tale tvoj izbor ni prepričaluser posted image user posted image ostajam pri kmetijiuser posted image
čeprav ne poznam filmov, se mi iz naslova ne zdijo kej romantičniuser posted image

sj..vsakmu svoje..

mi je pa tud kul ljubezen na senikuuser posted image user posted image florjan zmagauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3074
28.11.2011 14:13:43   
dreamhorse
Iluzionist - čarovnik, ki se v mladosti zaljubi v princeso in ju ločita, se kasneje spet najdeta in poskusita pobegniti... če ti povem več, povem preveč.. film je zgodovinski, princeske in  to.. za moje pojme zelo dober.. temelji na ljubezni, romantiki, zaljubljenosti... poglej,.. če ti ne bo všeč, ugasni.
Drugače pa Princeskin dnevnik, prvi in drugi del, Kate in Leopold, mmm, Predsednikova hči, pa še kaj bi se našlo.. .romantike, resnične ljubezni in vse kar spada zraven.. Lepi dečki...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?