dreamhorse
|
Kje sem bila zdaj, da ste se tolk naklepetale.. Skratka, mini, ko denar potrebuješ in delaš zanjga ni važno od kod je.. denar je denar, če si ga prislužiš. Zato kar sprejmi ponudbo pa bo.. V kuhanju uživaš, pa če boš za to še nekaj zaslužila, super. In koliko sem razmela, ti je to bilo predlagano, nisi sama predlagala. Torej go for it. MP, povedat mnenje ali ne... Jaz bi tudi.. tako na eleganten način, vedet pa moraš, da od fantiča, ki nima otrok ne moreš pričakovat, da bo razumel kako pomemben je čas z otroki. Ker so verjetno njemu pomembne druge stvari. JAz bi mu povedala, na prav način ob pravem času. Kmetija... ne gledam, ker mi je totalno butasto. In obremenjevat se s težavami drugih, naj počnejo kar želijo. Sem tudi jaz slišala, da bosta v finalu vlasta in matej, in da sta Simon in Vesna v neki bio komuni, al kakorkoli že. Politika... Hm, tudi te teme ne spremljam. Na volitve bom šla, volila za Jankoviča, ker roko na srce, je tudi meni simpatičen najbolj od vseh ostalih. Pravim pa, če krade, naj krade, v kolikor imajo tudi drugi kaj od tega. Da ne polni samo svoje riti. In če praviš mini, da je poštimal ljubljano, potem verjetno "pošteno" krade, da imajo tudi ljubljančani kaj od tega. In vsaka mu čast, da to zna. Ne pa pri nas, ko za župani ostajajo samo nedokončana gradbišča.. in nič novega... vse razrito.. katastrofa..
|