Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 27.11.2011 9:20:42
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Dobro jutro! Spala bolj slabo, mali se prebuja, pa jamra, verjetno ga res zobek daje. Zdaj malo na compu, potem grem venček naredit - letos ne bo klasičen, na vratih pa ga letos kot kaže ne bova imela. Potem pa gremo k mojim na kosilo, pa domov - prat in likat Meni je pa venček od lani ostal in že gori prva svečka!
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 27.11.2011 9:23:10
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Meni je pa venček od lani ostal in že gori prva svečka! meni tudi
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 27.11.2011 9:24:46
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca Matcar s kom si šla ven? Sama! pa nisi menda sama sedela...nisi se z nobeno dobla
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 27.11.2011 9:37:48
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Dobro jutro! Spala bolj slabo, mali se prebuja, pa jamra, verjetno ga res zobek daje. Zdaj malo na compu, potem grem venček naredit - letos ne bo klasičen, na vratih pa ga letos kot kaže ne bova imela. Potem pa gremo k mojim na kosilo, pa domov - prat in likat Meni je pa venček od lani ostal in že gori prva svečka! Jaz sem pa oba obroča od lani zabrisala v smeti Tak da bo letos lepo kar na takem lesenem podstavku z eno veliko svečo in okraski.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 27.11.2011 10:04:13
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca Matcar s kom si šla ven? Sama! pa nisi menda sama sedela...nisi se z nobeno dobla Ne,z nobeno,sama sem šla,pa nisem sedela,sem plesala!
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 27.11.2011 11:19:06
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca Matcar s kom si šla ven? Sama! pa nisi menda sama sedela...nisi se z nobeno dobla Ne,z nobeno,sama sem šla,pa nisem sedela,sem plesala! hecaš nas?
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 27.11.2011 11:19:32
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Dobro jutro! Spala bolj slabo, mali se prebuja, pa jamra, verjetno ga res zobek daje. Zdaj malo na compu, potem grem venček naredit - letos ne bo klasičen, na vratih pa ga letos kot kaže ne bova imela. Potem pa gremo k mojim na kosilo, pa domov - prat in likat Meni je pa venček od lani ostal in že gori prva svečka! Jaz sem pa oba obroča od lani zabrisala v smeti Tak da bo letos lepo kar na takem lesenem podstavku z eno veliko svečo in okraski. mi pa ne prižigamo tega, niti nimamo
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 27.11.2011 11:21:33
|
|
|
|
arabela*
|
kosilo kuhano, goveji zrezki s čebulo in priokusom curriya, pa pire krompir in solata sladica pa še ne vem..morda kompot in smetana... maličke se igrata, M ima krizo zaradi prisilnega odvajanja od dude..... potem grem malo okol bloka na šprancir, nato pa tak tast pride na kosilo
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 27.11.2011 11:36:44
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Matcar s kom si šla ven? Sama! pa nisi menda sama sedela...nisi se z nobeno dobla Ne,z nobeno,sama sem šla,pa nisem sedela,sem plesala!
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 27.11.2011 12:50:33
|
|
|
|
botrca
|
Kosilo kuhano, grahova juha, riž, zrezki v curry omaki in s korenčkom, solata...pol pa na sprehod in mogoče kam na kavo...malega ne bom dala spat ker je skoraj do pol 10 spal. Bo šel zvečer prej spat, tako kot včeraj in bo lepše spal, mami pa tudi . Lase si moram oprat. Za kaj drugega mi pa ni. Punce če katero zanima in mogoče kaj rabi imajo v sparu samo še danes popust na ves tekstil 40% . Meni je sestra šla kupit bodije za Jana in sem en komplet (3v enem) dobila skoraj zastonj
< Sporočilo je popravil botrca -- 27.11.2011 12:52:31 >
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 27.11.2011 15:21:59
|
|
|
|
Arwenko
|
Aja, ko si ravno omenla tekstil, je moj v petek v Intersportu kupil tamali bundico za 15 eur. Imajo ful otroških za 70% znižanih, pa res je lepa.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 27.11.2011 16:11:47
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca Matcar s kom si šla ven? Sama! pa nisi menda sama sedela...nisi se z nobeno dobla Ne,z nobeno,sama sem šla,pa nisem sedela,sem plesala! hecaš nas? ne,resno mislim,sama sem šla!
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 27.11.2011 16:34:50
|
|
|
|
Arwenko
|
Jaz pa priznam, da sama nebi šla, ne vem, še na kosilo nekam ven mi je bilo vedno glupo it sami, kaj šele zvečer. Kje pa si bila če smem vprašat? Že ne vem kak dolgo nisem bila v mb nikjer, se mi pa lušta po svoje. Kaj zdaj bomo naredile kak babji večer? V petek npr?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 27.11.2011 16:48:48
|
|
|
|
arabela*
|
čer se najdedli, načvekali... obisk odšel, zdaj pa relax...malo brskam po ikea katalogu.. arvenko, ti si bila pred kratkim tam..mi reči a imajo razstavljeno kaj ali ne?
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 27.11.2011 16:49:39
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Jaz pa priznam, da sama nebi šla, ne vem, še na kosilo nekam ven mi je bilo vedno glupo enako, še na kafe čez dan ne če ne druga bi si pire kupla in v avtu pila
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 27.11.2011 16:50:45
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya arvenko, ti si bila pred kratkim tam..mi reči a imajo razstavljeno kaj ali ne? Kaj pa iščeš? Ne razumem prav vprašanja, kaj če bi imeli razstavljeno
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 27.11.2011 16:57:35
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: Saraya arvenko, ti si bila pred kratkim tam..mi reči a imajo razstavljeno kaj ali ne? Kaj pa iščeš? Ne razumem prav vprašanja, kaj če bi imeli razstavljeno nasplošno..nisem še bila v ikei...če imajo modele pohištva razstavljeno, ali je treba po internetu pogledat in tam samo naložit in odpeljat?
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 27.11.2011 16:58:55
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Jaz pa priznam, da sama nebi šla, ne vem, še na kosilo nekam ven mi je bilo vedno glupo it sami, kaj šele zvečer. Kje pa si bila če smem vprašat? Že ne vem kak dolgo nisem bila v mb nikjer, se mi pa lušta po svoje. Kaj zdaj bomo naredile kak babji večer? V petek npr? Uha jaz tud ne bi šla sama ven, niti ne vem kaj bi si počela, pa po mojem bi non stop gledala, če me drugi gledajo. Še na kavo ne grem sama, pa sem zdaj ko lutam z malim okrog že večkrat študirala, da bi se poknila nekam na sončka pa spila kafe. Jaz sem za babji večer!!! Kam za vraga se pa hodi ven pa nimam pojma. Verjetno kaki Planet tuš
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 27.11.2011 17:00:37
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: Saraya arvenko, ti si bila pred kratkim tam..mi reči a imajo razstavljeno kaj ali ne? Kaj pa iščeš? Ne razumem prav vprašanja, kaj če bi imeli razstavljeno nasplošno..nisem še bila v ikei...če imajo modele pohištva razstavljeno, ali je treba po internetu pogledat in tam samo naložit in odpeljat? aja...sory ja, seveda imaš razstavljeno. Na razstavi si pa moraš napisat potem kje najdeš v skladišču kakšno stvar in potem jo tam vzameš. Je pa en del, ko je razstavljen, pa ga ne moreš sam vzet (npr. postelja je bila najina tak), tisto pa ti prodajalec napiše kodo na listek, s tistim plačaš in pol pri enem takšnem pultu dvigneš. Je pa vseeno fajn, če si vsaj približno nagledaš malo kako in kaj ja, pa pač na razstavi moraš pazit, ker določene stvari so v sklopih razstavljene, npr. billy omare, določene pa najdeš znotraj postavitev dnevnih sob.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 27.11.2011 17:05:20
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: Saraya arvenko, ti si bila pred kratkim tam..mi reči a imajo razstavljeno kaj ali ne? Kaj pa iščeš? Ne razumem prav vprašanja, kaj če bi imeli razstavljeno nasplošno..nisem še bila v ikei...če imajo modele pohištva razstavljeno, ali je treba po internetu pogledat in tam samo naložit in odpeljat? aja...sory ja, seveda imaš razstavljeno. Na razstavi si pa moraš napisat potem kje najdeš v skladišču kakšno stvar in potem jo tam vzameš. Je pa en del, ko je razstavljen, pa ga ne moreš sam vzet (npr. postelja je bila najina tak), tisto pa ti prodajalec napiše kodo na listek, s tistim plačaš in pol pri enem takšnem pultu dvigneš. Je pa vseeno fajn, če si vsaj približno nagledaš malo kako in kaj ja, pa pač na razstavi moraš pazit, ker določene stvari so v sklopih razstavljene, npr. billy omare, določene pa najdeš znotraj postavitev dnevnih sob. hvala za izčrpen odgovor
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 27.11.2011 17:05:56
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Verjetno kaki Planet tuš
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 27.11.2011 17:06:28
|
|
|
|
arabela*
|
issa....helllllllllllllo
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 27.11.2011 17:27:15
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Kaj zdaj bomo naredile kak babji večer? V petek npr? Jaaaaaaaaaa. Samo ne ta petek. Sem v nočni.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 27.11.2011 17:28:27
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Uha jaz tud ne bi šla sama ven, niti ne vem kaj bi si počela, pa po mojem bi non stop gledala, če me drugi gledajo. Še na kavo ne grem sama, pa sem zdaj ko lutam z malim okrog že večkrat študirala, da bi se poknila nekam na sončka pa spila kafe. Jaz sem za babji večer!!! Kam za vraga se pa hodi ven pa nimam pojma. Verjetno kaki Planet tuš Enako.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 27.11.2011 19:11:14
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Jaz pa priznam, da sama nebi šla, ne vem, še na kosilo nekam ven mi je bilo vedno glupo it sami, kaj šele zvečer. Kje pa si bila če smem vprašat? Že ne vem kak dolgo nisem bila v mb nikjer, se mi pa lušta po svoje. Kaj zdaj bomo naredile kak babji večer? V petek npr? Planet TUŠ. Jaz sem za.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.