|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 2012
25.11.2011 18:49:09   
Matkurja

IZVIRNO SPOROČILO: Trobentica_

IZVIRNO SPOROČILO: katra55
A imena imate že vse izbrana, midva se še nisva uspela dogovoriti. Jaz za fanta sploh nimam ideje.

user posted image Tudi midva še kar nimava izbranega imena za najinega korenjaka...se mi zdi ful težje za fantka, tako da kar odlašava s to temo...na vsake toliko se en spomni kakšno ime, pa ni obema všeč in potem spet zamre ta tema za nekaj časa....sicer nekaj časa je še, ampak PDP se hitro bližauser posted image

A ne da je težje izbrat ime za fanta. Za punčke idej "še pa još", za fantka pa nič. Sicer bi se pa verjetno za punčko skregala. Še dobro, da so napovedali fanta. Ime sva izbrala, čeprav nisva še 100% odločena za tega. Če bova do januarja našla še kaj boljšega, če ne bo pač to, kar sva izbrala.

(odgovor članu Trobentica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3376
25.11.2011 19:45:21   
Janchek81
Trobentica_ dobila sem flaške, 7 delni komplet Tomme Tippee, zdej pa mi samo naslov dej, da jaz to v ponedeljek pošljem po pošti user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3377
25.11.2011 19:50:00   
Janchek81
No punce, zahvaljujem se vam za super večer, za srečanje user posted image  

zdej vem za nekatere, da ste ble tm: coccinella, beti 1, ana.nunez, n€na, Martythezebra...za eno pa ne vem katera je bila user posted image  naj se pofočka user posted image  k ne morm razbrat iz foruma katera naj bi bila ... user posted image  sorrrrrrryyyyyy user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3378
25.11.2011 20:01:48   
Trobentica_
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81
Trobentica_ dobila sem flaške, 7 delni komplet Tomme Tippee, zdej pa mi samo naslov dej, da jaz to v ponedeljek pošljem po pošti user posted image

Wiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image Najlepša ti hvalaaaaaauser posted image user posted image user posted image . Evo naslov na ZS.

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 3379
25.11.2011 20:07:06   
Mistica

user posted image

PDP
nick, starost, število 
user posted image , število user posted image , naslednji pregledi, morfologija, kraj, user posted image ali user posted image ali user posted image , Porodnišnica

25.12.11.

Kasija, 33, 3user posted image , 2user posted image , ?, LJ, user posted image , Postojna

1. 1.
2. 1.
**Nelly**, 24, 1user posted image , 0user posted image , 25.11., MS (okolica), user posted image , MS
Glamur 11, 31, 1user posted image , 0user posted image , 2.12., ?, NM

3. 1.
Trinita, 31, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?
katjaaxx, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?
louisa, 30, 1user posted image , 0user posted image , 2.12., okolica Kranja, LJ

4. 1.

Mistica, 26, 1user posted image , 0user posted image , 29.11., ?, user posted image , Postojna
Tadea, 20, 1user posted image , 0user posted image , ?, Krško-Sevnica, Brežice
n€na, 31, 5user posted image , 1user posted image , 1.12., Izola, user posted image , Celje/ Izola
diana79, 32, ?user posted image , 0user posted image , ?, Krško, user posted image , Brežice

5. 1.
mopsy, 26, 1user posted image , 0user posted image ,  ?, ?, user posted image & user posted image
valentinčica30 , 33, 4user posted image , 3user posted image , ?, Bela Krajna, Novo mesto
Noseča babi, 40, 4user posted image , 3user posted image , ?, LJ

6.1.
kokosh,
25, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, user posted image , Lj
presrecna*, 28, 1user posted image , 0user posted image , ?, MB, user posted image , Maribor
soncnica28, 32, 1user posted image , 0user posted image , 7.12., Sodražica, Trbovlje
pinia30, 30, 1user posted image , 0user posted image , ?, Domžale, user posted image

7.1.
Srečica17, 43, 3user posted image , 1user posted image , ?, ?
katra55, ?, 4user posted image , 1user posted image , ?, ?
vijolica2, 25, 1user posted image , 0user posted image , ?, Brežice, Novo mesto
aishaa84, 27, ?user posted image , 0user posted image , ?, Savinjsko
dekletce, 29, ?user posted image , 0user posted image , ?,  MB, user posted image , MB
petrai, ?, 2user posted image , 1user posted image , 8.12., Bohinjuser posted image , Kranj

8.1.
9.1.

10.1.
trnuljčica, 34, 3user posted image , 1user posted image , 6.12., MB, user posted image

11.1.
binca4, 33, 1user posted image , 0user posted image , ?, LJ, user posted image
mamicaaa, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?, MB, user posted image
oranža, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?

12.1.
martythezebra, 27, 1user posted image , 0user posted image , 30.11., KR, user posted image , Kranj
tanika1, 27,2user posted image , 1user posted image , ?, NM
luši, 22, ,2user posted image , 1user posted image , ?, Kranj (okolica)
ursah, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?, Vrhinka, user posted image , Postojna

13.1. 
lily7a, 20, 1user posted image , 0user posted image , ?, SG

14.1.
TaraN, 22, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?

15.1.
mojccaa, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?, user posted image
coccinella, 32, 3user posted image , 1user posted image , 9.12., Domžale, user posted image , Lj
girly, 29, 2user posted image , 1user posted image , 20.12., ?, user posted image
mefisto, 31, 2user posted image , 1user posted image , ?, Mb, user posted image , Mb
ana.nunez25, 25, 2user posted image , 0user posted image , 28.11., Domžale, user posted image , Lj
tinkibinky, 25, 2user posted image , 1user posted image , ?, okolica Domžal

16.1.
luštek, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?
jernejav, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?
biba*12, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?, okolica Kopra, user posted image , Izola

17.1.
cukrček11, 27, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, user posted image , Maribor
sasy22, 29, 3user posted image , 2user posted image , ?, Lj (okolica)

18.1.

Kitty21, 21, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?, user posted image

19.1.
Janchek81, 29, 2user posted image , 0user posted image , 9.12., LJ, user posted image , Ljubljana

20.1.
spacebaby, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?, Tržič
ronja, 33, 5user posted image , 2user posted image , ?, LJ, user posted image
bozena.cvic, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?

21.1.
Enanova, 37, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
Klavdy4, 21, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?
Matkurja, 29, ?user posted image , 0user posted image , 12.12., okolica Postojne, user posted image , Postojna

22.1.
BLOOM 1, 37, 7user posted image , 6user posted image , ?, MS, user posted image
Kristyz, 32, 2 , 1 , 7.12., LJuser posted image , LJ
rosistar, 32, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?

23.1.
tecnobica, 32, 1user posted image , 0user posted image , ?, Vipavska dolina
winterchild2012, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?, okolica LJ
january, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?
Nananina, 28, 1user posted image , 0user posted image , ?Zapuže, user posted image

24.1.
tix, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, okolica Tržiča, Kranj
maleni, 32, ?user posted image , 0user posted image , ?., ?
miami10, 27, 1user posted image , 0user posted image , 25./28.11., LJ, user posted image , LJ

25.1.
piška goriška, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, okolica NG
sivk1, 30, 3user posted image , 1user posted image , ?, NM
Trobentica_, 32, 2user posted image , 0user posted image , 14.12., Divača, user posted image , Postojna

26.1.
beti 1, 34, 3user posted image , 2user posted image , ?, LJ

27.1.
tamaalaa, 21, 1user posted image , 0user posted image , ?, Kranj, user posted image

28.1.
moj malček, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?
Smejka11, 30, 2user posted image , 0user posted image , ?, MB, user posted image & user posted image ,
Ptuj ali Maribor

29.1.
lepa79, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?, Bela krajina
Gio, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?

30.1.

pathra, 24, 2user posted image , 0user posted image , 24.12., Koper, user posted image
urshek, 23, 1user posted image , 0user posted image , 14.12., Cerknica & Velenje, user posted image
*dina*, 31, 1user posted image , 0user posted image , 5.12., Bela krajina, user posted image

31.1.
tetkabaletka, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, LJ

x.1.
anonimna, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?

Maximami, 36, 4user posted image , 2user posted image , ?, ?
greti, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?

3.2.
Roberta69, 30, 3user posted image , 2user posted image , ?, LJ, user posted image

4.2.
arupnik3, ?, ?user posted image , 1user posted image , ?, ?

SKUPAJ NAS JE: 80user posted image user posted image user posted image

NOSEČKE Z DVOJČKI:
mopsy user posted image  user posted image
Smejka11 user posted image user posted image

PRIČAKOVANI user posted image ali user posted image :
user posted image = 17
user posted image = 19

Z nami so pot začele:

KORISTNE POVEZAVE:

Matične celice - javno shranjevanje

Matične celice - zasebno shranjevanje: - NEOCELICA, BIOBANKA

Masaža presredka

(odgovor članu Mistica)
Neposredna povezava do sporočila: 3380
25.11.2011 20:16:20   
miami10
Men je pa žal da sem zamudila srečanje user posted image
Sicer sem danes imela pregled...ubistvu 2...
za sladkorno-insulin moram prilagajat naprej, moram pa vključit sadje nazaj v zajtrk, čeprav mi noro dvigne sladkor, ampak moram na podlagi tega dodat insulin...hja pa bom a ne user posted image
ginek-mala pridno brca, uz imam sicer v ponedeljek ampak mi je s takim mini uz pogledala...je že na glavi...boleče kosti pašejo zraven...za krče buscopan...sicer pa bomo več vedeli v poenedeljek...težo in velikost...
glede imena-jst imam pa ravno za user posted image vsaj 3 imena...za user posted image pa sva prišla skupaj pri 1....še dobro user posted image
zmatrana od vsega...upam da bo jutri elektrika finito...čeprav dvomim ko vidim kok je še...

lp

(odgovor članu Mistica)
Neposredna povezava do sporočila: 3381
25.11.2011 20:21:04   
Janchek81

Wiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image Najlepša ti hvalaaaaaauser posted image user posted image user posted image . Evo naslov na ZS.

Ti že jutri pošljem user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3382
25.11.2011 20:45:04   
Trobentica_

user posted image user posted image user posted image pa enauser posted image ob priliki user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3383
25.11.2011 22:20:05   
Kasija

zdej vem za nekatere, da ste ble tm: coccinella, beti 1, ana.nunez, n€na, Martythezebra...za eno pa ne vem katera je bila user posted image  naj se pofočka user posted image  k ne morm razbrat iz foruma katera naj bi bila ... user posted image  sorrrrrrryyyyyy user posted image

kasija user posted image  pofočkana. lepo vas je bilo spoznat!

Neposredna povezava do sporočila: 3384
25.11.2011 22:44:35   
louisa
user posted image Hvala za dobrodoslico! A ima se katera tezave z nespecnostjo? Jaz sem do nedavnega celo noc spala brez problema,sedaj pa celo noc skoraj prebedim. Se dobro,da sem ze na dopustu,da lahlo vsaj cez dan pocivam,je pa tecno vseeno. na zadnjem pregledu v 32 tednu smo tehtali priblizno 1900 gramov,kar se mi zdi cisto ok. zdaj grem pa v posteljo,sprobat sreco,ceprav dvomim v spanje...ah juser posted image

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 3385
26.11.2011 6:20:51   
pinia30
:) nespečnost...in potem zganjam(o) take, da sem do zdaj že 2x nesla smeti, očistila mačji wcuser posted image , kopalnico in kuhinjo :). Zdaj pa že nekaj časa na netu zabijam čas user posted image .
Po eni strani me dajejo tisti mičkeni strahovi glede poroda, vprašanjca ''kakšna mama bom?'',...pa še tako neokretna in zadihana semuser posted image ...no, če so vse pred mano zdrzaleuser posted image , pa jaz ne bom?! user posted image

(odgovor članu louisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3386
26.11.2011 9:20:21   
Janchek81
IZVIRNO SPOROČILO: Kasija

kasija user posted image  pofočkana. lepo vas je bilo spoznat!

No super, ... zdej pa vem za vse user posted image

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 3387
26.11.2011 9:20:49   
Janchek81

user posted image user posted image user posted image pa enauser posted image ob priliki user posted image

Ja, ta ti ne bo ušla user posted image  Zdej nesem na pošto user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3388
26.11.2011 12:51:00   
petrai
trnuljčica za plesne podlage si poglej na arkademik.si boš najbol vidla, zanimivo sploh če radi migajo in plešejo.

< Sporočilo je popravil petrai -- 26.11.2011 12:52:22 >

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3389
26.11.2011 13:48:16   
Janchek81
n€na a si kej dobila u Leclercku?

(odgovor članu petrai)
Neposredna povezava do sporočila: 3390
26.11.2011 16:40:48   
beti 1
Se pridružujem. Tudi meni je bilo lepo vas spoznat in poklepetat. Upam, da nam res uspe se še dobiti, mogoče celo v večjem številu, ko bodo user posted image  že zunaj.

Imena: pri prvem sva šla v porodnišnico z dvema variantama za user posted image  in se tam soglasno odločila, sedaj ugotavljava da čisto prav, ker v res veliko stvareh ustreza pomenu imena. Pri drugem, ki naju je vseeno malo presenetil, ko je prišel 2 tedna prej sva se zmenla v avtu na poti do porodnišnice (sva se vozla uro in pol). Sedaj se pa že od poletja pogovarjamo, pa se nismo še nič dokončnega zmenili. Nama je bilo lažje izbirat imena za fantka, ker so nama že pred rojstvom 1. sestre in kolegice pobrale vsa imena za punčko, ki so bila obema res všeč. MM se nagiba k temu, da bi bila Neža ali Nežka. Sta naju kolega, ki imata fantka z istima imenoma kot naša vprašala, če bo Neža, saj je njihova punčka Neža, pa se je kar nekako privadil tej ideji do zdaj. Pa še tašča bo čisto vzhičena, ker je bilo njeni tašči tudi ime Nežka.

Neposredna povezava do sporočila: 3391
26.11.2011 18:05:47   
n€na
čer čveke user posted image

Z vami sem preživela en zelo lep popoldanuser posted image  Užitek je bilo klepetati z vami. Upam, da se še kdaj srečamo. se pa tudi jaz nisem spomnila, da bi nardile eno skupinsko fotko user posted image

n€na a si kej dobila u Leclercku?

ja sem dobila veliko stvari user posted image  me je skor kap ko sem prišla na blagajno. In tisto, kar sem res šla iskat nisem vzela..bomo morali izlet v Ljubljano ponoviti user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3392
26.11.2011 22:06:09   
Matkurja
Samo eno sporočilo. Ne vem, če sm že povedala, ker imam ementaler v glavi. V e-paketu oz na strani od Recinkota se ne da več naročit posteljine. Sicer pa itak pride 25% ceneje, če imate DM-ov bon. Jaz sem danes naročila 7 delni komplet posteljine za posteljico 120x60. No, ko vtipkaš geslo s kupončka od DM (ki je mimogrede povsod enako), ti napiše, da jim moraš po pošti poslati ta kuponček, da ne bi prišlo do zlorab.
No, jaz sem potem naročila samo en kompletek, ostalo sem se pa odločila, da bom šla v trgovino po blago in si sešila doma sama (oz. bom nafehtala mami, ki je bolj spretna pred šivalnim strojem). Upam, da najdem kje kako lepo blago z otroškim motivom.

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3393
27.11.2011 8:57:32   
mopsy
Oj, oj...
matr ste pridne s pisanjem..se prav pozna, da gre proti koncu in se vse samo še s tem ubadamo..:).
No, js vam sporočam, da vas zapuščam, ker mi bodo v roku 2 tednov naredili CR.
Lepo se mejte..!

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 3394
27.11.2011 9:15:22   
Matkurja
Mopsy, srečno.

Zakaj pa tako zgodaj?

(odgovor članu mopsy)
Neposredna povezava do sporočila: 3395
27.11.2011 10:33:07   
diana79
IZVIRNO SPOROČILO: mopsy

Oj, oj...
matr ste pridne s pisanjem..se prav pozna, da gre proti koncu in se vse samo še s tem ubadamo..:).
No, js vam sporočam, da vas zapuščam, ker mi bodo v roku 2 tednov naredili CR.
Lepo se mejte..!

se pridružujem-meni tudi bodo v roku 2-3 tedne naredili CR.

so dnevi,so leta in so pomladi,ko se imamo preprosto radi,so trenutki,ko je treba na novo začeti in so ljudje,ki jih je treba preprosto objeti!

(odgovor članu mopsy)
Neposredna povezava do sporočila: 3396
27.11.2011 11:19:44   
miami10
Ka je zdej to...vse nas boste zapustile...no ni nujno da jst zdržim user posted image
papirje za rešilca in porodnišnico sem že dobila...vrjetno ne edina...
sicer pa imam hiperaktivno dete...ne morm rečt da me boksa, ker je že na glavi in z ritko obrnejna proti trebuhu, ampak je pa telovadka...podnevi in ponoči...očitno uživa...al se pa protožuje user posted image

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3397
27.11.2011 13:15:04   
vijolica2
Zakaj pa bosta imeli CR??

Jaz nisem dobila še nobenih papirjev niti za rešilca, niti za porodnišnicouser posted image user posted image

(odgovor članu miami10)
Neposredna povezava do sporočila: 3398
27.11.2011 14:12:08   
Matkurja
Jaz tudi nisem še dobila papirjev za porod.

Miami, jaz bi raje vidla, da je bolj živo dete, ne pa tko mirno kot je moje.

(odgovor članu vijolica2)
Neposredna povezava do sporočila: 3399
27.11.2011 16:07:07   
diana79
IZVIRNO SPOROČILO: vijolica2

Zakaj pa bosta imeli CR??

Jaz nisem dobila še nobenih papirjev niti za rešilca, niti za porodnišnicouser posted image user posted image

jaz bom imela CR zaradi sladkorna bolezni tip 2!moj korenjak že zdaj velik 3150 kg pa 45 cm,pa sem šele v 35.tednu!bojijo da zaradi sladkorna ne bi bil prevelik!

so dnevi,so leta in so pomladi,ko se imamo preprosto radi,so trenutki,ko je treba na novo začeti in so ljudje,ki jih je treba preprosto objeti!

(odgovor članu vijolica2)
Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?