|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 2012
24.11.2011 15:40:12   
Trobentica_
Se opravičujem, ker so sami moji komentarjiuser posted image ma ste ble tako pridne z odgovori, da je bilo tako najlažje in še enkrat - se vam vsem zahvaljujem za odgovore!!!user posted image user posted image user posted image Ker mi je vse prvič, mi zelo pomagajo vaše izkušnje, znanje na določenih področjih in vsak nasvetuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: beti 1
......pa tudi po depilaciji, mi šele po 3 v 3 tednih zares drži kake 3-4 tedne. Zgleda majo moje kocine mal svoje ideje o tem, kako in kaj se raste. user posted image user posted image user posted image  

S tem se pa strinjam, če greš samo 1x še ne pomeni, da boš dolgo brez kocin potem. Je potrebno parkrat zapovrstjo iti, šele potem je efekt. Je pa res da v nosečnosti zaradi hormonov kocine ali rastejo ali pa ne. Pri meni je tako (na depilacijo+brazilsko sem redno začela hodit recimo par mesecev pred nosečnostjo) da mi na nogah zdaj v nosečnosti sploh nočejo zrasti nove dlake oz. je sem pa tja kakšna, pod pazduho in "brazil predel" pa mi rastejo kocine, kot bi jih zalivalauser posted image . Moja "depilatorka" pravi, da je to normalno zaradi hormonov in da bo to potem spet drugače - verjetnouser posted image Če mi na nogah ne bi rastle, bi bila kar zadovoljna, ampak drugje pa ma da se umirijouser posted image

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
24.11.2011 15:46:13   
Trobentica_
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81
IZVIRNO SPOROČILO: Trobentica_
Včerj so mel sam še 3 .. če želiš ti lahko jaz kupim in pošljem po pošti user posted image  al pa če ne stanuješ daleč grem lah en dan mal na izlet in ti prnesem user posted image
Pa pravijo, da prijaznost izumira, takšnega dobronamernega odgovora pa sploh ne bi pričakovalauser posted image user posted image user posted image .
Sem za, če niso slučajno še tistih 3eh vseh prodaliuser posted image in če se ti da. Lahko se zmeniva za po pošti, kajti sem iz Divače, razen če bi šla do tukaj na izletuser posted image mi imamo namreč sončekuser posted image no, le piha precejuser posted image

Bom šla jutr pogledat če imajo še kakšnega in če imajo ti ga vzamem in se potem zmeniva za po pošti, ti pošljem priporočeno, ti mi boš pa ko dobiš nakazala dinarčke, ok? user posted image  Eh prijaznost pa NIKAKOR ni še umrla, vsaj ne pri nam user posted image user posted image

Ok, zmenjenouser posted image Edino pravilno, da bi bilo le več takih ljudi. Pa ne mislim tukaj, ker tukaj na RR ste vse prijazne in je pisanje res le dobronamerno (ampak ponekod slišiš al pa prebereš kako se kregajo al pa obtožujejo ipd. po forumih)....
Najlepša ti hvalaaaaaauser posted image

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
24.11.2011 16:19:45   
katra55
Včeraj ste se pogovarjale o DM bonih - jaz sem jih danes prejela in ti boni ne vsebujejo samo ugodnosti za nakup v DM trgovinah, ampak tudi v trgovini GALEB

O škoda jaz sem pa ravno včeraj naročila posteljnino. Koliko časa pa je trajalo, da si prejela bone? Se bom probala zmenit, da počakajo z dobavo, da prej dobim bone.

(odgovor članu Mistica)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
24.11.2011 17:39:37   
Kasija
janchek81 ne se sekirat user posted image . jaz sem tretjič noseča, pa še vedno ne vem, kaj je razlika med kolenom, nogico, rokico pri brcanju. izjemoma ugotovim za kateri del telesa gre.

ronja hvala za idejo o kroglicah. jaz sem prvič imela inkontinenčne težave po porodu in je take stvari dobro vedet in še bolje, da te kdo spomni. je bilo tako hudo, da sploh nisem jedla in pila, ker je šlo vse skozi prve dva dni. potem sem nekaj jokcala in so poklicali fizioterapevtko za odrasle, ki mi je pokazala pravilne vaje. sicer sem izvajala keglove vaje pred porodom, je šlo za posledico rezanja presredka.
nasplošno se malo govori o poporodnih težavah. nekako sem vsaj jaz pričakovala, da bom naslednji dan kar vstala in odkorakala. nisem razmišljala najbrž user posted image  meni je zdaj zelo pomembno, da čimprej pridem nazaj v formo. v drugo sem bila mnogo hitreje fit, ker sem vedela kaj me čaka in sem se pripravljala.

soncnica28 sigurno je vse v redu! so dobro zavarovani dojenčki. jaz sem tudi enkrat padla - sem se po riti in zviti nogi-kolenu podrsala enih 5 stopnic do vznožja. pa ni bilo dojenčku nič.

trobentica meni ni bilo težko imet zaprtih oči pri iztisu. sem se nekako še lažje koncentrirala, izključila okolico, če me razumeš.
sterilizatorja nimam. smo prekuhavali v velikem loncu vrele vode. samo ni bilo veliko tega, ker sem dojila.
če težko dihaš ponoči in ne samo zvečer je možno, da ti otrok pritiska na pljuča - se še ni spustil. meni pomaga vzdignjeno vzglavje oziroma po domače pod svoj vzglavnik sem si dala še enega. tako je otrokovo težišče navzdol in ne na mojih pljučih.
kompletek iz porodnišnice je pa čisto nov, mehek, sveže opran in zlikan set za oblečt novorojenčka na poti iz porodnišnice user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: Mistica
Kasija - pospeševanje poroda - user posted image , čaj malinovih listov (bolj za mehčanje prorodnih poti), hoja, umivanje okenjuser posted image (malo za šalo), sedežne kopeli, ...

Pozdravček vsem

hvala! pa mogoče neumno vprašanje, ampak kaj točno je in kaj ni tale sedežna kopel? a je to lahko kopanje v banji ali je to sedenja na pari ali???

digitalni termometri user posted image  jih globoko sovražim. doma jih imamo od 3 do 5 in nobeden ne dela prav. pa še prav dragi so, če se prav spomnim. jih ne bom nikoli več kupila, nobenega (do prve vročine dojenčka najbrž).

pa zdaj bo najbrž veliko zgornjih odgovorov podvojenih, ko sem toliko časa brala. ampak se mi ne da iti brisat. lepo vas je brat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3329
24.11.2011 19:07:27   
Matkurja
IZVIRNO SPOROČILO: katra55

Včeraj ste se pogovarjale o DM bonih - jaz sem jih danes prejela in ti boni ne vsebujejo samo ugodnosti za nakup v DM trgovinah, ampak tudi v trgovini GALEB

O škoda jaz sem pa ravno včeraj naročila posteljnino. Koliko časa pa je trajalo, da si prejela bone? Se bom probala zmenit, da počakajo z dobavo, da prej dobim bone.

A veš, da jaz bone imam, ampak ko sem jih dobila nisem bila pozorna na to, zdaj pa nisem pogledala. še dobro, da nisem še naročala. Pa še to sem ugotovila, da na Recinkotu nimajo več te posteljnine in tudi v paketu jo ni.

< Sporočilo je popravil Matkurja -- 24.11.2011 19:08:44 >

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
24.11.2011 19:08:38   
Janchek81

Včerj so mel sam še 3 .. če želiš ti lahko jaz kupim in pošljem po pošti user posted image  al pa če ne stanuješ daleč grem lah en dan mal na izlet in ti prnesem user posted image
Pa pravijo, da prijaznost izumira, takšnega dobronamernega odgovora pa sploh ne bi pričakovalauser posted image user posted image user posted image .
Sem za, če niso slučajno še tistih 3eh vseh prodaliuser posted image in če se ti da. Lahko se zmeniva za po pošti, kajti sem iz Divače, razen če bi šla do tukaj na izletuser posted image mi imamo namreč sončekuser posted image no, le piha precejuser posted image

Bom šla jutr pogledat če imajo še kakšnega in če imajo ti ga vzamem in se potem zmeniva za po pošti, ti pošljem priporočeno, ti mi boš pa ko dobiš nakazala dinarčke, ok? user posted image  Eh prijaznost pa NIKAKOR ni še umrla, vsaj ne pri nam user posted image user posted image

Ok, zmenjenouser posted image Edino pravilno, da bi bilo le več takih ljudi. Pa ne mislim tukaj, ker tukaj na RR ste vse prijazne in je pisanje res le dobronamerno (ampak ponekod slišiš al pa prebereš kako se kregajo al pa obtožujejo ipd. po forumih)....
Najlepša ti hvalaaaaaauser posted image

Bom šla v Leclercka predn se dobimo z puncami v Koloseju in upam, da dobim ... ti bom pa javla potem v soboto na ZS user posted image

(odgovor članu Trobentica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
24.11.2011 19:09:50   
Janchek81
IZVIRNO SPOROČILO: Kasija

janchek81 ne se sekirat user posted image . jaz sem tretjič noseča, pa še vedno ne vem, kaj je razlika med kolenom, nogico, rokico pri brcanju. izjemoma ugotovim za kateri del telesa gre.

Sej se ne sekiram user posted image  men je samo pomembno, da je z otročkom vse ok pa mi je vseen kje ma nogice, glavico, bušija, samo da ma vse tko kot treba in da se tudi rodi tako kot treba .... pol pa naj bo živahen in razigran ... itd, samo da bo zdrav user posted image user posted image

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 3332
24.11.2011 19:23:49   
martythezebra
Eno vprašanje...kupla bi varuško oz. babyphone pa ne vem kakšno je kej treba. A mislite, da je ta dobra?
http://www.petrol.si/katalog-ugodnosti/izdelek/digitalna-varuska-fisher-price.
Ker v babycentrih so ene kr dost drage. Pol je najbol da rabljeno vzamem.

Neposredna povezava do sporočila: 3333
24.11.2011 19:40:11   
Mistica
Mene danes ne bo na predavanje o EA, ena manj kar se tiče gužve heheuser posted image Če bom pa slučajno naknadno zaintersirana, je pa tako ali tako menda vsak petek predavanje.
Že vnaprej hvala za linke o nalepkah user posted image user posted image user posted image in hvalaaaa za seznamček o kompletku in ostalih pripomočkihuser posted image

Trobentica_ - Nisi nič zamudila danes! Jaz sem prišla domov razočarana! Čeprav je bilo manj ljudi, seveda ni bilo prostih mest spredaj in sem sedela zadaj, nič se ni slišalo. Tako da nisem izvedela čisto nič novega. Najbrž je boljše it na individualno posvetovanje.

katra55 - moram reči, da sem čakala vsaj 2, če ne celo 3 tedne, da so mi jih poslali. Če želiš, ti bon za GALEB-a z veseljem že jutri oz. preko vikenda pošljem po pošti - pošlji mi naslov na ZS in v ponedeljek, torek ga imaš že pri sebi.

hvala! pa mogoče neumno vprašanje, ampak kaj točno je in kaj ni tale sedežna kopel? a je to lahko kopanje v banji ali je to sedenja na pari ali???

Kasija - pod seznamčkom je povezava o masaži presredka, tam je opisana tudi sedežna kopel, ki pa naj bi jo izvajale šele od 38.tedna dalje in predvsem prvorodke. Upam, da sem ti pomagala.

Lepo se imejte

Neposredna povezava do sporočila: 3334
24.11.2011 19:56:58   
Trobentica_
trobentica meni ni bilo težko imet zaprtih oči pri iztisu. sem se nekako še lažje koncentrirala, izključila okolico, če me razumeš.
sterilizatorja nimam. smo prekuhavali v velikem loncu vrele vode. samo ni bilo veliko tega, ker sem dojila.
če težko dihaš ponoči in ne samo zvečer je možno, da ti otrok pritiska na pljuča - se še ni spustil. meni pomaga vzdignjeno vzglavje oziroma po domače pod svoj vzglavnik sem si dala še enega. tako je otrokovo težišče navzdol in ne na mojih pljučih.
kompletek iz porodnišnice je pa čisto nov, mehek, sveže opran in zlikan set za oblečt novorojenčka na poti iz porodnišnice user posted image

Očitno bom morala mojemu še posebej povedati, naj me vmes opozarja na zaprte očiuser posted image Mogoče bo pa tudi pri meni to funkcioniralo - zapreš oči in izklopiš vse user posted image
Ja, saj sterilizator pravzaprav že na teh seznamih "kaj potrebujem za novorojenčka" ni omenjen, ampak vseeno....nimam pojma, niti se nisem še poglobila kakšni obstajajo in kateri so iz strani mamic najbolj uporabljani....potem najbolje da počakam koliko ga bom dejansko rabilauser posted image
Vzglavje si pa danes sigurno zvišam, pa da vidimo.
Hvala za razlago kompletka za iz porodnišniceuser posted image

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 3335
24.11.2011 20:00:50   
Trobentica_
Bom šla v Leclercka predn se dobimo z puncami v Koloseju in upam, da dobim ... ti bom pa javla potem v soboto na ZS user posted image

Ok, najlepša ti hvala user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3336
24.11.2011 20:02:05   
Trobentica_
Sej se ne sekiram user posted image  men je samo pomembno, da je z otročkom vse ok pa mi je vseen kje ma nogice, glavico, bušija, samo da ma vse tko kot treba in da se tudi rodi tako kot treba .... pol pa naj bo živahen in razigran ... itd, samo da bo zdrav user posted image user posted image

user posted image Se podpišem user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3337
24.11.2011 20:04:24   
Trobentica_
IZVIRNO SPOROČILO: martythezebra
Eno vprašanje...kupla bi varuško oz. babyphone pa ne vem kakšno je kej treba. A mislite, da je ta dobra?
http://www.petrol.si/katalog-ugodnosti/izdelek/digitalna-varuska-fisher-price.
Ker v babycentrih so ene kr dost drage. Pol je najbol da rabljeno vzamem.

Tole je pa tudi meni padlo v uč, ko sem dobila katalog v roke in me zanima kaj mislite ?user posted image

(odgovor članu martythezebra)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
24.11.2011 20:09:24   
Trobentica_
IZVIRNO SPOROČILO: Mistica
Mene danes ne bo na predavanje o EA, ena manj kar se tiče gužve hehe Če bom pa slučajno naknadno zaintersirana, je pa tako ali tako menda vsak petek predavanje.
Že vnaprej hvala za linke o nalepkah in hvalaaaa za seznamček o kompletku in ostalih pripomočkih

Trobentica_ - Nisi nič zamudila danes! Jaz sem prišla domov razočarana! Čeprav je bilo manj ljudi, seveda ni bilo prostih mest spredaj in sem sedela zadaj, nič se ni slišalo. Tako da nisem izvedela čisto nič novega. Najbrž je boljše it na individualno posvetovanje.

Ajoj, ja upam da ste v torek napisale v tisti anketi, ki jo je dala babica in kot je že sama rekla, da je prevelika skupina, da bodo kaj ukrenili glede tega in zrihtali večjo učilnico...jaz ankete nisem spisala, jo je pa moj in je to omeniluser posted image

< Sporočilo je popravil Trobentica_ -- 24.11.2011 20:12:17 >

Neposredna povezava do sporočila: 3339
24.11.2011 20:18:15   
katra55
katra55 - moram reči, da sem čakala vsaj 2, če ne celo 3 tedne, da so mi jih poslali. Če želiš, ti bon za GALEB-a z veseljem že jutri oz. preko vikenda pošljem po pošti - pošlji mi naslov na ZS in v ponedeljek, torek ga imaš že pri sebi.

Mistica sem ti poslal ZS, še enkrat hvala za prijaznost.

Neposredna povezava do sporočila: 3340
24.11.2011 20:22:45   
Matkurja
Mistica, jaz tudi nisem šla danes na šolo za starše, ker me epiduralna ne zanima.

Trobentica, jaz sem točno to napisala, da je skupina prevelika.

Sterilizatorja jaz ne bom kupila. Bomo kar vodo prevreli.

Tale elektronska varuška men tko "poceni" deluje.

Na kuponu za galebovo posteljnino je pa po moje pri vseh enaka koda. Vsaj meni se zdi taka. Tako da po moje bi jo kar vse lahko vtipkale. Al mislite, da imajo pri galebu podatke, katera je poslala na DM za te kupončke?

Neposredna povezava do sporočila: 3341
24.11.2011 20:53:06   
Trobentica_
IZVIRNO SPOROČILO: Matkurja
Trobentica, jaz sem točno to napisala, da je skupina prevelika.
Sterilizatorja jaz ne bom kupila. Bomo kar vodo prevreli.
Tale elektronska varuška men tko "poceni" deluje.

No super, potem sva že dve napisali to user posted image
Ok, mislim da ga tudi jaz zaenkrat ne bom, razen če me katera prepriča v nasprotnouser posted image
Deluje res mogoče tako-tako, ampak redna cena je pa kar blizu nekaterim ostalim na netuuser posted image

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 3342
24.11.2011 20:57:32   
trnuljčica
Varuška pri prvem sem kupila Angelcare, ki ima še tiste podlage za zaznavanje dihanja. Saj vem, določenim se bo zgelo user posted image pretiravanje, ampak jaz sem bila mirna ob trem... Čeprav bi kakšna lahko pripomnila, da za tiste tri urce spanja, bi lahko dobro spala tudi brez tega...user posted image user posted image user posted image No, mal heca, ... vendar bi danes ponovno investirala v to, če bi imela prvega... MM tega sicer ni mogel razumeti, ampak po drugi strani je moški, očka, ki itak nikoli ni slišal ne joka, kaj šele dihanja, kašljanja. Kako bi lahko razumel, da me je vedenje, da bo tisto začelo blazno piskati, če neha dihati, pomirilo... Priznam, da sem tisto komajjjj z grozno muko odstranila šele okoli 1,5-2 leta.user posted image

Nekaj bi še morala komentirat, pa mi je ušlo iz glave...user posted image

Aha, sterilizator, sem pri prvem imel (sposojen). Tisti za v mikrovalovko, ko si dal vodo notri... Sam sem ga samo enkrat sprobala. Sploh ga nisem uporabljala... Pa smo morali na AM pri 5 mes, ko sem morala nehati dojiti zaradi zdravil...

Flaške sem imela NUK tiste proti kopičenju zraka... Je imel po njih najmanj črevesnih težav.

Dude sem imela vseh znamk(6 al 7)- vse zavrnil in sedaj ne vem katere so dobre...user posted image Tko da razmišljam, da je najboljše, da kupim eno od istega proizvajalca kot flaško, že da bo ista oblika kot cucelj... Al je to vseeno? Povejte tiste, ki ste imele flaške zaradi AM in dude...(ker mi bomo slej al prej na flaški- tko pač bo). Čeprav razmišljam, da če je prvi ni imel, kaj bi jo sploh dajala drugemu...user posted image

Aja ta teden (od 21 do 26.11) je akcija vseh flašk in dud v Mullerju (-20% na blagajni). Moram jutri tja.

Črpalka sem jo imela. In sem kljub temu fasala mastitis na začetku...Samo brez nje bi ga pa še prej al pa večkrat...ker 2 tedna ni vlekel... Sem jo vrnila in sedaj ne vem al naj jo kupim, za tisti mogoče 1 mogoče 3 mesece dojenja...?Eh, včasih se mi prav zdi kaj za vraga sem se tako matrala z dojenjem, če sem vedela, da bo to max par mesecevuser posted image A se jih da kje izposodit recimo električne...

(odgovor članu martythezebra)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
24.11.2011 21:25:22   
beti 1
Trnuljčica: sem ravno zadnjič gledala eno stran, kjer izposojajo električne črpalke. Mislim, da sem kliknila oglas, ki se občasno pojavi za izposojo tehtnic za otroke in ima isto podjetje tudi to, samo ne vem, ali je oglas na RR, al na FB.
Evo, sem našla link v zgodovini: http://www.baby-nega.si/87501/index.html?*session*id*key*=*session*id*val*
Tako da ti ni treba kupovati ali iskati.

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3344
24.11.2011 22:17:23   
trnuljčica
O Beti hvala! Upam, da se kdaj vidimo. Ti plačam user posted image .
Ker mi je bila res blazna razlika med električno črpalko v bolnici in tisto mojo ročno od Aventa.
Res se mi pa zdi škoda kupiti za tako kratek čas...

Ps: vidim, da sva enako stari, si iz LJ... iste stvari nama delajo trn v peti...mogoče se poznave- kdo ve.

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
25.11.2011 6:28:43   
Mistica
Dobro jutro user posted image !
A je še katera bolj zgodna kot jaz?user posted image Že od 4h zjutraj gledam kot sova, ne morem spat user posted image

Trobentica & Matkurja - jaz sem pa pozabila napisat glede velikih skupinuser posted image , saj ni bilo tako nabasano včeraj, a ker je tiz "predavatelj" tako potiho govoril, je blo vse skupi še slabše.

IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica
Varuška pri prvem sem kupila Angelcare, ki ima še tiste podlage za zaznavanje dihanja. Saj vem, določenim se bo zgelo user posted image pretiravanje, ampak jaz sem bila mirna ob trem... Čeprav bi kakšna lahko pripomnila, da za tiste tri urce spanja, bi lahko dobro spala tudi brez tega...user posted image user posted image user posted image No, mal heca, ... vendar bi danes ponovno investirala v to, če bi imela prvega... MM tega sicer ni mogel razumeti, ampak po drugi strani je moški, očka, ki itak nikoli ni slišal ne joka, kaj šele dihanja, kašljanja. Kako bi lahko razumel, da me je vedenje, da bo tisto začelo blazno piskati, če neha dihati, pomirilo... Priznam, da sem tisto komajjjj z grozno muko odstranila šele okoli 1,5-2 leta.user posted image

Glede varuške - tudi mi2 sva se odločila za Angelcare s senzorji dihanja in sploh ne gledava drugega. Razmišljam isto kot trnjulčica, marsikdo bo rekel, da kaj pretiravamo in itak, da so full drage (nove, a dobiš tudi rabljene za skoraj pol cene, saj so itak zelo malo rabljene) in tudi moj user posted image ni bil za, ampak imam tudi nekatere osebne razloge za to odločitev. Tako da mislim, da se mora vsak odločit po svoji presoji. Mislim, da je mnenj in izkušenj okrog tega toliko kot ljudi. Sicer pa se vam splača počakati z nakupom, ker če otrok ni donošen, potem ima Angelcare že v P. in svetujejo, da si jo nabavite tudi za doma - da ne bi potem imeli dveh (vsaj tako sem brala, izkušenj nimam).
Trnjulčica- kateri model pa si imela? (če se spomniš)

Sterilizator - ni nujen in ga nimam namena kupovat (razen če bi se kasneje pokazalo kot nepogrešliva zadeva- lahko kupimo tudi naknadno)

Črpalka - prijateljica mi je posodila zelo malo rabljeno ročno od Aventa, če jo bom full potrebovala, potem si jo bom kupila novo po porodu, sedaj zagotovo ne bi še šla v ta nakup (jo lahko tudi user posted image kupi kasneje, če bi bilo potrebno)

Pozdravček

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3346
25.11.2011 6:30:45   
Mistica

Mistica sem ti poslal ZS, še enkrat hvala za prijaznost.

Sem ti odgovorila- danes pošljem po pošti, ti pa javljam tudi kodo, tako da mogoče lahko rešiš že samo s tem.

Mi je v veselje, da lahko pomagamuser posted image

Lp

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 3347
25.11.2011 6:31:46   
Mistica

user posted image

PDP
nick, starost, število 
user posted image , število user posted image , naslednji pregledi, morfologija, kraj, user posted image ali user posted image ali user posted image , Porodnišnica

25.12.11.

Kasija, 33, 3user posted image , 2user posted image , ?, LJ, user posted image , Postojna

1. 1.
2. 1.
**Nelly**, 24, 1user posted image , 0user posted image , 25.11., MS (okolica), user posted image , MS
Glamur 11, 31, 1user posted image , 0user posted image , 2.12., ?, NM

3. 1.
Trinita, 31, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?
katjaaxx, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?

4. 1.

Mistica, 26, 1user posted image , 0user posted image , 29.11., ?, user posted image , Postojna
Tadea, 20, 1user posted image , 0user posted image , ?, Krško-Sevnica, Brežice
n€na, 31, 5user posted image , 1user posted image , 1.12., Izola, user posted image , Celje/ Izola
diana79, 32, ?user posted image , 0user posted image , ?, Krško, user posted image , Brežice

5. 1.
mopsy, 26, 1user posted image , 0user posted image ,  ?, ?, user posted image & user posted image
valentinčica30 , 33, 4user posted image , 3user posted image , ?, Bela Krajna, Novo mesto
Noseča babi, 40, 4user posted image , 3user posted image , ?, LJ

6.1.
kokosh,
25, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, user posted image , Lj
presrecna*, 28, 1user posted image , 0user posted image , ?, MB, user posted image , Maribor
soncnica28, 32, 1user posted image , 0user posted image , 7.12., Sodražica, Trbovlje
pinia30, 30, 1user posted image , 0user posted image , ?, Domžale, user posted image

7.1.
Srečica17, 43, 3user posted image , 1user posted image , ?, ?
katra55, ?, 4user posted image , 1user posted image , ?, ?
vijolica2, 25, 1user posted image , 0user posted image , ?, Brežice, Novo mesto
aishaa84, 27, ?user posted image , 0user posted image , ?, Savinjsko
dekletce, 29, ?user posted image , 0user posted image , ?,  MB, user posted image , MB
petrai, ?, 2user posted image , 1user posted image , 8.12., Bohinjuser posted image , Kranj

8.1.
9.1.

10.1.
trnuljčica, 34, 3user posted image , 1user posted image , 6.12., MB, user posted image

11.1.
binca4, 33, 1user posted image , 0user posted image , ?, LJ, user posted image
mamicaaa, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?, MB, user posted image
oranža, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?

12.1.
martythezebra, 27, 1user posted image , 0user posted image , 30.11., KR, user posted image , Kranj
tanika1, 27,2user posted image , 1user posted image , ?, NM
luši, 22, ,2user posted image , 1user posted image , ?, Kranj (okolica)

13.1. 
lily7a, 20, 1user posted image , 0user posted image , ?, SG

14.1.
TaraN, 22, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?

15.1.
mojccaa, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?, user posted image
coccinella, 32, 3user posted image , 1user posted image , 24.11., Domžale, user posted image , Lj
girly, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, user posted image
mefisto, 31, 2user posted image , 1user posted image , ?, Mb, user posted image , Mb
ana.nunez25, 25, 2user posted image , 0user posted image , 28.11., Domžale, user posted image , Lj
tinkibinky, 25, 2user posted image , 1user posted image , ?, okolica Domžal

16.1.
luštek, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?
jernejav, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?
ursah, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?, Vrhinka
biba*12, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?, okolica Kopra, user posted image , Izola

17.1.
cukrček11, 27, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, user posted image , Maribor
sasy22, 29, 3user posted image , 2user posted image , ?, Lj (okolica)

18.1.

Kitty21, 21, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?, user posted image

19.1.
Janchek81, 29, 2user posted image , 0user posted image , 9.12., LJ, user posted image , Ljubljana

20.1.
spacebaby, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?, Tržič
ronja, 33, 5user posted image , 2user posted image , ?, LJ, user posted image
bozena.cvic, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?

21.1.
Enanova, 37, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
Klavdy4, 21, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?
Matkurja, 29, ?user posted image , 0user posted image , 12.12., okolica Postojne, user posted image , Postojna

22.1.
BLOOM 1, 37, 7user posted image , 6user posted image , ?, MS, user posted image
Kristyz, 32, 2 , 1 , 7.12., LJuser posted image , LJ
rosistar, 32, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?

23.1.
tecnobica, 32, 1user posted image , 0user posted image , ?, Vipavska dolina
winterchild2012, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?, okolica LJ
january, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?
Nananina, 28, 1user posted image , 0user posted image , ?Zapuže, user posted image

24.1.
tix, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, okolica Tržiča, Kranj
maleni, 32, ?user posted image , 0user posted image , ?., ?
miami10, 27, 1user posted image , 0user posted image , 25./28.11., LJ, user posted image , LJ

25.1.
piška goriška, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, okolica NG
sivk1, 30, 3user posted image , 1user posted image , ?, NM
Trobentica_, 32, 2user posted image , 0user posted image , 14.12., Divača, user posted image , Postojna

26.1.
beti 1, 34, 3user posted image , 2user posted image , ?, LJ

27.1.
tamaalaa, 21, 1user posted image , 0user posted image , ?, Kranj, user posted image

28.1.
moj malček, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?
Smejka11, 30, 2user posted image , 0user posted image , ?, MB, user posted image & user posted image ,
Ptuj ali Maribor

29.1.
lepa79, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?, Bela krajina
Gio, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?

30.1.

pathra, 24, 2user posted image , 0user posted image , 24.12., Koper, user posted image
urshek, 23, 1user posted image , 0user posted image , 14.12., Cerknica & Velenje, user posted image
*dina*, 31, 1user posted image , 0user posted image , 5.12., Bela krajina, user posted image

31.1.
tetkabaletka, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, LJ

x.1.
anonimna, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?

Maximami, 36, 4user posted image , 2user posted image , ?, ?
greti, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?

3.2.
Roberta69, 30, 3user posted image , 2user posted image , ?, LJ, user posted image

4.2.
arupnik3, ?, ?user posted image , 1user posted image , ?, ?

SKUPAJ NAS JE: 79user posted image user posted image user posted image

NOSEČKE Z DVOJČKI:
mopsy user posted image  user posted image
Smejka11 user posted image user posted image

PRIČAKOVANI user posted image ali user posted image :
user posted image = 16
user posted image = 19

Z nami so pot začele:

KORISTNE POVEZAVE:

Matične celice - javno shranjevanje

Matične celice - zasebno shranjevanje: - NEOCELICA, BIOBANKA

Masaža presredka

(odgovor članu Mistica)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
25.11.2011 7:45:06   
coccinella
dobro jutro!

Saj sploh nevem kaj naj komentiram ali napišem....sem si morala kar dosti časa vzeti da sem samo prebrala, kaj ste napisale iz včeraj na danes...uffffff

No mi smo bili včeraj na pregledu, naslednjega imam 9.12.

sladkorna je nimam, po testu sem imela reziltat 4,4 (na tešče), 8.9 (po 1 uri) in 5,2 (po 2-h urah)

Naredila mi je pa tudi vaginalni pregled in ugotovila, da je maternični vrat še dobro zaprt user posted image , je pa zraven komentirala, da ta otrok bo pa res velik. Potem mi je pa še naredila UZ. vse je vredu, razen to, da vse mere otroka presegajo tedne. Sem v 32t in 4 dni in otročiček je že 2800g težek in tudi mere otroka kažejo kot da bi se moral roditi 1 mesec prej (oziroma mere ki jih je naredila ustrezajo 36 tednu user posted image )...hmmmmmmm me prav zanima kaj bo user posted image .

sterilizator jaz ga ne bom kupovala, ga tudi prei prvi nisem imela, sem pač prekuhala z vodo.

pripomočki sem si rekla, da imam še cel december časa, itak grem pa naslednji petek že na dopust in potem nadaljujem s porodniško, tako da bom vse te stvari urejala takrat. Samo sedaj ko pa sem zvedela za težo otroka, pa upam, da me vse skupaj ne prehiti user posted image

anglacare (senzor za dihanje) jaz sem ga tudi kupila že pri prvi in moram povedati, da je super zadeva in sem res kar bolj mirno spala.

srečanje se vidimo danes, naša bo definitivno tudi prišla zraven user posted image

(odgovor članu Mistica)
Neposredna povezava do sporočila: 3349
25.11.2011 7:52:02   
miami10
Priznam da nisem prebrala natančno vsem 5 strani, ki ste jih napisale od včeraj do danes...če ne spremljam redno sem čist uzadi user posted image ...ampak preprosto nisem prišla do compa in tudi danes je to to kar se tukaj user posted image
ANGELCARE-tudi jaz se nabavila angelcare s blazino za dihanje in sicer sem dala na mimovrste 150€ zraven pa dobila še koš za plenice in 3kaste gratis-kar se mi je potem zdela kr oky cena...tudi zame zaspanko je spanec neprecenljiv in ker poznam osebo, ki ji je deklica zaspala v zibki in se nikoli več zbudila, si ne bi oprostila, da nisem kupila blazine...jo ima pa trenutno na posoji prijateljica in je rekla da nima nobenih lažnih alarmov, razen ko otroka vzame ven in odide-pozabi ugasnit potem je pa cirkus user posted image
uživite dan...mene čakata 2 preglede potem pa še vrtanje, štemanje ipd. :)

(odgovor članu coccinella)
Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?