Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Matkurja IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 No...zdej mi že spet tm pr crevesju utripa sam res pomoje ni tko nizko glavca, .... vsaj zdj se mi zdi da se ne bi kr tko obrnu otrok .. ok pustmo, upam samo, da karkol je, da ni nč narobe .. Zdej pa eno vprasanje k sva se dons pogovarjale z kolegico na kavi .... kaj mislite o brazilski depilaciji pred porodom? Na primer, naslednji mesec, ker sama se ne morm več briti spodaj in mi je mal grozn, da bi prsla tja vsa neurejena ( ker bi se mogla vsaj 1x na 3 dni brit, da bi bla lepo urejena, da ne bi pikala in tko naprej ), kaj mislite? Hm, jaz na brazilski še nisem bila, imam pa prepričanje, da bom enkrat zbrala pogum. Zdaj v nosečnosti, sploh v zadnjih tednih pa ne bi tega prakticirala, razen če si tega že navajena od prej in bi bilo to pač nekaj rutinskega. Pa kaj pol, če greš neurejena na porod? A misliš, da vse pridejo spedenane? Jaz sem recimo zadnjič imela vaginalni pregled, pa nisem niti pomislila, da bo, ker ga do zdaj pač nisem imela, razen prvič. In ker bi bila vsa pikasta, če bi me moj zvečer obril, zjutraj se pa sama tudi ne morem, sem pač bila "natur". Sicer pa po moje boš imela na dan poroda čas, da te tvoj popedena tam spodaj. Moj ne pride v poštev, me je enkrat hotu pa sva se skor da ne spičla, znoru je on in jaz obenem, tko da ... tuki on odpade, al se jst trudim in neki probavam spodaj urediti tko da se gledam v ogledalo al pa brazilska...je pa res, da sm šla samo 1x in še to 2 leti nazaj in sm trpela ko ne vem kaj Drgač pa ... jah jst sm ženska k se nekak na take stvari ful oziram, čeprou vem da ne pride vsaka spedenana ampak jaz že ne smem bit ena izmed njih tko, da ... pol pomoje bols, da se začnem v januarju na vsake 3 dni brit al pa depilirat, ker ne bom vedla kdaj pride THE DAY
|