|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo decembra 2011
18.11.2011 16:33:44   
GregUr
o punce ste me nasmejale user posted image
no najprej h tem: kratka jst jem Elevit, in od začetka sem jih lomila na pol. Za vsako polovičko sem rabla par minut koncentriranja, nabiranja sline, ter ugotavljanja kako hudiča bom (POLOVIČKO!!) spravla dol. no, končal se je s siljenjem na bruhanje, solznimi očmi, boh ne dej pa da se mi je kaka ostra stranica prelomljenega tableta kam zataknla al pa po grlu podrgnla. CRKNEŠ. no, glede na to da sem ena izmed oseb k si še lekadol da na pol (hihihi) si res nisem predstavljala da bom tako konjsko tableto kot je elevit požrla brez problemov. Recept je pa tak: na jezik si ga nastaviš (h sreči tista gladka filmska obloga nima nobenega okusa), ter začneš na veliko piti. glavo pa pač nagneš, kot da bi imela v kozarcu še čisto malo. zdrsi, in v trenutku ga več ni user posted image user posted image
no, zdej pa še h opravilom: sama sem na istem, ampak je pa tut res, da sem jst brezposelna, moj pa hodi v službo. tako mi je logično da ga ne bom pričakala s kuhanco v roki in mu bentila zakaj ni odnesu smeti. ko bova mela otroka in še jst službo, bo to definitivno drugače. je pa res, da vse stvari za sabo pospravi, nikoli ne najdem krožnika na mizi ampak v pomivalcu, kruh v posodi, salamo v hladilniku (ali pač karkoli že uporabi). Cunje so vedno v košu za umazano perilo, nogavic ne iščem po celmu stanovanju, tko da to sem ga lepo naučila user posted image user posted image user posted image
mogoče bi res poskusla s tem da skupi opravta s kakšnim delom, tko bo vsaj vedel da obešanje čeprav zgleda čisto preprosto, ni neki z levo roko (ok, če si navajen, potem že user posted image ). enkrat sem mojmu rekla da naj obesi. OJEJ. sušilo bi se 14 dni na soncu in vetru. vse zgubano, prepognjeno, nič strkano, vse napočez ... user posted image pa si mislim, no, ti pa vrti pa šraufi user posted image

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 201
18.11.2011 18:36:45   
mladika
IZVIRNO SPOROČILO: Katte

IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun

IZVIRNO SPOROČILO: Katte

...Mene pa tako BOLI, da mi je kar slabo...

Boščicauser posted image upam da se ti kmalu uredi tole in da kmalu mine. Pa je to značilo, da so boleče user posted image po takšnih operacijah?

Sem našla en članek, ki to opisuje.
Torej očitno je prva boleča menstruacija po operaciji normalna in ne pomeni, da bo tudi naprej tako.

http://www.centerforendo.com/articles/endocomingback.htm

" First Menses
Your first menstrual period after LAPEX can be extremely heavy and painful. Many women report clots and cramps worse than before surgery. This can be very frightening.
Here's what happens: There is a natural congestion of blood into areas where endometriosis was excised. This may affect the ability of the uterine muscle to contract normally. This, in turn, can result in heavy flow, clots, and cramps.
Another possibility is that the anesthetic drugs used to relax the body during surgery have long-lasting effects on the uterine muscle, with the same outcome.
Physical inactivity during the post-operative period may be a third factor leading to a change in uterine muscle responsiveness.
I am not aware of any way to prevent this, and I treat it with cautious observation and the knowledge that this has not proven to be a long term or recurring problem. Generally, only the first one or two menstrual cycles are affected."

Moje M po operaciji niso nič manj boleče kot prej,še zmeram sem 1. dan na Nalgesinu!!!!!!

Mi še zmeram upamo!!!:)

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 202
18.11.2011 21:19:55   
Katte
user posted image
Jaz ponavadi vzamem dva Nalgesina in je mir. Saj sta tudi danes pomagala, sem trenutno v redu. Ali pa je samo nehalo, je bilo prehudo, da bi to pomagalo.

< Sporočilo je popravil Katte -- 18.11.2011 21:20:40 >

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 203
19.11.2011 13:55:56   
LittleSun
Dober dan še tukajuser posted image

user posted image user posted image vsem, ki imate boleče user posted image . Mene sicer boli vedno, ampak vzdržno, le tu in tam kašna M je tako grozna, da mi je slabo od bolečine. Takrat si dam nekaj toplega na trebušček in se nabašem s tabletami, pa se vležem in čakam da mine. Če me tako prime v službi mi je pa groza, ker sem bleda od bolečine in ne morem nič. K sreči to ni tako pogosto.

Včeraj sva imela z lubijem super večer, danes sva pa dopoldne sama in sem mislila kako lepo bo, pa ga je klical en sosed, če bi mu lahko prišel nekaj pomagat, pa je tam že 3 ure in počasi morava po pikeca. Tako da bova zvečer nadoknadila. Tokrat grem v akcijo na polno. user posted image user posted image Se je že sprijaznil da bo do srede doma, je rekel, da je pa zdaj čas da se res potrudiva in narediva user posted image . kmalu bo eno leto in res nebi rada šla v vse te postopke user posted image sploh zato, ker je tamali ratal v prvo. No tokrat sem optimističnauser posted image
sem pa včeraj naredila O test in je bila rahla črtica, danes pa spet in je sploh ni bilouser posted image bom zvečer ponovila. Me jezijo ti testi, ker mi sploh ni jasno kako in kaj.Če prav razumem bi morala bit vsak dan močnejša, dan pred O pa močnejša od testne?? cela zmeda s tem. Sploh ne vem če ovuliram, ker mi test že 2 meseca ni pokazal O.

Lepo soboto punce

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 204
19.11.2011 17:57:06   
Anonimen
Da še jaz malo pojamram...ubistvu se imamo čisto fino, ful smo pridni ta mesec in če bi bilo vse normalno bi bila skoraj sigurna, da nam bo uspelo...ampak...moje O noče in noče bit (vedno jo ZELO čutim, tako da sem 100% kdaj je) - že prejšnji cikel je bil zdelo dolg in je bila O pozno, in očitno bo sedaj spet tako user posted image to mi gre res na živce.. pa ravno sedaj ko smo tako pridni se noče pojavit user posted image

kaj naj naredim glede tega, da so cikli vedno daljši in dokaj neredni (od 28 - 41 dni) - kaj pomaga pri temu?

lp

anonimna user posted image

(odgovor članu GregUr)
  Neposredna povezava do sporočila: 205
19.11.2011 18:45:18   
dspela
Katte user posted image Boš pomagala nam obarvati december roza!, Mogoče pa nama bo uspelo in bom okoli roj. dneva dobila user posted image .Upam, da bom kmlu zanosila. Res, tega si ne moreš prestavljat kako je, dokler ne doživiš.

Imaš pa res boleče user posted image user posted image . Meni je tudi slabo, ko imam user posted image od krčev.

LittleSun, midva bova od danes naprej zelo pridna....danes začneva... si bova zvečer pripravila romantiko.

bobika, si imela kakšne stranske učinke napr. slabost? Jaz sem ga zdaj tudi začela jemati, prej sem elevit. Mi je danes kar naenkrat postalo slabo.

Kako imate pridne user posted image ! Še posebej Katte. Moj mi ne pomaga pri gospodinjski opravil, edino takrat pa malo pospravi, če imam "strogo" počivanje. Ima pa veliko dela zunaj. Veliko strvari naredita s tastom sama.

Nekatere se pritožujete čez user posted image ...jaz pa bom čez taščo. Danes je nekaj pospravlala po hiši in po shrambi. Mi reče, jaz sem tiste tvoje škornje dvojne, dala v omaro. Tiste letne čevlje pa sem nesla v shrambo v omaro. Mi je takoj pritisk se dvignil. Bom že sama pospravila, kaj imam ona moje stvari pospravljat.
Mogoče sem malo čudna, ampak sem res se bila user posted image , ko mi je rekla.

< Sporočilo je popravil dspela -- 19.11.2011 18:57:44 >

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 206
19.11.2011 19:42:30   
LittleSun
dspela nič nisi čudna, to je normalno da te jezi. Mi smo zarad takšnih stvari po pol leta spokali od nje in se preselili na svoje. Moj še ni imel redne službe, sva komaj lezla iz meseca v mesec, ampak je bila to najboljša poteza, ki smo jih naredili. Potem ko pride otrok je vse skupaj še 10000x huje, če je tašča nagnejna k pametovanju in vtikovanju. Jaz imam kar dve tašči, ker sta ločena od mojega in je oče ponovno poročen. Ta druga vd. tašča je pa 1a, nikoli nič ne pametuje in se vtikuje, saj da kdaj kak nasvet ampak nič obvezujočega. the best jeuser posted image

(odgovor članu dspela)
Neposredna povezava do sporočila: 207
19.11.2011 20:06:12   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: dspela

bobika, si imela kakšne stranske učinke napr. slabost? Jaz sem ga zdaj tudi začela jemati, prej sem elevit. Mi je danes kar naenkrat postalo slabo.

ne nobenih strankih učinkov pri nobenih.. le Elevit so mi konjsko velike in sem jih komaj požirala..mogoče me malo napihuje, samo baje da to ni možno..ne vem al zato ker ful cukra tud pojem in od cukra in bele moke si dejansko napihjen..ali je pa res od folne.. ma sem že navajen

Glede tašče... jst bi se skregala z njo.. hvala bogu smo v isti hiši z mojo mami..pa še to ločeno s svojim vhodom.. s taščo ne bi mogla živetm, pa se drugače super razumeva.. ampak da bi pa nekdo moje stavri premetaval..no way..

(odgovor članu dspela)
Neposredna povezava do sporočila: 208
20.11.2011 6:58:31   
LittleSun
Dobro jutro še tukaj user posted image

Včeraj bili pridni user posted image user posted image O test zvečer bolj močen, ne vem če dovolj močen. Danes ali jutri pričakujem O, pa bomo videli če jo bom kaj čutila danes.

Tamali kašlja ko noruser posted image je ponoči začel in je vedno huje. Upam, da se danes pocartamo, ker nebi rada da zboli, že ni bil eno leto nič kaj bolan in mi je čist super takouser posted image ful pazim da res zdravo je (čeprav sadje in zelenjava gre po skrivnih poteh v ustauser posted image ) in da je velikoooo zunaj. Pa je zaenkrat to dober receptuser posted image

lepo nedeljo pupe

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 209
20.11.2011 7:57:44   
GregUr
dobro jutroo user posted image čist brez problemov bi še lahko spala, ampak sem že od šestih pokonc, pečem mafine, delam testenine, pospravljam, prov fino mi je user posted image
drugač pa čakam na O, da bomo začel še bolj user posted image , da ugledamo user posted image . sem si rekla nema spasa ta mesec, vsake 2 dni, pa ma da rata user posted image
LittleSun upam da obdržiš sončka stran od prehlada, to je najhujš. Imaš pa super recept, očitno res pomaga če že eno leto ni zbolel user posted image
No midva pa živiva v isti hiši z mojo mami, pa se ne vtikuje ravno neki preveč, če pa že hoče kaj, ji pa povem da ma svoj štuk kjer lahk mirne duše "komandira" user posted image Čez taščo pa nimam nobenih pripomb, je ful fajna za pogovarjat, za ustrežt, tko da sem ena tistih srečnic k ne vemo kakšne so user posted image tašče user posted image

lepo nedeljo vam želim, pa se slišimooo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 210
20.11.2011 11:20:55   
Zewa
Dobro jutro punce, da se pofočkam še tukaj. Gremo v nove zmaga in ma da za darilo v decembru dobimo tisti težko čakani user posted image ... No, jaz je ne pričakujem 17.12.2011, tako da zdej gremo v akcijo.

Punce, lepo nedeljo vam želim! Jaz grem še kaj pospravt, pol popoldne pa malo na sprehod, da se malo zmigamo...

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 211
20.11.2011 12:05:58   
mladika
Evo še mene, še mene...Katty žal mi je sam jst sm mogla za tabo prilest,ne gre drgač...Jst čakam user posted image  16.12. pri krogih sem pa že zgubljana...no 2 leti je že okrog!!user posted image
No pri nama se HB nihče ne more v nič vtikat, ker živiva zase, sicer v najemu,sam mava svoj lubi mir!! Kar se pa mojga dragija tiče,pa njegove ne/pridnosti,vsaj to je navajen da za sabo pospravlja,pa njegova je posoda za pomivat,pa kadar ni v službi mi pomaga kej pospravit-sam vedno morm jst rečit,sam se redko zrajta!!

Mi še zmeram upamo!!!:)

(odgovor članu Zewa)
Neposredna povezava do sporočila: 212
20.11.2011 19:01:04   
dspela
Sem prišla si malo glavo odpočit od učenja...imam v sredo izpit.

LittleSun, moja tašča ni grozna, ne pametuje nama in se vtika...samo ne vem, kaj jo je zdaj primlo. Midva se ne bova selila, pa bi včasih bilo zelo fajn. Sva si naredila svoje stanovenje oz je že moj user posted image prej imel, samo vhod imamo skupaj.

bobika, mene je tudi zelo razjezilo. Ne vem, kaj je je prijelo.

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 213
21.11.2011 7:09:35   
Katte
user posted image

user posted image

user posted image ALI user posted image   PRIČAKUJEMO:

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

5.12.
Anonimna user posted image (x. krog)
LittleSun (10. krog)
Rose Bay (x. krog)

6.12.
klopek (13. krog)
dr. Knowitall (5. krog/1. krog po SS)
oreh (20. krog)

8.12.
romare (x. krog)

10.12.
srce77 (3.krog)
crtek (3. krog/test 12.12.)

12.12.
GregUr (1.krog)

14.12.
Kratka (3.krog)

15.12.
Mamabear (x.krog)

16.12.
Katte (19. krog)
mladika (x. krog)

17.12.
dspela (1.krog)
Zewa (x. krog)

x.12.
Niri (13. krog/1. krog po SS)
*bobika* (x. krog)
lunica85user posted image (x.krog)

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image        

SKUPAJ NAS JE: 19

user posted image

NOSEČK:

user posted image user posted image user posted image  

NAVIJAČICE:
LittleSun, srce77, S*,
SILVA, iwa, Monstera,
srečki, Katte, *bobika*,
HeLenčica, urshak, SamoTi,
rozi55, Lunica 85, chungalunga,
mojamura, Kratka

user posted image

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 214
21.11.2011 7:11:24   
Katte
mladika, raje ne bi, ampak izgleda, da imava skupaj popravni izpit v decembru.
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 215
21.11.2011 7:41:41   
LittleSun
Dobro jutro punce

Kako ste kaj? Vikend je bil prekratek, tako kot vednouser posted image pikecu je boljše, ni od včeraj popoldan niti enkrat zakašljal, je šel danes v vrtec pa sem v pripravljenosti če pokličejo da ga grem iskat. Mislim, da smo s čajčki in mazanjem spravili stran najhujše. UPAMuser posted image
Smo bili čez vikend zelo pridni, včeraj sem čutila O, tako da je bila tista močna črtica zgleda res napoved. So malo nenavadni testi in se čudno odebelijo. Črtica je čudna, na eni polovici je ful močna, potem pa je druga polovica črtice bolj šibka user posted image no, sem jo čutila in to je važno, pa še pridno smo slončakli, vsak danuser posted image user posted image
december bo moj mesec, i feel ituser posted image

zjutraj sem pojedla prvi dabrosoton in me je tako zvilo v želodcu, ne vem če od tega ali pač kar tako. Tiste ki ste ga že jedle imate kakšne negativne izkušnje??

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 216
21.11.2011 13:14:37   
Katte
Tako, kot sem rekla na sosednji temi - brišem *bobiko* s seznama, ker je user posted image  zagledala že v novembru - danes user posted image  user posted image  user posted image . Čestitam!!!

< Sporočilo je popravil Katte -- 21.11.2011 13:15:28 >

Still hoping.

Neposredna povezava do sporočila: 217
21.11.2011 13:15:02   
Katte
user posted image

user posted image

user posted image ALI user posted image   PRIČAKUJEMO:

5.12.
Anonimna user posted image (x. krog)
LittleSun (10. krog)
Rose Bay (x. krog)

6.12.
klopek (13. krog)
dr. Knowitall (5. krog/1. krog po SS)
oreh (20. krog)

8.12.
romare (x. krog)

10.12.
srce77 (3.krog)
crtek (3. krog/test 12.12.)

12.12.
GregUr (1.krog)

14.12.
Kratka (3.krog)

15.12.
Mamabear (x.krog)

16.12.
Katte (19. krog)
mladika (x. krog)

17.12.
dspela (1.krog)
Zewa (x. krog)

x.12.
Niri (13. krog/1. krog po SS)
lunica85user posted image (x.krog)

SKUPAJ NAS JE: 18

user posted image

NOSEČK:

user posted image user posted image user posted image  

NAVIJAČICE:
LittleSun, srce77, S*,
SILVA, iwa, Monstera,
srečki, Katte, *bobika*,
HeLenčica, urshak, SamoTi,
rozi55, Lunica 85, chungalunga,
mojamura, Kratka

user posted image

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 218
21.11.2011 15:47:11   
Kratka
LittleSun, za Dabroston sprašuješ...ko sem ga jaz jemala sem se iz mesca v mesec slabše počutila. Nervozna, na robu joka, bolj na ta način je deloval name...z želodcem se sicer ne spomnim, da bi imela takrat probleme, lahko pa, da sem pozabila, ker jih itak imam vsake tolko časa. Poglej kaj piše v navodilih, možno je vse.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 219
21.11.2011 18:04:27   
mažiga
*bobika* iskrene čestitke za user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kratka)
Neposredna povezava do sporočila: 220
22.11.2011 8:10:51   
Katte
Dobro jutro, punce. Pa je že torek.
Jaz sem danes polna optimizma. Izgleda, kot da se je user posted image  že poslovila, zelo zgodaj. Upam, da ne pride tekom dneva nazaj. Če ne bo, dobi moj dragi user posted image  za rojstni dan. No, vsaj zaključek dneva bo tako lepši user posted image .
Občutek imam, da bo ta cikel minil še hitreje kot ponavadi. Mogoče na koncu celo zagledam user posted image . Nikoli ne veš...
Komaj čakam december. Ve tudi? user posted image

Still hoping.

(odgovor članu mažiga)
Neposredna povezava do sporočila: 221
22.11.2011 8:15:54   
LittleSun
Dobro jutro

Katte kar v akcijo. user posted image user posted image za optimizem, pošiljam user posted image da bo december zadnji mesec v pričakovanju user posted image in se naslednje leto začne na novo, v pričakovanju user posted image . Sliši se superuser posted image user posted image

Jaz tudi že komaj čakam na december, včeraj sva bila z lubijem v avstriji in sem že nakupila nekaj za pikeca za božičkauser posted image user posted image pa še malo se mi bo pri dinarčkih naslednji mesec poznalouser posted image
sem pa mojmu celo pot veselo razlagala kaj bi naredila za babice in dedke za božička če bi bila nosečauser posted image user posted image si je tak mislil da sem malo pritegnjenauser posted image ampak mi je pustil veselje in me poslušal user posted image user posted image bravo za njega.

Včeraj sva bila tako utrujena, da sem ob 21h padla v posteljo, ampak nič zato sej sva bila čez vikend res pridna, sva vsak dan user posted image . Pa danes bo tud doma zvečer, bom pripravila romantično vzdušje ko pikec zaspančkauser posted image

Tudi jaz sem polna optimizma ta mesec, upam da bo kaj iz tegauser posted image user posted image

Lep torkov delovni dan, še malo pa konec tednauser posted image user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 222
22.11.2011 8:32:36   
iwa
Little sun, boš vidla, ta mesec je tvoooooooooooooj! čez 14 dni bo že user posted image !

Tud ostale, go, go, go!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Življenje je lepo!

Neposredna povezava do sporočila: 223
22.11.2011 8:35:28   
oreh
Živjo, še tukaj.
Jaz tudi komaj čakam december. Imam že vse naštudirano kdaj bova venček naredila, jelko postavila...
Pa še polna optimizma sem, da se bo tokrat miklavž res izprsil, ker ravno na njegov dan delam test. Novembrske nosečke so me čist v pozitivo spravileuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 224
22.11.2011 8:53:26   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: oreh

Živjo, še tukaj.
Jaz tudi komaj čakam december. Imam že vse naštudirano kdaj bova venček naredila, jelko postavila...
Pa še polna optimizma sem, da se bo tokrat miklavž res izprsil, ker ravno na njegov dan delam test. Novembrske nosečke so me čist v pozitivo spravileuser posted image user posted image user posted image

jupi viva pozitiva user posted image   .. to je največ vredno user posted image

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?