|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo decembra 2011
18.11.2011 11:51:39   
LittleSun
IZVIRNO SPOROČILO: Katte
oreh, sem bila tudi jaz včasih čisto anti za računalnike. V prošnjah sem pa pridno pisala, da obvladam vse aplikacije Office user posted image . Pa govorila sem, da ne bom NIKOLI delala za računalnikom. No, seveda se zarečenega kruha največ poje... Zdaj visim cele dneve na računalniku. Najprej v službi, potem pa še privat doma user posted image .

Jaz sem delala na firmi kjer sem sedaj v srednji šoli med počitnicami (pomoč v tajništvu) in takrat sem rekla, da nikoli v življenju ne bom sedela v pisarni za računalnikom in zlagala papirjev, sem preden sem šla na faks naredila pravo poslovilno zabavo in se veselila, da nikoli več ne stopim sem delat, ampak ker sem se vpisala izredno (socialno delo) sem morala nekako plačevati študij in so mi ponudili če pridem nazaj. Plača dobra, odnosi in razmere tudi, pa sem pristala, potem sem pa vedno več delala samostojno, prestavili smo se na drug oddelek in sedaj mi je v izziv to delo, ki ga delam, kljub temu, da sedim 8 ur in bulim v kišto. Tako kot si rekla, zarečenega kruha se največ pojeuser posted image user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 176
18.11.2011 11:56:26   
Katte
Ja, delo za računalnikom sploh ne rabi biti dolgočasno. Včasih je še preveč zakomplicirano, pa ne zaradi samega računalnika, ampak zaradi dela, ki ga na računalniku opravljaš. Pri meni nikakor ne gre samo za vnašanje podatkov.

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 177
18.11.2011 11:57:36   
LittleSun
Ja točno tak, je pa res, da če bi sedel in vnašal podatke bi se tega kmalu naveličal. 

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 178
18.11.2011 12:04:19   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun

Ja točno tak, je pa res, da če bi sedel in vnašal podatke bi se tega kmalu naveličal. 

ni ravno tako.. jst 8 + ur vnašam podatke v računalnik.. delam v računovodstvu v rač. servisu doma.. res je monotono, samo moreš bit prekleto zbran, saj drugače kaj kmalu zafuraš kakšno firmo.. je pa res da včasih ti primanjkuje osebnega kontakta, ker si skor med 4 stenami zaprt.. in zato delam večere in vikende še nekaj zraven , da se nagovorim in razmigam.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 179
18.11.2011 12:14:05   
LittleSun
bobika pridna si, jaz ful občudujem vse, ki to delajo, moja prijatlca ima rač. servis in res vsaka čast, koliko je to potrebne koncentracije in previdnosti. Pa koliko dela. Včasih imam jaz tut kaj takega za naredit, pa vem kako sem zmozgana ko je končano. Imam veliko raje bolj raznoliko delo.

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 180
18.11.2011 12:18:59   
Katte
Jaz bi imela čisto rada monotono delo, ampak tako, pri katerem ne rabiš biti koncentriran. Imam veliko sposobnost odtavati z mislimi. 8 ur mi mine, kot bi mignil.

Still hoping.

Neposredna povezava do sporočila: 181
18.11.2011 12:25:49   
LittleSun
Meni tudi načeloma mine dan en dva tri, danes ko sem pa zaspana se mi pa zdi, da nikoli nebo ura 3user posted image user posted image pa tudi elana nimam, ker komaj gledam v ekran, samo f5 stiiskam tukajuser posted image user posted image user posted image sem bila zjutraj pridna in če nebo kdo uletel sem danes naredila skoraj vse tanujno.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 182
18.11.2011 12:34:24   
Kratka

Jaz bi imela čisto rada monotono delo, ampak tako, pri katerem ne rabiš biti koncentriran. Imam veliko sposobnost odtavati z mislimi. 8 ur mi mine, kot bi mignil.

user posted image tole je pa kot bi jaz napisala user posted image . Meni je idealno delo nekje v eni pisarni prelagat papirje iz enega kupčka na dugega, na računalniku tipkat...vmes si malo oddahnit v družbi sodelavcev, skratka, delo BREZ strank. To mi nikakor ni všeč, čeprav do zdaj sem vedno delala s strankami takšnimi in drugačnimi, no, pa saj zna bit vsaj bolj zanimivo user posted image user posted image

In grem prej na WC, pa spet zagledam cel dnevni vložek krvav! user posted image Namenoma si nisem dala tampona, ker včeraj je bil prazen, tako da sem si ga komaj ven povlekla. Evo, danes pa, ko imam dnevni vložek in za povrh ga imam še na tangice, pa spet kri...user posted image user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 183
18.11.2011 12:36:41   
LittleSun
Kratka jaz imam večkrat tako user posted image da včasih nič, potem pa spet teče. Vse skupaj se mi v največ 6 dneh izlije, čeprav ponavadi 2-3 dni samo še malo. 

(odgovor članu Kratka)
Neposredna povezava do sporočila: 184
18.11.2011 12:53:34   
Kratka
Jaz imam pa to prvič in mi nikakor ni všeč...danes sva se mislila iti savnat, pa sploh ne vem zdaj, če bo to izvedljivo...s tamponom mi je malo čudno, ker sem enkrat bila tako, pa sem na koncu ugotovila, da so verjetno vsi vedeli, da imam M, ker mi je tist štrik malo preveč očitno visel med nogami user posted image no, saj sem rekla, da za drugič si ga skrajšam, ampak grenak spomin pa vseeno ostane user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 185
18.11.2011 12:57:34   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: Kratka

Jaz imam pa to prvič in mi nikakor ni všeč...danes sva se mislila iti savnat, pa sploh ne vem zdaj, če bo to izvedljivo...s tamponom mi je malo čudno, ker sem enkrat bila tako, pa sem na koncu ugotovila, da so verjetno vsi vedeli, da imam M, ker mi je tist štrik malo preveč očitno visel med nogami user posted image no, saj sem rekla, da za drugič si ga skrajšam, ampak grenak spomin pa vseeno ostane user posted image

hahahaha kako si me nasmejala..
Meni pa savna paše 1x na leto mogoče..takrat ko si prvoščiva jakuzzi, greva še v savno .. no bolj jaz, ker mojmu je prevroče..

(odgovor članu Kratka)
Neposredna povezava do sporočila: 186
18.11.2011 13:00:06   
*bobika*
razmišljam kako decu na lep način povedat, kaj  te moti pri njegovem početju, pa da ni treba vse men delat, medtem ko on leži in PS3 igra (itak je utrujen od šihta, ampak a jst pa ne smem bit ?)..pa da ne bo užaljen in da se ne bo počutu kot napaden..user posted image  ..misija nemogoče..

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 187
18.11.2011 13:09:52   
Katte
IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun

...Mene pa tako BOLI, da mi je kar slabo...

Boščicauser posted image upam da se ti kmalu uredi tole in da kmalu mine. Pa je to značilo, da so boleče user posted image po takšnih operacijah?

Sem našla en članek, ki to opisuje.
Torej očitno je prva boleča menstruacija po operaciji normalna in ne pomeni, da bo tudi naprej tako.

http://www.centerforendo.com/articles/endocomingback.htm

" First Menses
Your first menstrual period after LAPEX can be extremely heavy and painful. Many women report clots and cramps worse than before surgery. This can be very frightening.
Here's what happens: There is a natural congestion of blood into areas where endometriosis was excised. This may affect the ability of the uterine muscle to contract normally. This, in turn, can result in heavy flow, clots, and cramps.
Another possibility is that the anesthetic drugs used to relax the body during surgery have long-lasting effects on the uterine muscle, with the same outcome.
Physical inactivity during the post-operative period may be a third factor leading to a change in uterine muscle responsiveness.
I am not aware of any way to prevent this, and I treat it with cautious observation and the knowledge that this has not proven to be a long term or recurring problem. Generally, only the first one or two menstrual cycles are affected."

Still hoping.

Neposredna povezava do sporočila: 188
18.11.2011 13:10:00   
oreh
Bobika jaz sem imela neki časa fajn metodo: sem mu puščala listke pri umazani posodi, bioloških odpadkih... z vsebino: pod nobenim pogojem lepo prosim, danes ne odnesi bioloških odpadkov, ker si lahko kaj pretegneš, naj raje mene počakajo in bom poleg vsega še to postorila... Neki časa je delovalo, zdej ga pa vprašam, zakaj ni nesel odpadkov, pa reče, sej piše da ne smemuser posted image  tud jaz iščem novo idejo!

Neposredna povezava do sporočila: 189
18.11.2011 13:14:16   
Katte
Moj iz trme tudi slučajno ne bi ničesar naredil, če bi mu nastavila tak listek user posted image .
No, drugače je pa moj tisti, ki v veliki večini opravlja gospodinjska opravila.

Still hoping.

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 190
18.11.2011 13:14:22   
romare
IZVIRNO SPOROČILO: *bobika*

razmišljam kako decu na lep način povedat, kaj  te moti pri njegovem početju, pa da ni treba vse men delat, medtem ko on leži in PS3 igra (itak je utrujen od šihta, ampak a jst pa ne smem bit ?)..pa da ne bo užaljen in da se ne bo počutu kot napaden..user posted image  ..misija nemogoče..

res jeuser posted image misija nemogoče

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 191
18.11.2011 13:16:49   
Katte
oreh, če je možno, si najdita čas in naredita takšne stvari skupaj. Nama gre npr. izredno hitro obešanje opranih oblačil ali pa zlaganje posušenih, ker to delava skupaj. Če pa se spravi en sam, mu je čisto odveč user posted image .

< Sporočilo je popravil Katte -- 18.11.2011 13:17:00 >

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 192
18.11.2011 13:25:12   
oreh
Midva delava ful stvari skupaj, kar se tiče dela zunaj (drva, delo v gozdu, na vrtu, urejanje okolice,opremljanje stanovanja...), gospodinjska dela mu pa ne dišijo, ker ima preveč drugega dela. Jaz pa sem taka, da vedno rada nekaj špikam in jemlje to bolj kot hec. Sem se kr sprijaznila s tem, da mi ne bo nikoli pri gospodinjskih opravilih v pomoč, mi pa recimo 14 dni na dopustu kuha ali vsaj pomaga kuhati. mi je pa v pomoč povsod drugod. Edino to zahtevam, da za seboj pusti čisto kopalnico!!!

Neposredna povezava do sporočila: 193
18.11.2011 13:32:25   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: oreh

Bobika jaz sem imela neki časa fajn metodo: sem mu puščala listke pri umazani posodi, bioloških odpadkih... z vsebino: pod nobenim pogojem lepo prosim, danes ne odnesi bioloških odpadkov, ker si lahko kaj pretegneš, naj raje mene počakajo in bom poleg vsega še to postorila... Neki časa je delovalo, zdej ga pa vprašam, zakaj ni nesel odpadkov, pa reče, sej piše da ne smemuser posted image  tud jaz iščem novo idejo!

AHAHAHAHAHHAA tale je dobra.. sam moj še listka ne bi vidu.. bi mu mogla na kavč al pa pred računalnik strest koš za smeti.. ampak pol bi jst popizdla ob neredu.. oziroma verjetn če bi ga vidu, bi bil ogenj v bajti.. jst ne vem no, al jim mormo res vse posebi povedat, da se sami nič ne zrajtajo..pa sej ja vidijo, da je treba posesat, pa smeti dol nest ... grrrrrrr

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 194
18.11.2011 13:32:28   
*bobika*

oreh, če je možno, si najdita čas in naredita takšne stvari skupaj. Nama gre npr. izredno hitro obešanje opranih oblačil ali pa zlaganje posušenih, ker to delava skupaj. Če pa se spravi en sam, mu je čisto odveč user posted image .

mene pa to ubija, jst tko na hiter obesim in dol poberem, da mam pol še več dela z likanjem..
To pa res moj obesi idealno..in zloži brisače, servete, itd.. tud v pomivalca zloži boljše kot jaz- vam priznam, njemu ne  user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 195
18.11.2011 13:54:24   
Niri
bobika, oreh hahahaha sta me nasmejale :)
Ma sej moj je isti.-..on ne bo kuhou, ker prav da jaz znam boljš in se sploh ne prtakne piskrou. Ni šans. Al pa da bi wc pomiu...prav da rajš enga plača, da to nardi, če ne bom jaz grozn (k da bi mela dnar za enga plačat, ja). Sam je pa res da pomiva posodo in je pr tem velik bolj pedanten kot jaz, pa sesa tud, smeti zrihta...sam jezi me k bi kdaj mi lahko mal prskoču na pomoč pr kuhanju pa ga ni dnarja...pa še nalašč tko dela k da ma 2 levi roki...

Kratka - oh savna...zdaj ko nismo še noseče (z razliko od decembra ko BOMO!) si jo še lahko privoščmo! Akcija :) Sicer je pa za take primere ful fajna menstrualna skodelica, ker se nič ne vidi!

Pa jaz mam fuuuuul rada svoje delo user posted image res!user posted image Delam to za kar sem študirala, odnosi so fajni, delo kot tako je polz ljudmi pol s papirji, dinamično, nikol n vem kaj bom, pa koristna sem družbi user posted image

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 196
18.11.2011 13:55:15   
oreh
Jaz sem priženjena na manjšo kmetijo in imajo že od prej razdeljene vloge, ki jih jaz zdej včasih uspešno, drugič manj uspešno spreminjam. Sam se o tem pogovarjava in ma res ful dela, pa mi je čist jasn, da ne bo z mano oken pomival. Jaz pa rada tudi primem za moško delo in mu pomagamin se s tem počasi uči, da lahko tudi kaj on v kuhinji naredi. Čist dovolj mi je res, da vsaj pospravi za sabo. Če pa bi bla v stanovanju pa bi tudi mislim, da oba delala na gospodinjskih opravilih.

Katte, a ti si ga to privzgojila, da ti tko pomaga ali ima to navado že od doma, super!

Neposredna povezava do sporočila: 197
18.11.2011 14:10:00   
Kratka
IZVIRNO SPOROČILO: Niri

Kratka - oh savna...zdaj ko nismo še noseče (z razliko od decembra ko BOMO!) si jo še lahko privoščmo! Akcija :) Sicer je pa za take primere ful fajna menstrualna skodelica, ker se nič ne vidi!

Tako ja! Zato bi jo pa zelo rada izkoristila dokler še lahko user posted image

Glede dela doma...ma morem rečt, da moj kar dosti naredi. Enkrat je zelo priden, drugič se pa lahk okoli njega nabirajo smeti tud po par dni, pa nič ne bo naredil, ampak bom jaz kriva, zakaj ne posrpavim. Moram priznati, da kolikor mi paše, da mi pomaga, toliko tudi sama rada vse naredim, ker včasih mi zna tud pod nos kaj vreči, če kaj ni tako pospravljeno kot si je on zamislil. Večkrat vidi tisto kar ni narejeno, kot pa tisto kar je, ker nekatere stvari so očitno čistno samoumevne zanj in misli, da se same čistijo...user posted image v Kuhinji je pa tako, da zna kakšno pico spečt, kakšno zelenjavno juhico skuhat in še bi se mogoče kaj našlo, pa to vse zelo okusno naredi, ampak se pa izogiba kuhinje v velikem loku. No, ja, posodo kar zna večkrat pomiti (žal nimava pomivalca user posted image )user posted image

(odgovor članu Niri)
Neposredna povezava do sporočila: 198
18.11.2011 14:10:41   
Katte
IZVIRNO SPOROČILO: oreh
Katte, a ti si ga to privzgojila, da ti tko pomaga ali ima to navado že od doma, super!

oreh, on je imel tako navado že od prej user posted image . Drugače pa je trenutno (oz. že nekaj časa) brez službe in je edino prav, da je zadolžen za gospodinjska dela. Saj mi pove, da ne bo vedno tako user posted image .

< Sporočilo je popravil Katte -- 18.11.2011 14:11:17 >

Still hoping.

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 199
18.11.2011 14:56:52   
LittleSun
Moj posesa, posodo zloži, redko kaj skuha, raje se pusti strečtuser posted image user posted image pralni stroj sploh ne ve za kaj se uporablja, če cote obesi jih moram potem likat, raje jih sama. Wc školjke se ja ne čisti, sama od sebe se tako svetiuser posted image user posted image je pa res, da za ta čas, ko jaz kaj doma postorim se on igra s tamalim. Ga pa prime pa ful pospravi, potem ga pa spusti, pa stopi čez, čist kak je razpoloženuser posted image user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?