|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II Pričakujemo Novembra 2011
21.11.2011 13:47:08   
alysa
*Bobika*user posted image user posted image user posted image  čestitam, saj sem vedla, da si user posted image

Uživaj in srečno do julija.

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
21.11.2011 14:34:21   
mladika
Bravo *bobika*!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image Testek pa res ni nič sumljiv,čist lepo pozitiven jeuser posted image Lepih in mirnih 9 mescov ti želim...Res se mormo bolj odklopit punce-ker očitno to res pomaga,sam kako,je pa druga,če ktira najde recept naj sporoči.
Kar se pa tiče diplome,jst jo tut pišem in mam fulll voljo pa motivacijo,ker bi rada čimprej zaključla študij in šla delat,ker zaenkrat dela samo moj dragi in mava sam njegovo plačo,sicer manjka nama nič ne,sam prišparat nič ne morva.

Mi še zmeram upamo!!!:)

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
21.11.2011 14:58:48   
chungalunga
*bobika* juuuheeeejjjjjj!!!! user posted image  Čestitke! You made my day! Joj, takili trenutki me držijo pokonci.
Superca, zdaj moramo samo vse čim prej za tabo. user posted image  Do konca meseca bi vsaj še dve lahko meli roza, kaj pravite?? Jaz močno navijam!

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
21.11.2011 15:40:09   
Kratka
bobika, Bravo, čestitam!!! user posted image user posted image Plusek se pa tako lepo vidi, da ni nobenega dvoma user posted image

(odgovor članu chungalunga)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
21.11.2011 16:13:35   
*bobika*
hvala hvala vsem

Ma saj sem res smotana..na hitro sem pogledala CB in mislila da vodoravna črtica nakazuje nosečnost.. ne navpična, ki je bila res ultra močna..

(odgovor članu Kratka)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
21.11.2011 17:19:57   
iwa
Bobika, čestitke tud klele!Bravo!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
21.11.2011 18:06:05   
mažiga
*bobika* iskrene čestitke za user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
21.11.2011 21:10:24   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: *bobika*

no pr vas bom čvekala dokler ne gremo vse na druge teme.. pa itak morem dat najprej prvi pregled skozi...

evo slikco- meni je sumljiva

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
Booobiiiikaaa, čeeestiiitaaam!!!

Zdej pa držim pesti, da ji še ostale sledite!
Moja M je danes obilna kot le kaj, si moram vsako uro tampone menjat, pa še šraufa me zraven. amapk bo za zdržat. Sva pa večraj z dragim malce malvazije si privoščila - vsa ji nazdravila, da ji naslednjič ne bo treba pridet user posted image

lp, anonimna user posted image

(odgovor članu *bobika*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1233
22.11.2011 7:22:07   
lunica 85
IZVIRNO SPOROČILO: *bobika*

no pr vas bom čvekala dokler ne gremo vse na druge teme.. pa itak morem dat najprej prvi pregled skozi...

evo slikco- meni je sumljiva

user posted image
jejjjjjjjjjjjjjjjjj bobika ,kako sem vesela .No vidiš ,sem ti rekla da si nosečkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Evo zdaj pa še jaz decembra pa bova skupaj vozičkale po okolici Celjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
aerobika:ja po moje lahko ,samo pazi bolj na izi delaj.Mi imamo eno nosečko  pri aerobiki in babnca dela k nora;)

< Sporočilo je popravil lunica 85 -- 22.11.2011 7:23:37 >

Čakamo na presenečenje v Januar+ju!!
Poraz premagujem z upanjem, da bom nekoč zmagovalka.Vem da bom!!!

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
22.11.2011 7:47:16   
Niri
AAAAAA bobika čestitam!!!!!Bravo punca, tko se dela (no in oči tud)...FUL vesela! Si prinesla optimizem k nam! Zdaj pa te vsaj 1 leto ne sprejmemo več nazaj!!! user posted image Veselo, zdravo, mirno nosečnost !user posted image user posted image user posted image

Diploma - jaz sem jo spisala v 3 mesecih ampak sem imela ful dobro motivacijo (obetala se mi je služba), ki jo v mojem poklicu sicer težko dobiš.

A moj ve, da tle gor pišem - ma ja vidi kdaj, k mi čez ramo pogleda pa mi je vedno smotano pa skrijem user posted image ne vrjamem pa da bi šou gledat kaj v resnic pišem. Jaz njemu rečem, da kolk bi me šele pol mogu poslušat, če ne bi se tukej razbremenila user posted image

oreh - terapija z živalmi! Ful fajn, mene to tudi fuuuuul zanima in moja kužika ma narjen tečaj za aktivnosti s pomočjo živali in skupi delava user posted image

Midva sva pa tud zdej začela bit pridna, user posted image pa nič ne merkava čeprav je bila šele ena user posted image po ss, sam sej tud prej ni v prvo uspel pa ne vrjamem, da bo zdej tud user posted image Če pa bo pa bomo veseli! user posted image

(odgovor članu lunica 85)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
22.11.2011 7:49:08   
srečki
Jutro punce,

no naj malo poročam kako je pri meni. user posted image še ni (upam, da je ne bo). Včeraj me je tako zvijalo in čez dan sem bila utujena, da sem cel dan preležala pred TV.  Vsako uro letim pogledat če je že kaj novega....zaenkrat je še ni. Imam pa danes spet zelo nežen flek. user posted image Sploh ne vem kaj se dogaja (še nikoli nisem imela nič takega). Da bi imela kakšne druge nosečniške znake jih nimam (mogoče malo povečan apetit-tako pravi moj) sicer jaz itak skoz jem in ne vem če je kaj povečan.  Jah nč kaj do četrtka ali petka bo treb počakat in če user posted image ne bo....narediti test.

Lep dan punce še naprej

(odgovor članu lunica 85)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
22.11.2011 7:51:45   
oreh
Bobika čestitke, je bilo očitno že par dni nazaj!!!! No, pa je tvoj končno našel razlog, da bo več pospravljal, kar pusti se razvajati!

Jaz sem pa bila včeraj pri g in mi je bilo ful zanimivo, ko je rekel, da imam jutri ovulacijo, čeprav sem mislila, da sem jo imela že v soboto ali nedeljo, ker je bila sluz takrat tista prava, pa bolečine. In isto je bilo prejšnji mesec. Tko, da sem jaz vedno za kaka 2 dni zgrešila O.

Punce, še nekaj vas je in naj še katera zaključi tale klepetav mesec z roza.

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
22.11.2011 7:54:37   
bejbibu
Pozdravljene punce!
Ali se vam lahko pridružim v čakanju na pluske? Jaz user posted image ne pričakujem nekje med 25 in 27. 11, upam da je ne bo!
Čestitke vsem user posted image in lepo nosečnost vam želim, ostalim pa user posted image user posted image user posted image ! Sj bo december bolj roza user posted image !

11. 12. 2009 smo postali družina ...
12. 9. 2012 se je naša družina povečala ...
?. ?. 2018 ...

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
22.11.2011 8:06:52   
Katte
Dobrodošla, bejbibu. Držim pesti.

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu bejbibu)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
22.11.2011 8:10:05   
LittleSun
user posted image

PRIČAKUJEMO :     user posted image user posted image user posted image    

5.11
klopek user posted image

7.11
chungalunga (23.krog)
user posted image

8.11
LittleSun (9.krog) user posted image
iwa (2. krog)user posted image
orehuser posted image

9.11
crtek (5.krog)
user posted image

10.11
Wannabemommy
user posted image

11.11
delfinček76 (11.krog)
user posted image
srce77 (3.krog)user posted image

12.11
alysauser posted image
romareuser posted image

13.11
Maatuser posted image

14.11
Anonimna user posted image user posted image

15.11
Naty77
user posted image

16.11
HeLenčica (13. krog)user posted image

17.11
Kratka (2.krog)
user posted image

18.11
Anonimna user posted image
user posted image
Mamabearuser posted image

19.11
mladikauser posted image
Katte (18.krog)user posted image

20.11
Zewa (1. krog)user posted image

23.11
štručka2503

soncek_25 (1.krog)user posted image

24.11
srečki

Mojarožica (3.krog)

25.11
SILVA

26.11
S*(3.krog)
Maisha

27.11
urssi (6.krog)
bejbibu

30.11
dogas (38.krog)
missmoon
turquoise

x.11
GregUruser posted image
*bobika*user posted image
mažiga
user posted image

Skupaj nas je: 36

Nosečk: 6

Navijačice :
Littlesun, Katte, crtek
*bobika*, sontschica, mladika
HeLenčica, missmoon, SILVA,
LeJo, iwa, Teya D., srce77,
mojamura, rozi55, srečki, *viva*,Lunica85user posted image

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
22.11.2011 8:11:10   
LittleSun
DObro jutro pupe

bejbibu dobrodošla med nami, upam da neboš dolgo z namiuser posted image user posted image (da hitro zagledaš user posted image )

Neposredna povezava do sporočila: 1241
22.11.2011 8:13:53   
*bobika*
no jst bom še kr z vami čvekala.. mi je tukaj prav fajn..

Upam da pridete vse za mano user posted image

Moj je bil včeri čist raznežen, sploh ni mogu verjet da nama je uspelo..user posted image

Z best frendico (z njo sem bila pri porodu) sva se zjokali ko sem ji povedala,tolk je bila presrečna zame tud ona..user posted image
Ostalim sva se odločila da poveva po prvem pregledu.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
22.11.2011 8:14:49   
oreh
Niri a delata po institucijah?
Jaz bi tudi na tvojem mestu začela, čeprav pravijo, da se počaka 2-3 user posted image . Jaz sem prvič zanosila, ko sem KT vrgla v smeti. Potem pa sva po ss za vsak slučaj počakala še mesec več, pa se je v tem času stanje verjetno poslabšalo, da še zdaj ni nič. Kar veselo na delo!

Neposredna povezava do sporočila: 1243
22.11.2011 8:18:04   
LittleSun
Babike navijam da boste same rozike tukajuser posted image user posted image user posted image user posted image

bobika še enkrat čestitke. Tako lep je bil včeraj dan zarad te novice, mi je bilo tako kot bi mi prijateljica povedala da je user posted image . Kar na jok me meče, ko berem tvoj post.

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
22.11.2011 8:25:07   
srečki
?

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
22.11.2011 8:48:36   
Niri
oreh - ja delava v eni instituciji. Je prav fajn! To so ble dolgo časa moje sanje user posted image

Ma sva kar začela delat pa se ne bom nič sekirala, saj pravim, da tudi prej ni v prvo ratalo in tudi zdaj nimam upanja, da bi. Tko da vsaj ne bom nekej ful razočarana če ne bo (če vrjameš.. user posted image ) pa pijem krvomočnico in maco in sm prepričana, da sta mi maternico že čist obnovile  user posted image Itak pa čakam na uspešno nosečnost zdaj že več kot 1 leto...

Še čisto malo je do konca novembra potem pa najboljši mesec leta user posted image

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
22.11.2011 8:50:30   
LittleSun
Tudi meni je december najboljši. OBOŽUJEM GA!user posted image user posted image

(odgovor članu Niri)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
22.11.2011 8:50:55   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun

Babike navijam da boste same rozike tukajuser posted image user posted image user posted image user posted image

bobika še enkrat čestitke. Tako lep je bil včeraj dan zarad te novice, mi je bilo tako kot bi mi prijateljica povedala da je user posted image . Kar na jok me meče, ko berem tvoj post.

jst vsak včer navijam za vsako posebej od vas..da bomo lahko skupi pol čvekale še naprej.. res smo si ustvarile en tak virtualni krog prijateljstva a ne?

Neposredna povezava do sporočila: 1248
22.11.2011 8:54:57   
Zewa
*bobika* ČESTITAM user posted image user posted image

Vas še zmerej hodim kukat iz decemberske teme in navijam za vas user posted image Bravo, Želim ti čim lepšo nosečnostuser posted image

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
22.11.2011 9:05:47   
oreh
ja, bobika, mene je čist notr potegnilo, sploh zdaj ko v tem mrazu nimam kaj zunaj delat in čakam na popoldansko službo. Pa se raje z vami veselim, žalostim, upam... kot pa brskam za različnimi že stokrat prebranimi podatki o zanositvi. Prejšnji teden, ko smo res imele take hecne debate, sem se pol še ves dan v službi nasmihala.
Pa pomaga, ker nismo okupirane le z znaki in ker ne samo jamramo, se že najde katera, ki tudi žalostno stvar obrne v dobro.
super ste!

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

dobri možje
Lelly28 RR

Kdo pri vas doma nosi darila v decembru?

miklavž (19%)

božiček (34%)

dedek mraz (0%)

vsi 3je (16%)

2 dobra moža (31%)

Število vseh glasov: 32

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!