crtek
|
jutro! je bil pester vikend in nism nič časa našla za se oglasit, danes sm pa celo jutro porabla, da sm prebrala vse kar ste napisale *bobika* upam, da je to to...res res upam, da vama je uspelo te pa glede testa čisto popolnoma razumem...js sm ista. Ko zamuja si mislim vedno, da kaj pa spremeni, če počakam še 1dan, da sej itak, če ma za pritečt bo pritekla, čene pa itak ne bo, allora lahko valda še 1dan počakam rajši čakat kot pa negativni rezultati... js pa morem bit zdej pridna, da čimprej to diplomo zaključim, kr se mi že tko vleče...vsak dan jo prepričujem, da naj se rajši sama napie, pa me ne uboga! bom zgleda mogla kr sama malo stisnit. Ma zdej je super, kr sm si vsaj outline nardila u glavi in vem kaj in kako bom napisala in kire podatke rabim in kaj bo blo še uporabnega...10000x bolše, ko prejšnji mesec, ki sm podatke skupi vlekla in kr use se mi je zdelo uporabno in pomembno...sm spravla skupaj 50strani, ki jih bom mogla vrjetno itak zbrisat, oz vsaj spremenit glede tega če moj ve za forum...ne in mu niti ne bom povedala. Drugi mesec, ko bom ja, ma zdej ne, kr se še sama sebi usakotolko zdim čudna, ki se tolko s tem ukvarjam, ma pol pa mu bom povedala. Js ponavadi mu povem kaj razmišljam in itak je tašn, da vedno pogrunta, če me kej sekira in me pol sprašuje kaj je, ma kšno stvar (beri: kdaj bo O, če je že bla, če se je že lahko primlo, kaj se zdej dogaja u mojem trebuhu...in podobne misli) mu rajši zamolčim, da si ne bo mislu, da sm obsedena Moj nasrečo ne zna z računalniki in nebi znau najt tem, kjer sodelujem, tko da usaj 1+ ben punce bodte pridne, pa dejte končno spet kšno veselo novico prosim
|