![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 18.11.2011 15:10:31
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko finančno stanje pač naše...spet je 18. hudiča in smo brez ficka. Jap, prokleti 18. - mi tud. Eh še ena taka; danes možek odnese spet 240,00 ojrov pa je minus tukaj
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 18.11.2011 15:56:51
|
|
|
|
ly117
|
punce to je moje zadnje javljanje od tu. Ni se mi več, pa je še kar nekaj za znosit. Pa tak sem že zmešana. Bomo pa danes že tam spali. Tak da ko bom spet povezana z svetom se javim. Do takrat uživajte. Pa, pa.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 18.11.2011 16:44:33
|
|
|
|
botrca
|
Še malo pa na Zečićev koncert... . Pičim zdaj z malim v mesto...mam še neke poti pa na koncert. Čao.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 18.11.2011 17:27:22
|
|
|
|
Arwenko
|
Čer zbiram predloge za preživljanje večera. Sem sama, tamala bo šla najkasneje do 8h spat. Pol samo še pse dam ven in sem fraj. Sicer si mi rahlo spi ne...bom še kje spat šla
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 18.11.2011 17:38:50
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca sem mislila da boš spregledala Rutara.... ...pa europark ma tudi večerno nakupovanje danes ma kje..obsedena s pohištvom...ne spregledam ni enega kataloga
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 18.11.2011 17:39:46
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Čer zbiram predloge za preživljanje večera hm...vroča kopel, knjiga, kka dober film, pospravljanje...
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 18.11.2011 17:40:11
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Še malo pa na Zečićev koncert... . Pičim zdaj z malim v mesto...mam še neke poti pa na koncert. Čao. uživaj
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 19.11.2011 7:13:26
|
|
|
|
bambixxx
|
jutro, noč za znoret. spala 2 uri. ded je spet okužil malega, tokrat s prehladom . joj kaj res ne moremo bit vsaj 1 teden zdravi ? smrkanje, kašljanje, kihanje, drenje... glava me spet boli že od večera, kljub tableti. in logično bom še jaz zbolela zraven, že čutim. jezna sem ko . deda bom pa v karanteno dala, ker vsega boga domu privleče . poleg vsega je včeraj prišel domov šele ob pol 22h nažgan in je za kazen spal na kavču.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 19.11.2011 8:27:23
|
|
|
|
arabela*
|
Morning... Kavica, net... A gleda risanke, M še spi..... Potem pa gresta malo k babici..imam ogromno dela danes, pa še prehlad me je nekaj zgrabil, mi z nosu teče.. Drugače pa...včeraj sem šla ob dveh spat....sem še mojega poslala v večerni nakup , po nove stole za jedilnico...in smo še te sestavljali, potem pa še film ob pol enih....pa je minilo gremmigat...imam čas do treh, ko sem sama, potem itak več nič ne naredim lep dan
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 19.11.2011 8:28:13
|
|
|
|
arabela*
|
bambixxx
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 19.11.2011 9:23:37
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya bambixxx podpis
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 19.11.2011 9:24:29
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca Še malo pa na Zečićev koncert... . Pičim zdaj z malim v mesto...mam še neke poti pa na koncert. Čao. uživaj hvala...sem zeloooo uživala...
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 19.11.2011 9:25:47
|
|
|
|
botrca
|
Jutro, kava, risanke, zajtrk ..moj gre ob 12h delat...z malim pa bova kar doma. Popoldan mogoče na kako kavo...in to je to. Kosilo imam še od včeraj... .
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 19.11.2011 9:26:07
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya bambixxx podpis
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 19.11.2011 9:27:50
|
|
|
|
karmen7
|
Pa dobro jutro! Včeraj seveda nismo nikam šli, ker se je mojemu v službi zavleklo in sma potem samo na hitro v trgovino letela. Tak da bambi nimam granul, žal Zdaj pa študirama kam naj se damo, da dobimo vsaj maaaaloooo sončka. In ja najbližje nam je Pohorje, Bolfenk, Areh, vse je v soncu, tukaj sem pa kot v Ljubljani!!! Sama meglaaaa
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 19.11.2011 9:39:17
|
|
|
|
Sacherca
|
Jutro bejbe, remember me ?? Dajte mi rečt h katerim zobozdravnikom vozite vaše škrate??
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 19.11.2011 9:49:55
|
|
|
|
Arwenko
|
bambi Pri nas tudi obupna noč, ampak zaradi našega psa tumastega, ki je tak potreben, da je celo noč tulil in to da smo ga eno nadstropje višje in čez 3 vrata slišali, da nismo mogli spat. Posledično mi je seveda okrog 2.30 zbudil tamalo, ki je nisem mogla nazaj uspavat, tak da sem jo vzela k sebi. Seveda se je zbudila še pol vsakokrat ko sem šla psa umirajt (beri se dret na njega), tako da smo nekak zmogle do 7.50 vsaj na pol spat. Pol smo se pa še kakšno urco cartale v postli. Ampak zaspana sem pa adijo. Zdaj grem pa pecivo naredit, na hitrco pospravit, pol pa via LJ, rojstnodnevno praznovanje decemberčkov Zvečer pa očitno parit psico, ker še ni bilo dovolj
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 19.11.2011 9:52:16
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Pa dobro jutro! Včeraj seveda nismo nikam šli, ker se je mojemu v službi zavleklo in sma potem samo na hitro v trgovino letela. Tak da bambi nimam granul, žal nič hudega. zdaj zaenkrat je mir z zobki... upam, da vsaj 2 tedna ne pridejo novi...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 19.11.2011 9:56:19
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Jutro bejbe, remember me ?? Dajte mi rečt h katerim zobozdravnikom vozite vaše škrate?? ooo zgubljena mi2 sva šla k dr. alenki forstner v zd in mi je bila ok. vse lepo pove, razloži. tudi, ko je imel ful vnete in otečene dlesni zaradi prebijanja štirk, je pogledala in prijazno povedala, da ni nič hudega. tak da sem zaenkrat zadovoljna z njo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 19.11.2011 9:58:08
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko bambi Pri nas tudi obupna noč, ampak zaradi našega psa tumastega, ki je tak potreben, da je celo noč tulil in to da smo ga eno nadstropje višje in čez 3 vrata slišali, da nismo mogli spat. Posledično mi je seveda okrog 2.30 zbudil tamalo, ki je nisem mogla nazaj uspavat, tak da sem jo vzela k sebi. Seveda se je zbudila še pol vsakokrat ko sem šla psa umirajt (beri se dret na njega), tako da smo nekak zmogle do 7.50 vsaj na pol spat. Pol smo se pa še kakšno urco cartale v postli. Ampak zaspana sem pa adijo. Zdaj grem pa pecivo naredit, na hitrco pospravit, pol pa via LJ, rojstnodnevno praznovanje decemberčkov Zvečer pa očitno parit psico, ker še ni bilo dovolj vračam . kuži pa le pusti malo veselja vsake 2-3 leta al kak se parijo , potreba je pač potreba.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 19.11.2011 9:58:50
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya bambixxx podpis hvala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 19.11.2011 10:01:08
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx vračam . kuži pa le pusti malo veselja vsake 2-3 leta al kak se parijo , potreba je pač potreba. Saj je paril pred 3 tedni, dost ma . Tole psico pa zdaj z enim drugim psom parim, v Gornji Radgoni.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 19.11.2011 10:09:42
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx vračam . kuži pa le pusti malo veselja vsake 2-3 leta al kak se parijo , potreba je pač potreba. Saj je paril pred 3 tedni, dost ma . Tole psico pa zdaj z enim drugim psom parim, v Gornji Radgoni. aha, torej imaš 2 potrebneža . boga ti!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 19.11.2011 11:27:46
|
|
|
|
majakla
|
Dan Jaz že z Boča, super je blo, spet. Po kosilu pa v Radgono na obisk in bo dan okoli.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiMaterinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.