|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke 22.del
18.11.2011 15:10:31   
karmen7
IZVIRNO SPOROČILO: majakla

IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

user posted image user posted image user posted image user posted image

finančno stanje pač naše...spet je 18. hudiča in smo brez ficka.user posted image

Jap, prokleti 18. - mi tud. user posted image

Eh še ena taka; danes možek odnese spet 240,00 ojrov pa je minus tukaj user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
18.11.2011 15:56:51   
ly117
punce to je moje zadnje javljanje od tu. Ni se mi več, pa je še kar nekaj za znosit. Pa tak sem že zmešana. Bomo pa danes že tam spali.
Tak da ko bom spet povezana z svetom se javim. Do takrat uživajte.

Pa, pa.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
18.11.2011 16:44:33   
botrca
Še malo pa na Zečićev koncert...user posted image  user posted image  user posted image . Pičim zdaj z malim v mesto...mam še neke poti pa na koncert. Čao.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
18.11.2011 17:27:22   
Arwenko
Čer zbiram predloge za preživljanje večera. Sem sama, tamala bo šla najkasneje do 8h spat. Pol samo še pse dam ven in sem fraj. Sicer si mi rahlo spi ne...bom še kje spat šla user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
18.11.2011 17:38:50   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

sem mislila da boš spregledala Rutara....user posted image ...pa europark ma tudi večerno nakupovanje danesuser posted image

ma kje..obsedena s pohištvom...ne spregledam ni enega katalogauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
18.11.2011 17:39:46   
arabela*

Čer zbiram predloge za preživljanje večera

hm...vroča kopel, knjiga, kka dober film, pospravljanje...user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
18.11.2011 17:40:11   
arabela*

Še malo pa na Zečićev koncert...user posted image  user posted image  user posted image . Pičim zdaj z malim v mesto...mam še neke poti pa na koncert. Čao.

uživajuser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
19.11.2011 7:13:26   
bambixxx
jutro,

noč za znoret. spala 2 uri. ded je spet okužil malega, tokrat s prehladom user posted image . joj kaj res ne moremo bit vsaj 1 teden zdravi user posted image ? smrkanje, kašljanje, kihanje, drenje... glava me spet boli že od večera, kljub tableti. in logično bom še jaz zbolela zraven, že čutim. jezna sem ko user posted image .
deda bom pa v karanteno dala, ker vsega boga domu privleče user posted image . poleg vsega je včeraj prišel domov šele ob pol 22h nažgan in je za kazen spal na kavču.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
19.11.2011 8:27:23   
arabela*
Morning...

Kavica, net...

A gleda risanke, M še spi.....

Potem pa gresta malo k babici..imam ogromno dela danes, pa še prehlad me je nekaj zgrabil, mi z nosu teče..user posted image

Drugače pa...včeraj sem šla ob dveh spat....sem še mojega poslala v večerni nakup , po nove stole za jedilnico...in smo še te sestavljali, potem pa še film ob pol enih....pa je minilouser posted image

gremmigat...imam čas do treh, ko sem sama, potem itak več nič ne naredimuser posted image

lep dan

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
19.11.2011 8:28:13   
arabela*
bambixxx user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
19.11.2011 9:23:37   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

bambixxx user posted image user posted image user posted image user posted image

podpis user posted image user posted image user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
19.11.2011 9:24:29   
botrca

uživajuser posted image

hvala...sem zeloooo uživala...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
19.11.2011 9:25:47   
botrca
Jutro,

kava, risanke, zajtrk user posted image ..moj gre ob 12h delat...z malim pa bova kar doma. Popoldan mogoče na kako kavo...in to je to. Kosilo imam še od včeraj...user posted image .

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
19.11.2011 9:26:07   
karmen7

podpis user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
19.11.2011 9:26:11   
botrca

N A Š I    O T R O C I 

user posted image Saraya
* A  & M
user posted image Vrtnica79
* L & V
user posted image Matcar
* Lea,
*Maks,
* Saš,
*Teo

user posted image Botrca
* Jan
user posted image Koala
* A
user posted image Marta
* Tinej
user posted image Ly117
* Luka
user posted image Rubin.
* Lara
* Gaja 
* Zoja
user posted image
user posted image elevitka
* Tai
user posted image Rina22
* T.
user posted image Katy83

* Timotej

user posted image Lenči_
* M.
user posted image   Sami0804
* Mitja in Sara

user posted image Majakla
* Nik
user posted image Bambixxx
* Tibor
user posted image Arwenko
*Alex
user posted image CoKoLaDa84
* M

user posted image karmen7
*Jure

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
19.11.2011 9:27:50   
karmen7
Pa dobro jutro!

Včeraj seveda nismo nikam šli, ker se je mojemu v službi zavleklo in sma potem samo na hitro v trgovino letela. Tak da bambi nimam granul, žal user posted image

Zdaj pa študirama kam naj se damo, da dobimo vsaj maaaaloooo sončka. In ja najbližje nam je Pohorje, Bolfenk, Areh, vse je v soncu, tukaj sem pa kot v Ljubljani!!! Sama meglaaaa user posted image user posted image

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
19.11.2011 9:39:17   
Sacherca
Jutro bejbe, remember meuser posted image ??

Dajte mi rečt h katerim zobozdravnikom vozite vaše škrate??

user posted image

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
19.11.2011 9:49:55   
Arwenko
bambi user posted image user posted image user posted image

Pri nas tudi obupna noč, ampak zaradi našega psa tumastega, ki je tak potreben, da je celo noč tulil in to da smo ga eno nadstropje višje in čez 3 vrata slišali, da nismo mogli spat. Posledično mi je seveda okrog 2.30 zbudil tamalo, ki je nisem mogla nazaj uspavat, tak da sem jo vzela k sebi. Seveda se je zbudila še pol vsakokrat ko sem šla psa umirajt (beri se dret na njega), tako da smo nekak zmogle do 7.50 vsaj na pol spat. Pol smo se pa še kakšno urco cartale v postli. Ampak zaspana sem pa adijo.

Zdaj grem pa pecivo naredit, na hitrco pospravit, pol pa via LJ, rojstnodnevno praznovanje decemberčkov user posted image Zvečer pa očitno parit psico, ker še ni bilo dovolj user posted image

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
19.11.2011 9:52:16   
bambixxx
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7

Pa dobro jutro!

Včeraj seveda nismo nikam šli, ker se je mojemu v službi zavleklo in sma potem samo na hitro v trgovino letela. Tak da bambi nimam granul, žal user posted image

nič hudega. zdaj zaenkrat je mir z zobki... upam, da vsaj 2 tedna ne pridejo novi...

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
19.11.2011 9:56:19   
bambixxx
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca

Jutro bejbe, remember meuser posted image ??

Dajte mi rečt h katerim zobozdravnikom vozite vaše škrate??

user posted image

ooo zgubljena user posted image
mi2 sva šla k dr. alenki forstner v zd in mi je bila ok. vse lepo pove, razloži. tudi, ko je imel ful vnete in otečene dlesni zaradi prebijanja štirk, je pogledala in prijazno povedala, da ni nič hudega. tak da sem zaenkrat zadovoljna z njo.

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
19.11.2011 9:58:08   
bambixxx

bambi user posted image user posted image user posted image

Pri nas tudi obupna noč, ampak zaradi našega psa tumastega, ki je tak potreben, da je celo noč tulil in to da smo ga eno nadstropje višje in čez 3 vrata slišali, da nismo mogli spat. Posledično mi je seveda okrog 2.30 zbudil tamalo, ki je nisem mogla nazaj uspavat, tak da sem jo vzela k sebi. Seveda se je zbudila še pol vsakokrat ko sem šla psa umirajt (beri se dret na njega), tako da smo nekak zmogle do 7.50 vsaj na pol spat. Pol smo se pa še kakšno urco cartale v postli. Ampak zaspana sem pa adijo.

Zdaj grem pa pecivo naredit, na hitrco pospravit, pol pa via LJ, rojstnodnevno praznovanje decemberčkov user posted image Zvečer pa očitno parit psico, ker še ni bilo dovolj user posted image

vračam user posted image user posted image user posted image .
kuži pa le pusti malo veselja vsake 2-3 leta al kak se parijo user posted image , potreba je pač potreba.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
19.11.2011 9:58:50   
bambixxx
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7

podpis user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
19.11.2011 10:01:08   
Arwenko
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

kuži pa le pusti malo veselja vsake 2-3 leta al kak se parijo user posted image , potreba je pač potreba.

Saj je paril pred 3 tedni, dost ma user posted image . Tole psico pa zdaj z enim drugim psom parim, v Gornji Radgoni.

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
19.11.2011 10:09:42   
bambixxx

IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

Saj je paril pred 3 tedni, dost ma user posted image . Tole psico pa zdaj z enim drugim psom parim, v Gornji Radgoni.

aha, torej imaš 2 potrebneža user posted image . boga ti!

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
19.11.2011 11:27:46   
majakla
Dan

Jaz že z Boča, super je blo, spet. Po kosilu pa v Radgono na obisk in bo dan okoli.

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.