|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del
16.11.2011 9:23:39   
dreamhorse
Ha ha ha, te pa naj rečejo, da otroci niso bistri.... ha ha ha in pretkani... ha ha ha ...

Meni pa moja skoraj vsak dan pove, da jo je teo potisnil... zdaj bom pa res morala ukrepat...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2926
16.11.2011 9:44:14   
Mala_princeska
ojej Mini, to pa je bil dogodek ej....

DH evo sem že dobila ponudbo za kavico in gremo....
pospravljanje in urejanje stanovanja prestavljeno na jutri....user posted image

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 2927
16.11.2011 10:02:48   
dreamhorse
MP uživaj v sončku, upam da ga imate, drugače ga pošljem na tvoj konec še malo..

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 2928
16.11.2011 11:35:58   
mini86
Meni pa moja skoraj vsak dan pove, da jo je teo potisnil... zdaj bom pa res morala ukrepat...

ja kr..boljše brezveze kokr pa da bi kej spregledala

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

Neposredna povezava do sporočila: 2929
16.11.2011 11:50:40   
Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse

MP uživaj v sončku, upam da ga imate, drugače ga pošljem na tvoj konec še malo..

sonček je, sam bolj mrzuuuu user posted image
sem se ogrela s kavico

Neposredna povezava do sporočila: 2930
16.11.2011 12:43:27   
dreamhorse
MP, pri nas je tudi mrzlo ko strela... se grejem s čokoladico..

Mini, bom danes vprašala, kaj je s tem Teotom

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 2931
16.11.2011 13:20:41   
tecka
Ojla.
Pri nas je pa prav toplo, zdaj že +5.
Sem doma, tamau ima virozo. Pri zdravniku je tudi bruhal, zdaj pa revček malo spi. Me je bilo pa kar groza. Ko sem ga vzela ven iz avta, je začel kar drgetati, očitno mu je vročina naraščala. V čakalnici mi je zaspal v naročju, ko pa sva se premaknila na sedež pri med. sestri, se je pa kar vsulo iz njega brez opozorila.
No, vsaj za bruhanje upam, da je bilo "slučajno", ker nam je 1x že pobruhal kavč in se še zmeraj vonja.

Je pa ta bolezen zdaj prva, da hoče počivat na kavču in gledat risanke. No, na meni in jaz na kavčuuser posted image , tako da je kar prilepljen name.

Bjondi, da pokomentiram še poškodbe Žigca - seveda sem si zapomnila, da si jamrala čez sedež, no glih žulja si pa nisem zapomnilauser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2932
16.11.2011 13:56:03   
mini86
no pr ns pa kašl, kašl, kašl..mal prej je šele dobr zaspau revež moj..
no sam nimamo kej..čakamo da mine ane..

dans bom nardila špargljevo rižoto in za zravn bi palačinke..sam ne vem kakšno filo nj dam not..skute nimam pa se mi ne da jt čez cesto jo iskatuser posted image
mam pa sladko smetano..

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2933
16.11.2011 14:25:19   
mini86
ok sm se že odločila..

en nadev bo kokosov, drug pa mutelinuser posted image user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2934
16.11.2011 14:40:19   
mini86
no js se bom zadovoljila z marmelado ker mi kokosov nadev ni všeč in sem ga fliknla stranuser posted image
bojo pa palačinke verjetno za večerjo ker sem se zdele že smetane najedla in še kako bom rižoto pojedla mi ni jasnuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2935
16.11.2011 15:44:38   
bjondi
Tudi midva se cartava že dva dni...prisotna vročinca,smrkav nosek in kašelj...

Neposredna povezava do sporočila: 2936
16.11.2011 16:27:57   
manna
user posted image user posted image user posted image user posted image za bolančke

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2937
16.11.2011 19:43:43   
dreamhorse
Poke za vse bolancke.... Jaz pa hitro trkam, ko je žana v redu

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 2938
17.11.2011 7:12:07   
dreamhorse
Jutro dekleta... skratka, še enkrat roj user posted image user posted image user posted image za vse bolančke.. naj se čimprej pozdravijo..

Danes pa je pri nas tudi vse v megli... fuj fej... jaz bi sonček..

Neposredna povezava do sporočila: 2939
17.11.2011 8:21:52   
mini86
evo marcel je že zdrav..ampak bo doma še danes in jutri da bo za zihr..pol pa še eno tako obdobje 3 mesecev brez bolezni udarmo kokr zdj pa smo zmagaluser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2940
17.11.2011 9:55:49   
tecka
Mini, blagor vam. Pri nas je stanje še slabše. Bruhal zvečer in 1x ponoči, vročina zjutraj 40,3. Na srečo daleron deluje kakšno uro, 3 ure med odmerki so pa muka. Danes sem mu kar v sok zmešala prašek za redihidracijo, upam, da bo kmalu bolje...
Se pa tudi jaz učimuser posted image Sem računalniški ekran razdelila na pol in na pol vrtim bagerje za tamauga, pol ga imam pa za RR.user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2941
17.11.2011 10:35:11   
Mala_princeska
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
za vse bubančke.

Evo do zdejle zabluzila, kavica tukaj, pa tam ko sem taveliko v šolo peljala, pa avto tankala, pa po eno robo od Oriflame-a šla,....
me je draga taščica nadrla kje hodim, ker nisem nič povedala da se bo zavleklo, ker je tamalo čuvala. Tko da če bo danes vse ok, da z učki ne bo nič narobe, sem se odločila, da gre jutri v vrtec in pika.

Zdej pa v pospravljanje stanovanja in kuhanje.....bom kar en golaž skuhala, pa polento.

Hahhh ja tecka znajti se je treba, da dobiš pol ekrana user posted image , manca bi se zihr srečku pridružila za bagre gledat, včer mi je v tuševem katalogu igrač sam traktorje, pa avtke kazala user posted image

Popoldne imamo eno predavanje o vzgoji v vrtcu, še dobr da sem danes fraj.

Evo me manca že vleče stran od računalnika, dama bi mojstra mihata gledala user posted image

Ko ste pisale kako se izmišljujejo naši malčki, manca ima tud svoje fore, še posebaj pred spanjem - da ona kašlja in da bi čaja pila, pa kroglice jedla, pa ne vem kaj še.

Evo mi je že steno s kulijem porisala, toliko o njeni nabritosti in to v minutki, ko je kuli vzela.
Dolgčas in potem špičenje nepotrebnih stvari.
Moj pravi, da ji jaz preveč vse dovolim in da ona vrača potem s tem, ko se trma, izsiljuje.

Pridne bodite in da vas potolažim tud pri nas je ena saaaaama meglaaaaaa.

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2942
17.11.2011 11:11:15   
mini86
sj vem da sm že dosadna s tem ampak mislim da so nam k takšni hitri ozdravitvi pomagale homeopatske granule..
tecka-upam da se vam hitro obrne na bolje, vsaj da ni bruhanja..tega me je najbolj groza..

vem so v starih časih priporočali "dieto"ob driskah ali bruhanju pa danes ni več tako..da se da otroku kar mu paše-no in pri odraslih je prav tako..no sem pa zanč brala o eni raziskavi da je bla ena skupina otrok ki so imeli dieto in druga ki so imeli normalno hrano..no in tista skupina ki ni imela diete je imela samo pol dneva več še zmeri drisko oz bruhanje kot pa tisti z dieto..pa še ena opazka je bila da tisti ki so imeli normalno hrano so potem po bolezni hitreje prišli nazaj k sebi kot pa ta drugi..

no js bom danes za kosilo imela sarme..
jutri bom pa nardila golaž pa kruhove cmoke..

sem pa prinesla iz kleti nama za igrat male lego kocke in tamau uživa..pa igrava se domine-iščeva iste slikice, popoldan bova delala pa štampiljke iz krompirja

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2943
17.11.2011 14:23:51   
dreamhorse
Tečka, upam, da bo tamauček boljše...

Mini, ko smo že pri granulah.. ne vem če sem že povedala, ampak meni je bilo po eni ZDenkini tableti že bolje... ona je rekla, da bo po 3-4 tednih

Medve boma pa danes šle ven... tako pogrešam zunaj bit, da kr joj.. ampak kaj, preden pridem iz službe, grem po malo in se najemo, je tako in tako že tema...
bova pa vsaj do moje sestre šle peš... ni daleč..

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2944
17.11.2011 14:27:28   
mini86
ne vem če sem že povedala, ampak meni je bilo po eni ZDenkini tableti že bolje... ona je rekla, da bo po 3-4 tednih

zvonkiniuser posted image user posted image
no me veseli..

men je tud toook doukčas..pa še moj glih ta dva dni dela in sva samauser posted image morm koga poklicat da pride da nauva samauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2945
17.11.2011 16:28:30   
dreamhorse
Jaaaa, zvonkinih.... Se opravicujem. Medve pa zdaj pri seki, potem pa morem v lekarno po imunoglukan, je vsaj imela apetit po njem.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2946
18.11.2011 7:22:15   
dreamhorse
Dobro jutro punce..
Pa je petek, hvala bogu.. sicer bo majčkeno zopern v času službe, ampak je pa petek.. že to je nekaj.
jutri pa na drugi rojstni dan, tako da bo luštno....

Danes imam spet meglo... fuj fej..

Neposredna povezava do sporočila: 2947
18.11.2011 8:05:16   
mini86
ej dh 100x sm te že hotla uprašat..kaj ti delaš v službi..

no midva sva se pa zdj spravla iz pojstle..malo prej kot ponavadi in bom začela počasi s pospravljanjem..

Neposredna povezava do sporočila: 2948
18.11.2011 8:09:52   
dreamhorse
A to zato vprašaš, ker mam cajt skos tu gor bit?
Hm... kaj delam... delam pisarniška dela, (priprava pošte za oddajo, priprava računov za finančni oddelek, poročilo izvoza, obračun študentom, vodenje ur, ) oz. vse, za kar me ponucajo...
Imam pa 8 ur službenega časa prižgan RR, potem pa sem tukaj... a ne...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2949
18.11.2011 8:46:02   
mini86
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse

A to zato vprašaš, ker mam cajt skos tu gor bit?
Hm... kaj delam... delam pisarniška dela, (priprava pošte za oddajo, priprava računov za finančni oddelek, poročilo izvoza, obračun študentom, vodenje ur, ) oz. vse, za kar me ponucajo...
Imam pa 8 ur službenega časa prižgan RR, potem pa sem tukaj... a ne...

jssssss bi tud tooooooouser posted image ne nč slabga nism mislna..men je prou fajn da mi ni doukčasuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

TOP božične risanke in družinski filmi
Preverite seznam najbolj čarobnih, zabavnih ter smešnih božičnih risank in družinskih filmov, ob katerih boste vsaj za n...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?