Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 17.11.2011 21:53:14
|
|
|
|
Paštetka
|
Zdaj sem se spomnila, da sem jaz kupila enkrat ene bele usnjene copatke za M pri eni, mislim, da je bila celo novemberka in ima spletno trgovino s copatki. Petka ali petja ali kaj je že bila. Vem, da je delala tudi na mobitelu in mi je zrihtala takrat za M dihalno blazinico. Grem malo pogledat, če kaj najdem.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 17.11.2011 21:57:08
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Zdaj sem se spomnila, da sem jaz kupila enkrat ene bele usnjene copatke za M pri eni, mislim, da je bila celo novemberka in ima spletno trgovino s copatki. Petka ali petja ali kaj je že bila. Vem, da je delala tudi na mobitelu in mi je zrihtala takrat za M dihalno blazinico. Grem malo pogledat, če kaj najdem. Neeeeeeeeeeeee paštetka...prosim nič več ne išči...sploh ni nobene panike. Če jutri ne najdem v nobeni trgovini belih čevljev...ampak itak mislim, da jih bom v prvi, ker zdaj so mi pa res sojeni ....bo imel pa kake druge barve...saj ni to nič takega. Samo prosim, ne delaj si več dela, ne sanjaj o njih in ne razbijaj si glave z njimi.... ....jao, meni je ful smešno
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 17.11.2011 22:11:14
|
|
|
|
petarda
|
Petje se spomnim, ja . Paštetka imam občutek, da jih bom jutri našla v prvi trgovini, nič sekirat....če pa jih tam ne bo, pa grem potem v Muro pogledat ....jaz se bom smejala še en teden verjetno....ampak res sem mislila, da imajo kako ekskluzivno kolekcijo svečanih oblek še za otročke...pa seveda čevlji sodijo zraven ....sem si predstavljala take enostavne, sešite Ajdi....zdaj pa spat
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 17.11.2011 22:14:40
|
|
|
|
petarda
|
Evo...še tale za lahko noč....sem pobrala z zida mojega bivšega sošolca If someone says "I love you" and you don't feel the same way, just say "I love YouTube" really fast. :)
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 17.11.2011 22:19:36
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Ja, moja ura že mimo, ha? Iron mana sem gledala, kak je fejst dedec. Mmmmm.. Kaj boš spala...ti tvojga počak, ko pride ves napaljen in poln energije zdaj Ajdi....jaz pa res grem, sem kar utrujena...jaz nisem gledala Iron mana, ampak Jankoviča Nočkaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 17.11.2011 22:19:39
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Evo...še tale za lahko noč....sem pobrala z zida mojega bivšega sošolca If someone says "I love you" and you don't feel the same way, just say "I love YouTube" really fast. :)
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 17.11.2011 23:07:11
|
|
|
|
Urša
|
Vidim, da je nastala cela zmeda okrog čeveljčkov. Jaz se se nasmejala! Upam Petarda, da jih najdeš, če ne bodo pa copatki, ki jih imaš, tudi OK, pa čeprav naj bi bili že znucani.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 17.11.2011 23:10:51
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Evo zdaj smo na 200....sem pa izčrpala svoje resurse ....za zadnji bum ne bo ostalo kaj dosti. Se mi pa zdi, da se že poznajo adini učinki, ker številka hitro raste .... Ja, pa Mozirski tudi! Še celo eden, ki uči Niko verouk (ni župnik) je lajkal-ima on tudi sina Izaka. Aja, pa novinar je, tako da za zadnji bum je lahko tudi on vir:))
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 17.11.2011 23:13:24
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda In vem, da me imaš tudi ti rada, ker se mi ni zdelo čisto nič nenavadno, ko si napisala, da si jih sanjala in šla v trgovino in jih kupila .... Paštetka, kaj pa, če bi šla ti vseeno v Murino trgovino pogledat-mogoče so bile pa to preroške sanje!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 18.11.2011 8:24:23
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! Zdaj pa nikjer nobene, ko ste bile zvečer tako dolgo na RR. Ajde, kavica že diši! Pa peeeeeeteeeeeeekkkkkkkk jeeeeeeee
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 18.11.2011 8:25:04
|
|
|
|
*bubi*
|
Pred šestimi leti je tudi bil petek
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 18.11.2011 9:02:01
|
|
|
|
petarda
|
Vse najboljše bubi! Želim vam lepo praznovanje...a bo danes? Glede razmetane sobe...se ne da čisto preprečit...mogoče le tako, da odstaniš vse lego kocke, ki vsebujejo tudi majhne dele in da ne dovoliš, da odpirajo darila, ki so jih prinesli. Saj, če jih takoj pospravite v drugo sobo, se še spomnili ne bodo nanje
< Sporočilo je popravil petarda -- 18.11.2011 9:04:04 >
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 18.11.2011 9:04:50
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Pred šestimi leti je tudi bil petek Pa je bil res....ponedeljek tudi
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 18.11.2011 9:12:22
|
|
|
|
Paštetka
|
Mali bubi in Urša vse najboljše!! Za bubija: - bakuganov baybladov legokock Za Uršo ljubezni potrpežljivosti sreče dobrega seksa dobrih prijateljev vodne postelje
< Sporočilo je popravil Paštetka -- 18.11.2011 9:19:06 >
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 18.11.2011 9:14:02
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Mali bubi in Urša vse najboljše!! Za bubija: - bakuganov baybladov legokock Za Uršo ljubezni potrpežljivosti sreče dobrega seksa dobrih posteljev vodne postelje Joj pa res...še Urša danes praznuje...Vse najboljše, Urša . Podpišem se pod vse paštetkino...razen predzadno ne vem kaj pomeni...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 18.11.2011 9:19:37
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Mali bubi in Urša vse najboljše!! Za bubija: - bakuganov baybladov legokock Za Uršo ljubezni potrpežljivosti sreče dobrega seksa dobrih prijateljev vodne postelje Joj pa res...še Urša danes praznuje...Vse najboljše, Urša . Podpišem se pod vse paštetkino...razen predzadno ne vem kaj pomeni...
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 18.11.2011 9:25:47
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka petarda, na posteljo sem mislia , ko sem pisala prijatelje ccccccc drgač pa....meni se to tudi dostikrat dogaja.... ....se spomniš, ko sem enkrat spraševala otroke...naj mi povejo, če so kje videli juro od dudeta ...in to sem dvakrat ponovila! Jaz, ti pa biciklin gremo glih skup!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 18.11.2011 9:28:24
|
|
|
|
petarda
|
Ajdi....gremo zdaj po te čevlje ....lep dan tudi vam...naj bo s soncem obsijan ...pa ne preveč mrzel
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 18.11.2011 13:26:26
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Glede razmetane sobe...se ne da čisto preprečit...mogoče le tako, da odstaniš vse lego kocke, ki vsebujejo tudi majhne dele in da ne dovoliš, da odpirajo darila, ki so jih prinesli. Saj, če jih takoj pospravite v drugo sobo, se še spomnili ne bodo nanje Hvala v bubijevem imenu in hvala za nasvet. Ja, z darili bomo morda res tako naredili, lego kock pa ne rabim skrivat, ker pri nas ni minija, ki bi v usta dajal No, pa da vidimo, če sem kiksnila, ko sem popustila s praznovanjem doma
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 18.11.2011 13:27:15
|
|
|
|
*bubi*
|
Vse najboljše, Urša
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zdrava črevesna mikrobiotaČrevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?