|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II Pričakujemo Novembra 2011
17.11.2011 11:50:51   
Katte
Dobrodošla, mažiga. Upam, da se minus spremeni v plus čez nekaj dni.

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
17.11.2011 11:51:45   
Katte
IZVIRNO SPOROČILO: oreh
Katte, dobro da vem kam se obrnit po nasvet glede mojih živalc, pa nič ne bom nove teme odpirala.user posted image user posted image

Prav, si bom pogledala na internetu, če ne bom vedela user posted image  user posted image .

Still hoping.

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
17.11.2011 11:57:36   
benji
IZVIRNO SPOROČILO: Katte

Povedala sem ji, da sem veterinarka.

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Zdaj mi je vse jasno... Jaz kar na daljavo čutim pozitivke...

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
17.11.2011 12:05:51   
Mamabear
Čestitke vsem srečnim user posted image !!! user posted image user posted image user posted image

Jaz se spet selim na nov seznam...user posted image    Držim pesti za soborke! user posted image

(odgovor članu benji)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
17.11.2011 12:08:07   
Niri
OOOo uau same ljubiteljice živalc! Mogoče se pa lahk s kužoti dobimo, če se ne mormo  z vozički :)
Moja je itak ko en mali otročiček, vedno z nama, se tud tak stiska, lubica zlata :) Pa še ful je šolana tko, da je res ko da bi mela otroka user posted image Nekje morm dat ven materinski nagon, sam še dobro da je ne dajem v vozičke, oblekce, pleničke,...je še vedno pes! user posted image

Katte, benji - a mata vidve tud kšne kosmatinčke doma?user posted image

mažiga dobrodošla, pa upam, da greš čimprej stran user posted image na druge teme user posted image

(odgovor članu benji)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
17.11.2011 12:11:26   
Kratka
LittleSun, Dabroston je podpora nosečnosti in se jemlje tudi mislim, da do 12. tedna. Jaz sem jemala takrat Dabroston zaradi slabe sluznice, da bi pomagal obdržati nosečnost, ker če je sluznica pretanka, potem je večja nevarnost, da se zarodek ne more vgnezdit oziroma obdržat in tukaj nastopi potem Dabroston. M sem pa dobila nekje po 5 dneh po prenehanju jemanja D. Upam, da ti bo že prvi mesec pomagal user posted image

(odgovor članu benji)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
17.11.2011 12:11:28   
LittleSun
user posted image

PRIČAKUJEMO :     user posted image user posted image user posted image    

5.11
klopek user posted image

7.11
chungalunga (23.krog)
user posted image

8.11
LittleSun (9.krog) user posted image
iwa (2. krog)user posted image
orehuser posted image

9.11
crtek (5.krog)
user posted image

10.11
Wannabemommy
user posted image

11.11
delfinček76 (11.krog)
user posted image
srce77 (3.krog)user posted image

12.11
alysauser posted image
romareuser posted image

13.11
Maatuser posted image

14.11
Anonimna user posted image

15.11
Naty77
user posted image

16.11
HeLenčica (13. krog)

17.11
Kratka (2.krog)
user posted image

18.11
Anonimna user posted image

Mamabearuser posted image

19.11
mladika
Katte (18.krog)

20.11
Zewa (1. krog)

23.11
štručka2503

soncek_25 (1.krog)

24.11
srečki

Mojarožica (3.krog)

25.11
SILVA

26.11
S*(3.krog)
Maisha

27.11
urssi (6.krog)

30.11
dogas (38.krog)
missmoon

x.11
GregUruser posted image
*bobika*
mažiga

Skupaj nas je: 32

Nosečk: 5

Navijačice :
Littlesun, Katte, crtek
*bobika*, sontschica, mladika
HeLenčica, missmoon, SILVA,
LeJo, iwa, Teya D., srce77,
mojamura, rozi55, srečki, *viva*,Lunica85user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1057
17.11.2011 12:12:38   
LittleSun
mamabear user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   upam, da si že napisala pismo božičkuuser posted image user posted image december bo roza za vse nas!!

Neposredna povezava do sporočila: 1058
17.11.2011 12:14:49   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: Niri

OOOo uau same ljubiteljice živalc! Mogoče se pa lahk s kužoti dobimo, če se ne mormo  z vozički :)
Moja je itak ko en mali otročiček, vedno z nama, se tud tak stiska, lubica zlata :) Pa še ful je šolana tko, da je res ko da bi mela otroka user posted image Nekje morm dat ven materinski nagon, sam še dobro da je ne dajem v vozičke, oblekce, pleničke,...je še vedno pes! user posted image

mažiga dobrodošla, pa upam, da greš čimprej stran user posted image na druge teme user posted image

katero pasmo pa imaš ?
midva sva se na spomlad odločila kupit kraško ovčarko ..
Od mojga mama ima bernskega plašarja.. njegov dedi pa kraško ovčarko.

(odgovor članu Niri)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
17.11.2011 12:38:29   
benji
IZVIRNO SPOROČILO: Niri

user posted image  user posted image  user posted image   na, še ena. Tudi moja gospodična gre povsod z nama in je scrkljana do skrajne meje okusa,..če ne še malo bolj. Pa kaj naj, če je pa taka srčica. Se že vsi norčujejo iz mene, ko ves čas nekaj nakupujem zanjo, pa pri veterinarju visim za vsako skrivljeno dlako user posted image  user posted image . No, vozička in pleničk pa tudi pri nas nimamo zanjo. Ima pa zato cele kolekcije ovratnic, oprsnic, vrvic, ležišč, plaščkov in igračk. Vse kar nujno rabi user posted image  user posted image  user posted image
Ker je naša gospodična iz zavetišča bi o pasmo bolj težko določila, sumimo na terierske gene. Sicer je imela bolj žalostno otroštvo, sedaj pa že več let kraljuje in vlada naši družini,..tako da je že "not prinesla".

(odgovor članu Niri)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
17.11.2011 12:44:56   
Katte
No, jaz pa nimam nobene živali user posted image . Oba z mojim si ful želiva mačko, ampak čakava, da kupiva svoje stanovanje. Nekako se nama ne zdi dobro imeti živali v najetem stanovanju. Niti ne veva, kako dolgo bova sploh tukaj. To je že drugo stanovanje v 3 letih. Je tudi precej majhno.
Za vmes pa imava za mečkat mačko od tašče. Mene ima itak najraje user posted image .

Still hoping.

(odgovor članu benji)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
17.11.2011 12:48:19   
LittleSun
benji user posted image user posted image za skrb in ljubezen in seveda tudi vse ostale, ki imate živalce. Mi smo tudi vsi ljubitelji živali, ampak jih imamo pri babicah, dedkih, tetah in jih hodimo tja razvajat, smo bolj malo doma in ko smo se pogovarjali, da si omislimo kužka smo ugotovili, da bi morali krepko spremenit način življenja če bi želeli imeti svojga. Imamo pa pri fotru od mojga maine coon-ko, ki je naša raztartanka in od treh kužkov, ki jih imajo je ena posebej moja moja, ko pridemo se nalepi na mene in je pri meni dokler ne gremo. Zadnjič sva se z malim igrala na tleh in mi je sedela na mečih, ko sem tako klečala mislim da dobre pol ure, niti premakne se neuser posted image user posted image pravi sončki so ta majhna bitjauser posted image user posted image

(odgovor članu benji)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
17.11.2011 12:50:29   
Katte
IZVIRNO SPOROČILO: Mamabear
Jaz se spet selim na nov seznam...user posted image    Držim pesti za soborke! user posted image

user posted image user posted image user posted image

Still hoping.

(odgovor članu Mamabear)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
17.11.2011 13:00:07   
lunica 85
IZVIRNO SPOROČILO: *bobika*

IZVIRNO SPOROČILO: lunica 85

uuuuuuuuuuuu a RES A HODIŠ POTEM NAD sPAROMuser posted image user posted image
Ja RES bi lahko skupaj potem vozičkali ,pa še ena sodelavka ki bo rodila maja je iz Žalcauser posted image user posted image pa bomo triuser posted image  

ja nas Šparom v Olimpus.. mal v Žalec, mal v Celje (majo tud na gostinski šoli zdaj)..
A res to pa nisem vedela;)
sUPER ,mogoče se pa kdaj srečavauser posted image
bobika:držimp esti da bi bilo to to in javi nam veselo novičko ko bouser posted image user posted image
sonček:kako kaže ,še malouser posted image user posted image user posted image user posted image
littlesun>:uuuuuuuuuuuuuu lepo lepo ,komaj čakamo novičke.Dabroston -super zdaj bo pa res plusek .user posted image user posted image user posted image
dobrodošla novauser posted image
mamabear:objmečke in veselo v boj za naslednji mesec
živalce:mi pa imamo doma želvo in 2 ribici ,aja pa pikapolonico že 2 meseca user posted image user posted image user posted image user posted image ,ki upam ,da mi bo izpolnila željo
dabroston:jaz sem ga dobila na začetku nosečnosti saj se krvavela in imela kritično nosečnost.

Čakamo na presenečenje v Januar+ju!!
Poraz premagujem z upanjem, da bom nekoč zmagovalka.Vem da bom!!!

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
17.11.2011 13:02:28   
benji
IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun

... smo bolj malo doma in ko smo se pogovarjali, da si omislimo kužka smo ugotovili, da bi morali krepko spremenit način življenja če bi želeli imeti svojga.

Pod tole se pa podpišem. Pri nas se res vsi prilagajamo, da zadeva teče tako kot mora. Je kar problem, ker je kužika noter in jo je treba vsake par ur peljat ven, da opravi svoje. Tako da je kar cela družina na "stand by" če je treba.  Običajno jo čuva mama in  tako obe profitirata. Gospodična ima družbo, mama pa (prisilno) rekreacijo user posted image  user posted image  user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1065
17.11.2011 13:25:54   
Anonimen
Živjo!

Pri meni še vendo nič novega, dopoldne me je spet neki šraufalo in tiščalo, sem si mislila, tokrat je pa končno prišla, ampak moj izcedek je še vedno bel in gost. Res zoprno, ko ne veš pri čem si user posted image

mamabear user posted image upam, da boš decembra zagledala plusek.

mažiga
- dobrodošla med nami, tudi tebi želim en lep plusek v teh dneh.

Jst bom šla pa jutri najbrž kar v laboratorij na krvni test, ta je najbolj zanelsjiv in ne glede na to ali je zjutraj ali zvečer, pokaže realno stanje.

lp, anonimna user posted image

(odgovor članu benji)
  Neposredna povezava do sporočila: 1066
17.11.2011 13:31:50   
LittleSun
anonimna ti si sumljivauser posted image user posted image jaz bi rekla, da si nosečka. Prvič ker ti že tako zamuja, drugič  pa zarad izcedka. držim pesti

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
17.11.2011 13:32:04   
Katte
Držim pesti.

Still hoping.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
17.11.2011 13:39:02   
Anonimen

anonimna ti si sumljivauser posted image user posted image jaz bi rekla, da si nosečka. Prvič ker ti že tako zamuja, drugič  pa zarad izcedka. držim pesti

Hm, iz tvojih ust v božja ušesa user posted image

anonimna user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1069
17.11.2011 13:53:40   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

ne vem a sem spregledala...a test si že delala?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
17.11.2011 14:09:16   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: *bobika*

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Včeraj sem delala CB, bil je negativen, dopuščam možnost, da lahko tudi zato, ker sem ga delala ob treh popoldne, pa verjetno takrat ni bilo dovolj hormona, da bi ga test zaznal, ker pred tem sem pila 2x kavo, čaj, vodo, colo itd...Res ne vem, kaj bi to blo, pa še nobenega apetita nimam in se moram prav silit, da kaj pojem. Izcedka mam pa ful, bel in bolj gost...user posted image Razen, če nimam albino menstruacije? user posted image

lp, anonimna user posted image

ne vem a sem spregledala...a test si že delala?

(odgovor članu *bobika*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1071
17.11.2011 14:10:48   
Anonimen
user posted image Ježešna, kaj je s tem RR danes, da še citiranje ne dela tako kot bi moglo user posted image Upam, da boste izluščile moj odgovor.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1072
17.11.2011 14:13:24   
*bobika*
anonimna user posted image  izcedka imam jst tud za izvoz, ampak sem mislila da zaradi vnetja ali pa da sem se prehladila.. izgleda kot beli tok, le bolj gost.. včasih mal na umazano belo vleče user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
17.11.2011 14:14:34   
LittleSun
albino menstruacija user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tak se pa že dolgo nisem smejala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
17.11.2011 14:54:43   
crtek
albino menstruacija  user posted image user posted image user posted image ta je pa res dobra user posted image nevem, če bi blo to sploh možno...po moje ne user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Spočet na silvestrovo: Kdaj lahko pričakuj...
Kdaj lahko pričakujeta otroka, če so prazniki tisti, ki v vama prebudijo največ strasti in porednih želja?
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?