|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo decembra 2011
16.11.2011 12:07:13   
Katte
Saj ni važno, kje klepetamo. Samo da klepetamo user posted image .
Niri, to si pa tako lepo napisala. Hvala.

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 126
16.11.2011 12:28:53   
crtek
Katte kaj lahko prosim pri meni na seznamu popraviš št.krogov? iwa je namreč rekla, da je treba kroge po kt štet -3. tko da....js sm zdej v 3.krogu user posted image pa še za datum mislim, da je bol točno, če user posted image ne pričakujem 11.12....glede na to, da je bil tokrat moj cikel 1dan daljši kot ponavadi. Tko da računam na: "v tretje gre rado" user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 127
16.11.2011 13:07:49   
Katte
Ni problem user posted image .

Still hoping.

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 128
16.11.2011 13:09:16   
Katte
user posted image

user posted image

user posted image ALI user posted image   PRIČAKUJEMO:

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

5.12.
Anonimna user posted image (x. krog)
LittleSun (10. krog)
Rose Bay (x. krog)

6.12.
klopek (13. krog)
dr. Knowitall (5. krog/1. krog po SS)
oreh (20. krog)

10.12.
srce77 (3.krog)
crtek (3. krog/test 12.12.)

14.12.
Kratka (3.krog)

x.12.
 Katte (19. krog/1. krog po laparo)
Niri (13. krog/1. krog po SS)
*bobika* (x. krog)
lunica85user posted image (x.krog)

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image        

SKUPAJ NAS JE: 13

user posted image

NOSEČK:

user posted image user posted image user posted image  

NAVIJAČICE:
LittleSun, srce77, S*,
SILVA, iwa, Monstera,
srečki, Katte, *bobika*,
HeLenčica, urshak, SamoTi,
rozi55, Lunica 85, chungalunga,
mojamura, Kratka

user posted image

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 129
16.11.2011 13:35:31   
crtek
Katte hvala. zlata si user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 130
16.11.2011 14:17:25   
LittleSun
Kako sem se pa zdaj nasmejala, punce na eni temi sprašujejo če lahko zanosiš če ne doživiš orgazma in še kako naj zanosi če ji vse ven steče po seksuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz se bom polulalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sej tut men kdaj kaj bedastega po glavi roji, pa ko že iščeš 10000i razlog zakaj še ni ratalo, ampak tole pauser posted image user posted image ne vem al se kdo dela norca al kaj. Mogoče sem grda,amapk mi je res hecno. Sem se pa vsaj nasmejala, če je bilo to komu namen da doseže, pa je vsaj eno spravil v smehuser posted image user posted image

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 131
16.11.2011 14:22:23   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun

Kako sem se pa zdaj nasmejala, punce na eni temi sprašujejo če lahko zanosiš če ne doživiš orgazma in še kako naj zanosi če ji vse ven steče po seksuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz se bom polulalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sej tut men kdaj kaj bedastega po glavi roji, pa ko že iščeš 10000i razlog zakaj še ni ratalo, ampak tole pauser posted image user posted image ne vem al se kdo dela norca al kaj. Mogoče sem grda,amapk mi je res hecno. Sem se pa vsaj nasmejala, če je bilo to komu namen da doseže, pa je vsaj eno spravil v smehuser posted image user posted image

ja lej to so otroc,ki itak še niso pripravljeni na otroke..
al pa sprašuje če lahko zanosi, ker jo je s prstom zadovoljil.. kr neki.. bedarije user posted image

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 132
16.11.2011 14:32:45   
crtek
IZVIRNO SPOROČILO: *bobika*

IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun

ja lej to so otroc,ki itak še niso pripravljeni na otroke..
al pa sprašuje če lahko zanosi, ker jo je s prstom zadovoljil.. kr neki.. bedarije user posted image

in kaj je najbol žalostno? da ni prva, ki je to vprašala! user posted image obe vprašanji sem že parkrat zasledila tle na forumu in obakrat se najde par dobrih duš, ki pridno odgovarjajo in se trudijo ne bit kritične, blablabla...ampak kaj so osnove anatomije res tolko prezakomplicirane za štekat?!?! to je isto ko mati od mojega bivšega, ki mi je razlagala, da je njega zanosila tako, da je pogoltnila spermo. HALO?!?!?! user posted image js sm se pa samo križala in upala, da se bojo tla odprla in da mi ne bo treba njej razlagat kako se otroci delajo user posted image user posted image user posted image zdej se smejem, takrat mi je šlo bol na jok ko kej drugega, pa še malo neuljudno je se začet tašči u faco krohotat, ko neki tko resno razlaga...o bože, da se vseeno kljub vsem informacijam, ki so na voljo vseeno najdejo take cvetke user posted image

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 133
16.11.2011 14:50:20   
Kratka
"Zadnjič sem se kopala na bazenu, tam so bili tudi fantje. Ali lahko zanosim??" To sem enkrat na MONu zasledila user posted image user posted image user posted image user posted image

Hja, če nam kmalu ne uspe, se bo treba it kopat user posted image user posted image

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 134
16.11.2011 15:30:39   
crtek
ampak ne u morje! tam kiti seksajo, veš kašna katastrofa lahko rata... user posted image
bog pomagaj user posted image

(odgovor članu Kratka)
Neposredna povezava do sporočila: 135
16.11.2011 15:43:56   
Kratka
user posted image user posted image

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 136
16.11.2011 16:49:40   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: crtek

ampak ne u morje! tam kiti seksajo, veš kašna katastrofa lahko rata... user posted image
bog pomagaj user posted image

ahahahhahaa skor sem s stola padla...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 137
16.11.2011 18:40:04   
dspela
Je pomagalo vaše držanje pesti. Lahko začneva user posted image user posted image user posted image user posted image . Ne pričakujem user posted image oz. pričakujem user posted image ali user posted image okoli 17.12. Upam, da vam bom pomagala obarvati december v roza.

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 138
16.11.2011 18:58:36   
LittleSun

IZVIRNO SPOROČILO: dspela

Je pomagalo vaše držanje pesti. Lahko začneva user posted image user posted image user posted image user posted image . Ne pričakujem user posted image oz. pričakujem user posted image ali user posted image okoli 17.12. Upam, da vam bom pomagala obarvati december v roza.

user posted image user posted image user posted image user posted image
super, smo fejst stiskaliuser posted image

punce zgleda se bo res treba it kopat, midva sva tamalega naredila na bazenuuser posted image user posted image ampak sedaj več nebi bila tako pogumna, sploh ker sem mami in si mislim da so tam otroci in ojojojojoj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dspela)
Neposredna povezava do sporočila: 139
17.11.2011 7:09:09   
Katte
Dobrodošla, dspela user posted image  ! Ja, pomagaj nam obarvati december v roza user posted image .

Still hoping.

Neposredna povezava do sporočila: 140
17.11.2011 7:10:21   
Katte
user posted image

user posted image

5.12.
LittleSun (10. krog)
Rose Bay (x. krog)

6.12.
klopek (13. krog)
oreh (20. krog)

10.12.
srce77 (3.krog)

14.12.
Kratka (3.krog)

17.12.
dspela (1.krog)

x.12.
*bobika* (x. krog)

SKUPAJ NAS JE: 14

user posted image

NOSEČK:

NAVIJAČICE:
LittleSun, srce77, S*,
SILVA, iwa, Monstera,
srečki, Katte, *bobika*,
mojamura, Kratka

user posted image

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 141
17.11.2011 8:05:28   
crtek
dspela jeeeeee! user posted image ke lepo, tudi ti boš pomagala nardit praznični december roza user posted image

LittleSun ja glede kopanja in bazenov...v lifeclass portorož majo med vikendi nočno kopanje user posted image tam mislim, da ti nebi blo panike...če nebi, bi bla vrjetno edina med vsemi user posted image

sicer pa dobro jutro punce!
pri nas je takoooo lep sončno-burjast dan, da ga je prou treba izkoristit za kej pametnega user posted image
Moj dragi pa danes dela popoldan in (začuda) ni imel nič že takoj zjutraj za nardit, tko da sva izkoristla gužvo user posted image to je meni tko fajn user posted image in zdej sm polna energije in dobre volje (za spremembo) user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 142
17.11.2011 8:12:05   
iwa
Dobro jutro zagnanke!!!! Spet sm z vami in bom dokler vse ne zagledate user posted image !!!!! Mislim na vas, super ste!!!

Življenje je lepo!

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 143
17.11.2011 8:20:14   
*bobika*

pri nas je takoooo lep sončno-burjast dan, da ga je prou treba izkoristit za kej pametnega user posted image
Moj dragi pa danes dela popoldan in (začuda) ni imel nič že takoj zjutraj za nardit, tko da sva izkoristla gužvo user posted image to je meni tko fajn user posted image in zdej sm polna energije in dobre volje (za spremembo) user posted image

ja ko bi moj zjutri par minut prej dvignu rit , da bi bil čas za slončkanje , bi bla jst tud vesela..user posted image

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 144
17.11.2011 8:22:27   
crtek
LittleSun user posted image za UZ. Drži se, pa sporoči kaj so ugotovili user posted image

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 145
17.11.2011 8:28:46   
crtek
IZVIRNO SPOROČILO: *bobika*

ja ko bi moj zjutri par minut prej dvignu rit , da bi bil čas za slončkanje , bi bla jst tud vesela..user posted image

moj je na srečo tašn ko js, se rad crta in je bol al manj vedno za akcijo, tko da tudi ko je treba zjutraj ustat nastavi budilko za pol ure bol zgodaj user posted image ampak tudi ko se mu ful mudi u službo, ga usakotolko napadem, pa nima nikoli nič proti...rajši preskoči zajtrk, kot da bi meni reku, da nima časa user posted image

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 146
17.11.2011 9:01:47   
LittleSun
Dobro jutro

Sem se načakala in sedaj sem že v službi. Dobila Dabraston, ker se mi sluznica ne čisti vredu ali nekako tako, jaz te moje G čisto nič ne razumem, ker se z mano pogovarja kot da sva sodelavki (morda delujem pametnouser posted image user posted image ). Imam tudi eno cisto, ki pa je rekla da ne zgleda nevarna in da bova spremljali. Dabraston moram jemati od 15 do 25 dne cikla dva meseca in potem priti nazaj. Je pa rekla, da bom en teden po jemanju dabrastona (če bom) dobila user posted image , to nisem čisto razumela...a potem mi bo to podaljšalo cikel ali kako? Zdaj gremo v akcijo in decembra zagledam +, odločenauser posted image user posted image se je potem pohecala, da če kakih 10 dni po nehanju jemanja dabrastona M še ne bo, naj kar testek naredim in se mi tako lepo nasmejalauser posted image user posted image to je znak, vam povemuser posted image user posted image no polna optimizma, verjamem v to da se mi bodo stvari uredile kmalu-

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 147
17.11.2011 12:10:48   
Mamabear
user posted image user posted image pričakujem 15.12.user posted image

Veseli december naj bo naš mesec! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 148
17.11.2011 12:39:39   
Katte
user posted image

user posted image

5.12.
LittleSun (10. krog)
Rose Bay (x. krog)

6.12.
klopek (13. krog)
oreh (20. krog)

10.12.
srce77 (3.krog)

14.12.
Kratka (3.krog)

15.12.
Mamabear (x.krog)

17.12.
dspela (1.krog)

x.12.
*bobika* (x. krog)

SKUPAJ NAS JE: 15

user posted image

NOSEČK:

NAVIJAČICE:
LittleSun, srce77, S*,
SILVA, iwa, Monstera,
srečki, Katte, *bobika*,
mojamura, Kratka

user posted image

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 149
17.11.2011 18:02:18   
dspela
Hvala za dobrošlico!

December bo naš mecec.... je že praznični, me pa ga bomo naredile še bolj prazničnega!

Če nama uspe decembra, bi imela rok avgusta....avgusta pa ima jaz rd, lahko za svoj rd dobim user posted image .
Me je pa malo strah, da bom zanosla, pa se bo spet slabo končalo...ker prvič, ko sem zanosila in se je slabo končalo, sem  imela rok na možev rd.

Imam en nasvet za vas punce. Kaj če bi katera poskusila jemati okoli O matični mleček? Jaz sem ga 2 krat jemala, kar v kapsulah in sem 2krat zanosila v tistem ciklusu. Bom ga jemala tudi zdaj.

Ne me za besedo držat, mogoče pa je kaj pomagalo. Ne mi zamerit,da vam pametujem, kaj morate jemati, delati... je samo nasvet, da vam bo pomagalo do user posted image .

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?