|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo decembra 2011
15.11.2011 9:04:22   
Kratka
Dspela, držim pesti!!

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 101
15.11.2011 10:54:27   
LittleSun
Kuku tukaj zatišje, naj tako ostane. Novemberke naj se kar na nosečniški forum selijouser posted image user posted image

Jaz sem pa nestrpna pred četrkovim UZ, po eni strani upam, da nič ne najde in da je vse bp, po drugi pa upam, da kaj najde in da je ta vzrok, ki je seveda odpravljiv, vzork da še nisem noseča. Jah tako je to....morda pa bom kmaluuser posted image user posted image miklavžu sem ža naročila, da naj ne hodi če ne misli prinest user posted image user posted image user posted image

zjutraj sem delala ko tele, sedaj pa je delodiš izpihtel user posted image pa še toliko imam za postoritiuser posted image

(odgovor članu Kratka)
Neposredna povezava do sporočila: 102
15.11.2011 11:03:42   
Katte
Ja, jaz se kar malo krivo počutim. Odprla sem to temo, zdaj pa vam hočem pobegniti na nosečniške teme že v novembru user posted image . Še dva tedna sta do decembra. Upam, da ne bo navala z novembrskega seznama, super pa bo, če se opogumite in se javite tukaj nove.

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 103
15.11.2011 11:09:31   
LittleSun
IZVIRNO SPOROČILO: Katte

Ja, jaz se kar malo krivo počutim. Odprla sem to temo, zdaj pa vam hočem pobegniti na nosečniške teme že v novembru user posted image . Še dva tedna sta do decembra. Upam, da ne bo navala z novembrskega seznama, super pa bo, če se opogumite in se javite tukaj nove.

A nisi nič vraževerna? user posted image user posted image še vedno si na seznamčku, pobriši se!!user posted image user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 104
15.11.2011 11:12:08   
Kratka
Ja, je kar tiho tukaj gor...enouser posted image zate, LittleSun, za četrtkov pregled. Dobr si se tole zmenila z Miklavžem...se bom jaz tud poskusila malo pogajat user posted image . SIcer pa me lahko daste na seznam: 14.12. (3.krog)

Neposredna povezava do sporočila: 105
15.11.2011 11:13:10   
Kratka
Katte, ti kar pobegni, ne bomo nič jezneuser posted image user posted image

(odgovor članu Kratka)
Neposredna povezava do sporočila: 106
15.11.2011 11:32:37   
oreh
user posted image user posted image  Littlesun, a ti tut si v dogovorih z miklavžem? je čist prijazen striček in bo prinesel darilo, parkli pa odnesliuser posted image  za 9 mesecev.
Jaz že tuhtam v kakšno škatlico bom mojemu testek zavila k bom delala glih za miklavža. user posted image user posted image  

(odgovor članu Kratka)
Neposredna povezava do sporočila: 107
15.11.2011 11:34:45   
LittleSun
IZVIRNO SPOROČILO: oreh

user posted image user posted image  Littlesun, a ti tut si v dogovorih z miklavžem? je čist prijazen striček in bo prinesel darilo, parkli pa odnesliuser posted image  za 9 mesecev.
Jaz že tuhtam v kakšno škatlico bom mojemu testek zavila k bom delala glih za miklavža. user posted image user posted image  

Jaz tut, al pa kak dan prejuser posted image user posted image no če seveda nebo gospe.

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 108
15.11.2011 12:11:31   
Katte
LittleSun, se bom kar pustila na seznamu. Novembrski krog je itak tako, za rezervo. Sicer se pa raje izbrišem takrat, ko zagledam user posted image , kot pa da se zdaj zbrišem, potem pa ponovno dodam user posted image .
By the way, če nam res uspe že v novembru, bi bilo to čudovito darilo za roj. dan mojega dragega nasl. teden...
Kratka, pa rekla sem ti, da te nočem na tem seznamu... user posted image

Still hoping.

Neposredna povezava do sporočila: 109
15.11.2011 12:14:04   
Katte
user posted image

user posted image

user posted image ALI user posted image   PRIČAKUJEMO:

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

5.12.
Anonimna user posted image (x. krog)
LittleSun (10. krog)
Rose Bay (x. krog)

6.12.
klopek (13. krog)
dr. Knowitall (5. krog/1. krog po SS)
oreh (20. krog)

9.12.
crtek (6. krog/test 12.12.)

10.12.
srce77 (3.krog)

14.12.
Kratka (3.krog)

x.12.
 Katte (19. krog/1. krog po laparo)
Niri (13. krog/1. krog po SS)
*bobika* (x. krog)
lunica85user posted image (x.krog)

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image        

SKUPAJ NAS JE: 13

user posted image

NOSEČK:

user posted image user posted image user posted image  

NAVIJAČICE:
LittleSun, srce77, S*,
SILVA, iwa, Monstera,
srečki, Katte, *bobika*,
HeLenčica, urshak, SamoTi,
rozi55, Lunica 85, chungalunga,
mojamura, Kratka

user posted image

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 110
15.11.2011 12:15:57   
crtek
kako mi je všeč vaš optimizem punce...morem priznat, da je prav nalezljiv user posted image

js bom sicer test delal kšn teden po miklavžu, ker bi blo takrat lih malo prezgodaj ma to sploh nima veze, ker tokrat user posted image bojo user posted image jooooj, da bi že biu december user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 111
15.11.2011 12:23:08   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: oreh

JST že tud mam scenarije v glavi.. da mu bom nardila voščilnico , jo dala na krožnik pri večerji, noter pa napisala POLETI BOŠ BOGATEJŠI ZA in slikico pozitivnega testka ... ČE BO SEVEDA POZITIVEN !

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 112
15.11.2011 14:45:35   
Rose Bay
Hehe, jaz sem tudi razmišljala kako luštno darilce bi bili user posted image za Miklavža. Zame in zanj.
Drugače sem pa danes mal O teste gledala v drogeriji, samo ne vem no po eni strani se mi zdi škoda dinarčkov,
po drugi pa...
Ma saj jaz kar imam O znake tko da bom za zdaj tako poskušala. Nekatere od vas jih pa uporabljate, kaj?

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 113
15.11.2011 14:55:34   
Katte
Ja, jaz jih. Sicer samo informativno, tudi jaz čutim O. Ampak so mi parkrat olajšali čakanje na user posted image , ko je O zamujala. Pa videla sem, da imam O dva dni kasneje kot sem mislila (lutealno fazo imam samo 12 dni, kar je sicer čisto normalno). So pa testi kar velik finančni zalogaj, sploh če dalj časa traja, preden zanosiš. Najbolj se jih izplača naročiti preko spleta.

Still hoping.

(odgovor članu Rose Bay)
Neposredna povezava do sporočila: 114
15.11.2011 15:26:51   
Rose Bay
No ravno zaradi tega sem mislila poskusiti O teste, da bi vedela kdaj imam 0 oz. če pravilno domnevam glede na znake.
Sem pa malo računala plodne dni po Klaus-Oginovi metodi in imam kar velik razpon med 8. in 30. dnem. Joj kako bova mogla biti pridna user posted image .
Samo to sem zdaj računala, ko sem imela sept. en krajši cikel in okt. zelo dolg cikel, ker drugače imam več ali manj redno user posted image na 30 dni.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 115
16.11.2011 8:51:51   
LittleSun
Se še tukaj na hitro pofočkam, da vam rečem dobro jutro, potem pa grem veselo na delo. Bodite pridno aktivneuser posted image user posted image

(odgovor članu Rose Bay)
Neposredna povezava do sporočila: 116
16.11.2011 11:00:22   
iwa
Punce, z vami sem! Sm se na pričakujemo novembra čist razpisala, tukaj pa vas podpiram 100%!!!!!

Go, go, go!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Little sun, vse dobro jutri na UZ!user posted image user posted image user posted image user posted image

Življenje je lepo!

Neposredna povezava do sporočila: 117
16.11.2011 11:15:37   
srce77

Objave: 73
Član od: 5.10.2011
Status: prisoten Dobro jutro sotrpinke -----sem čisto pozabila da pripadam v bistvu k vam ....še vedno pišem pod nov
SEm že mislila da sem edina z temi občutki,ko zagledam kakšno ali zvem da je.....Sem že imela kar slabo vest glede svojega razmišlanja.....Tako pa vidim da nisem edina.
Še dobro da se imamo me tu gor in hvala bogu da vsaj me razumemo ena drugo.....saj drugim o teh občutkih itak niti ne govorim. Pač enostavno ti ni fajn,ko vidiš kakšno novo. Nam pa recimo ko se res trudimo ne rata.
Ravno včeraj sem spet izvedela za eno,pa sem si mislila pa pi***,pa kak tej no.....kdaj pa tej mi pridemo na vrsto???
Moj je že čisto brez volje in mu ni jasno,da še vedno nič....druge pa takoj,kak dedci zraven user posted image prinesejo zanosijo....Pa mogoče niti ne planirajo.
Samo kako boš pa odmislil vse to preračunavanje,štetje....ko pa je to že v naši podzavesti.....ko že dobimo M si možgani mimogrede preračunajo približno kdaj naj bi prišla O.....kak boš potem odmislil
Pa še vsak dan srečujem v službi in jo vedno v bušija gledam....pa si mislim kak fajn ji je....pol me pa še bolj potre....
Danes morava začeti ,v nedeljo sem imela zadnji dan M,začela sem piti krvomočnico....prejšnji mesdec sem jo začela šele malo pred O...pa mogoče še ni bilo pravega efekta.
lep dan čeprav bolj murkast.no vsaj tu pri nas

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 118
16.11.2011 11:21:22   
*bobika*
srce77 sej beremo obe temi..user posted image

(odgovor članu srce77)
Neposredna povezava do sporočila: 119
16.11.2011 11:22:59   
Katte
Ja, itak. Pa še kakšno več user posted image .

Still hoping.

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 120
16.11.2011 11:25:43   
Kratka
user posted image user posted image no, pa lep pozdravček vsem še tukaj...bomo morale eno debato še tukaj odpret, da ne bo vse v novembru ostalo user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 121
16.11.2011 11:46:32   
srce77
heheuser posted image saj jaz tudi berem obe,pa še katero....ampak enostavno sem obtičala pri novembru.....pa mi je že bilo malo čudno,kje ste vse ostale stare bojevniceuser posted image user posted image user posted image .....pa mi klikne,da sem pa še vedno pri nov.
Ajde gremo kopirat post in ga prilepit v dec....pa ga prilepim v nov.....sem prava bučkauser posted image user posted image ....mi je bilo v nov očitno ful všeč. user posted image

< Sporočilo je popravil srce77 -- 16.11.2011 11:47:18 >

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 122
16.11.2011 11:49:48   
Katte
IZVIRNO SPOROČILO: srce77
mi je bilo v nov očitno ful všeč. user posted image

Itak, ko se je pa začel tako lepo barva roza barvati user posted image . Brez skrbi, se bo nadaljevalo tudi v decembru user posted image .

Still hoping.

(odgovor članu srce77)
Neposredna povezava do sporočila: 123
16.11.2011 11:52:42   
Niri
Ma Katte mislim, da bomo iber srečne, ko boš zapustila ta seznam tako, da kar pogumno! :) 

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 124
16.11.2011 11:56:31   
crtek
Kratka se strinjam...prou žalostno je, da ta tema tko sameva, mi pa vse še vedno por novembrkah klepetamo user posted image

(odgovor članu Kratka)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?